Autonvuokraus Dublin, Irlanti

Haussa halpa vuokra-auto Dublin, Irlanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Dublin, Irlanti
10. joulukuu — 17. joulukuu
Sama palautus
Dublin, Irlanti
pe 10/12
Keskipäivä
pe 17/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Dublin, Irlanti

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

7 € - 44 €

Kaikki autotyypit

14 € - 96 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dublin, Irlanti on 14 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Dublin, Irlanti on maaliskuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 52 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Dublin. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dublin voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Dublin Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dublin, Irlanti on 36 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Dublin, Irlanti on helmikuuta. Hinta on 65 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Dublin. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dublin voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Dublin Keskikoko vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Dublin: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Dublin, Irlanti
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Mukavuus

7,2

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

7,0

Hinta-laatusuhde

6,5
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Mukavuus

6,4

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,2

Hinta-laatusuhde

5,9
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Mukavuus

6,6

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

6,2

Hinta-laatusuhde

5,4
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Mukavuus

6,2

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

6,3

Hinta-laatusuhde

5,8
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Mukavuus

6,3

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,8

Hinta-laatusuhde

5,5
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Mukavuus

6,6

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

5,6

Hinta-laatusuhde

5,3
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,1

Mukavuus

8,9

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,7

Hinta-laatusuhde

8,1
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Mukavuus

7,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,4

Hinta-laatusuhde

5,5

Tietoja matkastasi kohteeseen Dublin

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Dublinissa?

Auton vuokraus Dublinissa on nuorelle kuskille hankalampaa kuin monessa muussa eurooppalaiskaupungissa. Ikärajat ovat Irlannissa kokonaisuudessaan tiukat. Käytännössä mikään Dublinin autovuokraamoista ei vuokraa autoja alle 21-vuotiaille kuskeille. Osalla vuokraamoista ikäraja on tätäkin korkeampi, normaalisti 23–25 vuotta. Osa vuokraamoista voi vaatia, että olet iältäsi 8–10 vuotta yli kotimaasi laillisen ajoiän. Suomalaisille tämä merkitsee, ettei autoa voi vuokrata Irlannissa kuin vasta 26–28-vuotiaana. Suurin osa autovuokraamoista perii kaikilta alle 25-vuotiailta kuskeilta lisämaksun, joka on normaalisti noin 25–30 euroa päivältä. Koska auton vuokraaminen tulee nuorelle autoilijalle Dublinissa melko kalliiksi, kannattaa lisämaksuja verrata tarkkaan. Irlannissa myös kuskien yläikärajoitukset ovat tavallisia. Monilla Dublinin vuokraamoilla yläikäraja on 75 vuotta. Iäkkäiltä kuskeilta voidaan pyytää myös todiste siitä, että he ovat terveitä ja ajokykyisiä. Tämä on kuitenkin vuokraamokohtaista. Autovuokraamoille on aina ilmoitettava kaikkien autoa ajavien kuskien iät.

Tärkeää tietoa Dublinin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Yli puolen miljoonan asukkaan Dublinin keskusta voi olla suomalaiskuskille haaste. Eniten totuttelua vaatii vasemmanpuoleinen liikenne, mikä merkitsee, että kuski istuu auton oikealla puolella. Etenkin vaihteiden käyttö voi olla istumapaikan muuttuessa hankalaa, eli Dublinissa voi olla hyvä kokeilla automaattivaihteista autoa. Mikäli et ole koskaan ajanut vasemmanpuoleisessa liikenteessä, harjoittele ajoa ensin keskustan ulkopuolella. Liikenteeseen ei kannata lähteä heti ainakaan ruuhka-aikaan. Dublinin ruuhkahuiput sijoittuvat noin kello 7.30–9.00 välille ja illalla noin kello 17–18.30 välille. Parkkipaikkaa etsiessä on suositeltavaa hyödyntää esimerkiksi oman hotellin parkkialuetta tai keskustan maksullisia parkkihalleja. Ilmainen pysäköinti on ydinkeskustassa käytännössä mahdotonta. Väärin parkkeerattu auto saatetaan pahimmassa tapauksessa hinata pois. Niin kaupunkialueella kuin muuallakin ajaessa GPS on hyödyllinen apuväline. Kaupunkialueella nopeusrajoitus on 30–50 kilometriä tunnissa. Paikallisilla ja seututeillä nopeuden voi nostaa yleensä 80 kilometriin tunnissa. Usein maaseututiet ovat kapeita, joten pidä tilannenopeus kohtuullisena. Kansallisilla teillä nopeusrajoitus on 100 ja moottoriteillä 120 kilometriä tunnissa.

