Autonvuokraukset kohteessa Párga, Epeiros

Etsi halpoja vuokra-autotarjouksia Párga, Epeiros

Párga, Epeiros, Kreikka
29. maaliskuu — 5. huhtikuu
Sama palautus
Párga, Epeiros, Kreikka
ke 29/3
Keskipäivä
ke 5/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Párga autonvuokrauksesta

Kun mielessäsi on autonvuokraus Pargassa, kannattaa huomioida, että autovuokraamot edellyttävät auton vuokraajalta tavallisesti 21 vuoden ikää. Lisäksi yläikärajana voi olla käytössä 70 vuotta. Eri autovuokraamot voivat soveltaa eri ikärajoja, joten nuorten ja hieman varttuneempien kuljettajien kannattaa varmistaa käytännöt etukäteen.

Auton vuokraaminen Kreikassa voi ajatuksena arveluttaa, sillä kreikkalainen liikennekulttuuri on kaoottisempaa kuin Suomessa. Liikennesääntöjä ei välttämättä noudateta kovinkaan säntillisesti. Autonvuokraus Pargassa on kuitenkin käypä tapa tutustua kaupunkiin ja sen lähiseutuihin, kunhan noudatat varovaisuutta liikenteessä. Erityistä varovaisuutta kannattaa noudattaa etenkin risteysalueilla. Vältä äkkijarrutuksia – turvaetäisyyksiä ei useinkaan noudateta. Ajamista helpottaa se, että liikennesäännöt ovat hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Huomioi, että moottoritiellä keskimmäinen kaista on ohitusta varten. Liikenneympyröissä etuajo-oikeus on oikealta saapuvilla autoilla. Ajovaloja tulee käyttää myös päiväsaikaan, jos näkyvyys on huono. Asiattomasta auton torven käytöstä kaupunkialueella sakotetaan. Promilleraja on 0,5 kuten Suomessa. Jos kyltein ei ole muuta ilmoitettu, nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 80 km/h ja moottoriteillä 100 km/h. Näitä nopeusrajoituksia kannattaa noudattaa, sillä sakot liikennerikkomuksista ovat varsin ankaria. Poliisin sakottaessa sakkoa ei voi hoitaa paikan päällä. Ne tulee maksaa Public Treasure -toimistoon 10 päivän sisällä. Jos suuntaat vuokra-autolla pidemmälle, huomaa että Ethniki Odos -valtatiet ovat maksullisia, samoin kuin Ateenasta lähtevä päätie. Maksun määrä riippuu matkan pituudesta ja se maksetaan tietullikoppiin tieltä poistuttaessa. Varaudu siihen, että sinulla on pikkurahaa mukana, sillä tiemaksu maksetaan käteisellä. Parkkipaikan löytäminen Pargassa voi olla haasteellista. Kannattaa varmistaa, että omalla hotellilla on asiakaspysäköintipaikka.

Pienen Pargan nähtävyydet ovat varsin rajalliset, mutta läheltä löytyy sitäkin enemmän mielenkiintoisia kohteita. Vuokraa auto niin pääset tutustumaan niihin kätevästi. Pargan rannat soveltuvat sekä auringonpalvomiseen että erilaisiin vesiurheiluaktiviteetteihin. Parhaat rannat ovat Valtos, Krioneri, Lichnos ja Piso Krioner. Oliivit ja oliiviöljy ovat tärkeä elinkeino alueella ja kaupungissa voikin tutustua oliiviöljymuseoon, jossa pääsee syventymään tarkemmin tämän elinkeinon historiaan. Lähistöltä löytyy esimerkiksi Vlachernan luostari sekä hieno Venetsialainen linnoitus. Venetsialainen linnoitus on valmistunut vuonna 1624. Se rakennettiin, jotta kaupunki pystyi puolustautumaan muun muassa ottomaanien hyökkäyksiltä. Linnoituksesta avautuvat hienot näköalat Pargaan ja satama-alueelle. Satama-aluetta voi pitää Pargan sydämenä. Siellä on runsaasti esimerkiksi idyllisiä ravintoloita. Mukava retkikohde on myös aivan kaupungin edustalla oleva Panagian saari. Siellä on pieni linnoitus sekä Neitsyt Marialle omistettu kirkko. Vuokra-autolla kannattaa lähteä tutustumaan myös lähiseutujen nähtävyyksiin. Esimerkiksi Anthousan kylässä on hieno historiallinen Ali Pasan linnoitus. Noin kolmen tunnin ajomatkan päässä Pargasta on puolestaan Kalampakan kylä, jonka liepeiltä löytyvät upeat Meteora-luostarit. Ajomatka taittuu huikeita vuoristoteitä pitkin. 1400-luvulla rakennetut luostarit sijaitsevat kalliotornien päällä, noin 600 m korkeudessa. Luostarit on listattu Unescon maailmanperintökohteisiin ja ne ovat toimineet kuvauspaikkana James Bond – Erittäin salainen -elokuvalle. Hyvä päiväretkikohde on myös Glikin kylä, joka on tunnettu siellä virtaavasta Acheronjoesta. Kreikkalaisen mytologian mukaan lautturi Kharon kuljetti kuolleita sieluja jokea pitkin Hadekseen. Samaisen taruston mukaan Achilleksen äiti kastoi poikansa juuri tässä joessa pitäen häntä kantapäästä kiinni. Pojasta piti tulla haavoittumaton, mutta kantapää koitui lopulta hänen kohtalokseen Troijan sodassa. Muutaman tunnin ajomatkan päässä Pargasta löytyy myös Guinnessin ennätysten kirjaan päässyt Vikos-rotko. Se on leveyteensä nähden maailman syvin rotko: sillä on syvyyttä 1 300 m. Rotkon reunalta löytyvät näköalapaikka sekä Agia Paraskevin luostari. Tältä alueelta löytyy myös hienoja vanhoja kivisiltoja Kipi-kylän läheisyydestä. Parga sijaitsee aivan Albanian rajan lähellä. Jos haluat suunnata matkallasi katsastamaan myös Albanian nähtävyyksiä, tarkista autovuokraamoltasi, että rajanylitykset sopivat heille.


Autonvuokraustarjoukset Párga, Epeiros

Löydä kohteesta Párga juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

16 € - 73 €

Kaikki autotyypit

16 € - 94 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Párga, Kreikan on 26 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Párga, Kreikan on maaliskuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 14 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Párga, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Párga voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Párga autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Párga, Epeiros

Enterprise

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Autounion Car Rental

3 sijaintia

Sunnycars

2 sijaintia

AbbyCar Car Rentals

1 sijainti

ADDCAR RENTAL

1 sijainti

Avis

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Carrental2Greece

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Párga

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Párga

Suosituin vuokraamo

GREEN MOTION

Suositut autotyypit

Mini, Compact, SUV

Halvin vuokra-auto

48 €

Suosituin malli

Suzuki Alto
Suosituin Párga autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on GREEN MOTION . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Avis ja Budget.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Párga viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Compact, SUV.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Párga on 48 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 96 €/pvä.
Kohteen Párga suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Suzuki Alto. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Citroen C1.

Vuokraa auto läheltä kohteen Párga suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Párga

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Párga - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Párga, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Párga löytyvät yleensä Global Rent A Car kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGlobal Rent A Car, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 18 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Párga on 18 €/pvä.

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Párga on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Párga taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Párga alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 130 km/t.


Aloita matkan suunnittelu - Párga


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Párga voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Párga, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.