Autonvuokraus Chicago, Illinois - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Chicago, IL? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Chicago, IL, Yhdysvallat
17. huhtikuu — 24. huhtikuu
Sama palautus
Chicago, IL, Yhdysvallat
la 17/4
Keskipäivä
la 24/4
Keskipäivä

Autovuokraamo Chicago: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Chicago, IL
Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.8

Pisteet perustuvat 1060 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.6

Pisteet perustuvat 933 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 812 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.2

Pisteet perustuvat 505 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.2

Pisteet perustuvat 288 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.2

Pisteet perustuvat 126 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.1

Pisteet perustuvat 199 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.1

Pisteet perustuvat 557 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen Chicago

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Chicagossa?

Autonvuokraus Chicagossa on yleensä helpointa yli 21-vuotiaille ajokortin suorittaneille. 21 vuotta on yleisin ikäraja Chicagon autovuokraamoissa, mutta jotkin vuokraamot palvelevat myös hieman nuorempia eli alle 20-vuotiaita asiakkaita. Toisaalta monissa vuokraamoissa ikäraja voi olla tätäkin korkeampi, eli osa vuokraamoista vuokraa autoja vain yli 24–25-vuotiaille asiakkaille. Ne autovuokraamot, jotka vuokraavat autojaan 20–21-vuotiaille, tarjoavat näin nuorille kuskeille usein vain tiettyjä automalleja. Koko autovalikoima ei ole siis hiljattain ajokortin saaneiden kuskien käytössä. Useimmat Chicagon autovuokraamot perivät alle 25-vuotiailta kuskeilta myös nuoren kuskin lisämaksun. Sen vuoksi auton vuokraaminen on nuorille autoilijoille Chicagossa ja muualla Yhdysvalloissa usein hieman keskimääräistä kalliimpaa. Muista mainita autovuokraamollesi, jos vuokra-autolle on tiedossa useampi kuin yksi kuski. Kaikkien tiedot ja iät on yleensä kirjattava vuokrasopimukseen.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Chicagossa

Noin 2,7 miljoonan asukkaan Chicago on suurkaupunki, joten sen liikenne voi olla kaupunkia tuntemattomalle kuskille haastavaa. GPS on kaupungissa ehdoton apuväline, ja Chicagon sisällä liikkumiseen on varattava ruuhkien vuoksi aikaa. Ydinkaupunkialueen ulkopuolella autoilu helpottuu, tosin varovaisuus on aina tuntemattomilla teillä tarpeen. Pysäköinti on Chicagon keskustassa kallista, eikä ilmaisia parkkipaikkoja ole tarjolla. Kysy halpaa tai ilmaista pysäköintimahdollisuutta siis ensimmäisenä hotellistasi tai käytä maksullisia parkkihalleja. Valvottu parkkialue on vuokra-autolle aina katuparkkeerausta parempi vaihtoehto, etenkin jos parkkeeraat syrjäiselle alueelle. Nopeusrajoitukset ilmoitetaan Chicagon teiden varsilla maileissa (mi). Chicagon keskustassa tyypillinen nopeusrajoitus on 45 mi/h (noin 72,5 km/h) ja kaupungin ulkopuolella nopeusrajoitukset vaihtelevat 55–65 mi/h (noin 88,5–104,5 km/h) välillä. Illinoisin osavaltion moottoriteillä nopeusrajoitus on enimmillään 70 mi/h (noin 113 km/h). Alkoholia nauttineena vilkasliikenteisessä Chicagossa ei koskaan kannata lähteä auton rattiin. Rattijuopumuksen raja on Illinoisin osavaltiossa 0,8 promillea. Chicagon lähiseudulla on useita tulliteitä ja -siltoja, ja useimmiten tullimaksun voi maksaa käteisellä.

