Autonvuokraukset kohteessa Hania, Kreeta

Haussa halpa vuokra-auto Hania, Kreeta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Hania, Chania, Kreikka
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Hania, Chania, Kreikka
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Hania, Kreeta autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Hania, Kreeta
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

39 €/pvä

12 kesä - 18 kesä
Toyota Fortuner
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

34 €/pvä

30 Touko - 8 kesä
BMW 3 Series
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

25 Touko - 1 kesä
Mitsubishi Colt
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

55 €/pvä

26 Touko - 2 kesä
Toyota Fortuner
Porsche Panamera
tai vastaava Vuokraamon valinta
Maks. 5 matkustajaa
5 oven ajoneuvot

25 €/pvä

26 Touko - 2 kesä
Porsche Panamera
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

30 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Kia Forte
Ford S-MAX
tai vastaava Tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

47 €/pvä

30 Touko - 8 kesä
Ford S-MAX
Lancia Voyager
tai vastaava Pieni tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

49 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Lancia Voyager
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

24 €/pvä

25 Touko - 1 kesä
Mitsubishi Colt

Autonvuokraustarjoukset Hania, Kreeta

Löydä kohteesta Hania juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

8 € - 53 €

Kaikki autotyypit

8 € - 132 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hania, Kreikan on 20 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Hania, Kreikan on joulukuuta. Hinta on 62 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 49 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Hania. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hania Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hania, Kreikan on 34 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Hania, Kreikan on lokakuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Hania. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hania Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hania, Kreikan on 51 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Hania, Kreikan on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Hania. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hania, Kreikan on 44 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Hania, Kreikan on elokuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 9 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Hania. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hania Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hania, Kreikan on 41 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Hania, Kreikan on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 0 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Hania. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Hania Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hania, Kreikan on 46 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Hania, Kreikan on toukokuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 11 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Hania. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hania voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

25 Touko - 1 kesä
Mitsubishi Colt
Skoda Citigo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

26 Touko - 2 kesä
Skoda Citigo
Fiat 500
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

25 Touko - 1 kesä
Fiat 500

Hania autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Hania, Kreeta
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

8,0

Value

9,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0
8 sijaintia
5 sijaintia
5 sijaintia
5 sijaintia
4 sijaintia

Hania autonvuokraustiedot

Kreetan saarella sijaitsevassa Haniassa, kuten myös muualla Kreikassa, autovuokraamoiden tyypillinen ikäraja asiakkaille on 21 vuotta. Ikäraja ei ole lakisääteinen, mutta valtaosa Hanian seudun autovuokraamoista noudattaa sitä. Tarkkaan vertailemalla Kreetalta voi löytyä sopiva autovuokraamo myös noin 19-vuotiaille kuskeille, joilla on ollut ajokortti vähintään vuoden ajan. Heille tarjolla oleva automallien valikoima voi tosin olla tavallista pienempi ja vuokrausehdot normaalia tiukemmat. Joillakin autovuokraamoilla voi olla myös enimmäisikäraja asiakkailleen. Auton vuokraus Haniassa tulee nuorille kuskeille yleensä hieman keskimääräistä kalliimmaksi, sillä nuorilta kuskeilta peritään lisämaksu. Tyypillisesti lisämaksu on noin 10–20 euroa, ja se maksetaan jokaiselta vuokrauspäivältä erikseen.

Henkilöauto on Hanian alueella suosittu kulkuväline, sillä autolla Kreetan saareen tutustuminen on vaivatonta ja joustavaa. Joukkoliikenne on saarella rajallista, joten auton vuokraus Haniassa on monien mielestä käytännöllisin vaihtoehto. Suomalaisautoilijoiden onneksi Kreikan liikenne on oikeapuoleista, kuten Suomessakin, ja valtaosa liikennesäännöistä vastaa suomalaisia. Suomalaiskuskien kannattaa kuitenkin varautua siihen, että kreikkalainen liikennekulttuuri poikkeaa suomalaisesta monin tavoin. Niin Hanian kaupungissa kuin kaupunkialueen ulkopuolellakin liikenteen rytmi on nopeampaa kuin Suomessa. Ole erityisen tarkkana kaistaa vaihtaessa ja liikenneympyröihin ajaessa. Etenkin kaupunkiliikenteessä autojen seassa puikkelehtii paljon mopoilijoita, mikä voi aiheuttaa vaaratilanteita. Tarkista peilit ja niin sanottu kuollut kulma aina ennen kaistan vaihtoa. Kaupunkialueilla yleinen nopeusrajoitus on 50 kilometriä tunnissa, jos kadulle ei ole merkitty tiukempaa nopeusrajoitusta. Saaren suuremmilla teillä, kaupunkialueiden ulkopuolella, nopeusrajoitus on yleensä 90 kilometriä tunnissa. Kaupunkien päätiet ja niiden ulkopuoliset tiet ovat yleensä kapeita, ja kumpaankin suuntaan on tavallisesti vain yksi kaista. Hitaampien kuskien odotetaan antavan tilaa kiireisemmille kuskeille hieman oikealle väistämällä. GPS on tarpeen sekä Haniassa että kaupungin ulkopuolella, sillä tienviittojen selkeydessä on saarella parantamisen varaa.

