Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Ateena, Attika

Haussa halpa vuokra-auto Ateena, Attika? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ateena, Attika, Kreikka
26. maaliskuu — 2. huhtikuu
Ateena, Attika, Kreikka
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Ateena

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Ateena

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Ateena?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Ateena löytyvät yleensä Centauro kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaCentauro, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 2 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Ateena on 4 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Ateena?

Vuokraamolla Hertz on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Ateena 12 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Ateena?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Suzuki Vitara kaupungista Ateena, ja datamme mukaan Nissan Qashqai on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Suzuki Vitara, hinnat ovat 17 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Suzuki Vitara autonvuokraustarjousta kaupungista Ateena niinkin alhaiseen hintaan kuin 16 € per päivä. Nissan Qashqai autonvuokraukset kaupungista Ateena ovat yleensä keskimäärin 21 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 5 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Ateena, Attika autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Ateena, Attika
Edullinen5 €/pvä
Pienikokoinen5 €/pvä
Keskikokoinen14 €/pvä
Mini5 €/pvä
Tila-auto27 €/pvä
Pienikokoinen maasturi9 €/pvä
Keskikokoinen maasturi9 €/pvä
Pienikokoinen farmari13 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Ateena autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Ateenassa?

Autonvuokraus Ateenassa onnistuu vaivattomimmin alle 21-vuotiailta kuskeilta. Useimpien autovuokraamojen ikäraja kreikkalaiskaupungissa on 21 vuotta. Autovuokraamojen vertailu kuitenkin kannattaa, sillä jotkut Ateenan vuokraamot saattavat vuokrata autoja nuoremmillekin kuskeille. Kaikkien 18 vuotta täyttäneiden, joilla on ajokortti, on siis mahdollista löytää vuokra-auto Ateenasta. Joillakin autovuokraamoilla saattaa olla asiakkailleen myös yläikäraja. Nuorille kuskeille autoilu Ateenassa tulee hieman kalliimmaksi kuin muille. Jos olet alle 25-vuotias, varaudu maksamaan auton vuokrauksesta nuoren kuljettajan lisämaksu. Se maksetaan yleensä jokaiselta vuokrapäivältä erikseen. Ota siis tämä ja muut lisämaksut huomioon, kun vertailet vuokraamojen hintoja.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Ateenassa

Yli 660 000 asukkaan Ateenassa kannattaa varautua vilkkaaseen liikenteeseen ja ruuhkiin. Ota avuksesi GPS, ja ole tarkkana etenkin liikenneympyröissä. Ydinkaupunkialueen ulkopuolella ajaminen helpottuu, mutta liikenteen rytmi on yleensä kiivaampi kuin Suomessa. Ateenan ydinkaupunkialueella enimmäisnopeus on 50 km/h, mutta monille teille ja kaduille on merkitty tätä alhaisempi nopeusrajoitus. Maanteillä saa ajaa tietyypistä riippuen joko 90 tai 110 km/h ja moottoriteillä maksiminopeus on 130 km/h. Alkoholia nauttineiden kannattaa pysyä kreikkalaiskaupungissa poissa ratista, sillä rattijuopumuksen promilleraja on sama kuin Suomessa: 0,5 promillea. Ajokortin hiljattain suorittaneille raja on vain 0,2 promillea. Pysäköinti Ateenan keskustassa on kallista, sillä parkkipaikkoja löytyy yleensä vain maksullisilta parkkipaikoilta. Jos suunnitelmissasi on autoilla keskustassa, kysy siis ensimmäisenä paikoitusmahdollisuutta esimerkiksi hotellistasi. Ydinkeskustan ulkopuolella on tarjolla ilmaisia parkkipaikkoja. Jos mahdollista, parkkeeraa hieman keskustan ulkopuolella ja jatka matkaasi julkisella liikenteellä.

