Autonvuokraukset kohteessa Ateena, Attika

Haussa halpa vuokra-auto Ateena, Attika? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ateena, Attika, Kreikka
9. helmikuu — 16. helmikuu
Sama palautus
Ateena, Attika, Kreikka
to 9/2
Keskipäivä
to 16/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Ateena autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Ateenassa onnistuu vaivattomimmin alle 21-vuotiailta kuskeilta. Useimpien autovuokraamojen ikäraja kreikkalaiskaupungissa on 21 vuotta. Autovuokraamojen vertailu kuitenkin kannattaa, sillä jotkut Ateenan vuokraamot saattavat vuokrata autoja nuoremmillekin kuskeille. Kaikkien 18 vuotta täyttäneiden, joilla on ajokortti, on siis mahdollista löytää vuokra-auto Ateenasta. Joillakin autovuokraamoilla saattaa olla asiakkailleen myös yläikäraja. Nuorille kuskeille autoilu Ateenassa tulee hieman kalliimmaksi kuin muille. Jos olet alle 25-vuotias, varaudu maksamaan auton vuokrauksesta nuoren kuljettajan lisämaksu. Se maksetaan yleensä jokaiselta vuokrapäivältä erikseen. Ota siis tämä ja muut lisämaksut huomioon, kun vertailet vuokraamojen hintoja.

Yli 660 000 asukkaan Ateenassa kannattaa varautua vilkkaaseen liikenteeseen ja ruuhkiin. Ota avuksesi GPS, ja ole tarkkana etenkin liikenneympyröissä. Ydinkaupunkialueen ulkopuolella ajaminen helpottuu, mutta liikenteen rytmi on yleensä kiivaampi kuin Suomessa. Ateenan ydinkaupunkialueella enimmäisnopeus on 50 km/h, mutta monille teille ja kaduille on merkitty tätä alhaisempi nopeusrajoitus. Maanteillä saa ajaa tietyypistä riippuen joko 90 tai 110 km/h ja moottoriteillä maksiminopeus on 130 km/h. Alkoholia nauttineiden kannattaa pysyä kreikkalaiskaupungissa poissa ratista, sillä rattijuopumuksen promilleraja on sama kuin Suomessa: 0,5 promillea. Ajokortin hiljattain suorittaneille raja on vain 0,2 promillea. Pysäköinti Ateenan keskustassa on kallista, sillä parkkipaikkoja löytyy yleensä vain maksullisilta parkkipaikoilta. Jos suunnitelmissasi on autoilla keskustassa, kysy siis ensimmäisenä paikoitusmahdollisuutta esimerkiksi hotellistasi. Ydinkeskustan ulkopuolella on tarjolla ilmaisia parkkipaikkoja. Jos mahdollista, parkkeeraa hieman keskustan ulkopuolella ja jatka matkaasi julkisella liikenteellä.

Ateenan ydinkeskustan historiallisiin nähtävyyksiin ei kannata yleensä tutustua autolla. Alueet ovat ruuhkaisia ja parkkipaikkoja on niukasti, joten tutustu keskeisimpiin alueisiin mieluummin kävellen tai joukkoliikenteen kyydissä. Autonvuokraus Ateenassa on hyvä vaihtoehto, jos haluat tutustua kaupungin ympäristöön ja tehdä päiväretkiä lähikaupunkeihin. Vuokraa auto vaikkapa vain päiväksi tai kahdeksi, sillä Ateenan lähialueilla on kauniita ortodoksiluostareita, eläväisiä rannikkokaupunkeja ja -kyliä sekä vaihtelevia retkeilymaastoja. Ateena on kaupunkikohde, mutta sen lähituntumassa on myös hyviä rantoja. Suuntaa autolla esimerkiksi Piraeusin ranta- ja satamakaupunkiin, josta voit hypätä risteilyille Ateenan rannikolle. Hyvät uimarannat ja auringonottopaikat löydät esimerkiksi Vouliagmenista. Luonnon ystävien lähteä retkelle Dimosio Dasos Rapentosasin alueelle, jossa voi nauttia hienoista maisemista ja patikkapoluista. Hieman yli kahden tunnin automatkan päässä Ateenasta sijaitsee myös muinaisen Kreikan tärkeimpiin kohteisiin kuuluva Delphi, joka on antiikin aikainen kaupunki. Historian ystävien kannattaa vierailla myös Mykenen pronssikautisessa kaupungissa, jonne ajomatkaa on Ateenasta noin 1 t 30 min.

