Autonvuokraukset kohteessa Riika, Riian alue

Haussa halpa vuokra-auto Riika, Riian alue? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Riika, Latvia
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Riika, Latvia
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Riika, Riian alue autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Riika, Riian alue
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

59 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
BMW 3 Series
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

62 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
Daewoo Leganza
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

41 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
Kia Forte
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

54 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
Renault Mégane
Ford EcoSport
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

54 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
Ford EcoSport
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

62 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
Toyota Fortuner
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

44 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

48 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
BMW 3 Series

Autonvuokraustarjoukset Riika, Riian alue

Löydä kohteesta Riika juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

8 € - 48 €

Kaikki autotyypit

10 € - 65 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Riika, Latvian on 23 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Riika, Latvian on marraskuuta. Hinta on 66 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Riika. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Riika voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Riika Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

41 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
Kia Forte
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

54 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
Renault Mégane
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

44 €/pvä

22 kesä - 24 kesä
Kia Forte

Riika autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Riika, Riian alue
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

4,0

Value

4,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

1,9

Value

7,9
8 sijaintia
6 sijaintia
6 sijaintia
5 sijaintia
4 sijaintia

Riika autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Riiassa on helppoa kaikille 21-vuotiaille, jotka ovat suorittaneet ajokorttinsa yli vuosi sitten. Riian autovuokraamoiden tyypillisin ikäraja on 21 vuotta. Jotkin latvialaiskaupungin autovuokraamot vuokraavat ainakin tiettyjä automalleja myös nuoremmille kuskeille. Näillä vuokraamoilla ikäraja on 18 vuotta. Yläikärajaa Riian autovuokraamoilla ei yleensä ole. Nuorten kuskien kannattaa varautua siihen, että auton vuokraaminen maksaa heille hieman tavallista enemmän. Vuokrauksen hintaa Riiassa nostaa nuoren kuljettajan lisämaksu. Maksu maksetaan yleensä jokaiselta vuokrapäivältä, ja sen suuruus vaihtelee vuokraamoittain. Kysy vuokraamoltasi myös muista mahdollisista lisämaksuista. Riian autovuokraamot perivät usein lisämaksun esimerkiksi vuokrasopimukseen kirjattavista lisäkuskeista.

Liikenne Riiassa on yleensä nopearytmisempää ja äänekkäämpää kuin Suomessa. Auton torvea käytetään liikenteessä ahkerasti. Kaupungissa risteilee raitiovaunujen raiteita, joiden suhteen kannattaa olla varuillaan. Seuraa siis tarkkaan liikennemerkkejä ja -valoja. Riian kaupungissa enimmäisnopeus on 50 km/h. Keskustan ja tiuhaan asuttujen asuinalueiden kaduilla nopeusrajoitus on kuitenkin usein tiukempi, yleensä 30–40 km/h. Riian kaupunkialueen ulkopuolisilla teillä nopeusrajoitus on 80–90 km/h. Kesällä Latvian pääteiden nopeusrajoitus on 100 km/h. Muista, että ajovalot on pidettävä Riiassa ja muualla Latviassa päällä sekä päivällä että yöllä. Rattijuopumuksen promilleraja on Latviassa sama kuin Suomessa, eli 0,5 promillea, tosin uusille kuskeille ollaan tätäkin tiukempia. Heitä koskee 0,2 promillen rajoitus. Parkkeeraaminen voi olla Riian ydinkeskustassa vaikeaa, etenkin jos etsit ilmaista parkkipaikkaa. Keskustassa pysäköinti on pääsääntöisesti maksullista. Käytä Riian keskustan maksullisia parkkipaikkoja tai parkkeeraa autosi keskustan ulkopuolelle. Tiedustele parkkimahdollisuutta myös majapaikastasi.

Riian keskustan nähtävyyksiin kannattaa tutustua mieluiten kävellen tai joukkoliikennevälineillä. Jalkaisin liikut kätevämmin kuin autolla. Autonvuokraus Riiassa on kuitenkin hyvä vaihtoehto niille seikkailuhenkisille matkailijoille, jotka haluavat tutustua Latviaan laajemmin tai tehdä päiväretkiä Riian lähituntumassa. Autolla pääset kätevästi esimerkiksi Jūrmalan kauniiseen rantakaupunkiin, joka sijaitsee vain noin 40 km:n päässä Riiasta. Mikäli Latvian historia kiinnostaa, tee retki Rundālen palatsiin, jonne ajomatka Riiasta on noin 1 t 20 min. Kemerin luonnonpuisto (Ķemeru nacionālais parks) on luontoharrastajien suosikkikohde Riian seudulla. Luonnonpuistoon on matkaa Riian keskustasta noin 44 km. Kaupunkikohteiden ystävien kannattaa harkita päiväretkeä Siguldan kauniiseen kaupunkiin. Siguldassa voit hypätä kaapelihissiin, josta avautuvat upeat maisemat latvialaiseen luontoon.

