Autonvuokraukset kohteessa Chicago, Illinois

Haussa halpa vuokra-auto Chicago, Illinois? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Chicago, IL, Yhdysvallat
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Chicago, IL, Yhdysvallat
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Chicago

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Chicago

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Chicago?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Chicago löytyvät yleensä Routes Car & Truck Rentals kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaRoutes Car & Truck Rentals, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 30 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Chicago on 30 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Chicago?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Chicago 28 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Chicago?

Datamme perusteella Kia Soul on suosituin vuokra-auto kaupungissa Chicago.Käyttäjämme ovat löytäneet Kia Soul vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 39 €/pvä kaupungissa Chicago, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 61 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Chicago on Chevrolet Impala keskimääräisen hinnan ollessa 114 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 37 €/pvä.

Tärkeää tietoa Chicago autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Chicagossa on yleensä helpointa yli 21-vuotiaille ajokortin suorittaneille. 21 vuotta on yleisin ikäraja Chicagon autovuokraamoissa, mutta jotkin vuokraamot palvelevat myös hieman nuorempia eli alle 20-vuotiaita asiakkaita. Toisaalta monissa vuokraamoissa ikäraja voi olla tätäkin korkeampi, eli osa vuokraamoista vuokraa autoja vain yli 24–25-vuotiaille asiakkaille. Ne autovuokraamot, jotka vuokraavat autojaan 20–21-vuotiaille, tarjoavat näin nuorille kuskeille usein vain tiettyjä automalleja. Koko autovalikoima ei ole siis hiljattain ajokortin saaneiden kuskien käytössä. Useimmat Chicagon autovuokraamot perivät alle 25-vuotiailta kuskeilta myös nuoren kuskin lisämaksun. Sen vuoksi auton vuokraaminen on nuorille autoilijoille Chicagossa ja muualla Yhdysvalloissa usein hieman keskimääräistä kalliimpaa. Muista mainita autovuokraamollesi, jos vuokra-autolle on tiedossa useampi kuin yksi kuski. Kaikkien tiedot ja iät on yleensä kirjattava vuokrasopimukseen.

Noin 2,7 miljoonan asukkaan Chicago on suurkaupunki, joten sen liikenne voi olla kaupunkia tuntemattomalle kuskille haastavaa. GPS on kaupungissa ehdoton apuväline, ja Chicagon sisällä liikkumiseen on varattava ruuhkien vuoksi aikaa. Ydinkaupunkialueen ulkopuolella autoilu helpottuu, tosin varovaisuus on aina tuntemattomilla teillä tarpeen. Pysäköinti on Chicagon keskustassa kallista, eikä ilmaisia parkkipaikkoja ole tarjolla. Kysy halpaa tai ilmaista pysäköintimahdollisuutta siis ensimmäisenä hotellistasi tai käytä maksullisia parkkihalleja. Valvottu parkkialue on vuokra-autolle aina katuparkkeerausta parempi vaihtoehto, etenkin jos parkkeeraat syrjäiselle alueelle. Nopeusrajoitukset ilmoitetaan Chicagon teiden varsilla maileissa (mi). Chicagon keskustassa tyypillinen nopeusrajoitus on 45 mi/h (noin 72,5 km/h) ja kaupungin ulkopuolella nopeusrajoitukset vaihtelevat 55–65 mi/h (noin 88,5–104,5 km/h) välillä. Illinoisin osavaltion moottoriteillä nopeusrajoitus on enimmillään 70 mi/h (noin 113 km/h). Alkoholia nauttineena vilkasliikenteisessä Chicagossa ei koskaan kannata lähteä auton rattiin. Rattijuopumuksen raja on Illinoisin osavaltiossa 0,8 promillea. Chicagon lähiseudulla on useita tulliteitä ja -siltoja, ja useimmiten tullimaksun voi maksaa käteisellä.

Chicagon keskusta-alueen nähtävyyksiin kannattaa tutustua joko kävellen tai kaupungin kätevien joukkoliikennevälineiden avulla. Auto ei juurikaan nopeuta keskustassa kulkemista, sillä ruuhkat ovat kaupungissa tavallisia. Autonvuokraus Chicagossa sopii kuitenkin niille matkailijoille, jotka eivät aio viettää koko lomaansa Chicagon ydinkeskustassa. Auton avulla pääset tutustumaan Illinoisin osavaltion antiin laajemmalti. Jos kaupunkikohteet kiinnostavat, suuntaa auton keula kohti monipuolista Milwaukeen kaupunkia. Ajomatkaa Chicagosta Milwaukeen on noin 1 t 45 min. Sama ajomatka on myös idylliseen South Bendin kaupunkiin. Illinoisilaisen pikkukaupungin hurmaavaan tunnelman voit kokea Evanstonissa, jonne ajomatkaa on Chicagosta vain noin 30 min. Illinoisilla on tarjottavaa myös luonnon ystäville, tosin villiin luontoon on suurkaupungista hieman pidempi ajomatka kuin lähiseudun kaupunkikohteisiin. Alle kolmen tunnin ajomatkan päässä sijaitsee esimerkiksi Kettle Moraine State Forest -metsäalue, joka kutsuu retkeilyn ja patikoinnin harrastajia.


Autonvuokraustarjoukset Chicago, Illinois

Löydä kohteesta Chicago juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

26 € - 83 €

Kaikki autotyypit

41 € - 94 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on 56 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on tammikuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 26 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Chicago, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Chicago voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on 70 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on joulukuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Chicago, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Chicago voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on 85 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on joulukuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 12 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Chicago, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Chicago voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on 70 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on joulukuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Chicago, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Chicago voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on 76 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on maaliskuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 60 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Chicago, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Chicago voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on 62 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on elokuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 92 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Chicago, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Chicago voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Chicago autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Chicago, Illinois

Enterprise Rent-A-Car

28 sijaintia

Hertz

17 sijaintia

Avis

11 sijaintia

Budget

10 sijaintia

Alamo

3 sijaintia

Dollar

3 sijaintia

National

3 sijaintia

Airport Van

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Chicago

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Chicago

Suositut autotyypit

Standard, SUV, Intermediate

Halvin vuokra-auto

51 €

Suosituin malli

Kia Soul
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Chicago viimeisten 72 tunnin aikana: Standard, SUV, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Chicago on 51 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 63 €/pvä.
Kohteen Chicago suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Kia Soul. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Full-size SUV.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Chicago autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Swissotel Chicago25,7 km

Läheiset nähtävyydet:

Swissotel Chicago15,3 km

Läheiset nähtävyydet:

Swissotel Chicago126,7 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Chicago suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Chicago

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Chicago - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Chicago, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Chicago on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Chicago suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Enterprise Rent-A-Car ja Payless, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Chicago heinäkuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 22 °C ja sademäärä 125 mm cm heinäkuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Chicago maksaa keskimäärin 38 €/päivä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Chicago

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Chicago

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Chicago

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Chicago

Autonvuokraus Chicago naapurustoissa

Tarvitsetko vuokra-auton tietyllä Chicago alueella? Rajaa hakua alla olevien vaihtoehtojen avulla

Aloita matkan suunnittelu - Chicago


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Chicago. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Chicago helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.