Autonvuokraukset Kreeta

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Kreeta? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Hania, Chania, Kreikka
15. helmikuu — 22. helmikuu
Sama palautus
Hania, Chania, Kreikka
ke 15/2
Keskipäivä
ke 22/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Kreeta autonvuokraustiedot

Kreetan päätiet leveitä ja hyväkuntoisia. Yksi suurimmista teistä, E75, kulkee melkein koko maan leveydeltä sen pohjoisella rannikolla ja yhdistää toisiinsa sellaiset kaupungit, kuten Sitian, Agios Nikolaoksen, Neapolin, Iraklionin, Rethymnonin ja Hanian. Pienemmät tiet sisämaassa ja vuoristossa ovat sen sijaan kapeita ja osin huonokuntoisia, vaikka tiestöä onkin parannettu viime vuosien aikana. Osa kaikkein pienimmistä teistä on yhä sorapintaisia, mutta asfalttitietä pitkin saavuttaa jo melkein jokaisen kylän. Pienillä sivuteillä liikkuminen on hitaampaa, joten ajoaika saattaa olla pidempi kuin karttaa vilkaisemalla voisi kuvitella. Huomaa myös, että Kreetalla asfaltti voi koostumuksensa takia olla märällä kelillä tai nopeasti kiihdytettäessä liukas. Kreetalla on Välimeren ilmasto, johon kuuluu kuuma, kuiva kesä ja leuto, sateinen talvi. Monet matkustavat Kreetalle kuitenkin kuivaan kesäaikaan, joten asfaltin liukkautta joutuu varomaan lähinnä nopeasti liikkeelle lähtiessään. Jos olet kiinnostunut autonvuokrauksesta Kreetalla, sinun kannattaa ehkä valita pieni auto, jolla pääset liikkumaan kätevästi myös kapeammilla teillä. Jos kuitenkin ajattelit pysyä pääteillä tai mukanasi on esimeriksi runsaasti matkatavaraa, tutustu myös suurempiin vuokra-autoihin.

Jos haluat vuokrata auton Kreetalla Kreikassa, pärjäät hyvin varovaisuudella ja ripauksella oikeaa asennetta. Kreikan ajonlainsäädäntö on hyvin samankaltainen kuin Suomenkin. Liikenne on oikeanpuoleista ja esimerkiksi promilleraja vastaa omaamme. Kuitenkin liikennekulttuuri on joustavampi, minkä takia liikenne voi vaikuttaa aluksi hieman sekasortoiselta etenkin kaupungeissa ja niiden kapeaksi käyvillä kaduilla. Yksisuuntaista katua osoittavaa merkkiä tai etuajo-oikeutta ei välttämättä kunnioiteta, ja joskus sinut saatetaan ohittaa oikealta puolelta. Autojen lisäksi teillä puikkelehtii esimerkiksi mopoja ja moottoripyöriä. Paikalliset asukkaat käyttävät myös äänimerkkiä runsaasti, joko varoittaakseen olemassa olostaan tai herättääkseen huomiota. Jos sinua kiinnostaa autonvuokraus Kreetalla, huomaa että liikenteessä on usein paikallisten kuljettajien lisäksi muitakin turisteja sekä esimerkiksi vuohia ja lampaita. Vuohet ja lampaat saattavat joskus ilmestyä tien tukkeeksi jopa yllättäen, joten liikenteessä on hyvä noudattaa tästä syystä varovaisuutta. Tarkistathan ajantasaisen ajolainsäädännön vielä ennen matkaasi paikallisten viranomaisten verkkosivuilta.

Suomen kansalainen tarvitsee autonvuokraukseen Kreetalla kansallisen viranomaisen myöntämän ajokortin, joka on ollut voimassa vähintään vuoden. Kansainvälinen ajokortti ei sen sijaan ole välttämätön. Autovuokraamot asettavat usein myös omia ehtojaan vuokraukselle: usein sinun täyty olla vähintään 21-vuotias. Alle 26-vuotiailta kuljettajilta saatetaan myös periä vuokrauksesta nuoren kuljettajan lisämaksua. Jotkin autovuokraamot ovat asettaneet auton vuokraamiselle myös yläikärajan, esimerkiksi 70 vuotta. Ajokortin lisäksi tarvitset autonvuokraukseen usein lisäksi ainakin luottokortin. Myös passi saattaa olla tarpeen.


