Autonvuokraus Hania, Kreikka - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Hania, Kreikka? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Hania, Chania, Kreikka
13. maaliskuu — 20. maaliskuu
Sama palautus
Hania, Chania, Kreikka
la 13/3
Keskipäivä
la 20/3
Keskipäivä

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Hania?

Kaikki

11 € - 36 €

Economy

9 € - 28 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Hania, Kreikka on tammikuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 11 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti elokuuta. Jos etsit tiettyä autotyyppiä, harkitse taloudellisen auton vuokraamista tammikuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Hania voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Autovuokraamo Hania: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Hania, Kreikka
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.8

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.4

Pisteet perustuvat 5 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.8

Pisteet perustuvat 12 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 5.6

Pisteet perustuvat 6 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 4.9

Pisteet perustuvat 5 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen Hania

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Haniassa?

Kreetan saarella sijaitsevassa Haniassa, kuten myös muualla Kreikassa, autovuokraamoiden tyypillinen ikäraja asiakkaille on 21 vuotta. Ikäraja ei ole lakisääteinen, mutta valtaosa Hanian seudun autovuokraamoista noudattaa sitä. Tarkkaan vertailemalla Kreetalta voi löytyä sopiva autovuokraamo myös noin 19-vuotiaille kuskeille, joilla on ollut ajokortti vähintään vuoden ajan. Heille tarjolla oleva automallien valikoima voi tosin olla tavallista pienempi ja vuokrausehdot normaalia tiukemmat. Joillakin autovuokraamoilla voi olla myös enimmäisikäraja asiakkailleen. Auton vuokraus Haniassa tulee nuorille kuskeille yleensä hieman keskimääräistä kalliimmaksi, sillä nuorilta kuskeilta peritään lisämaksu. Tyypillisesti lisämaksu on noin 10–20 euroa, ja se maksetaan jokaiselta vuokrauspäivältä erikseen.

Tärkeää tietoa Hanian liikenteestä ja liikennesäännöistä

Henkilöauto on Hanian alueella suosittu kulkuväline, sillä autolla Kreetan saareen tutustuminen on vaivatonta ja joustavaa. Joukkoliikenne on saarella rajallista, joten auton vuokraus Haniassa on monien mielestä käytännöllisin vaihtoehto. Suomalaisautoilijoiden onneksi Kreikan liikenne on oikeapuoleista, kuten Suomessakin, ja valtaosa liikennesäännöistä vastaa suomalaisia. Suomalaiskuskien kannattaa kuitenkin varautua siihen, että kreikkalainen liikennekulttuuri poikkeaa suomalaisesta monin tavoin. Niin Hanian kaupungissa kuin kaupunkialueen ulkopuolellakin liikenteen rytmi on nopeampaa kuin Suomessa. Ole erityisen tarkkana kaistaa vaihtaessa ja liikenneympyröihin ajaessa. Etenkin kaupunkiliikenteessä autojen seassa puikkelehtii paljon mopoilijoita, mikä voi aiheuttaa vaaratilanteita. Tarkista peilit ja niin sanottu kuollut kulma aina ennen kaistan vaihtoa. Kaupunkialueilla yleinen nopeusrajoitus on 50 kilometriä tunnissa, jos kadulle ei ole merkitty tiukempaa nopeusrajoitusta. Saaren suuremmilla teillä, kaupunkialueiden ulkopuolella, nopeusrajoitus on yleensä 90 kilometriä tunnissa. Kaupunkien päätiet ja niiden ulkopuoliset tiet ovat yleensä kapeita, ja kumpaankin suuntaan on tavallisesti vain yksi kaista. Hitaampien kuskien odotetaan antavan tilaa kiireisemmille kuskeille hieman oikealle väistämällä. GPS on tarpeen sekä Haniassa että kaupungin ulkopuolella, sillä tienviittojen selkeydessä on saarella parantamisen varaa.

