Autonvuokraukset kohteessa Tirana, Tirane

Haussa halpa vuokra-auto Tirana, Tirane? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tirana, Albania
12. joulukuu — 19. joulukuu
Tirana, Albania
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Tirana

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Tirana

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Tirana?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Tirana löytyvät yleensä Final Rentals kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaFinal Rentals, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 8 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Tirana on 10 €/pvä.

Tärkeää tietoa Tirana autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Tiranassa on kätevä tapa tutustua kaupungin historiaan, kulttuuriin ja maisemiin, kuten kansallishistorialliseen museoon, Piramidaan ja Datji-vuoren kansallispuistoon. SH1 on kaupungin suosituin pikaraitiotie, joka yhdistää muihin kaupunkeihin ja naapurimaihin, kuten Montenegroon, vaikka on olemassa valtateitä, kuten A3, joita voit käyttää suosittuihin kohteisiin. Tiranassa ei ole maksullisia teitä, joten älä ole huolissasi ylimääräisten maksujen maksamisesta ajellessasi ympäriinsä. Vuokra-autoille tuskin saat Tiranassa ilmaista pysäköintipaikkaa. Lipun avulla saat pysäköintipaikan parkkihallista, kadulta tai yksityisiltä paikoilta, joista peritään joko tunti- tai päivämaksu. Yöllä saatat kuitenkin löytää ilmaisen pysäköintipaikan vuokra-autollesi Tiranassa. Auton varaaminen on kätevää ja suoraviivaista, sillä Tiranassa on yli 35 autovuokraamoa.

Onko Tiranan-vierailun aikana hyödyllistä vuokrata auto?

Koska kaupungissa on lukuisia pysäköintipaikkoja, sinun ei tarvitse huolehtia pysäköinnistä, vaikka et löytäisikään vapaata paikkaa vuokraluksusautolle Tiranassa. Vaikka sekä SH1 että A3 ovat käteviä teitä, joita voit käyttää ajaessasi haluamiisi paikkoihin, ne ovat myös vilkkaimpia, erityisesti ennen aamupäivää ja myöhään iltapäivällä. Siksi sinun kannattaa ehkä aloittaa matkasi näiden aikojen ulkopuolella tai välttää näitä reittejä. Tiranan autonvuokraus on myös loistava keino vierailla kaupunkia ympäröivissä upeissa nähtävyyksissä, kuten Vanhassa basaarissa, Bar Restaurant Merlikassa ja Krujen leirintäalueella, jonne pääset alle kahden tunnin ajomatkalla. Kaupunki tunnetaan vähemmän toimivana kävelykohteena, ja voit säästää aikaa ja rahaa, jos päätät tutustua siihen halvalla autonvuokrauksella Tiranassa.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on hyvä pitää mielessä ajaessani Tiranassa?

Joidenkin tärkeiden kaupungin liikennesääntöjen oppiminen auttaa navigoimaan turvallisesti Tiranan autonvuokrauksessa. On esimerkiksi laitonta ajaa, jos veren alkoholipitoisuus on yli 0,1 promillea, sillä sinua pidetään päihtyneenä. Huomaa, että et saa ajaa matkapuhelinta käyttäessäsi, ellei kyseessä ole handsfree-laite. Turvallisuussääntöjen tärkeimpänä kohtana on varmistaa, että turvavyöt on kiinnitetty ennen liikkeelle lähtöä, ja muistaa pysyä tien oikealla puolella. Jos joudut kolariin, älä poistu paikalta ennen poliisin saapumista. Ajantasaisimmat tiedot saat Tiranan moottoriajoneuvo-osastolta, jos siellä on tehty viimeaikaisia muutoksia liikennesääntöihin.

Tarvitsenko erityistä ajokorttia tai lupaa ajaa vuokra-autoa Tiranassa, jos olen vierailulla toisesta maasta?

Albaniassa autonvuokrauksen alaikäraja on 21 vuotta, myös economy-luokan autonvuokrauksessa. Tarvitset siis kotimaastasi ajokortin ja passin, joka on voimassa vuokrasopimuksesi ajan. Varmista, että molemmissa asiakirjoissa ei ole merkintöjä rikkomuksista. Kotimaastasi riippumatta tarvitset luottokortin, kun täytät vuokrasopimuksen, koska useimmat vuokrauspaikat eivät hyväksy pankkikortteja ja shekkejä.


Autonvuokraustarjoukset Tirana, Tirane

Löydä kohteesta Tirana juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

12 € - 58 €

Kaikki autotyypit

12 € - 87 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tirana, Albanian on 27 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Tirana, Albanian on joulukuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tirana, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tirana voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tirana, Albanian on 30 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Tirana, Albanian on maaliskuuta. Hinta on 64 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 17 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tirana, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tirana voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tirana, Albanian on 22 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Tirana, Albanian on helmikuuta. Hinta on 9 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 39 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tirana, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tirana voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Tirana autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tirana, Tirane

OptimoRent

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Value

6,6

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,5

Value

5,5

SURPRICE CAR RENTAL

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

4,5

Nouto/palautus

5,0

Value

5,0

ADDCAR RENTAL

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

5,3

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,0

Value

4,6

GREEN MOTION

5 sijaintia

SICILY BY CAR

4 sijaintia

Sunnycars

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Tirana

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Tirana

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

12 €

Suosituin malli

Fiat Panda
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Tirana viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Tirana on 12 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 17 €/pvä.
Kohteen Tirana suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat Panda.

Vuokraa auto läheltä kohteen Tirana suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tirana

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Tirana - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tirana, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa tammikuu kohteessa Tirana, Albania?

Ajankohtana tammikuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Tirana ovat 17 € ja 17 € välillä. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 12 € ja 17 € välille.

Peritäänkö Tirana, Albania autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Tirana sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten OptimoRent, Thrifty ja MEXRENTACAR peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Tirana, Albania?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Tirana on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Tirana ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 110 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Tirana hinnat?

autoa Tirana hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Tirana?

115 toimijaa on valittavissa autoa Tirana joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Tirana?

Eri maissa, myös kohteessa Tirana, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Tirana?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Tirana. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Tirana?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Tirana. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Tirana?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Tirana, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Tirana, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Tirana ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Tirana momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Tirana.

Löytyykö kohteesta Tirana autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Tirana.

Voinko etsiä Tirana vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Tirana vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tirana

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.