Autonvuokraustarjoukset Kreeta

Löydä kohteesta Kreeta juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

8 € - 48 €

Kaikki autotyypit

8 € - 101 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kreeta on 23 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kreeta on tammikuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 46 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kreeta. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kreeta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kreeta on 32 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kreeta on lokakuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kreeta. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kreeta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kreeta on 54 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Kreeta on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 58 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 19 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kreeta. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kreeta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kreeta on 34 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Kreeta on toukokuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kreeta. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kreeta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kreeta on 55 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Kreeta on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 59 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kreeta. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kreeta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kreeta on 52 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Kreeta on marraskuuta. Hinta on 79 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 16 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kreeta. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kreeta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Kreeta autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kreeta

Avance Rent a Car

2 sijaintia

Sunnycars

2 sijaintia

Dollar

1 sijainti

Greenways Rent A Car

1 sijainti

Hertz

1 sijainti

SURPRICE CAR RENTAL

1 sijainti

Thrifty

1 sijainti

Wheego

1 sijainti

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Kreeta autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Hanian majakka106,8 km

Läheiset nähtävyydet:

Hanian majakka12,1 km

Läheiset nähtävyydet:

Hanian majakka191,9 km

Onko kannattavaa varata vuokra-auto Kreetalla?

Kreetan julkinen liikenne hoituu kätevästi linja-autoilla. Linja-autoreittien verkosto on varsin kattava ja matkaliput suhteellisen edullisia. Pääset helposti kaupungista toiseen ja vaikkapa suosituimmille rannoille. Aivan joka kolkkaan saarta linja-autoverkosto ei kuitenkaan yllä. Autonvuokraus Kreetalla tarjoaa oivan vaihtoehdon matkailijalle, joka haluaakin tutkia saaren tuntemattomampiakin sopukoita ja saada upeita kokemuksia esimerkiksi sisämaan vuoristoteiltä tai rannikon autiommilta pikku rannoilta. Sisämaasta löytyy myös esimerkiksi perinteisiä viinikyliä, joissa voi autolla ajaessaan pysähdellä mieliin määrin, mihin julkisella liikennevälineellä matkustaminen ei oikein anna myöten. Autonvuokraus tarjoaa myös mahdollisuuden kiertää saaden kohteita omaan tahtiin. Halutessasi voit välttää ruuhka-ajat ja nähdä toivomasi kohteet ilman jonotusta tai tungeksimista, Kreeta kun houkuttelee runsaasti turisteja etenkin kesän suosituimpina lomakuukausina. Autonvuokraus Kreetalla on myös edullista, tiet pääosin hyväkuntoisia ja liikennesäännöt samankaltaisia suhteessa omiimme täällä Suomessa. Jos vuokraat auton Kreetalla, nauti ihmeessä ateria jossakin pikku kylän ravintolassa. Hinnat voivat olla huomattavastikin isojen kaupunkien turistikohteita matalampia.


Vuokraa auto läheltä kohteen Kreeta suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kreeta

Autonvuokraus Kreeta

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kreeta, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Harkitse auton vuokraamista kohteessa Kreeta 7 päiväksi, mikä on suosituin aika, jonka matkailijat yleensä viettävät alueella. Keskimääräinen päivittäinen vuokra 7 päiväksi on 27 €. Viikonlopun tai viikon kestävät autonvuokraukset maksavat yleensä 186 € ja 73 €. Pitkäaikaisempia vuokra-auto tarpeita ajatellen yhden kuukauden pituinen Kreeta autonvuokraus maksaa keskimäärin 989 €.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Kreeta

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Kreeta

Autonvuokraukset kaupungin Kreeta suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Kreeta lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Kreeta


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Kreeta momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Kreeta, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Kreeta autoillle.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Kreeta.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Kreeta.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Kreeta.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.