Autonvuokraukset kohteessa Dublin, Dublinin kreivikunta

Haussa halpa vuokra-auto Dublin, Dublinin kreivikunta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Dublin, Irlanti
9. helmikuu — 16. helmikuu
Sama palautus
Dublin, Irlanti
to 9/2
Keskipäivä
to 16/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Dublin autonvuokrauksesta

Auton vuokraus Dublinissa on nuorelle kuskille hankalampaa kuin monessa muussa eurooppalaiskaupungissa. Ikärajat ovat Irlannissa kokonaisuudessaan tiukat. Käytännössä mikään Dublinin autovuokraamoista ei vuokraa autoja alle 21-vuotiaille kuskeille. Osalla vuokraamoista ikäraja on tätäkin korkeampi, normaalisti 23–25 vuotta. Osa vuokraamoista voi vaatia, että olet iältäsi 8–10 vuotta yli kotimaasi laillisen ajoiän. Suomalaisille tämä merkitsee, ettei autoa voi vuokrata Irlannissa kuin vasta 26–28-vuotiaana. Suurin osa autovuokraamoista perii kaikilta alle 25-vuotiailta kuskeilta lisämaksun, joka on normaalisti noin 25–30 euroa päivältä. Koska auton vuokraaminen tulee nuorelle autoilijalle Dublinissa melko kalliiksi, kannattaa lisämaksuja verrata tarkkaan. Irlannissa myös kuskien yläikärajoitukset ovat tavallisia. Monilla Dublinin vuokraamoilla yläikäraja on 75 vuotta. Iäkkäiltä kuskeilta voidaan pyytää myös todiste siitä, että he ovat terveitä ja ajokykyisiä. Tämä on kuitenkin vuokraamokohtaista. Autovuokraamoille on aina ilmoitettava kaikkien autoa ajavien kuskien iät.

Yli puolen miljoonan asukkaan Dublinin keskusta voi olla suomalaiskuskille haaste. Eniten totuttelua vaatii vasemmanpuoleinen liikenne, mikä merkitsee, että kuski istuu auton oikealla puolella. Etenkin vaihteiden käyttö voi olla istumapaikan muuttuessa hankalaa, eli Dublinissa voi olla hyvä kokeilla automaattivaihteista autoa. Mikäli et ole koskaan ajanut vasemmanpuoleisessa liikenteessä, harjoittele ajoa ensin keskustan ulkopuolella. Liikenteeseen ei kannata lähteä heti ainakaan ruuhka-aikaan. Dublinin ruuhkahuiput sijoittuvat noin kello 7.30–9.00 välille ja illalla noin kello 17–18.30 välille. Parkkipaikkaa etsiessä on suositeltavaa hyödyntää esimerkiksi oman hotellin parkkialuetta tai keskustan maksullisia parkkihalleja. Ilmainen pysäköinti on ydinkeskustassa käytännössä mahdotonta. Väärin parkkeerattu auto saatetaan pahimmassa tapauksessa hinata pois. Niin kaupunkialueella kuin muuallakin ajaessa GPS on hyödyllinen apuväline. Kaupunkialueella nopeusrajoitus on 30–50 kilometriä tunnissa. Paikallisilla ja seututeillä nopeuden voi nostaa yleensä 80 kilometriin tunnissa. Usein maaseututiet ovat kapeita, joten pidä tilannenopeus kohtuullisena. Kansallisilla teillä nopeusrajoitus on 100 ja moottoriteillä 120 kilometriä tunnissa.

Dublinin keskustan historiallisiin nähtävyyksiin tutustut helpoiten kävellen tai joukkoliikenteen avulla. Kapeat historialliset kadut eivät ole autoilijan unelma, ja parkkeeraaminen voi olla Dublinissa haastavaa. Kaupungin lähiseutu on kuitenkin tunnettu upeista luontokohteistaan ja pienistä kylistään, joten auton vuokraus Dublinissa voi olla hyvä idea. Vuokraa auto ainakin pariksi päiväksi, sillä auton avulla voit nähdä Irlannin pääkaupunkiseudusta aivan toisenlaisen puolen kuin kaupungin keskustassa. Luonnon ja patikoinnin ystävän kannattaa suunnata Dublinista reilun tunnin ajomatkan päässä sijaitseville Wicklow Mountains -vuorille. Myös Cliffs of Moherin ainutlaatuinen, jyrkkä rantakallio on näkemisen arvoinen. Historiasta kiinnostuneille oikea kohde on Kilkennyn kaupunki linnoineen.