Hania on tunnettu rantakohde, ja yleensä hotelleista on suosituimmille rannoille vain lyhyt kävelymatka. Hanian vanhakaupunki on tunnettu kapeista kaduistaan, joten sen historiallisiin kortteleihin ei kannata yrittää autolla. Kreetalla riittää kuitenkin paljon pieniä kyliä, historiallisia nähtävyyksiä ja kauniita rannikkopoukamia tutkittavaksi. Auton vuokraus kannattaa ehdottomasti, jos aiot vierailla saaren eri alueilla. Ajoaika Kreetan päästä päähän on noin viisi tuntia, eli mikäli vuokraat auton muutamaksi päiväksi tai vaikkapa viikoksi, voit tutkia saaren läpikotaisin. Historiasta kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti suunnata antiikin aikaiseen Apteraan, josta löytyy yksi Kreetan mielenkiintoisimmista arkeologisista kohteista. Vuokraa auto ja lähde seikkailemaan Kreetan sisämaassa sijaitsevaan Samariá Gorgen kansallispuistoon, jossa voit nauttia jylhistä kreikkalaisista maisemista. Autenttisesta kreetalaisesta kyläelämästä kiinnostuneiden kannattaa piipahtaa Stilosin kylässä. Vaikka monet Kreetan upeimmista rannoista sijaitsevat Hanian alueella, myös pienet rantaretket kaupungin ulkopuolelle ovat visiitin arvoisia. Luonnonkaunista rantaa etsivien kannattaa reissata esimerkiksi Prevelin rannalle saaren eteläosassa.

Koska Kreetan liikenne voi olla suomalaiskuskin näkökulmasta arvaamatonta, pidä huoli, että vuokra-autossasi on tarpeitasi vastaava vakuutus. Hanian autovuokraamoissa vakuutuskäytännöt ovat vaihtelevia, eli selvitä tarkasti, mitä vuokra-auton hintaan kuuluva vakuutus pitää sisällään ja mikä on sen omavastuuosuus. Kuuluuko vakuutukseen vahinkovakuutus, eli kolmansille osapuolille esimerkiksi kolaritilanteessa aiheutuvat vahingot, varkaudet, tai matkustajien mahdollinen tapaturmavakuutus? Usein auton niin sanottu vakiovakuutus on varsin niukka. Etenkin niiden kuskien, joilla ei ole kokemusta Kreikassa autoilemisesta, kannattaa ostaa vuokra-autolleen lisävakuutus. Jos joudut Kreetan teillä kolariin, joudut maksamaan vakuutuksen omavastuun omasta pussistasi. Ostamalla lisävakuutuksen omavastuuosuutta voi kuitenkin yleensä pienentää.

Auton vuokraus Haniassa onnistuu suomalaisella ajokortilla, sillä Suomen ajokortti on voimassa kaikissa EU-maissa. Suomalaisturisti voi siis autoilla Kreetan teillä suomalaisella ajokortillaan huoletta. EU-maiden ulkopuolisilta kuskeilta Kreikka vaatii sen sijaan kansainvälisen ajokortin. Muista pakata ajokortti mukaan matkaan, sillä ilman voimassa olevaa ajolupaa et voi varata tai noutaa vuokra-autoa.

Monet Haniaan saapuvat matkailijat vuokraavat ja noutavat auton lentokentältä heti Hanian lentoasemalle laskeuduttuaan. Lentokentällä ja lentokentän lähiympäristössä on useita autovuokraamoita. Auton vuokraaminen on helppoa myös kaupungin keskustassa. Vuokraamoita löytyy varsinkin Skalidi-kadun ympäristössä. Yleensä vuokra-auto noudetaan ja palautetaan vuokraamon toimipisteeseen. Voit kuitenkin tiedustella autovuokraamoltasi mahdollisuutta myös auton toimitukseen esimerkiksi suoraan hotellillesi. Lisämaksusta osa vuokraamoista toimittaa auton minne tahansa Hanian alueella ja pyydettäessä myös noutaa sen.


Vuokraa auto läheltä kohteen Hania suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Hania

Autonvuokraus Hania

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Hania, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Goldcar Rental SP vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Hania. Keskimääräisillä 22 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän toimipisteessään, Goldcar Rental SP on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Kaupungissa Hania olevat suositut autovuokraamot, kuten Caldera, Thrifty ja Budget tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Hania, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Kuukauden kesäkuu aikana lämpötilat kaupungissa Hania pyörivät 26 °C ympärillä - mikä on juuri sopiva avoauton vuokraamiseen. Sademäärä on yleensä noin 1 mm cm kesäkuu aikana kaupungissa Hania, joten sateesta ei tarvitse huolehtia liikaa vaan voit kruisailla avoautolla vapaasti nähtävyyksiä katsellen. Haluat ehkä tarkistaa sääennusteen ennen matkaasi tästäkin huolimatta. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Hania maksaa keskimäärin 91 €/päivä.

Kaupungista Hania, Kreikka löytyy 2 toimipaikkaa, jotka Hertz omistaa ja joista auton voi vuokrata päiväksi hintaan 59 € keskimäärin.

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Hania huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Hania taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Hania rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

Yleensä sää kaupungissa Hania kuukauden toukokuu aikana on 19 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 13 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Hania road triplle alueelle Kreeta tai sitä ympäröiville alueille kuukauden toukokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 20 °C ja sademäärän vastaavasti 13,7 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Hania

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Hania

Aloita matkan suunnittelu - Hania


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Hania momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Hania, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Hania ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Hania.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Hania.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Hania, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.