Autonvuokraukset kohteessa Riika, Riian alue

Haussa halpa vuokra-auto Riika, Riian alue? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Riika, Latvia
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Riika, Latvia
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Riika

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Riika

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Riika?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Riika löytyvät yleensä Prime Rent Exclusive kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaPrime Rent Exclusive, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 21 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Riika on 21 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Riika?

Vuokraamolla Prime Car Rent on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Riika 9 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Riika?

Volkswagen Polo ja Toyota Yaris automallit kaupungissa Riika ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Volkswagen Polo vuokrahinnat kaupungissa Riika voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 33 €/päivä ja alhaisimmillaan 8 €/päivä. Toyota Yaris vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 33 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 6 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Riika, Riian alue autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Riika, Riian alue
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

17 kesä - 21 kesä
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

20 €/pvä

17 kesä - 21 kesä
Volkswagen Golf
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

17 kesä - 21 kesä
Volkswagen Polo
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

21 €/pvä

17 kesä - 21 kesä
Opel Astra
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

23 €/pvä

17 kesä - 21 kesä
Citroen C4 Picasso
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

24 €/pvä

17 kesä - 21 kesä
Ford Focus
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

24 €/pvä

17 kesä - 21 kesä
Mercedes-Benz A-Class
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

26 €/pvä

17 kesä - 21 kesä
Vauxhall Mokka
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

27 €/pvä

17 kesä - 21 kesä
Ford Focus Wagon

Tärkeää tietoa Riika autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Riiassa on helppoa kaikille 21-vuotiaille, jotka ovat suorittaneet ajokorttinsa yli vuosi sitten. Riian autovuokraamoiden tyypillisin ikäraja on 21 vuotta. Jotkin latvialaiskaupungin autovuokraamot vuokraavat ainakin tiettyjä automalleja myös nuoremmille kuskeille. Näillä vuokraamoilla ikäraja on 18 vuotta. Yläikärajaa Riian autovuokraamoilla ei yleensä ole. Nuorten kuskien kannattaa varautua siihen, että auton vuokraaminen maksaa heille hieman tavallista enemmän. Vuokrauksen hintaa Riiassa nostaa nuoren kuljettajan lisämaksu. Maksu maksetaan yleensä jokaiselta vuokrapäivältä, ja sen suuruus vaihtelee vuokraamoittain. Kysy vuokraamoltasi myös muista mahdollisista lisämaksuista. Riian autovuokraamot perivät usein lisämaksun esimerkiksi vuokrasopimukseen kirjattavista lisäkuskeista.

Liikenne Riiassa on yleensä nopearytmisempää ja äänekkäämpää kuin Suomessa. Auton torvea käytetään liikenteessä ahkerasti. Kaupungissa risteilee raitiovaunujen raiteita, joiden suhteen kannattaa olla varuillaan. Seuraa siis tarkkaan liikennemerkkejä ja -valoja. Riian kaupungissa enimmäisnopeus on 50 km/h. Keskustan ja tiuhaan asuttujen asuinalueiden kaduilla nopeusrajoitus on kuitenkin usein tiukempi, yleensä 30–40 km/h. Riian kaupunkialueen ulkopuolisilla teillä nopeusrajoitus on 80–90 km/h. Kesällä Latvian pääteiden nopeusrajoitus on 100 km/h. Muista, että ajovalot on pidettävä Riiassa ja muualla Latviassa päällä sekä päivällä että yöllä. Rattijuopumuksen promilleraja on Latviassa sama kuin Suomessa, eli 0,5 promillea, tosin uusille kuskeille ollaan tätäkin tiukempia. Heitä koskee 0,2 promillen rajoitus. Parkkeeraaminen voi olla Riian ydinkeskustassa vaikeaa, etenkin jos etsit ilmaista parkkipaikkaa. Keskustassa pysäköinti on pääsääntöisesti maksullista. Käytä Riian keskustan maksullisia parkkipaikkoja tai parkkeeraa autosi keskustan ulkopuolelle. Tiedustele parkkimahdollisuutta myös majapaikastasi.

Riian keskustan nähtävyyksiin kannattaa tutustua mieluiten kävellen tai joukkoliikennevälineillä. Jalkaisin liikut kätevämmin kuin autolla. Autonvuokraus Riiassa on kuitenkin hyvä vaihtoehto niille seikkailuhenkisille matkailijoille, jotka haluavat tutustua Latviaan laajemmin tai tehdä päiväretkiä Riian lähituntumassa. Autolla pääset kätevästi esimerkiksi Jūrmalan kauniiseen rantakaupunkiin, joka sijaitsee vain noin 40 km:n päässä Riiasta. Mikäli Latvian historia kiinnostaa, tee retki Rundālen palatsiin, jonne ajomatka Riiasta on noin 1 t 20 min. Kemerin luonnonpuisto (Ķemeru nacionālais parks) on luontoharrastajien suosikkikohde Riian seudulla. Luonnonpuistoon on matkaa Riian keskustasta noin 44 km. Kaupunkikohteiden ystävien kannattaa harkita päiväretkeä Siguldan kauniiseen kaupunkiin. Siguldassa voit hypätä kaapelihissiin, josta avautuvat upeat maisemat latvialaiseen luontoon.


Autonvuokraustarjoukset Riika, Riian alue

Löydä kohteesta Riika juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

13 € - 55 €

Kaikki autotyypit

16 € - 356 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Riika, Latvian on 25 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Riika, Latvian on marraskuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 60 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Riika, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Riika voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Riika Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Riika, Latvian on 30 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Riika, Latvian on syyskuuta. Hinta on 68 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 52 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Riika, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Riika voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Riika Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Riika, Latvian on 43 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Riika, Latvian on joulukuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Riika, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Riika voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Riika Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

17 kesä - 21 kesä
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

20 €/pvä

17 kesä - 21 kesä
Volkswagen Golf
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

17 kesä - 21 kesä
Volkswagen Polo

Riika autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Riika, Riian alue

ADDCAR RENTAL

7 sijaintia

GREEN MOTION

6 sijaintia

Sixt

6 sijaintia

Hertz

4 sijaintia

Avis

3 sijaintia

Carsrent

3 sijaintia

Top Rent-A-Car

3 sijaintia

Prime Car Rent

9 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Riika

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Riika

Suositut autotyypit

Compact, Economy, Intermediate

Halvin vuokra-auto

27 €

Suosituin malli

Volkswagen Polo
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Riika viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Economy, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Riika on 27 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 37 €/pvä.
Kohteen Riika suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Polo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Toyota Yaris.

Vuokraa auto läheltä kohteen Riika suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Riika

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Riika - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Riika, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurin osa kaupungissa Riika sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Budget, Europcar ja ADDCAR RENTAL peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Riika on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Riika ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 110 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.


Aloita matkan suunnittelu - Riika


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Riika. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Riika helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.