Nähtävyyksiä Ateenassa ja sen lähellä

Ateenan ydinkeskustan historiallisiin nähtävyyksiin ei kannata yleensä tutustua autolla. Alueet ovat ruuhkaisia ja parkkipaikkoja on niukasti, joten tutustu keskeisimpiin alueisiin mieluummin kävellen tai joukkoliikenteen kyydissä. Autonvuokraus Ateenassa on hyvä vaihtoehto, jos haluat tutustua kaupungin ympäristöön ja tehdä päiväretkiä lähikaupunkeihin. Vuokraa auto vaikkapa vain päiväksi tai kahdeksi, sillä Ateenan lähialueilla on kauniita ortodoksiluostareita, eläväisiä rannikkokaupunkeja ja -kyliä sekä vaihtelevia retkeilymaastoja. Ateena on kaupunkikohde, mutta sen lähituntumassa on myös hyviä rantoja. Suuntaa autolla esimerkiksi Piraeusin ranta- ja satamakaupunkiin, josta voit hypätä risteilyille Ateenan rannikolle. Hyvät uimarannat ja auringonottopaikat löydät esimerkiksi Vouliagmenista. Luonnon ystävien lähteä retkelle Dimosio Dasos Rapentosasin alueelle, jossa voi nauttia hienoista maisemista ja patikkapoluista. Hieman yli kahden tunnin automatkan päässä Ateenasta sijaitsee myös muinaisen Kreikan tärkeimpiin kohteisiin kuuluva Delphi, joka on antiikin aikainen kaupunki. Historian ystävien kannattaa vierailla myös Mykenen pronssikautisessa kaupungissa, jonne ajomatkaa on Ateenasta noin 1 t 30 min.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Auton vuokraus on suosittu vaihtoehto Kreikan matkaajille, mutta vilkkaassa Ateenassa autoilevien kannattaa pitää huoli siitä, että vuokra-autolla on kattava vakuutusturva. Vuokra-autojen hintaan sisältyy aina jonkinlainen vakuutus, mutta vakuutuksen sisältö vaihtelee vuokraamoittain. Tarkista siis vakuutuksen ehdot ja sisältö ennen kuin vuokraat auton Ateenassa. Yleensä vuokra-auton hintaan sisältyy kolariturva, jossa on omavastuuosuus. Jos haluat vakuutuksen ilman omavastuuta tai hyvin pienellä omavastuuosuudella, joutuu siitä yleensä maksamaan lisämaksun. Mikäli olet Ateenassa ratissa ensimmäistä kertaa, kannattaa tätä harkita. Tarkista myös, kuuluvatko varkaus- ja vastuuvakuutus vuokra-auton hintaan kuuluvan vakuutuksen piiriin.

Voiko Ateenassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

EU-alueella sijaitsevassa Ateenassa voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Ajokortti on aina otettava mukaan autovuokraamoon autoa noudettaessa. Mukaan vuokraamoon kannattaa ottaa myös henkilökortti tai passi.

Mistä auton nouto ja palautus Ateenassa onnistuu?

Autonvuokraus Ateenassa onnistuu kätevimmin joko kaupungin keskustassa tai lentokentällä. Kaupungin kansainväliseltä lentoasemalta on noin 34 km:n matka Ateenan keskustaan. Jos aiot viettää lomasi Ateenan lähiseutuja autolla kierrellen, auton vuokraaminen heti lentokentältä on hyvä vaihtoehto. Autovuokraamokattaus lentoasemalla on monipuolinen. Keskustassa suurin osa autovuokraamoista sijaitsee Andrea Syngrou -kadun tuntumassa, lähellä monia suuria hotelleja ja nähtävyyksiä. Auton nouto ja palautus tehdään Ateenassa yleensä autovuokraamon tiloissa. Jos matka-aikataulusi on tiukka tai hankit auton vuokraamosta, joka on kaukana hotellistasi, voit myös pyytää vuokraamoa tuomaan auton hotelliisi tai muuhun sovittuun paikkaan. Auton toimituksesta ja noudosta peritään yleensä lisämaksu, mutta se on vaivaton tapa päästä auton rattiin Ateenassa. Jos haluat tehdä automatkan Kreikan halki, kysy mahdollisuutta yhdensuuntaiseen vuokraukseen. Isot autovuokraamoketjut tarjoavat yleensä auton palautuksen johonkin toiseen kreikkalaiseen kaupunkiin.


Autonvuokraustarjoukset Ateena, Attika

Löydä kohteesta Ateena juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

6 € - 44 €

Kaikki autotyypit

7 € - 57 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ateena, Kreikan on 20 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Ateena, Kreikan on helmikuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ateena, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ateena voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ateena pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ateena, Kreikan on 37 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Ateena, Kreikan on maaliskuuta. Hinta on 64 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 27 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ateena, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ateena voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ateena keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ateena, Kreikan on 32 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Ateena, Kreikan on marraskuuta. Hinta on 63 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 13 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ateena, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ateena voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ateena Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ateena, Kreikan on 39 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Ateena, Kreikan on toukokuuta. Hinta on 15 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 30 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ateena, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ateena voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ateena pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

5 huhti - 16 huhti
Ford Ka
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

5 huhti - 16 huhti
Ford Fiesta
Opel Karl
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

3 huhti - 10 huhti
Opel Karl

Ateena autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ateena, Attika

Thrifty

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

9,6

Nouto/palautus

9,6

Value

8,8

Hertz

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,4

Kokonaisarvosana

9,4

Nouto/palautus

9,1

Value

9,1

Avance Rent a Car

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

8,5

Value

8,0

Dollar

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Value

6,0

Autounion Car Rental

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Avis

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,8

Value

5,6

Europcar

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

7,3

Value

6,9

GREEN MOTION

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,6

Comfort

5,4

Kokonaisarvosana

4,4

Nouto/palautus

4,3

Value

5,0

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Ateena

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Ateena

Suosituin vuokraamo

Europcar

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

9 €

Suosituin malli

Suzuki Vitara
Suosituin Ateena autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Europcar. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Centauro ja Payless.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Ateena viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Ateena on 9 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 18 €/pvä.
Kohteen Ateena suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Suzuki Vitara. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Nissan Qashqai.

