Autonvuokraus Dublin, Irlanti - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Dublin, Irlanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Dublin, Irlanti
11. maaliskuu — 18. maaliskuu
Sama palautus
Dublin, Irlanti
to 11/3
Keskipäivä
to 18/3
Keskipäivä

Autovuokraamo Dublin: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Dublin, Irlanti
Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.0

Pisteet perustuvat 105 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.7

Pisteet perustuvat 130 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.0

Pisteet perustuvat 274 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 46 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.1

Pisteet perustuvat 70 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.7

Pisteet perustuvat 80 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.1

Pisteet perustuvat 44 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.0

Pisteet perustuvat 99 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen Dublin

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Dublinissa?

Auton vuokraus Dublinissa on nuorelle kuskille hankalampaa kuin monessa muussa eurooppalaiskaupungissa. Ikärajat ovat Irlannissa kokonaisuudessaan tiukat. Käytännössä mikään Dublinin autovuokraamoista ei vuokraa autoja alle 21-vuotiaille kuskeille. Osalla vuokraamoista ikäraja on tätäkin korkeampi, normaalisti 23–25 vuotta. Osa vuokraamoista voi vaatia, että olet iältäsi 8–10 vuotta yli kotimaasi laillisen ajoiän. Suomalaisille tämä merkitsee, ettei autoa voi vuokrata Irlannissa kuin vasta 26–28-vuotiaana. Suurin osa autovuokraamoista perii kaikilta alle 25-vuotiailta kuskeilta lisämaksun, joka on normaalisti noin 25–30 euroa päivältä. Koska auton vuokraaminen tulee nuorelle autoilijalle Dublinissa melko kalliiksi, kannattaa lisämaksuja verrata tarkkaan. Irlannissa myös kuskien yläikärajoitukset ovat tavallisia. Monilla Dublinin vuokraamoilla yläikäraja on 75 vuotta. Iäkkäiltä kuskeilta voidaan pyytää myös todiste siitä, että he ovat terveitä ja ajokykyisiä. Tämä on kuitenkin vuokraamokohtaista. Autovuokraamoille on aina ilmoitettava kaikkien autoa ajavien kuskien iät.

Tärkeää tietoa Dublinin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Yli puolen miljoonan asukkaan Dublinin keskusta voi olla suomalaiskuskille haaste. Eniten totuttelua vaatii vasemmanpuoleinen liikenne, mikä merkitsee, että kuski istuu auton oikealla puolella. Etenkin vaihteiden käyttö voi olla istumapaikan muuttuessa hankalaa, eli Dublinissa voi olla hyvä kokeilla automaattivaihteista autoa. Mikäli et ole koskaan ajanut vasemmanpuoleisessa liikenteessä, harjoittele ajoa ensin keskustan ulkopuolella. Liikenteeseen ei kannata lähteä heti ainakaan ruuhka-aikaan. Dublinin ruuhkahuiput sijoittuvat noin kello 7.30–9.00 välille ja illalla noin kello 17–18.30 välille. Parkkipaikkaa etsiessä on suositeltavaa hyödyntää esimerkiksi oman hotellin parkkialuetta tai keskustan maksullisia parkkihalleja. Ilmainen pysäköinti on ydinkeskustassa käytännössä mahdotonta. Väärin parkkeerattu auto saatetaan pahimmassa tapauksessa hinata pois. Niin kaupunkialueella kuin muuallakin ajaessa GPS on hyödyllinen apuväline. Kaupunkialueella nopeusrajoitus on 30–50 kilometriä tunnissa. Paikallisilla ja seututeillä nopeuden voi nostaa yleensä 80 kilometriin tunnissa. Usein maaseututiet ovat kapeita, joten pidä tilannenopeus kohtuullisena. Kansallisilla teillä nopeusrajoitus on 100 ja moottoriteillä 120 kilometriä tunnissa.

