Autonvuokraukset kohteessa Thessaloniki, Keski-Makedonia

Haussa halpa vuokra-auto Thessaloniki, Keski-Makedonia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Thessaloniki, Keski-Makedonia, Kreikka
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Thessaloniki, Keski-Makedonia, Kreikka
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Thessaloniki

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Thessaloniki

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Thessaloniki?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Thessaloniki löytyvät yleensä ADDCAR RENTAL kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaADDCAR RENTAL , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 5 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Thessaloniki on 5 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Thessaloniki?

Datamme perusteella Toyota Auris on suosituin vuokra-auto kaupungissa Thessaloniki.Käyttäjämme ovat löytäneet Toyota Auris vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 36 €/pvä kaupungissa Thessaloniki, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 36 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Thessaloniki on Nissan Qashqai keskimääräisen hinnan ollessa 28 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 9 €/pvä.

Tärkeää tietoa Thessaloniki autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Thessalonikissa tarjoaa erinomaisen ja kätevän tavan liikkua kaupungissa. Vuokra-autollasi voit vierailla tämän mahtavan kohteen merkittävimmissä paikoissa, kuten Thessalonikin valkoisessa tornissa ja muun muassa Rotundan muinaisissa raunioissa. Kannattaa pitää silmällä A1- ja A2-pikaraitioteitä, sillä ne ovat kaksi Kreikan tärkeintä pikaraitiotietä, ja ne yhdistävät joitakin kaupungin suosituimpia paikkoja, joihin kuuluvat edellä mainitut nähtävyydet sekä Kreikan pääkaupunki Ateena. Riippumatta siitä, minkälaista autonvuokrausta etsit, löydät taatusti halvan autonvuokrauksen Thessalonikista yli 20 eri autovuokraamosta, joita meillä on ympäri kaupunkia. Pysäköintipaikkojen saatavuus kaupungissa on erittäin hyvä.

Kannattaako Thessalonikissa vuokrata auto?

Thessaloniki on suhteellisen helppokulkuinen verrattuna joihinkin muihin Kreikan kaupunkeihin, joten sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia suunnistaa kaupungin keskustan eri paikoissa. Autonvuokraus Thessalonikissa helpottaa kuitenkin huomattavasti matkustamista kaupungin laitamille, mukaan lukien Aprovaltan hiekkarannat, jotka ovat vain vajaan tunnin ajomatkan päässä Thessalonikin keskustasta. Huolimatta siitä, että kaupungissa on loistava julkinen liikennejärjestelmä, vuokra-auto on silti parempi vaihtoehto, koska saat joustavuutta matkustaa minne haluat milloin tahansa ja mukavuutta. Sinulla on myös laaja valikoima vuokra-autoja Thessalonikissa, joten vaikka haluaisitkin vuokrata luksusauton, henkilöpakettiauton tai jopa sähköauton, löydät sen varmasti. Parasta on, että Thessalonikissa on runsaasti kadunvarsipysäköintipaikkoja sekä parkkipaikkoja ja autotalleja, joihin voit jättää autosi. Osa niistä on ilmaisia, osa taas maksullisia.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on syytä pitää mielessä, kun ajan Thessalonikissa?

Ennen kuin lähdet liikkeelle Thessalonikin vuokra-autolla, sinun on hyvä tietää muutama Kreikassa voimassa oleva ainutlaatuinen liikennelaki. Yllätyt varmasti esimerkiksi siitä, että vaikka torven käyttäminen muualla on aivan tavallista, saatat joutua vaikeuksiin, kun käytät sitä ajaessasi Thessalonikin kaduilla. Kuljettajia kehotetaan käyttämään torvea vain hätätilanteissa. Myös puhelimen käyttö on sallittua vain handsfree-kuulokkeilla, ja jos sinut havaitaan käyttämässä kädessä pidettävää laitetta ajon aikana, saatat saada sakot paikan päällä. Muista tarkistaa liikennelakien viimeisimmät muutokset Thessalonikin liikenneviranomaiselta.

