Autonvuokraus Thessaloniki - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Thessaloniki? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Thessaloniki, Keski-Makedonia, Kreikka
26. tammikuu — 2. helmikuu
Sama palautus
Thessaloniki, Keski-Makedonia, Kreikka
ti 26/1
Keskipäivä
ti 2/2
Keskipäivä

Autovuokraamo Thessaloniki: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Thessaloniki
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 38 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.9

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.6

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: OK 5.8

Pisteet perustuvat 11 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 5.7

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Thessaloniki kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Thessalonikin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Thessaloniki

Tässä kuussa, tähän mennessä olemme tehneet 73 hakua käyttäjille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteeseen Thessaloniki.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Thessaloniki noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Thessaloniki. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa helmikuu kohteessa Thessaloniki?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Thessaloniki ajankohtana helmikuu on keskihinnaltaan 18 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 17 €. Viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Thessaloniki ajankohtana helmikuu keskihinta on 17 € ja parhaimmat tarjoukset alkaen 12 €.

Missä Thessaloniki autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Halvin vuokraamo kaupungissa Thessaloniki on Global Rent A Car, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 19 € 2 toimipisteissä kaupungissa Thessaloniki. Halvin Global Rent A Car tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Thessaloniki on 12 €.

Peritäänkö Thessaloniki autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Thessaloniki olevat suositut autovuokraamot, kuten Alamo, National ja Avis tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Thessaloniki, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Thessaloniki helmikuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Thessaloniki kuukauden helmikuu aikana. Kohteessa Thessaloniki sataa keskimäärin 41 mm cm ja lämpötila on noin 10 °C helmikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Thessaloniki maksaa keskimäärin 31 €/päivä.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Thessaloniki?

Yrityksellä Sixt on eniten vuokraamoja kaupungissa Thessaloniki, josta löytyy yhteensä 4 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 26 €/päivä tarjouksia Sixt vuokra-autoille kaupungissa Thessaloniki.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Thessaloniki?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Thessaloniki tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Thessaloniki kaupungissa 130 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Thessaloniki ajat.

Millainen sää on kohteessa Thessaloniki, Kreikka kuukauden tammikuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Thessaloniki kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 5 °C lämpötiloja ja 37 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Thessaloniki kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Thessaloniki autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Thessaloniki vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Fiat Panda, Ford Focus tai Opel Corsa.

Onko sää kaupungissa Thessaloniki samanlainen kuin muualla Keski-Makedonia alueella?

Jos etsit Thessaloniki vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Keski-Makedonia lämpötila on yleensä 5 °C ja sademäärä vastaavasti 37 mm.


Lentolippu varattuna kohteeseen Thessaloniki? Aloita matkan suunnittelu!