Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Chicago, Illinois

Haussa halpa vuokra-auto Chicago, Illinois? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
ma 22/7
ma 29/7

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? seurataksesi hintoja.

Parhaat tarjoukset Chicago, Illinois autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Chicago, Illinois
Edullinen38 €/pvä
Pienikokoinen33 €/pvä
Keskikokoinen33 €/pvä
Suuri34 €/pvä
Pieni tila-auto62 €/pvä
Suuri maasturi67 €/pvä
Luksus62 €/pvä
Premium-maasturi44 €/pvä
Keskikokoinen maasturi37 €/pvä
Standard-maasturi43 €/pvä
Pienikokoinen maasturi44 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Chicago

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Chicago

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Chicago?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Chicago löytyvät yleensä Thrifty kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaThrifty, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 33 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Chicago on 94 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Chicago?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Chicago 28 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Chicago?

Datamme perusteella Toyota RAV4 on suosituin vuokra-auto kaupungissa Chicago.Käyttäjämme ovat löytäneet Toyota RAV4 vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 36 €/pvä kaupungissa Chicago, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 48 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Chicago on Ford Mustang Convertible keskimääräisen hinnan ollessa 147 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 112 €/pvä.

Autonvuokraustarjoukset Chicago, Illinois

Löydä kohteesta Chicago juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

32 € - 97 €

Kaikki autotyypit

32 € - 78 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on 55 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on marraskuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Chicago, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Chicago voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Chicago pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on 47 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on huhtikuuta. Hinta on 4 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Chicago, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Chicago voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Chicago keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on 59 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on kesäkuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Chicago, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Chicago voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Chicago suuri auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on 51 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on huhtikuuta. Hinta on 4 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 49 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Chicago, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Chicago voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Chicago Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on 48 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on joulukuuta. Hinta on 9 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Chicago, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Chicago voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Chicago luksus auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on 76 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Chicago, Yhdysvaltojen on helmikuuta. Hinta on 6 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 81 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 18 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Chicago, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Chicago voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Toyota Yaris
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

33 €/pvä

2 syys - 7 loka
Toyota Yaris
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

38 €/pvä

2 syys - 7 loka
Ford Fiesta
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

45 €/pvä

2 syys - 7 loka
Ford Focus

Chicago autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Chicago, Illinois

Alamo

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

8,0

Value

7,8

National

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,8

Value

7,4

Enterprise Rent-A-Car

28 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,4

Value

7,3

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

7,0

Value

7,0

Avis

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,2

Value

6,2

Payless

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,3

Value

6,4

Budget

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

6,1

Value

5,9

Hertz

20 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

5,7

Value

5,9

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Chicago

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Chicago

Suositut autotyypit

SUV, Intermediate, Standard

Halvin vuokra-auto

42 €

Suosituin malli

Toyota RAV4
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Chicago viimeisten 72 tunnin aikana: SUV, Intermediate, Standard.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Chicago on 42 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 45 €/pvä.
Kohteen Chicago suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota RAV4. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Mustang Convertible.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Chicago - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Chicago, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Chicago, Illinois autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Chicago on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Chicago suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Enterprise Rent-A-Car ja Avis, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Chicago elokuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Chicago elokuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 18 °C ja sademäärä 81 mm cm elokuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Chicago maksaa keskimäärin 103 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Chicago, Illinois?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Chicago tulisi sinun noudattaa kaupungin 40 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 120 km/t ja moottoriteillä Chicago kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Chicago ajat.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Chrysler 300 vuokra-autoja kaupungissa Chicago?

Millainen sää on kohteessa Chicago, IL kuukauden heinäkuu aikana?

Kuukauden heinäkuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Chicago on 23 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 94 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Chicago.

Onko sää kaupungissa Chicago samanlainen kuin muualla Illinois alueella?

Jos etsit Chicago vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden heinäkuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Illinois lämpötila on yleensä 23 °C ja sademäärä vastaavasti 88,3 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Chicago hinnat?

autoa Chicago hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Chicago?

heinäkuuta 2024 alkaen 121 toimijaa on valittavissa autoa Chicago osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Chicago?

Eri maissa, myös kohteessa Chicago, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Chicago?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Chicago, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Chicago?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Chicago. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Chicago?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Chicago helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Chicago, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Chicago tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Chicago momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Chicago.

Löytyykö kohteesta Chicago autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Chicago vuokra-autoille.

Voinko etsiä Chicago vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Chicago, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Chicago

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ma 22/7
Keskipäivä
ma 29/7
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Chicago

Suositut vuokra-autotyypit Chicagossa