Nähtävyyksiä Dublinissa ja sen lähellä

Dublinin keskustan historiallisiin nähtävyyksiin tutustut helpoiten kävellen tai joukkoliikenteen avulla. Kapeat historialliset kadut eivät ole autoilijan unelma, ja parkkeeraaminen voi olla Dublinissa haastavaa. Kaupungin lähiseutu on kuitenkin tunnettu upeista luontokohteistaan ja pienistä kylistään, joten auton vuokraus Dublinissa voi olla hyvä idea. Vuokraa auto ainakin pariksi päiväksi, sillä auton avulla voit nähdä Irlannin pääkaupunkiseudusta aivan toisenlaisen puolen kuin kaupungin keskustassa. Luonnon ja patikoinnin ystävän kannattaa suunnata Dublinista reilun tunnin ajomatkan päässä sijaitseville Wicklow Mountains -vuorille. Myös Cliffs of Moherin ainutlaatuinen, jyrkkä rantakallio on näkemisen arvoinen. Historiasta kiinnostuneille oikea kohde on Kilkennyn kaupunki linnoineen.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Mikäli olet vuokrannut autoja ulkomailla esimerkiksi luottokorttiisi kuuluvan vakuutuksen turvin, tarkista nyt erikseen, kuuluuko myös Irlanti vakuutuksen piiriin. Kaikki matkavakuutukset eivät kata vuokra-autoilua Irlannissa. Jos auton vuokraus Dublinissa on ajankohtaista, selvitä myös, minkälainen vakuutuspaketti vuokra-auton hintaan sisältyy. Yleensä hinta kattaa ainakin kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot esimerkiksi kolaritilanteessa. Tässä vakuutuksessa voi kuitenkin olla omavastuuosuus, joka voi olla hyvinkin korkea. Mikäli et ole ajanut aiemmin vasemmanpuoleisessa liikenteessä, kannattaa vakuutusturvaa kohentaa erilaisilla lisävakuutuksilla. Esimerkiksi kolarit ja varkaustilanteet kattaviin lisävakuutuksiin kannattaa satsata, mikäli lähdet niiden avulla tien päälle rauhallisemmin mielin.

Voiko Dublinissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaisturisti voi ajaa Dublinissa ongelmitta suomalaisella ajokortilla, sillä Irlanti on EU-maa. Auton vuokraus on mahdollista ainoastaan voimassa olevan ajokortin avulla, eli muista pakata ajokortti mukaan matkatavaroihisi.

Mistä auton nouto ja palautus Dublinissa onnistuu?

Auton vuokraaminen ja nouto onnistuu kätevästi Dublinin lentokentältä. Lentoasemalla matkailijoita palvelevat lukuisat kansainväliset autovuokraamoketjut sekä pienemmät paikalliset vuokrayritykset. Useimmat niistä ovat auki 24h, eli myös yöllä Dubliniin saapuvat saavat vuokra-auton alleen saman tien. Varaus kannattaa kuitenkin tehdä mieluiten etukäteen. Lisäksi autovuokraamoja toimii eri puolilla keskustaa, suosituimpien hotellialueiden ja esimerkiksi Connollyn rautatieaseman tuntumassa. Jos haluat säästää rahaa, nouda ja palauta auto vuokraamon toimipisteeseen. Jos aikataulusi on tiukka, isoimmat vuokraamoketjut toimittavat lisämaksusta vuokra-auton vaikkapa suoraan majapaikkaasi. Auton nouto onnistuu samalla periaatteella.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Dublin, Irlanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Dublin lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Dublin

Tässä kuussa, tähän mennessä olemme tehneet 79 hakua käyttäjille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteeseen Dublin.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Dublin noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Dublin sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Alamo, Enterprise ja National. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Dublin autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Budget vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Dublin. Keskimääräisillä 15 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 3 toimipisteessä, Budget on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Peritäänkö Dublin, Irlanti autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Dublin sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Dublin. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Dublin huhtikuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Dublin huhtikuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 11 °C ja sademäärä 60 mm cm huhtikuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Dublin maksaa keskimäärin 60 €/päivä.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Dublin?

Sixt autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Dublin, Irlanti. Sen 5 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 43 € vuokratessasi auton kaupungissa Dublin, Irlanti.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Dublin, Irlanti?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Dublin on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Dublin taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Dublin alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

Millainen sää on kohteessa Dublin, Irlanti kuukauden maaliskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Dublin kuukauden maaliskuu aikana voivat odottaa 7 °C lämpötiloja ja 53 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen maaliskuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Dublin kuukauden maaliskuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Dublin. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Dublin vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Ka, Volkswagen Polo tai Volkswagen Golf.

Onko sää kaupungissa Dublin samanlainen kuin muualla Dublinin kreivikunta alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Dublin road triplle alueelle Dublinin kreivikunta tai sitä ympäröiville alueille kuukauden maaliskuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 7 °C ja sademäärän vastaavasti 53 mm koko kuukauden ajan.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Irlanti

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Cork, Galway ja Shannon eri puolilla Irlanti

Autonvuokraukset kaupungin Dublin lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Dublin

Lentolippu varattuna kohteeseen Dublin? Aloita matkan suunnittelu!