Autonvuokraus Ateena, Kreikka

Haussa halpa vuokra-auto Ateena, Kreikka? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ateena, AT, Kreikka
24. tammikuu — 31. tammikuu
Sama palautus
Ateena, AT, Kreikka
ma 24/1
Keskipäivä
ma 31/1
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Ateena, Kreikka

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

3 € - 42 €

Kaikki autotyypit

10 € - 76 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ateena, Kreikka on 13 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Ateena, Kreikka on tammikuuta. Hinta on 77 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 3 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 48 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ateena. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ateena voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Ateena Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ateena, Kreikka on 21 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Ateena, Kreikka on joulukuuta. Hinta on 29 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ateena. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ateena voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Ateena Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ateena, Kreikka on 43 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Ateena, Kreikka on toukokuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 44 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ateena. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ateena voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Ateena Suuri vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Ateena: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ateena, Kreikka
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

8,2

Value

8,2
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,5

Value

7,0
11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

4,8

Value

4,8
10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
12 sijaintia
10 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Ateena

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Ateenassa?

Autonvuokraus Ateenassa onnistuu vaivattomimmin alle 21-vuotiailta kuskeilta. Useimpien autovuokraamojen ikäraja kreikkalaiskaupungissa on 21 vuotta. Autovuokraamojen vertailu kuitenkin kannattaa, sillä jotkut Ateenan vuokraamot saattavat vuokrata autoja nuoremmillekin kuskeille. Kaikkien 18 vuotta täyttäneiden, joilla on ajokortti, on siis mahdollista löytää vuokra-auto Ateenasta. Joillakin autovuokraamoilla saattaa olla asiakkailleen myös yläikäraja. Nuorille kuskeille autoilu Ateenassa tulee hieman kalliimmaksi kuin muille. Jos olet alle 25-vuotias, varaudu maksamaan auton vuokrauksesta nuoren kuljettajan lisämaksu. Se maksetaan yleensä jokaiselta vuokrapäivältä erikseen. Ota siis tämä ja muut lisämaksut huomioon, kun vertailet vuokraamojen hintoja.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Ateenassa

Yli 660 000 asukkaan Ateenassa kannattaa varautua vilkkaaseen liikenteeseen ja ruuhkiin. Ota avuksesi GPS, ja ole tarkkana etenkin liikenneympyröissä. Ydinkaupunkialueen ulkopuolella ajaminen helpottuu, mutta liikenteen rytmi on yleensä kiivaampi kuin Suomessa. Ateenan ydinkaupunkialueella enimmäisnopeus on 50 km/h, mutta monille teille ja kaduille on merkitty tätä alhaisempi nopeusrajoitus. Maanteillä saa ajaa tietyypistä riippuen joko 90 tai 110 km/h ja moottoriteillä maksiminopeus on 130 km/h. Alkoholia nauttineiden kannattaa pysyä kreikkalaiskaupungissa poissa ratista, sillä rattijuopumuksen promilleraja on sama kuin Suomessa: 0,5 promillea. Ajokortin hiljattain suorittaneille raja on vain 0,2 promillea. Pysäköinti Ateenan keskustassa on kallista, sillä parkkipaikkoja löytyy yleensä vain maksullisilta parkkipaikoilta. Jos suunnitelmissasi on autoilla keskustassa, kysy siis ensimmäisenä paikoitusmahdollisuutta esimerkiksi hotellistasi. Ydinkeskustan ulkopuolella on tarjolla ilmaisia parkkipaikkoja. Jos mahdollista, parkkeeraa hieman keskustan ulkopuolella ja jatka matkaasi julkisella liikenteellä.

