Autonvuokraus Párga, Kreikka

Haussa halpa vuokra-auto Párga, Kreikka? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Párga, EP, Kreikka
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Párga, EP, Kreikka
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Párga: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Párga, Kreikka
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

4,0
3 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Tietoja matkastasi kohteeseen Párga

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Pargassa?

Kun mielessäsi on autonvuokraus Pargassa, kannattaa huomioida, että autovuokraamot edellyttävät auton vuokraajalta tavallisesti 21 vuoden ikää. Lisäksi yläikärajana voi olla käytössä 70 vuotta. Eri autovuokraamot voivat soveltaa eri ikärajoja, joten nuorten ja hieman varttuneempien kuljettajien kannattaa varmistaa käytännöt etukäteen.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Pargassa

Auton vuokraaminen Kreikassa voi ajatuksena arveluttaa, sillä kreikkalainen liikennekulttuuri on kaoottisempaa kuin Suomessa. Liikennesääntöjä ei välttämättä noudateta kovinkaan säntillisesti. Autonvuokraus Pargassa on kuitenkin käypä tapa tutustua kaupunkiin ja sen lähiseutuihin, kunhan noudatat varovaisuutta liikenteessä. Erityistä varovaisuutta kannattaa noudattaa etenkin risteysalueilla. Vältä äkkijarrutuksia – turvaetäisyyksiä ei useinkaan noudateta. Ajamista helpottaa se, että liikennesäännöt ovat hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Huomioi, että moottoritiellä keskimmäinen kaista on ohitusta varten. Liikenneympyröissä etuajo-oikeus on oikealta saapuvilla autoilla. Ajovaloja tulee käyttää myös päiväsaikaan, jos näkyvyys on huono. Asiattomasta auton torven käytöstä kaupunkialueella sakotetaan. Promilleraja on 0,5 kuten Suomessa. Jos kyltein ei ole muuta ilmoitettu, nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 80 km/h ja moottoriteillä 100 km/h. Näitä nopeusrajoituksia kannattaa noudattaa, sillä sakot liikennerikkomuksista ovat varsin ankaria. Poliisin sakottaessa sakkoa ei voi hoitaa paikan päällä. Ne tulee maksaa Public Treasure -toimistoon 10 päivän sisällä. Jos suuntaat vuokra-autolla pidemmälle, huomaa että Ethniki Odos -valtatiet ovat maksullisia, samoin kuin Ateenasta lähtevä päätie. Maksun määrä riippuu matkan pituudesta ja se maksetaan tietullikoppiin tieltä poistuttaessa. Varaudu siihen, että sinulla on pikkurahaa mukana, sillä tiemaksu maksetaan käteisellä. Parkkipaikan löytäminen Pargassa voi olla haasteellista. Kannattaa varmistaa, että omalla hotellilla on asiakaspysäköintipaikka.