Auton vuokraus on suosittu vaihtoehto Kreikan matkaajille, mutta vilkkaassa Ateenassa autoilevien kannattaa pitää huoli siitä, että vuokra-autolla on kattava vakuutusturva. Vuokra-autojen hintaan sisältyy aina jonkinlainen vakuutus, mutta vakuutuksen sisältö vaihtelee vuokraamoittain. Tarkista siis vakuutuksen ehdot ja sisältö ennen kuin vuokraat auton Ateenassa. Yleensä vuokra-auton hintaan sisältyy kolariturva, jossa on omavastuuosuus. Jos haluat vakuutuksen ilman omavastuuta tai hyvin pienellä omavastuuosuudella, joutuu siitä yleensä maksamaan lisämaksun. Mikäli olet Ateenassa ratissa ensimmäistä kertaa, kannattaa tätä harkita. Tarkista myös, kuuluvatko varkaus- ja vastuuvakuutus vuokra-auton hintaan kuuluvan vakuutuksen piiriin.

EU-alueella sijaitsevassa Ateenassa voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Ajokortti on aina otettava mukaan autovuokraamoon autoa noudettaessa. Mukaan vuokraamoon kannattaa ottaa myös henkilökortti tai passi.

Autonvuokraus Ateenassa onnistuu kätevimmin joko kaupungin keskustassa tai lentokentällä. Kaupungin kansainväliseltä lentoasemalta on noin 34 km:n matka Ateenan keskustaan. Jos aiot viettää lomasi Ateenan lähiseutuja autolla kierrellen, auton vuokraaminen heti lentokentältä on hyvä vaihtoehto. Autovuokraamokattaus lentoasemalla on monipuolinen. Keskustassa suurin osa autovuokraamoista sijaitsee Andrea Syngrou -kadun tuntumassa, lähellä monia suuria hotelleja ja nähtävyyksiä. Auton nouto ja palautus tehdään Ateenassa yleensä autovuokraamon tiloissa. Jos matka-aikataulusi on tiukka tai hankit auton vuokraamosta, joka on kaukana hotellistasi, voit myös pyytää vuokraamoa tuomaan auton hotelliisi tai muuhun sovittuun paikkaan. Auton toimituksesta ja noudosta peritään yleensä lisämaksu, mutta se on vaivaton tapa päästä auton rattiin Ateenassa. Jos haluat tehdä automatkan Kreikan halki, kysy mahdollisuutta yhdensuuntaiseen vuokraukseen. Isot autovuokraamoketjut tarjoavat yleensä auton palautuksen johonkin toiseen kreikkalaiseen kaupunkiin.


Autonvuokraustarjoukset Ateena, Attika

Löydä kohteesta Ateena juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

5 € - 49 €

Kaikki autotyypit

6 € - 153 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ateena, Kreikan on 19 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Ateena, Kreikan on tammikuuta. Hinta on 75 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 5 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 60 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ateena. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ateena voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ateena, Kreikan on 29 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Ateena, Kreikan on joulukuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 39 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ateena. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ateena voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ateena, Kreikan on 79 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Ateena, Kreikan on lokakuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 38 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ateena. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ateena voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ateena, Kreikan on 56 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Ateena, Kreikan on toukokuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ateena. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ateena voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ateena, Kreikan on 58 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Ateena, Kreikan on tammikuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 16 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ateena. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ateena voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ateena, Kreikan on 32 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Ateena, Kreikan on kesäkuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ateena. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ateena voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Ateena autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ateena, Attika

Europcar

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

8,0

Value

10,0

Avance Rent a Car

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,3

Value

7,6

Autounion Car Rental

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,0

Value

7,0

Hertz

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

4,0

Value

6,0

Avis

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

5,5

Value

6,3

GREEN MOTION

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,1

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

3,9

Nouto/palautus

4,1

Value

4,3

Dollar

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Sunnycars

12 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Ateena

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Ateena

Suosituin vuokraamo

GREEN MOTION

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

16 €

Suosituin malli

Opel Corsa
Suosituin Ateena autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on GREEN MOTION . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Alma Car Hire ja Payless.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Ateena viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Ateena on 16 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 28 €/pvä.
Kohteen Ateena suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Opel Corsa. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Compact SUV.

Vuokraa auto läheltä kohteen Ateena suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Ateena

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Ateena - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Ateena, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Ateena löytyvät yleensä Right Cars kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaRight Cars, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 4,59/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Ateena on 4,59/pvä.

Suurin osa kaupungissa Ateena sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Payless ja Europcar peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Lämpötila on keskimäärin 16 °C ja sademäärä 26 mm cm, joten paras vuokra-automalli maaliskuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Ateena on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Ateena maksaa keskimäärin 38 €/päivä.

Vuokraamolla Hertz on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Ateena 12 toimipaikalla.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Ateena on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Ateena ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Yleensä sää kaupungissa Ateena kuukauden helmikuu aikana on 11 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 41 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Ateena ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Attika lämpötila kuukauden aikana helmikuu on 11 °C ja mahdollinen sademäärä 41 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Ateena

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Ateena

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Ateena

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Ateena

Autonvuokraus Ateena naapurustoissa

Tarvitsetko vuokra-auton tietyllä Ateena alueella? Rajaa hakua alla olevien vaihtoehtojen avulla

Aloita matkan suunnittelu - Ateena


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Ateena. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Ateena helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Ateena ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Ateena, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Ateena.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Ateena, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.