Autonvuokraukset Keski-Makedonia

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Keski-Makedonia? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Thessaloniki, Keski-Makedonia, Kreikka
9. helmikuu — 16. helmikuu
Sama palautus
Thessaloniki, Keski-Makedonia, Kreikka
to 9/2
Keskipäivä
to 16/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Keski-Makedonia autonvuokraustiedot

Alueella vaihtelevat laajat tasangot ja vuoristoinen maisema, ja sitä halkovat monet joet ja järvet. Korkein huippu on myyttinen Ólympos-vuori Keski-Makedonian ja Thessalian rajalla. Alueen halki kulkee Egnatian valtatie (A2), joka vie Turkin rajalta Thessalonikin kautta Joonianmerelle asti. Se on myös osa Eurooppatietä E90. Kreikkalainen ajokulttuuri voi olla joskus arvaamatonta, joten joustavuutta ja huumorintajua on hyvä olla mukana. Tööttäilyä on virallisesti rajoitettu, mutta esimerkiksi kapeilla ja mutkaisilla vuoristoteillä voi olla jopa järkevää varoittaa tulostaan, kun saapuu tiukkaan kurviin. Talviaikaan ajokeli voi olla huono, ja jopa lumisateet ovat mahdollisia. Useimmat tiet Kreikan mantereella ovat kuitenkin auki ympäri vuoden. Varsinkin vuoristoteillä tulee talviaikaan käyttää lumiketjuja tai talvirenkaita. Alamäkeä ajaessa kannattaa vaihtaa pienelle vaihteelle, jotta vältyt turhalta jarrujen kuluttamiselta. Paras aika vuokrata auto Keski-Makedoniassa saattaa olla kevät, sillä silloin ajokeli on hyvä, mutta turisteja on vähemmän kuin kesäkuukausina. Kreikassa kaupungit voivat olla ruuhkaisia, parkkipaikat täysiä ja kylätiet kapeita, joten pienet vuokra-autot voivat olla järkevä valinta. momondolla voit vertailla eri vaihtoehtoja sekä hintoja helposti ja kätevästi.

Lainsäädäntö ei poikkea olennaisesti Suomesta, ja liikenne on oikeanpuoleista. Nopeusrajoitukset ovat yleensä taajamissa 50, haja-asutusalueilla 90 ja moottoriteillä sekä moottoriliikenneteillä 110 ja 130, ellei liikennemerkein ole muuta osoitettu. Nuoret lapset eivät saa matkustaa etupenkillä, ja turvaistuimet ovat pikkulapsille pakolliset. Rattijuopumuksen raja on 0,05 %. Suomesta poiketen liikenneympyröissä väistämisvelvollisuus on ympyrässä jo ajavilla. Joidenkin kaupunkien keskustoissa ajamista on rajoitettu, mutta rajoitukset eivät yleensä koske vuokra-autoja. Turvavyöt ovat pakolliset, mutta kaikki kreikkalaiset eivät tätä sääntöä noudata. Rikkomuksista voi kuitenkin turistillekin rapsahtaa muhkea sakko. Moottoritie Ateenasta Thessalonikiin on maksullinen. Lait ja säädökset on hyvä vielä varmistaa ennen matkaa viranomaisilta ja autonvuokraajalta.

Kreikassa pärjää hyvin suomalaisella EU-mallisella ajokortilla, mutta voit hankkia myös kansainvälisen ajokortin (IDP), jos haluat. Vuokrausehdot ja vakuutukset on hyvä käydä läpi huolellisesti, jos aiot vuokrata auton räväkästä liikennekulttuuristaan tunnetussa Kreikassa. Kannattaa myös tarkistaa auton mahdolliset vauriot etukäteen, jotta et joudu myöhemmin maksamaan muiden aiheuttamista vahingoista. Autonvuokraus Kreikassa edellyttää 21 vuoden ikää sekä sitä, että kuljettajalla on ollut ajokortti vähintään vuoden. Yleensä vuokraamot veloittavat alle 25-vuotiailta nuoren kuljettajan lisämaksun. Lisäksi osa vuokraamoista vaatii luottokortin, mutta on mahdollista vuokrata auto myös ilman sitä. momondon kautta voit helposti vertailla eri vuokraamoja ja hintoja, ja löydät sekä halvat että ylelliset vuokra-autot – mikä vain tarpeisiisi sopii.


Autonvuokraustarjoukset Keski-Makedonia

Löydä kohteesta Keski-Makedonia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

4 € - 67 €

Kaikki autotyypit

4 € - 94 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Keski-Makedonia on 19 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Keski-Makedonia on marraskuuta. Hinta on 80 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 4 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Keski-Makedonia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Keski-Makedonia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Keski-Makedonia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Keski-Makedonia

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

8,2

Value

7,6

Alma Car Hire

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

8,0

Value

6,0

diRENT

9 sijaintia

Wheels 2 Go

7 sijaintia

Autounion Car Rental

6 sijaintia

keddy by Europcar

5 sijaintia

Avis

4 sijaintia

Budget

4 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Keski-Makedonia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Keski-Makedonia

Autonvuokraus Keski-Makedonia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Keski-Makedonia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jos suunnittelet vierailua kohteeseen Keski-Makedonia, harkitse auton vuokraamista Sixt vuokraamosta, mikä on alueen paras vuokra-autoyritys 5 sijainnillaan. 43 momondon arvioijat ovat antaneet tälle vuokraamolle asiakasarviopisteiksi 8,1/10 ennen kaikkea kohtuullisten hintojen ja asiakaspalvelun vuoksi. Löydät vuokraamon Sixt toimipisteitä muun muassa Thessaloniki ja monista muista kaupungeista alueella Keski-Makedonia.

Suosituin autonvuokrauksen pituus kohteessa Keski-Makedonia on 7 päivää keskimääräisen päivittäisen hinnan ollessa 26 €. Tarvitsetko vuokra-auton vain viikonlopuksi? Viikonlopun pituisten vuokrausten hinnat ovat keskimäärin 74 € yhteensä. Viikon kestävän Keski-Makedonia roadtripillä hinnat pysyttelevät keskimäärin 185 € paikkeilla tai koko kuukaudeksi hinta alueella on noin 1249 €.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Keski-Makedonia

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Keski-Makedonia

Aloita matkan suunnittelu - Keski-Makedonia


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Keski-Makedonia, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Keski-Makedonia, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Keski-Makedonia autoillle.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Keski-Makedonia.

Kyllä, kohteesta Keski-Makedonia löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Keski-Makedonia vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.