Autonvuokraus Riiassa vaatii tarkkaavaisuutta vakuutusten suhteen. Autovuokraamojen vakuutuskäytännöt ovat kirjavia, ja Latvian vauhdikkaassa liikenteessä hyvä vakuutussuoja on ulkomaalaiselle kuskille erityisen tärkeä. Vaikka Riian vuokra-autojen hinnat sisältävät aina jonkin tason kolariturvan, voi vakuutuksen antama suoja olla suppea. Ota selville, mitä vakuutus tarkalleen ottaen kattaa ja mikä on kuskin omavastuu vahinkotilanteessa. Vakuutuksen omavastuuosuuden joudut maksamaan omasta kukkarostasi. Jos mahdollista, pienennä omavastuuta lisämaksulla tai hankkiudu siitä eroon kokonaan. Näin voit lähteä Riian teille rauhallisin mielin. Latviassa autoilevien kannattaa tarkistaa myös, sisältyykö vakuutukseen varkausturva tai vastuuvakuutus, joka kattaa kolmansille osapuolille aiheutuneet vahingot. Kuvaa auto ennen autovuokraamosta lähtöä ja pyydä vuokraamoa kirjaamaan ylös vuokra-autossa jo valmiiksi olleet naarmut tai muut vahingot.

Riiassa, kuten muuallakin Latviassa, voi ajaa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Suomalainen ajokortti on pätevä kaikkien EU-maiden liikenteessä. Muista pakata ajokortti mukaan matkaan, sillä tarvitset sitä vuokra-autoa noutaessasi. Ota vuokraamoon mukaan myös virallinen henkilöllisyystodistus.

Auton vuokraus onnistuu Riiassa helpoimmin joko keskustassa tai lentokentällä. Auton nouto ja palautus tapahtuu yleensä valitsemasi autovuokraamon toimipisteessä. Jos siis aiot käyttää vuokra-autoa koko matkasi ajan, varaa ja vuokraa auto Riian kansainväliseltä lentoasemalta. Näin saat auton allesi heti lennon laskeuduttua. Autolla taitat kätevästi noin 10 km:n matkan Riian kaupunkialueelle. Mikäli taas vuokraat auton vain päiväksi tai kahdeksi, nouto onnistuu yleensä kätevimmin kaupungin keskustasta. Autovuokraamoja on ydinkeskustassa paljon pääjuna-aseman tuntumassa sekä suosituimpien hotellialueiden kulmilla. Tarjolla on sekä kansainvälisten autovuokraamoketjujen vuokraamoita että pieniä, paikallisia vuokraamoita. Useimmat vuokraamot tarjoavat asiakkailleen autojen toimituspalvelun sovittuun paikkaan. Ne myös noutavat auton asiakkailtaan, kunhan asiasta sovitaan etukäteen. Varaudu kuitenkin maksamaan toimitus- ja noutopalvelusta lisämaksu.


Vuokraa auto läheltä kohteen Riika suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Riika

Autonvuokraus Riika

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Riika, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Ajalle kesäkuu kohteessa Riika, keskihinta viikonlopun mittaiselle autonvuokraukselle oli 31 € - mutta jotkut käyttäjät löysivät niinkin alhaisia tarjouksia kuin 29 €. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Riika ajankohtana kesäkuu oli 0 € – mutta jopa 0 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Suurin osa kaupungissa Riika sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Ace, Budget ja Europcar peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Riika on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Riika ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 110 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Riika kuukauden toukokuu aikana voivat odottaa 11 °C lämpötiloja ja 40 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Riika ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Riian alue lämpötila kuukauden aikana toukokuu on 11 °C ja mahdollinen sademäärä 40 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Riika


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Riika. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Riika helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Riika autoillle.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Riika momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Riika vuokra-autoille.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Riika.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.