Mikäli olet vuokrannut autoja ulkomailla esimerkiksi luottokorttiisi kuuluvan vakuutuksen turvin, tarkista nyt erikseen, kuuluuko myös Irlanti vakuutuksen piiriin. Kaikki matkavakuutukset eivät kata vuokra-autoilua Irlannissa. Jos auton vuokraus Dublinissa on ajankohtaista, selvitä myös, minkälainen vakuutuspaketti vuokra-auton hintaan sisältyy. Yleensä hinta kattaa ainakin kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot esimerkiksi kolaritilanteessa. Tässä vakuutuksessa voi kuitenkin olla omavastuuosuus, joka voi olla hyvinkin korkea. Mikäli et ole ajanut aiemmin vasemmanpuoleisessa liikenteessä, kannattaa vakuutusturvaa kohentaa erilaisilla lisävakuutuksilla. Esimerkiksi kolarit ja varkaustilanteet kattaviin lisävakuutuksiin kannattaa satsata, mikäli lähdet niiden avulla tien päälle rauhallisemmin mielin.

Suomalaisturisti voi ajaa Dublinissa ongelmitta suomalaisella ajokortilla, sillä Irlanti on EU-maa. Auton vuokraus on mahdollista ainoastaan voimassa olevan ajokortin avulla, eli muista pakata ajokortti mukaan matkatavaroihisi.

Auton vuokraaminen ja nouto onnistuu kätevästi Dublinin lentokentältä. Lentoasemalla matkailijoita palvelevat lukuisat kansainväliset autovuokraamoketjut sekä pienemmät paikalliset vuokrayritykset. Useimmat niistä ovat auki 24h, eli myös yöllä Dubliniin saapuvat saavat vuokra-auton alleen saman tien. Varaus kannattaa kuitenkin tehdä mieluiten etukäteen. Lisäksi autovuokraamoja toimii eri puolilla keskustaa, suosituimpien hotellialueiden ja esimerkiksi Connollyn rautatieaseman tuntumassa. Jos haluat säästää rahaa, nouda ja palauta auto vuokraamon toimipisteeseen. Jos aikataulusi on tiukka, isoimmat vuokraamoketjut toimittavat lisämaksusta vuokra-auton vaikkapa suoraan majapaikkaasi. Auton nouto onnistuu samalla periaatteella.


Autonvuokraustarjoukset Dublin, Dublinin kreivikunta

Löydä kohteesta Dublin juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

11 € - 169 €

Kaikki autotyypit

16 € - 871 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dublin, Irlannin on 67 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Dublin, Irlannin on marraskuuta. Hinta on 84 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 55 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Dublin. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dublin voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dublin, Irlannin on 78 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Dublin, Irlannin on helmikuuta. Hinta on 83 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 48 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Dublin. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dublin voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dublin, Irlannin on 278 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Dublin, Irlannin on elokuuta. Hinta on 80 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 56 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 47 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Dublin. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dublin voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dublin, Irlannin on 85 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Dublin, Irlannin on joulukuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Dublin. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dublin voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Dublin autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Dublin, Dublinin kreivikunta

Enterprise

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,1

Nouto/palautus

8,6

Value

8,2

keddy by Europcar

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,6

Value

8,6

Europcar

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

7,2

Value

6,1

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,8

Value

5,8

Avis

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,8

Value

5,8

Payless

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,3

Value

6,4

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,2

Value

5,8

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,2

Value

5,4

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Dublin

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Dublin

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Passenger Van

Halvin vuokra-auto

70 €

Suosituin malli

Ford Fiesta
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Dublin viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Passenger Van.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Dublin on 70 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 70 €/pvä.
Kohteen Dublin suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Ford Fiesta. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Special Car.

Vuokraa auto läheltä kohteen Dublin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Dublin

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Dublin - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Dublin, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Dublin löytyvät yleensä Easirent kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaEasirent, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 21,8/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Dublin on 21,8/pvä.

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Dublin sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Dublin. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Dublin maaliskuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 8 °C ja sademäärä 54 mm cm maaliskuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Dublin maksaa keskimäärin 66 €/päivä.

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Dublin 11 toimipaikalla.

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Dublin on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Dublin taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Dublin alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Dublin kuukauden helmikuu aikana voivat odottaa 5 °C lämpötiloja ja 49 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Dublin road triplle alueelle Dublinin kreivikunta tai sitä ympäröiville alueille kuukauden helmikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 5 °C ja sademäärän vastaavasti 49 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Dublin

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Dublin

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Dublin

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Dublin

Aloita matkan suunnittelu - Dublin


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Dublin. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Dublin suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Dublin tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Dublin momondo-sivustolla.

Kyllä, kohteesta Dublin löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Dublin.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.