Autonvuokraukset kohteessa Sámos, Pohjois-Egean saaret

Haussa halpa vuokra-auto Sámos, Pohjois-Egean saaret? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Sámos, Samos, Kreikka
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Sámos, Samos, Kreikka
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Sámos

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Sámos

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Sámos?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Sámos löytyvät yleensä Major Agency kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaMajor Agency, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 9 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Sámos on 9 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Sámos?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Citroen C1 kaupungista Sámos, ja datamme mukaan Toyota Aygo on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Citroen C1, hinnat ovat 31 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Citroen C1 autonvuokraustarjousta kaupungista Sámos niinkin alhaiseen hintaan kuin 9 € per päivä. Toyota Aygo autonvuokraukset kaupungista Sámos ovat yleensä keskimäärin 44 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 15 € per päivä.

Autonvuokraustarjoukset Sámos, Pohjois-Egean saaret

Löydä kohteesta Sámos juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

13 € - 60 €

Kaikki autotyypit

13 € - 60 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sámos, Kreikan on 18 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Sámos, Kreikan on maaliskuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 0 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Sámos, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sámos voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Sámos autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Sámos, Pohjois-Egean saaret

Avis

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia

Alamo

1 sijainti

Dollar

3 sijaintia

Thrifty

3 sijaintia

GREEN MOTION

2 sijaintia

Hertz

3 sijaintia

SURPRICE CAR RENTAL

6 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Sámos

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Sámos

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

14 €

Suosituin malli

Citroen C1
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Sámos viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Sámos on 14 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 15 €/pvä.
Kohteen Sámos suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Citroen C1. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Toyota Aygo.

Vuokraa auto läheltä kohteen Sámos suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Sámos

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Sámos - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Sámos, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurimmalla osalla niistä Sámos vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Sámos, kuten Avis, Alamo ja Budget tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Sámos on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Sámos ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.


Aloita matkan suunnittelu - Sámos


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Sámos. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Sámos suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.