Autonvuokraukset kohteessa Agios Nikolaos, Kreeta

Haussa halpa vuokra-auto Agios Nikolaos, Kreeta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Agios Nikolaos, Agios Nikolaos, Kreikka
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Agios Nikolaos, Agios Nikolaos, Kreikka
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Agios Nikolaos

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Agios Nikolaos

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Agios Nikolaos?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Agios Nikolaos löytyvät yleensä Caldera kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaCaldera, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 11 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Agios Nikolaos on 25 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Agios Nikolaos?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Agios Nikolaos on Suzuki Celerio ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Nissan Micra. Käyttäjämme ovat löytäneet Suzuki Celerio tarjouksia kaupungissa Agios Nikolaos keskimääräiseen hintaan 33 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 11 € per päivä. Mallin Nissan Micra vuokraaminen kaupungissa Agios Nikolaos maksaa yleensä keskimäärin 55 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 12 € per päivä.

Autonvuokraustarjoukset Agios Nikolaos, Kreeta

Löydä kohteesta Agios Nikolaos juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

20 € - 81 €

Kaikki autotyypit

20 € - 86 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Agios Nikolaos, Kreikan on 26 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Agios Nikolaos, Kreikan on lokakuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Agios Nikolaos, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Agios Nikolaos voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Agios Nikolaos autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Agios Nikolaos, Kreeta

Budget

1 sijainti

Caldera

2 sijaintia

Avis

1 sijainti

Dollar

1 sijainti

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

Exer Rent a Car

1 sijainti

SURPRICE CAR RENTAL

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Agios Nikolaos

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Agios Nikolaos

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

11 €

Suosituin malli

Citroen C1
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Agios Nikolaos viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Agios Nikolaos on 11 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 25 €/pvä.
Kohteen Agios Nikolaos suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Citroen C1. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Skoda Citigo.

Vuokraa auto läheltä kohteen Agios Nikolaos suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Agios Nikolaos

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Agios Nikolaos - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Agios Nikolaos, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Agios Nikolaos huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Agios Nikolaos taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Agios Nikolaos rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

Jos etsit Agios Nikolaos vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden kesäkuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Kreeta lämpötila on yleensä 24 °C ja sademäärä vastaavasti 5,5 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Agios Nikolaos


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Agios Nikolaos on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Agios Nikolaos, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.