Autonvuokraukset kohteessa Hania, Kreeta

Haussa halpa vuokra-auto Hania, Kreeta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Hania, Chania, Kreikka
15. kesäkuu — 22. kesäkuu
Sama palautus
Hania, Chania, Kreikka
to 15/6
Keskipäivä
to 22/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Hania

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Hania

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Hania?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Hania löytyvät yleensä Goldcar Rental SP kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGoldcar Rental SP, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 4 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Hania on 21 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Hania?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Hania on Toyota Aygo ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Suzuki Celerio. Käyttäjämme ovat löytäneet Toyota Aygo tarjouksia kaupungissa Hania keskimääräiseen hintaan 23 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 7 € per päivä. Mallin Suzuki Celerio vuokraaminen kaupungissa Hania maksaa yleensä keskimäärin 32 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 17 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Hania, Kreeta autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Hania, Kreeta
Opel Karl
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

17 €/pvä

21 kesä - 28 kesä
Opel Karl
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

18 €/pvä

21 kesä - 28 kesä
Opel Corsa
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

23 kesä - 30 kesä
Fiat Panda
Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

21 kesä - 28 kesä
Opel Adam
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

23 €/pvä

21 kesä - 28 kesä
Opel Astra
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Ford Fiesta
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

28 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Opel Crossland X
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

29 €/pvä

13 kesä - 20 kesä
Citroen C4 Picasso
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

31 €/pvä

23 kesä - 30 kesä
Nissan Qashqai

Tärkeää tietoa Hania autonvuokrauksesta

Kreetan saarella sijaitsevassa Haniassa, kuten myös muualla Kreikassa, autovuokraamoiden tyypillinen ikäraja asiakkaille on 21 vuotta. Ikäraja ei ole lakisääteinen, mutta valtaosa Hanian seudun autovuokraamoista noudattaa sitä. Tarkkaan vertailemalla Kreetalta voi löytyä sopiva autovuokraamo myös noin 19-vuotiaille kuskeille, joilla on ollut ajokortti vähintään vuoden ajan. Heille tarjolla oleva automallien valikoima voi tosin olla tavallista pienempi ja vuokrausehdot normaalia tiukemmat. Joillakin autovuokraamoilla voi olla myös enimmäisikäraja asiakkailleen. Auton vuokraus Haniassa tulee nuorille kuskeille yleensä hieman keskimääräistä kalliimmaksi, sillä nuorilta kuskeilta peritään lisämaksu. Tyypillisesti lisämaksu on noin 10–20 euroa, ja se maksetaan jokaiselta vuokrauspäivältä erikseen.

Henkilöauto on Hanian alueella suosittu kulkuväline, sillä autolla Kreetan saareen tutustuminen on vaivatonta ja joustavaa. Joukkoliikenne on saarella rajallista, joten auton vuokraus Haniassa on monien mielestä käytännöllisin vaihtoehto. Suomalaisautoilijoiden onneksi Kreikan liikenne on oikeapuoleista, kuten Suomessakin, ja valtaosa liikennesäännöistä vastaa suomalaisia. Suomalaiskuskien kannattaa kuitenkin varautua siihen, että kreikkalainen liikennekulttuuri poikkeaa suomalaisesta monin tavoin. Niin Hanian kaupungissa kuin kaupunkialueen ulkopuolellakin liikenteen rytmi on nopeampaa kuin Suomessa. Ole erityisen tarkkana kaistaa vaihtaessa ja liikenneympyröihin ajaessa. Etenkin kaupunkiliikenteessä autojen seassa puikkelehtii paljon mopoilijoita, mikä voi aiheuttaa vaaratilanteita. Tarkista peilit ja niin sanottu kuollut kulma aina ennen kaistan vaihtoa. Kaupunkialueilla yleinen nopeusrajoitus on 50 kilometriä tunnissa, jos kadulle ei ole merkitty tiukempaa nopeusrajoitusta. Saaren suuremmilla teillä, kaupunkialueiden ulkopuolella, nopeusrajoitus on yleensä 90 kilometriä tunnissa. Kaupunkien päätiet ja niiden ulkopuoliset tiet ovat yleensä kapeita, ja kumpaankin suuntaan on tavallisesti vain yksi kaista. Hitaampien kuskien odotetaan antavan tilaa kiireisemmille kuskeille hieman oikealle väistämällä. GPS on tarpeen sekä Haniassa että kaupungin ulkopuolella, sillä tienviittojen selkeydessä on saarella parantamisen varaa.