Nähtävyyksiä Pargassa ja sen lähellä

Pienen Pargan nähtävyydet ovat varsin rajalliset, mutta läheltä löytyy sitäkin enemmän mielenkiintoisia kohteita. Vuokraa auto niin pääset tutustumaan niihin kätevästi. Pargan rannat soveltuvat sekä auringonpalvomiseen että erilaisiin vesiurheiluaktiviteetteihin. Parhaat rannat ovat Valtos, Krioneri, Lichnos ja Piso Krioner. Oliivit ja oliiviöljy ovat tärkeä elinkeino alueella ja kaupungissa voikin tutustua oliiviöljymuseoon, jossa pääsee syventymään tarkemmin tämän elinkeinon historiaan. Lähistöltä löytyy esimerkiksi Vlachernan luostari sekä hieno Venetsialainen linnoitus. Venetsialainen linnoitus on valmistunut vuonna 1624. Se rakennettiin, jotta kaupunki pystyi puolustautumaan muun muassa ottomaanien hyökkäyksiltä. Linnoituksesta avautuvat hienot näköalat Pargaan ja satama-alueelle. Satama-aluetta voi pitää Pargan sydämenä. Siellä on runsaasti esimerkiksi idyllisiä ravintoloita. Mukava retkikohde on myös aivan kaupungin edustalla oleva Panagian saari. Siellä on pieni linnoitus sekä Neitsyt Marialle omistettu kirkko. Vuokra-autolla kannattaa lähteä tutustumaan myös lähiseutujen nähtävyyksiin. Esimerkiksi Anthousan kylässä on hieno historiallinen Ali Pasan linnoitus. Noin kolmen tunnin ajomatkan päässä Pargasta on puolestaan Kalampakan kylä, jonka liepeiltä löytyvät upeat Meteora-luostarit. Ajomatka taittuu huikeita vuoristoteitä pitkin. 1400-luvulla rakennetut luostarit sijaitsevat kalliotornien päällä, noin 600 m korkeudessa. Luostarit on listattu Unescon maailmanperintökohteisiin ja ne ovat toimineet kuvauspaikkana James Bond – Erittäin salainen -elokuvalle. Hyvä päiväretkikohde on myös Glikin kylä, joka on tunnettu siellä virtaavasta Acheronjoesta. Kreikkalaisen mytologian mukaan lautturi Kharon kuljetti kuolleita sieluja jokea pitkin Hadekseen. Samaisen taruston mukaan Achilleksen äiti kastoi poikansa juuri tässä joessa pitäen häntä kantapäästä kiinni. Pojasta piti tulla haavoittumaton, mutta kantapää koitui lopulta hänen kohtalokseen Troijan sodassa. Muutaman tunnin ajomatkan päässä Pargasta löytyy myös Guinnessin ennätysten kirjaan päässyt Vikos-rotko. Se on leveyteensä nähden maailman syvin rotko: sillä on syvyyttä 1 300 m. Rotkon reunalta löytyvät näköalapaikka sekä Agia Paraskevin luostari. Tältä alueelta löytyy myös hienoja vanhoja kivisiltoja Kipi-kylän läheisyydestä. Parga sijaitsee aivan Albanian rajan lähellä. Jos haluat suunnata matkallasi katsastamaan myös Albanian nähtävyyksiä, tarkista autovuokraamoltasi, että rajanylitykset sopivat heille.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Kreikkalainen liikennekulttuuri on varsin holtitonta eikä liikennesääntöjä aina kunnioiteta. Tämän takia myös liikenneonnettomuuksia sattuu valitettavan paljon. Autoa vuokratessasi kiinnitä huomiota siihen, että vakuutus on riittävän kattava. Jos joudut onnettomuuteen, hälytä paikalle poliisi. Yleinen hätänumero 112 on käytössä myös Kreikassa.

Voiko Pargassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kreikassa ajaminen onnistuu suomalaisella ajokortilla. Osa autovuokraamoista kuitenkin edellyttää kansainvälistä ajokorttia. Kansainvälisen ajokortin saa tarvittaessa Autoliitosta. Voit tilata sen postitse tai asioida jossakin Autoliiton toimipisteistä.

Mistä auton nouto ja palautus Pargassa onnistuu?

Autonvuokraus Pargassa onnistuu hyvin kaupungin monista autovuokraamoista. Useimmat niistä sijaitsevat kaupungin keskustassa. Lähin lentokenttä on Prevezassa, noin 63 km päässä Pargasta. Auton vuokraus on halutessasi mahdollista myös sieltä, jos haluat taitaa maittaa lentokentältä hotellille vuokra-autolla. Tavallisesti vuokra-auto palautetaan samaan toimipisteeseen kuin mistä se on noudettukin. Kysy autovuokraamoltasi, ovatko muut ratkaisut mahdollisia ja peritäänkö niistä lisämaksua.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Párga, Kreikka kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Korfun kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Párga

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Párga noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Párga noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Enterprise ja Avis. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Párga. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Párga, Kreikka?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Párga on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Párga taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Párga alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 130 km/t.

 • Millainen sää on kohteessa Párga, Kreikka kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Párga sademäärä on 148 mm ja keskilämpötila 9 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Párga parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Párga kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Párga.

 • Onko sää kaupungissa Párga samanlainen kuin muualla Epeiros alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Párga road triplle alueelle Epeiros tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 9 °C ja sademäärän vastaavasti 148 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset kaupungin Párga lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Párga

Aloita matkan suunnittelu - Párga