Autonvuokraus Riika - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Riika? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Riika, Latvia
2. helmikuu — 9. helmikuu
Sama palautus
Riika, Latvia
ti 2/2
Keskipäivä
ti 9/2
Keskipäivä

Autovuokraamo Riika: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Riika
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.6

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.4

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.6

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.4

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Keskinkertainen 2.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun


Tietoja matkastasi kohteeseen Riika

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Riiassa?

Autonvuokraus Riiassa on helppoa kaikille 21-vuotiaille, jotka ovat suorittaneet ajokorttinsa yli vuosi sitten. Riian autovuokraamoiden tyypillisin ikäraja on 21 vuotta. Jotkin latvialaiskaupungin autovuokraamot vuokraavat ainakin tiettyjä automalleja myös nuoremmille kuskeille. Näillä vuokraamoilla ikäraja on 18 vuotta. Yläikärajaa Riian autovuokraamoilla ei yleensä ole. Nuorten kuskien kannattaa varautua siihen, että auton vuokraaminen maksaa heille hieman tavallista enemmän. Vuokrauksen hintaa Riiassa nostaa nuoren kuljettajan lisämaksu. Maksu maksetaan yleensä jokaiselta vuokrapäivältä, ja sen suuruus vaihtelee vuokraamoittain. Kysy vuokraamoltasi myös muista mahdollisista lisämaksuista. Riian autovuokraamot perivät usein lisämaksun esimerkiksi vuokrasopimukseen kirjattavista lisäkuskeista.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Riiassa

Liikenne Riiassa on yleensä nopearytmisempää ja äänekkäämpää kuin Suomessa. Auton torvea käytetään liikenteessä ahkerasti. Kaupungissa risteilee raitiovaunujen raiteita, joiden suhteen kannattaa olla varuillaan. Seuraa siis tarkkaan liikennemerkkejä ja -valoja. Riian kaupungissa enimmäisnopeus on 50 km/h. Keskustan ja tiuhaan asuttujen asuinalueiden kaduilla nopeusrajoitus on kuitenkin usein tiukempi, yleensä 30–40 km/h. Riian kaupunkialueen ulkopuolisilla teillä nopeusrajoitus on 80–90 km/h. Kesällä Latvian pääteiden nopeusrajoitus on 100 km/h. Muista, että ajovalot on pidettävä Riiassa ja muualla Latviassa päällä sekä päivällä että yöllä. Rattijuopumuksen promilleraja on Latviassa sama kuin Suomessa, eli 0,5 promillea, tosin uusille kuskeille ollaan tätäkin tiukempia. Heitä koskee 0,2 promillen rajoitus. Parkkeeraaminen voi olla Riian ydinkeskustassa vaikeaa, etenkin jos etsit ilmaista parkkipaikkaa. Keskustassa pysäköinti on pääsääntöisesti maksullista. Käytä Riian keskustan maksullisia parkkipaikkoja tai parkkeeraa autosi keskustan ulkopuolelle. Tiedustele parkkimahdollisuutta myös majapaikastasi.

Nähtävyyksiä Riiassa ja sen lähellä

Riian keskustan nähtävyyksiin kannattaa tutustua mieluiten kävellen tai joukkoliikennevälineillä. Jalkaisin liikut kätevämmin kuin autolla. Autonvuokraus Riiassa on kuitenkin hyvä vaihtoehto niille seikkailuhenkisille matkailijoille, jotka haluavat tutustua Latviaan laajemmin tai tehdä päiväretkiä Riian lähituntumassa. Autolla pääset kätevästi esimerkiksi Jūrmalan kauniiseen rantakaupunkiin, joka sijaitsee vain noin 40 km:n päässä Riiasta. Mikäli Latvian historia kiinnostaa, tee retki Rundālen palatsiin, jonne ajomatka Riiasta on noin 1 t 20 min. Kemerin luonnonpuisto (Ķemeru nacionālais parks) on luontoharrastajien suosikkikohde Riian seudulla. Luonnonpuistoon on matkaa Riian keskustasta noin 44 km. Kaupunkikohteiden ystävien kannattaa harkita päiväretkeä Siguldan kauniiseen kaupunkiin. Siguldassa voit hypätä kaapelihissiin, josta avautuvat upeat maisemat latvialaiseen luontoon.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Autonvuokraus Riiassa vaatii tarkkaavaisuutta vakuutusten suhteen. Autovuokraamojen vakuutuskäytännöt ovat kirjavia, ja Latvian vauhdikkaassa liikenteessä hyvä vakuutussuoja on ulkomaalaiselle kuskille erityisen tärkeä. Vaikka Riian vuokra-autojen hinnat sisältävät aina jonkin tason kolariturvan, voi vakuutuksen antama suoja olla suppea. Ota selville, mitä vakuutus tarkalleen ottaen kattaa ja mikä on kuskin omavastuu vahinkotilanteessa. Vakuutuksen omavastuuosuuden joudut maksamaan omasta kukkarostasi. Jos mahdollista, pienennä omavastuuta lisämaksulla tai hankkiudu siitä eroon kokonaan. Näin voit lähteä Riian teille rauhallisin mielin. Latviassa autoilevien kannattaa tarkistaa myös, sisältyykö vakuutukseen varkausturva tai vastuuvakuutus, joka kattaa kolmansille osapuolille aiheutuneet vahingot. Kuvaa auto ennen autovuokraamosta lähtöä ja pyydä vuokraamoa kirjaamaan ylös vuokra-autossa jo valmiiksi olleet naarmut tai muut vahingot.