Minkälaisen ajokortin tarvitset auton vuokraamiseen Thessalonikissa?

 Autonvuokraukseen Thessalonikissa on muutamia vaatimuksia. Ensinnäkin sinun on oltava yli 21-vuotias, vaikka laillinen alaikäraja ajokortin saamiseksi on 18 vuotta. Toiseksi sinun on esitettävä voimassa oleva ajokortti, joka on ollut hallussasi vähintään vuoden; tämä koskee EU:n alueella asuvia. EU:n ulkopuolella asuvien on puolestaan esitettävä kotimaansa myöntämä kansainvälinen ajokortti. Lisäksi sinua pyydetään esittämään passisi sekä voimassa oleva luottokortti jostakin suuresta yrityksestä.


Autonvuokraustarjoukset Thessaloniki, Keski-Makedonia

Löydä kohteesta Thessaloniki juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

4 € - 69 €

Kaikki autotyypit

4 € - 100 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Thessaloniki, Kreikan on 19 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Thessaloniki, Kreikan on marraskuuta. Hinta on 80 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 4 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 26 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Thessaloniki, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Thessaloniki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Thessaloniki, Kreikan on 26 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Thessaloniki, Kreikan on maaliskuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Thessaloniki, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Thessaloniki voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Thessaloniki autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Thessaloniki, Keski-Makedonia

Avis

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,4

Value

7,6

Avance Rent a Car

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Europcar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,0

Value

6,2

keddy by Europcar

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

diRENT

9 sijaintia

Wheels 2 Go

7 sijaintia

Autounion Car Rental

6 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Thessaloniki

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Thessaloniki

Suosituin vuokraamo

Global Rent A Car

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

17 €

Suosituin malli

Fiat 500
Suosituin Thessaloniki autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Global Rent A Car. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Goldcar Rental SP ja Centauro.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Thessaloniki viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Thessaloniki on 17 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 21 €/pvä.
Kohteen Thessaloniki suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat 500. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Jeep Renegade.

Vuokraa auto läheltä kohteen Thessaloniki suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Thessaloniki

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Thessaloniki - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Thessaloniki, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Thessaloniki, Kreikka autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Thessaloniki olevat suositut autovuokraamot, kuten Avis, Ok Mobility ja Record Go tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Thessaloniki, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Thessaloniki lokakuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Thessaloniki kuukauden lokakuu aikana. Kohteessa Thessaloniki sataa keskimäärin 54 mm cm ja lämpötila on noin 11 °C lokakuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Thessaloniki maksaa keskimäärin 22 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Thessaloniki, Kreikka?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Thessaloniki tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Thessaloniki kaupungissa 130 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Thessaloniki ajat.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Renault Kadjar vuokra-autoja kaupungissa Thessaloniki?

Millainen sää on kohteessa Thessaloniki, Kreikka kuukauden syyskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Thessaloniki kuukauden syyskuu aikana voivat odottaa 22 °C lämpötiloja ja 27 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Thessaloniki samanlainen kuin muualla Keski-Makedonia alueella?

Jos etsit Thessaloniki vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden syyskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Keski-Makedonia lämpötila on yleensä 22 °C ja sademäärä vastaavasti 27 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Thessaloniki hinnat?

autoa Thessaloniki hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Thessaloniki?

syyskuuta 2023 alkaen 132 toimijaa on valittavissa autoa Thessaloniki osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Thessaloniki?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Thessaloniki. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Thessaloniki?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Thessaloniki, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Aloita matkan suunnittelu - Thessaloniki


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Thessaloniki?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Thessaloniki. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Thessaloniki?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Thessaloniki, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Thessaloniki, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Thessaloniki, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Thessaloniki momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Thessaloniki, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Thessaloniki autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Thessaloniki.

Voinko etsiä Thessaloniki vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Thessaloniki.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Thessaloniki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.