Vuokraa auto läheltä kohteen Ateena suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Ateena
Grand Hyatt Athens

Grand Hyatt Athens

115, Syngrou Avenue, Athens, Greece

3,0 km kaupungin keskustasta

Wyndham Grand Athens

Wyndham Grand Athens

2, Megalou Alexandrou St., Athens, Greece

0,6 km kaupungin keskustasta

Coco-Mat Athens Bc

Coco-Mat Athens Bc

5 Falirou, Athens, Greece

1,8 km kaupungin keskustasta

The Stanley

The Stanley

1 Odisseos Str., Athens, Greece

0,6 km kaupungin keskustasta

Electra Metropolis Athens

Electra Metropolis Athens

15 Mitropoleos Street, Athens, Greece

1,0 km kaupungin keskustasta

Electra Palace Athens

Electra Palace Athens

18 - 20 N Nikodimou Street, Athens, Greece

1,1 km kaupungin keskustasta

President Hotel

President Hotel

43 Kifissias Avenue, Athens, Greece

3,3 km kaupungin keskustasta

Boss Boutique Athens

Boss Boutique Athens

33 Chalkokondili, Athens, Greece

0,3 km kaupungin keskustasta

St George Lycabettus Hotel

St George Lycabettus Hotel

Kleomenous 2, Kolonaki, Athens, Greece

1,4 km kaupungin keskustasta

Athenaeum Intercontinental, An IHG Hotel

Athenaeum Intercontinental, An IHG Hotel

89-93 Syngrou Avenue, Athens, Greece

2,6 km kaupungin keskustasta

Divani Palace Acropolis

Divani Palace Acropolis

19 25 Parthenonos Street, Athens, Greece

1,8 km kaupungin keskustasta

Divani Caravel

Divani Caravel

2, Vas. Alexandrou Avenue, Athens, Greece

2,4 km kaupungin keskustasta

The Newel Psychiko

The Newel Psychiko

21 Makedonomachou Prantouna, Athens, Greece

4,2 km kaupungin keskustasta

Hellenic Vibes Smart Hotel

Hellenic Vibes Smart Hotel

7 Agias Irinis, Athens, Greece

0,7 km kaupungin keskustasta

Athens Key Hotel, Trademark Collection by Wyndham

Athens Key Hotel, Trademark Collection by Wyndham

12 Chalkokondili, Athens, Greece

0,4 km kaupungin keskustasta

Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens

Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens

1 Vasileos Georgiou A' Str., Athens, Greece

1,1 km kaupungin keskustasta

Athens Capital Hotel - MGallery Collection

Athens Capital Hotel - MGallery Collection

Avenue Panepistimiou 4 Syndagma Square, Athens, Greece

1,1 km kaupungin keskustasta

Royal Olympic Hotel

Royal Olympic Hotel

28-34 Athanasiou Diakou Str, Athens, Greece

1,8 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Ateena - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Ateena, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Ateena, Kreikka autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Ateena sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten GREEN MOTION , Alamo ja Enterprise Rent-A-Car peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Ateena huhtikuu ajaksi?

Lämpötila on keskimäärin 21 °C ja sademäärä 15 mm cm, joten paras vuokra-automalli huhtikuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Ateena on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Ateena maksaa keskimäärin 36 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Ateena, Kreikka?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Ateena on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Ateena ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Opel Vivaro vuokra-autoja kaupungissa Ateena?

Millainen sää on kohteessa Ateena, Kreikka kuukauden maaliskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Ateena kuukauden maaliskuu aikana on 12 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Ateena samanlainen kuin muualla Attika alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Ateena ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Attika lämpötila kuukauden aikana maaliskuu on 12 °C ja mahdollinen sademäärä 40 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Ateena hinnat?

autoa Ateena hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Ateena?

maaliskuuta 2024 alkaen 208 toimijaa on valittavissa autoa Ateena osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Ateena?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Ateena. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Ateena?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Ateena. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Ateena?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Ateena. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Ateena?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Ateena helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Ateena, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Ateena ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Ateena momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Ateena, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Ateena autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Ateena.

Voinko etsiä Ateena vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Ateena, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ateena

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Ateena


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.