Nähtävyyksiä Dublinissa ja sen lähellä

Dublinin keskustan historiallisiin nähtävyyksiin tutustut helpoiten kävellen tai joukkoliikenteen avulla. Kapeat historialliset kadut eivät ole autoilijan unelma, ja parkkeeraaminen voi olla Dublinissa haastavaa. Kaupungin lähiseutu on kuitenkin tunnettu upeista luontokohteistaan ja pienistä kylistään, joten auton vuokraus Dublinissa voi olla hyvä idea. Vuokraa auto ainakin pariksi päiväksi, sillä auton avulla voit nähdä Irlannin pääkaupunkiseudusta aivan toisenlaisen puolen kuin kaupungin keskustassa. Luonnon ja patikoinnin ystävän kannattaa suunnata Dublinista reilun tunnin ajomatkan päässä sijaitseville Wicklow Mountains -vuorille. Myös Cliffs of Moherin ainutlaatuinen, jyrkkä rantakallio on näkemisen arvoinen. Historiasta kiinnostuneille oikea kohde on Kilkennyn kaupunki linnoineen.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Mikäli olet vuokrannut autoja ulkomailla esimerkiksi luottokorttiisi kuuluvan vakuutuksen turvin, tarkista nyt erikseen, kuuluuko myös Irlanti vakuutuksen piiriin. Kaikki matkavakuutukset eivät kata vuokra-autoilua Irlannissa. Jos auton vuokraus Dublinissa on ajankohtaista, selvitä myös, minkälainen vakuutuspaketti vuokra-auton hintaan sisältyy. Yleensä hinta kattaa ainakin kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot esimerkiksi kolaritilanteessa. Tässä vakuutuksessa voi kuitenkin olla omavastuuosuus, joka voi olla hyvinkin korkea. Mikäli et ole ajanut aiemmin vasemmanpuoleisessa liikenteessä, kannattaa vakuutusturvaa kohentaa erilaisilla lisävakuutuksilla. Esimerkiksi kolarit ja varkaustilanteet kattaviin lisävakuutuksiin kannattaa satsata, mikäli lähdet niiden avulla tien päälle rauhallisemmin mielin.

Voiko Dublinissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaisturisti voi ajaa Dublinissa ongelmitta suomalaisella ajokortilla, sillä Irlanti on EU-maa. Auton vuokraus on mahdollista ainoastaan voimassa olevan ajokortin avulla, eli muista pakata ajokortti mukaan matkatavaroihisi.

Mistä auton nouto ja palautus Dublinissa onnistuu?

Auton vuokraaminen ja nouto onnistuu kätevästi Dublinin lentokentältä. Lentoasemalla matkailijoita palvelevat lukuisat kansainväliset autovuokraamoketjut sekä pienemmät paikalliset vuokrayritykset. Useimmat niistä ovat auki 24h, eli myös yöllä Dubliniin saapuvat saavat vuokra-auton alleen saman tien. Varaus kannattaa kuitenkin tehdä mieluiten etukäteen. Lisäksi autovuokraamoja toimii eri puolilla keskustaa, suosituimpien hotellialueiden ja esimerkiksi Connollyn rautatieaseman tuntumassa. Jos haluat säästää rahaa, nouda ja palauta auto vuokraamon toimipisteeseen. Jos aikataulusi on tiukka, isoimmat vuokraamoketjut toimittavat lisämaksusta vuokra-auton vaikkapa suoraan majapaikkaasi. Auton nouto onnistuu samalla periaatteella.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Dublin, Irlanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Dublin lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Dublin

Tässä kuussa, tähän mennessä olemme tehneet 4 hakua käyttäjille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteeseen Dublin.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Dublin noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Dublin sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Budget, Avis ja Europcar. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa tammikuu kohteessa Dublin, Irlanti?

Ajalle tammikuu kohteessa Dublin, keskihinta viikonlopun mittaiselle autonvuokraukselle oli 8 € - mutta jotkut käyttäjät löysivät niinkin alhaisia tarjouksia kuin 8 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 5 € ja keskihinta on 14 €.

Missä Dublin autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Budget vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Dublin. Keskimääräisillä 16 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 3 toimipisteessä, Budget on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Peritäänkö Dublin, Irlanti autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Dublin sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Dublin. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Dublin tammikuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Dublin tammikuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 5 °C ja sademäärä 49 mm cm tammikuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Dublin maksaa keskimäärin 64 €/päivä.

Kuinka monta FLIZZR autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Dublin?

FLIZZR autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Dublin, Irlanti. Sen 3 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 31 € vuokratessasi auton kaupungissa Dublin, Irlanti.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Dublin, Irlanti?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Dublin on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Dublin taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Dublin alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

Millainen sää on kohteessa Dublin, Irlanti kuukauden joulukuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Dublin kuukauden joulukuu aikana voivat odottaa 6 °C lämpötiloja ja 73 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen joulukuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Dublin kuukauden joulukuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Dublin.

Onko sää kaupungissa Dublin samanlainen kuin muualla Dublinin kreivikunta alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Dublin road triplle alueelle Dublinin kreivikunta tai sitä ympäröiville alueille kuukauden joulukuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 6 °C ja sademäärän vastaavasti 73 mm koko kuukauden ajan.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Irlanti

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Cork, Galway ja Shannon eri puolilla Irlanti

Autonvuokraukset kaupungin Dublin lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Dublin

Aloita matkan suunnittelu - Dublin