Autonvuokraukset South Aegean

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia South Aegean? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Rodos, Rodos, Kreikka
12. December — 19. December
Rodos, Rodos, Kreikka
Tue 12/12
Keskipäivä
Tue 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi South Aegean

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton South Aegean

Mikä on paras autovuokraamo alueella South Aegean?

Europcar on datamme mukaan paras autovuokraamo alueella South Aegean - 12 arvostelujen perusteella vuokraamo on saanut arviopisteiksi 8,5/10. Heillä on myös 19 toimipistettä eri puolilla aluetta South Aegean mukaan lukien suosituissa kohteissa, kuten Kos.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa South Aegean?

Suosituimmat vuokra-autotyypit alueella South Aegean ovat Mini. Tämäntyyppinen auto maksaa keskimäärin 44 € päivässä. 62 % käyttäjistä haluaa vuokrata Mini tyyppisiä autoja alueella South Aegean hinnan, saatavuuden ja suunniteltujen aktiviteettien vuoksi.

Parhaat tarjoukset South Aegean autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa South Aegean
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

10 Dec - 17 Dec
Opel Corsa
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

10 Dec - 17 Dec
Chevrolet Spark
Hyundai i10
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

10 Dec - 17 Dec
Hyundai i10
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

9 €/pvä

10 Dec - 17 Dec
Volkswagen Polo
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

10 €/pvä

10 Dec - 17 Dec
Ford Focus
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

13 €/pvä

10 Dec - 17 Dec
Ford Ka
Opel Mokka
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

13 €/pvä

10 Dec - 17 Dec
Opel Mokka
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

14 €/pvä

10 Dec - 17 Dec
Opel Crossland X
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

15 €/pvä

10 Dec - 17 Dec
Opel Astra

South Aegean autonvuokraustiedot

Mitkä ovat ajo-olosuhteet Etelä-Egean saarilla?

Etelä-Egean saaret, eli South Aegean, on osa Kreikan saaristoa ja sijaitsee mantereen kaakkoispuolella. Ajo-olosuhteet ovat kelien puolesta pääosin erittäin hyvät läpi vuoden ja yleisesti Kreikan tiestö on varsin hyvässä kunnossa. Saaristossa pienemmät tiet saattavat olla huonokuntoisia ja osa maanteistäkin hieman vanhentuneita. Upeissa maisemissa pääsee ajelemaan lukuisissa kohteissa, mutta osa teistä saattaa olla hieman haasteellisia ajaa. Erittäin monia saaria sisältävällä Etelä-Egean alueella ei autonvuokraus välttämättä muuten ole erinomaisen kätevää, mutta suhteellisen ystävällisten kanssa-autoilijoiden, käytössä olevan metrijärjestelmän ja laadukkaiden teiden puolesta ajaminen on suomalaisiin ja pohjoismaisiin olosuhteisiin tottuneelle helppoa. Kylttien lukemisessa saattaa ajoittain tulla vastaan hieman ongelmia, sillä ne ovat suurimmaksi osin kreikkalaisilla aakkosilla varustettuja.

Mistä Etelä-Egean ajolaeista minun tulisi olla tietoinen?

Suuren saarimäärän ja siitä johtuvan autonvuokrauksen lievän haasteellisuuden lisäksi Kreikan ja Etelä-Egean saarien tieliikenteessä suomalaiseen autoilukulttuuriin tottunut kuski pärjää hienosti.  Turvavöiden käyttö on Kreikan alueisiin kuuluvilla Etelä-Egean saarilla pakollista. 12-vuotiaiden ja sitä nuorempien tulee käyttää lastenistuinta turvallisuussyistä. Liikenneympyrään oikealta saapuvilla on etuajo-oikeus. Nopeusrajoitukset ovat simppelisti jaettu kolmeen eri luokkaan ja pääosin rajoitukset pysyvät samoina eri saarilla. Kaupunkialueilla, maanteillä ja moottoriteillä on kullakin omat nopeusrajoituksensa, jotka ovat hyvin saman tyyppisiä kuin Pohjoismaissa. Maksullisia moottoriteitä ei Etelä-Egean alueella ole. Viimeisimpiin alueen tieliikennelakien muutoksiin ja paikallisiin ohjeisiin kannattaa tutustua ennen matkaa esimerkiksi paikallisen tiehallinnon tai suurlähetystön avulla. Näin välttyy mahdollisimman monilta ikäviltä yllätyksiltä.

Minkä tyyppisiä asiakirjoja tarvitsee, jos haluaa vuokrata auton Etelä-Egeasta?