Nähtävyyksiä Ateenassa ja sen lähellä

Ateenan ydinkeskustan historiallisiin nähtävyyksiin ei kannata yleensä tutustua autolla. Alueet ovat ruuhkaisia ja parkkipaikkoja on niukasti, joten tutustu keskeisimpiin alueisiin mieluummin kävellen tai joukkoliikenteen kyydissä. Autonvuokraus Ateenassa on hyvä vaihtoehto, jos haluat tutustua kaupungin ympäristöön ja tehdä päiväretkiä lähikaupunkeihin. Vuokraa auto vaikkapa vain päiväksi tai kahdeksi, sillä Ateenan lähialueilla on kauniita ortodoksiluostareita, eläväisiä rannikkokaupunkeja ja -kyliä sekä vaihtelevia retkeilymaastoja. Ateena on kaupunkikohde, mutta sen lähituntumassa on myös hyviä rantoja. Suuntaa autolla esimerkiksi Piraeusin ranta- ja satamakaupunkiin, josta voit hypätä risteilyille Ateenan rannikolle. Hyvät uimarannat ja auringonottopaikat löydät esimerkiksi Vouliagmenista. Luonnon ystävien lähteä retkelle Dimosio Dasos Rapentosasin alueelle, jossa voi nauttia hienoista maisemista ja patikkapoluista. Hieman yli kahden tunnin automatkan päässä Ateenasta sijaitsee myös muinaisen Kreikan tärkeimpiin kohteisiin kuuluva Delphi, joka on antiikin aikainen kaupunki. Historian ystävien kannattaa vierailla myös Mykenen pronssikautisessa kaupungissa, jonne ajomatkaa on Ateenasta noin 1 t 30 min.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Auton vuokraus on suosittu vaihtoehto Kreikan matkaajille, mutta vilkkaassa Ateenassa autoilevien kannattaa pitää huoli siitä, että vuokra-autolla on kattava vakuutusturva. Vuokra-autojen hintaan sisältyy aina jonkinlainen vakuutus, mutta vakuutuksen sisältö vaihtelee vuokraamoittain. Tarkista siis vakuutuksen ehdot ja sisältö ennen kuin vuokraat auton Ateenassa. Yleensä vuokra-auton hintaan sisältyy kolariturva, jossa on omavastuuosuus. Jos haluat vakuutuksen ilman omavastuuta tai hyvin pienellä omavastuuosuudella, joutuu siitä yleensä maksamaan lisämaksun. Mikäli olet Ateenassa ratissa ensimmäistä kertaa, kannattaa tätä harkita. Tarkista myös, kuuluvatko varkaus- ja vastuuvakuutus vuokra-auton hintaan kuuluvan vakuutuksen piiriin.

Voiko Ateenassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

EU-alueella sijaitsevassa Ateenassa voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Ajokortti on aina otettava mukaan autovuokraamoon autoa noudettaessa. Mukaan vuokraamoon kannattaa ottaa myös henkilökortti tai passi.

Mistä auton nouto ja palautus Ateenassa onnistuu?

Autonvuokraus Ateenassa onnistuu kätevimmin joko kaupungin keskustassa tai lentokentällä. Kaupungin kansainväliseltä lentoasemalta on noin 34 km:n matka Ateenan keskustaan. Jos aiot viettää lomasi Ateenan lähiseutuja autolla kierrellen, auton vuokraaminen heti lentokentältä on hyvä vaihtoehto. Autovuokraamokattaus lentoasemalla on monipuolinen. Keskustassa suurin osa autovuokraamoista sijaitsee Andrea Syngrou -kadun tuntumassa, lähellä monia suuria hotelleja ja nähtävyyksiä. Auton nouto ja palautus tehdään Ateenassa yleensä autovuokraamon tiloissa. Jos matka-aikataulusi on tiukka tai hankit auton vuokraamosta, joka on kaukana hotellistasi, voit myös pyytää vuokraamoa tuomaan auton hotelliisi tai muuhun sovittuun paikkaan. Auton toimituksesta ja noudosta peritään yleensä lisämaksu, mutta se on vaivaton tapa päästä auton rattiin Ateenassa. Jos haluat tehdä automatkan Kreikan halki, kysy mahdollisuutta yhdensuuntaiseen vuokraukseen. Isot autovuokraamoketjut tarjoavat yleensä auton palautuksen johonkin toiseen kreikkalaiseen kaupunkiin.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Ateena, Kreikka kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Ateena lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Ateena

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Ateena noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Enterprise, Alamo ja Budget ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Ateena. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Ateena autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa helmikuu kohteessa Ateena, Kreikka?

  26 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ateena ajankohtana helmikuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 26 €. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 2 € ja 35 € välille.

 • Missä Ateena autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Halvin vuokraamo kaupungissa Ateena on Goldcar Rental SP, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 5 € toimipisteessä kaupungissa Ateena. Halvin Goldcar Rental SP tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Ateena on 3 €.

 • Peritäänkö Ateena, Kreikka autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurin osa kaupungissa Ateena sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Enterprise, Avance Rent a Car ja Firefly peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Ateena helmikuu ajaksi?

  Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Ateena helmikuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 12 °C ja sademäärä 40 mm cm helmikuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Ateena maksaa keskimäärin 75 €/päivä.

 • Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Ateena?

  11 toimipaikkaa löytyy kaupungista Ateena, Kreikka. Näistä Hertz vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 72 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Ateena, Kreikka?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Ateena on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Ateena ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Millainen sää on kohteessa Ateena, Kreikka kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Ateena kuukauden tammikuu aikana on 10 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 48 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Ateena kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Ateena.

 • Onko sää kaupungissa Ateena samanlainen kuin muualla Attika alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Ateena ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Attika lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 10 °C ja mahdollinen sademäärä 48 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Ateena lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Ateena

Aloita matkan suunnittelu - Ateena