Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Hania, Kreeta

Haussa halpa vuokra-auto Hania, Kreeta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
ti 28/5
ti 4/6

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Hania, Kreeta autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Hania, Kreeta
Edullinen7 €/pvä
Pienikokoinen11 €/pvä
Pieni tila-auto33 €/pvä
Mini6 €/pvä
Tila-auto56 €/pvä
Keskikokoinen maasturi17 €/pvä
Pienikokoinen maasturi17 €/pvä
Pienikokoinen farmari23 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Hania

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Hania

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Hania?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Hania löytyvät yleensä AbbyCar Car Rentals kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAbbyCar Car Rentals, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 4 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Hania on 7 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Hania?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Hania on Volkswagen Polo ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Peugeot 208. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Polo tarjouksia kaupungissa Hania keskimääräiseen hintaan 22 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 6 € per päivä. Mallin Peugeot 208 vuokraaminen kaupungissa Hania maksaa yleensä keskimäärin 13 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 6 € per päivä.

Autonvuokraustarjoukset Hania, Kreeta

Löydä kohteesta Hania juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

4 € - 47 €

Kaikki autotyypit

13 € - 148 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hania, Kreikan on 21 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Hania, Kreikan on helmikuuta. Hinta on 82 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 4 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 52 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hania pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hania, Kreikan on 57 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Hania, Kreikan on marraskuuta. Hinta on 69 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 23 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hania, Kreikan on 64 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Hania, Kreikan on tammikuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 30 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hania, Kreikan on 31 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Hania, Kreikan on maaliskuuta. Hinta on 68 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hania Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hania, Kreikan on 57 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Hania, Kreikan on marraskuuta. Hinta on 69 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hania pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hania, Kreikan on 66 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Hania, Kreikan on lokakuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 33 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hania, Kreikan on 56 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Hania, Kreikan on huhtikuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

28 Touko - 4 kesä
Ford Ka
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

7 €/pvä

28 Touko - 4 kesä
Ford Fiesta
Toyota Aygo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

8 €/pvä

27 Touko - 3 kesä
Toyota Aygo

Hania autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Hania, Kreeta

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,2

Comfort

6,2

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

5,9

Value

6,5

SURPRICE CAR RENTAL

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

CarWiz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

6,0

Greenways Rent A Car

8 sijaintia

Autounion Car Rental

7 sijaintia

Autocandia

6 sijaintia

Easy Auto

5 sijaintia

AbbyCar Car Rentals

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Hania

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Hania

Suosituin vuokraamo

Right Cars

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

10 €

Suosituin malli

Volkswagen Polo
Suosituin Hania autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Right Cars. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat AbbyCar Car Rentals ja Centauro.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Hania viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Hania on 10 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 21 €/pvä.
Kohteen Hania suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Polo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Peugeot 208.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Hania - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Hania, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Hania, Kreikka autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Hania olevat suositut autovuokraamot, kuten Caldera, Thrifty ja Enterprise Rent-A-Car tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Hania, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Hania kesäkuu ajaksi?

Kuukauden kesäkuu aikana lämpötilat kaupungissa Hania pyörivät 26 °C ympärillä - mikä on juuri sopiva avoauton vuokraamiseen. Sademäärä on yleensä noin 1 mm cm kesäkuu aikana kaupungissa Hania, joten sateesta ei tarvitse huolehtia liikaa vaan voit kruisailla avoautolla vapaasti nähtävyyksiä katsellen. Haluat ehkä tarkistaa sääennusteen ennen matkaasi tästäkin huolimatta. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Hania maksaa keskimäärin 43 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Hania, Kreikka?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Hania huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Hania taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Hania rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

Millainen sää on kohteessa Hania, Kreikka kuukauden toukokuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Hania kuukauden toukokuu aikana on 19 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 13 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Hania samanlainen kuin muualla Kreeta alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Hania road triplle alueelle Kreeta tai sitä ympäröiville alueille kuukauden toukokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 19 °C ja sademäärän vastaavasti 16,3 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Hania hinnat?

autoa Hania hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Hania?

toukokuuta 2024 alkaen 136 toimijaa on valittavissa autoa Hania osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Hania?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Hania. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Hania?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Hania. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Hania?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Hania momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Hania?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Hania, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Hania, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Hania ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Hania momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Hania.

Löytyykö kohteesta Hania autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Hania.

Voinko etsiä Hania vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Hania, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Hania

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 28/5
Keskipäivä
ti 4/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Hania

Suositut vuokra-autotyypit Hanialla