Jotta voit vuokrata auton, pitää sinulla olla ikää vähintään 21 vuotta ja ajokortti täytyy myös olla ollut hallussa vähintään vuoden ajan. Vuokraamot perivät monesti vaihtelevan suuruisia nuoren kuljettajan lisämaksuja alle 26-vuotiailta kuljettajilta. Jotkin autovuokraamot asettavat vuokraamiselle myös yläikärajan, joka voi olla esimerkiksi 70 vuotta.  Kansainvälinen ajokortti on pakollinen ja esimerkiksi Suomessa käytettävä EU-ajokortti käy erittäin hyvin. Yleisimmin autonvuokraus kannattaa tehdä jo hyvissä ajoin ennen matkaa, jotta eri vaihtoehtoihin voi tutustua rauhassa ja sopimukset tulee tehtyä oikein. Tämä pätee erityisesti useista saarikohteista koostuvalla Etelä-Egean alueella, jossa vuokrauksia kannattaa luultavasti tehdä useampia kuin yksi, mikäli mielii tutkia useampia saaria saman matkan aikana. Autovuokraamot tarjoavat monesti useita lisäpalveluja ja lisävakuutuksia. Osalle niistä saattaa hyvinkin olla käyttöä, mutta kannattaa selvittää ennen vuokraamista mitä kaikkea esimerkiksi oma matkavakuutuksesi korvaa, jotta et tule maksaneeksi samoista vakuutuksista niin sanotusti tuplana. Useamman kuskin ajaessa autoa tulee asia ilmoittaa jo vuokrausta tehdessä ja luonnollisesti jokaisen kuskin tulee täyttää ajokortti- ja vuokrausvaatimukset.


Autonvuokraustarjoukset South Aegean

Löydä kohteesta South Aegean juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

6 € - 44 €

Kaikki autotyypit

6 € - 121 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa South Aegean on 20 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa South Aegean on tammikuuta. Hinta on 72 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 53 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa South Aegean, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa South Aegean voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat South Aegean pieni car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa South Aegean on 38 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa South Aegean on helmikuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa South Aegean, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa South Aegean voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa South Aegean on 50 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa South Aegean on lokakuuta. Hinta on 2 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa South Aegean, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa South Aegean voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa South Aegean on 45 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa South Aegean on marraskuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 5 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa South Aegean, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa South Aegean voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat South Aegean Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa South Aegean on 50 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa South Aegean on joulukuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 12 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa South Aegean, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa South Aegean voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat South Aegean pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa South Aegean on 35 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa South Aegean on huhtikuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa South Aegean, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa South Aegean voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

10 Dec - 17 Dec
Opel Corsa
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

10 Dec - 17 Dec
Chevrolet Spark
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

9 €/pvä

10 Dec - 17 Dec
Opel Corsa

South Aegean autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot South Aegean

Autounion Car Rental

46 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Avance Rent a Car

25 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

10,0

Value

9,0

Europcar

19 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,5

Value

8,1

Drive SA

17 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,1

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,2

Value

8,8

Sixt

14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,1

Value

8,3

SURPRICE CAR RENTAL

33 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Hertz

18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,9

Value

6,9

Caldera

15 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,5

Value

7,0

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja South Aegean autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Faliraki Beach12,6 km
Ellin ranta13,3 km

Läheiset nähtävyydet:

Faliraki Beach243,9 km
Ellin ranta245,3 km

Läheiset nähtävyydet:

Ellin ranta108,2 km
Faliraki Beach111,9 km

Onko kannattavaa varata vuokra-auto alueelta Etelä-Egeasta?

Autonvuokraus Etelä-Egeassa on samaan aikaan kätevää ja haastavuudessaan hieman suunnittelua vaativaa. Lukemattomista saarista koostuvaa aluetta ei kovin helposti voi autolla kokonaisuudessaan tutkia, sillä lauttamatkoja tulee vastaan paljon, eikä kaikkia saarelta toiselle siirtymisiä välttämättä pysty edes normaaliolosuhteissa autolautoilla tekemään. Suurimmilla ja suosituimmilla saarilla autonvuokraus voi olla hyvinkin järkevä vaihtoehto. Esimerkiksi Rodoksen, Mykonoksen ja Kosin saaret saa autolla ajaen mukavasti tutkittua ja paikkoihin pystyy tutustumaan laajemmin kuin pelkästään julkisia kulkuneuvoja käyttämällä. Kreikassa autoretki voi olla upea seikkailu maan pitkään historiaan ja hienoihin kohteisiin. Vuokra-autot ovat monessa alueen paikassa myös edullisia, joten pienellä etukäteissuunnittelulla autonvuokraus saattaa hyvinkin olla erittäin palkitseva liikkumisvaihtoehto. Tutustu Etelä-Egean autonvuokrausmahdollisuuksiin kätevästi momondon verkkosivuilla ja valitse itsellesi sopiva menopeli.


Vuokraa auto läheltä kohteen South Aegean suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa South Aegean

Autonvuokraus South Aegean

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa South Aegean, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä vuokraavat auton vieraillessaan kohteessa South Aegean?

Useimmat matkailijat vuokraavat auton kohteessa South Aegean 7 päiväksi, mikä maksaa keskimäärin 33 € per päivä. Jos aiot vuokrata auton viikoksi, maksaa se yleensä noin 234 € yhteensä. Viikonloppuvuokrauksen kokonaiskustannukset ovat yleensä keskimäärin 97 €. 1129 € on kuukauden kestävän South Aegean roadtripin hinta keskimäärin.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa South Aegean hinnat?

autoa South Aegean hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa South Aegean?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa South Aegean osiossa on 510 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa South Aegean?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien South Aegean. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa South Aegean?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa South Aegean, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa South Aegean?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa South Aegean käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa South Aegean?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa South Aegean antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa South Aegean, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa South Aegean tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa South Aegean momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa South Aegean.

Löytyykö kohteesta South Aegean autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen South Aegean vuokra-autoille.

Voinko etsiä South Aegean vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen South Aegean autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen South Aegean

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.