Voiko Riiassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Riiassa, kuten muuallakin Latviassa, voi ajaa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Suomalainen ajokortti on pätevä kaikkien EU-maiden liikenteessä. Muista pakata ajokortti mukaan matkaan, sillä tarvitset sitä vuokra-autoa noutaessasi. Ota vuokraamoon mukaan myös virallinen henkilöllisyystodistus.

Mistä auton nouto ja palautus Riiassa onnistuu?

Auton vuokraus onnistuu Riiassa helpoimmin joko keskustassa tai lentokentällä. Auton nouto ja palautus tapahtuu yleensä valitsemasi autovuokraamon toimipisteessä. Jos siis aiot käyttää vuokra-autoa koko matkasi ajan, varaa ja vuokraa auto Riian kansainväliseltä lentoasemalta. Näin saat auton allesi heti lennon laskeuduttua. Autolla taitat kätevästi noin 10 km:n matkan Riian kaupunkialueelle. Mikäli taas vuokraat auton vain päiväksi tai kahdeksi, nouto onnistuu yleensä kätevimmin kaupungin keskustasta. Autovuokraamoja on ydinkeskustassa paljon pääjuna-aseman tuntumassa sekä suosituimpien hotellialueiden kulmilla. Tarjolla on sekä kansainvälisten autovuokraamoketjujen vuokraamoita että pieniä, paikallisia vuokraamoita. Useimmat vuokraamot tarjoavat asiakkailleen autojen toimituspalvelun sovittuun paikkaan. Ne myös noutavat auton asiakkailtaan, kunhan asiasta sovitaan etukäteen. Varaudu kuitenkin maksamaan toimitus- ja noutopalvelusta lisämaksu. (Tarkastettu 24/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Riika kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Riika Riga Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Riika

Tässä kuussa, tähän mennessä olemme tehneet 25 hakua käyttäjille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteeseen Riika.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Riika noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Riika. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Riika autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Riika GREEN MOTION vuokraamolta, jolla on 6 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 21 €, mutta GREEN MOTION keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Riika on 27 €/päivä.

Peritäänkö Riika autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Riika sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Enterprise ja National peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Riika helmikuu ajaksi?

Maasturin vuokraaminen matkallesi kohteeseen Riika helmikuu aikana varmistaa sen, että olet valmistautunut hyvin sääolosuhteisiin. Maasturi on täydellinen vuokra-autotyyppi kohteeseen Riika, jossa sataa ajankohtana helmikuu yleensä 20 mm cm ja jossa keskilämpötila on 0 °C. Maastoauto on ihanteellinen lumisissa ja jäisissä olosuhteissa, koska siinä on hyvät vetoominaisuudet. Maasturi vuokraaminen kaupungissa Riika maksaa keskimäärin 30 €/päivä.

Kuinka monta GREEN MOTION autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Riika?

GREEN MOTION on erittäin suosittu kaupungissa Riika, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 6 toimipistettä kaupungista Riika ja voit olettaa maksavasi noin 27 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Riika.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Riika?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Riika on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Riika ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 110 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Riika, Latvia kuukauden tammikuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Riika kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa −3 °C lämpötiloja ja 30 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

Kuukausien, kuten tammikuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Riika. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.

Onko sää kaupungissa Riika samanlainen kuin muualla Riian alue alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Riika ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Riian alue lämpötila kuukauden aikana tammikuu on −3 °C ja mahdollinen sademäärä 30 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Latvia


Lentolippu varattuna kohteeseen Riika? Aloita matkan suunnittelu!