Nähtävyyksiä Chicagossa ja sen lähellä

Chicagon keskusta-alueen nähtävyyksiin kannattaa tutustua joko kävellen tai kaupungin kätevien joukkoliikennevälineiden avulla. Auto ei juurikaan nopeuta keskustassa kulkemista, sillä ruuhkat ovat kaupungissa tavallisia. Autonvuokraus Chicagossa sopii kuitenkin niille matkailijoille, jotka eivät aio viettää koko lomaansa Chicagon ydinkeskustassa. Auton avulla pääset tutustumaan Illinoisin osavaltion antiin laajemmalti. Jos kaupunkikohteet kiinnostavat, suuntaa auton keula kohti monipuolista Milwaukeen kaupunkia. Ajomatkaa Chicagosta Milwaukeen on noin 1 t 45 min. Sama ajomatka on myös idylliseen South Bendin kaupunkiin. Illinoisilaisen pikkukaupungin hurmaavaan tunnelman voit kokea Evanstonissa, jonne ajomatkaa on Chicagosta vain noin 30 min. Illinoisilla on tarjottavaa myös luonnon ystäville, tosin villiin luontoon on suurkaupungista hieman pidempi ajomatka kuin lähiseudun kaupunkikohteisiin. Alle kolmen tunnin ajomatkan päässä sijaitsee esimerkiksi Kettle Moraine State Forest -metsäalue, joka kutsuu retkeilyn ja patikoinnin harrastajia.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Auton vuokraus on Chicagossa helppoa ja parhaimmillaan myös halpaa, mutta ennen rattiin hyppäämistä, kiinnitä huomiota vuokra-autosi vakuutuksiin. Vakuutukset vaihtelevat vuokraamoittain, ja suurkaupungin liikenteeseen ei kannata lähteä liian heikon vakuutuksen turvin. Vuokra-autojen hintaan sisältyy Chicagossa yleisimmin kolariturva ja usein myös varkausturva. Tarkista kuitenkin, onko vakuutuksessa omavastuuosuus. Omavastuun maksat vahingon sattuessa yleensä omasta pussistasi, joten halvan vuokrauksen hinta voikin hetkessä hypätä kattoon. Kysy vuokraamolta mahdollisuutta omavastuun minimointiin tai poistoon lisämaksusta. Tarkista myös, sisältyykö vuokrauksen hintaan tärkeä vastuuvakuutus.

Voiko Chicagossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Chicagossa voi ajaa suomalaisella ajokortilla, mutta tarvitset sen liitteeksi niin kutsutun USA-käännösliitteen. Se on anottava Autoliitolta Suomessa hyvissä ajoin ennen matkaa. Pidä kuitenkin mielessä, etteivät kaikki autovuokraamot hyväksy suomalaista ajokorttia edes liitteen kera. Paremman pohjan autovuokraukselle ja autoilulle Yhdysvalloissa tarjoaa kansainvälinen ajokortti. Myös se haetaan Autoliiton kautta. Sen hyväksyvät yleensä kaikki Chicagon autovuokraamot. Passi, ajokortti ja sen mahdolliset liitteet on otettava mukaan vuokraamoon, kun noudat vuokra-autosi. Pidä ne aina mukana myös autossa.

Mistä auton nouto ja palautus Chicagossa onnistuu?

Autonvuokraus Chicagossa onnistuu sekä Chicago O’Haren kansainväliseltä lentoasemalta että kaupungin keskustasta. Vuokraamoja on eri puolilla Chicagon keskustaa, eli Downtownin aluetta. Jos suunnittelet autoilulomaa Chicagon seudulla tai muualla Yhdysvalloissa, kätevin vaihtoehto on varata auto lentokentältä. Näin voit noutaa auton heti Chicagoon laskeutumisen jälkeen. Jos haluat vuokra-auton vain päiväksi tai pariksi, vuokraa auto Chicagon keskustasta tai majoituspaikkasi tuntumasta. Yleensä asiakkaat noutavat ja palauttavat autonsa itse vuokraamon toimipisteeseen. Useimmat Chicagon autovuokraamot tarjoavat kuitenkin asiakkailleen myös auton toimituksen mihin tahansa paikkaan kaupunkialueella. Toimituksesta ja auton noudosta laskutetaan kuitenkin lisämaksu. (Tarkastettu 28/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Chicago, IL kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Chicago O'Hare Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Chicago

Tänä vuonna ajankohtana huhtikuu olemme tehneet momondon käyttäjille 72 vuokra-autohakua kohteeseen Chicago.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Chicago noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Alamo, Enterprise ja Avis ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Chicago autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Chicago autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Chicago Hertz vuokraamolta, jolla on 15 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 23 €, mutta Hertz keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Chicago on 42 €/päivä.

Peritäänkö Chicago, IL autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Chicago on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Chicago suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Enterprise ja Avis, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Chicago toukokuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Chicago toukokuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 21 °C ja sademäärä 89 mm cm toukokuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Chicago maksaa keskimäärin 34 €/päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Chicago?

15 toimipaikkaa löytyy kaupungista Chicago, IL. Näistä Hertz vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 42 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Chicago, IL?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Chicago tulisi sinun noudattaa kaupungin 40 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 120 km/t ja moottoriteillä Chicago kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Chicago ajat.

Millainen sää on kohteessa Chicago, IL kuukauden huhtikuu aikana?

Kuukauden huhtikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Chicago on 9 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 86 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Chicago.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen huhtikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Chicago kuukauden huhtikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Chicago. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Chicago vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Chevrolet Spark tai Ford Focus.

Onko sää kaupungissa Chicago samanlainen kuin muualla Illinois alueella?

Jos etsit Chicago vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden huhtikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Illinois lämpötila on yleensä 9 °C ja sademäärä vastaavasti 86 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Chicago lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Chicago

Lentolippu varattuna kohteeseen Chicago? Aloita matkan suunnittelu!