Hania on tunnettu rantakohde, ja yleensä hotelleista on suosituimmille rannoille vain lyhyt kävelymatka. Hanian vanhakaupunki on tunnettu kapeista kaduistaan, joten sen historiallisiin kortteleihin ei kannata yrittää autolla. Kreetalla riittää kuitenkin paljon pieniä kyliä, historiallisia nähtävyyksiä ja kauniita rannikkopoukamia tutkittavaksi. Auton vuokraus kannattaa ehdottomasti, jos aiot vierailla saaren eri alueilla. Ajoaika Kreetan päästä päähän on noin viisi tuntia, eli mikäli vuokraat auton muutamaksi päiväksi tai vaikkapa viikoksi, voit tutkia saaren läpikotaisin. Historiasta kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti suunnata antiikin aikaiseen Apteraan, josta löytyy yksi Kreetan mielenkiintoisimmista arkeologisista kohteista. Vuokraa auto ja lähde seikkailemaan Kreetan sisämaassa sijaitsevaan Samariá Gorgen kansallispuistoon, jossa voit nauttia jylhistä kreikkalaisista maisemista. Autenttisesta kreetalaisesta kyläelämästä kiinnostuneiden kannattaa piipahtaa Stilosin kylässä. Vaikka monet Kreetan upeimmista rannoista sijaitsevat Hanian alueella, myös pienet rantaretket kaupungin ulkopuolelle ovat visiitin arvoisia. Luonnonkaunista rantaa etsivien kannattaa reissata esimerkiksi Prevelin rannalle saaren eteläosassa.


Autonvuokraustarjoukset Hania, Kreeta

Löydä kohteesta Hania juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

8 € - 48 €

Kaikki autotyypit

8 € - 102 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hania, Kreikan on 23 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Hania, Kreikan on tammikuuta. Hinta on 66 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 55 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hania Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hania, Kreikan on 38 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Hania, Kreikan on maaliskuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hania Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hania, Kreikan on 75 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Hania, Kreikan on lokakuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 60 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 32 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hania, Kreikan on 39 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Hania, Kreikan on maaliskuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hania Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hania, Kreikan on 55 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Hania, Kreikan on maaliskuuta. Hinta on 5 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 59 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 9 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hania Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hania, Kreikan on 64 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Hania, Kreikan on toukokuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 49 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hania, Kreikan on 64 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Hania, Kreikan on marraskuuta. Hinta on 83 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 21 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hania, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Karl
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

17 €/pvä

21 kesä - 28 kesä
Opel Karl
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

18 €/pvä

21 kesä - 28 kesä
Opel Corsa
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

23 kesä - 30 kesä
Fiat Panda

Hania autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Hania, Kreeta

AbbyCar Car Rentals

4 sijaintia

Budget

3 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Greenways Rent A Car

8 sijaintia

Autocandia

6 sijaintia

Autounion Car Rental

6 sijaintia

SURPRICE CAR RENTAL

6 sijaintia

Easy Auto

5 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Hania

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Hania

Suosituin vuokraamo

Goldcar Rental SP

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

13 €

Suosituin malli

Toyota Aygo
Suosituin Hania autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Goldcar Rental SP. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Autocandia ja AbbyCar Car Rentals.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Hania viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Hania on 13 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 26 €/pvä.
Kohteen Hania suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota Aygo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Mini Car.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Hania autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Hanian majakka12,1 km

Läheiset nähtävyydet:

Hanian majakka8,2 km

Läheiset nähtävyydet:

Hanian majakka6,2 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Hania suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Hania

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Hania - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Hania, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kaupungissa Hania olevat suositut autovuokraamot, kuten Budget, Thrifty ja Enterprise Rent-A-Car tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Hania, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Kuukauden heinäkuu aikana lämpötilat kaupungissa Hania pyörivät 25 °C ympärillä - mikä on juuri sopiva avoauton vuokraamiseen. Sademäärä on yleensä noin 2 mm cm heinäkuu aikana kaupungissa Hania, joten sateesta ei tarvitse huolehtia liikaa vaan voit kruisailla avoautolla vapaasti nähtävyyksiä katsellen. Haluat ehkä tarkistaa sääennusteen ennen matkaasi tästäkin huolimatta. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Hania maksaa keskimäärin 65 €/päivä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Hania

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Hania

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Hania

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Hania

Aloita matkan suunnittelu - Hania


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Hania momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Hania, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.