Nähtävyyksiä Haniassa ja sen lähellä

Hania on tunnettu rantakohde, ja yleensä hotelleista on suosituimmille rannoille vain lyhyt kävelymatka. Hanian vanhakaupunki on tunnettu kapeista kaduistaan, joten sen historiallisiin kortteleihin ei kannata yrittää autolla. Kreetalla riittää kuitenkin paljon pieniä kyliä, historiallisia nähtävyyksiä ja kauniita rannikkopoukamia tutkittavaksi. Auton vuokraus kannattaa ehdottomasti, jos aiot vierailla saaren eri alueilla. Ajoaika Kreetan päästä päähän on noin viisi tuntia, eli mikäli vuokraat auton muutamaksi päiväksi tai vaikkapa viikoksi, voit tutkia saaren läpikotaisin. Historiasta kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti suunnata antiikin aikaiseen Apteraan, josta löytyy yksi Kreetan mielenkiintoisimmista arkeologisista kohteista. Vuokraa auto ja lähde seikkailemaan Kreetan sisämaassa sijaitsevaan Samariá Gorgen kansallispuistoon, jossa voit nauttia jylhistä kreikkalaisista maisemista. Autenttisesta kreetalaisesta kyläelämästä kiinnostuneiden kannattaa piipahtaa Stilosin kylässä. Vaikka monet Kreetan upeimmista rannoista sijaitsevat Hanian alueella, myös pienet rantaretket kaupungin ulkopuolelle ovat visiitin arvoisia. Luonnonkaunista rantaa etsivien kannattaa reissata esimerkiksi Prevelin rannalle saaren eteläosassa.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Koska Kreetan liikenne voi olla suomalaiskuskin näkökulmasta arvaamatonta, pidä huoli, että vuokra-autossasi on tarpeitasi vastaava vakuutus. Hanian autovuokraamoissa vakuutuskäytännöt ovat vaihtelevia, eli selvitä tarkasti, mitä vuokra-auton hintaan kuuluva vakuutus pitää sisällään ja mikä on sen omavastuuosuus. Kuuluuko vakuutukseen vahinkovakuutus, eli kolmansille osapuolille esimerkiksi kolaritilanteessa aiheutuvat vahingot, varkaudet, tai matkustajien mahdollinen tapaturmavakuutus? Usein auton niin sanottu vakiovakuutus on varsin niukka. Etenkin niiden kuskien, joilla ei ole kokemusta Kreikassa autoilemisesta, kannattaa ostaa vuokra-autolleen lisävakuutus. Jos joudut Kreetan teillä kolariin, joudut maksamaan vakuutuksen omavastuun omasta pussistasi. Ostamalla lisävakuutuksen omavastuuosuutta voi kuitenkin yleensä pienentää.

Voiko Haniassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Auton vuokraus Haniassa onnistuu suomalaisella ajokortilla, sillä Suomen ajokortti on voimassa kaikissa EU-maissa. Suomalaisturisti voi siis autoilla Kreetan teillä suomalaisella ajokortillaan huoletta. EU-maiden ulkopuolisilta kuskeilta Kreikka vaatii sen sijaan kansainvälisen ajokortin. Muista pakata ajokortti mukaan matkaan, sillä ilman voimassa olevaa ajolupaa et voi varata tai noutaa vuokra-autoa.

Mistä auton nouto ja palautus Haniassa onnistuu?

Monet Haniaan saapuvat matkailijat vuokraavat ja noutavat auton lentokentältä heti Hanian lentoasemalle laskeuduttuaan. Lentokentällä ja lentokentän lähiympäristössä on useita autovuokraamoita. Auton vuokraaminen on helppoa myös kaupungin keskustassa. Vuokraamoita löytyy varsinkin Skalidi-kadun ympäristössä. Yleensä vuokra-auto noudetaan ja palautetaan vuokraamon toimipisteeseen. Voit kuitenkin tiedustella autovuokraamoltasi mahdollisuutta myös auton toimitukseen esimerkiksi suoraan hotellillesi. Lisämaksusta osa vuokraamoista toimittaa auton minne tahansa Hanian alueella ja pyydettäessä myös noutaa sen.

(Tiedot tarkistettu 14.10.2018.)


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Hania, Kreikka kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Hania

Ajankohtana maaliskuu tähän päivään mennessä, 237 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Hania.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Hania noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Hania sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Alamo, Sixt ja Thrifty. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Hania autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Goldcar Rental SP vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Hania. Keskimääräisillä 19 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän toimipisteessään, Goldcar Rental SP on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Peritäänkö Hania, Kreikka autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Hania olevat suositut autovuokraamot, kuten Alamo, Sixt ja Thrifty tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Hania, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Hania huhtikuu ajaksi?

Kuukauden huhtikuu aikana lämpötilat kaupungissa Hania pyörivät 19 °C ympärillä - mikä on juuri sopiva avoauton vuokraamiseen. Sademäärä on yleensä noin 13 mm cm huhtikuu aikana kaupungissa Hania, joten sateesta ei tarvitse huolehtia liikaa vaan voit kruisailla avoautolla vapaasti nähtävyyksiä katsellen. Haluat ehkä tarkistaa sääennusteen ennen matkaasi tästäkin huolimatta. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Hania maksaa keskimäärin 43 €/päivä.

Kuinka monta Autounion Car Rental autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Hania?

Kaupungista Hania, Kreikka löytyy 4 toimipaikkaa, jotka Autounion Car Rental omistaa ja joista auton voi vuokrata päiväksi hintaan 30 € keskimäärin.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Hania, Kreikka?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Hania huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Hania taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Hania rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

Millainen sää on kohteessa Hania, Kreikka kuukauden maaliskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Hania kuukauden maaliskuu aikana on 13 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 81 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen maaliskuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Hania kuukauden maaliskuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Hania. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Hania vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Opel Corsa, Ford Ka tai Fiat Panda.

Onko sää kaupungissa Hania samanlainen kuin muualla Kreeta alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Hania road triplle alueelle Kreeta tai sitä ympäröiville alueille kuukauden maaliskuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 13 °C ja sademäärän vastaavasti 80,3 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset kaupungin Hania lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Hania

Lentolippu varattuna kohteeseen Hania? Aloita matkan suunnittelu!