Autonvuokraukset kohteessa Praha, Prague Region

Haussa halpa vuokra-auto Praha, Prague Region? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Praha, Prague Region, Tšekin tasavalta
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Praha, Prague Region, Tšekin tasavalta
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Praha, Prague Region

Löydä kohteesta Praha juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

9 € - 39 €

Kaikki autotyypit

13 € - 123 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on 19 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on tammikuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 57 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Praha. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Praha voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on 40 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on tammikuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 14 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Praha. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Praha voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on 61 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on maaliskuuta. Hinta on 7 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 58 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 26 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Praha. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Praha voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on 21 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 55 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Praha. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Praha voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on 79 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 80 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 43 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Praha. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Praha voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Praha autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Praha, Prague Region
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

9,3

Value

7,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,1

Value

7,2
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Value

7,1
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

6,0

Value

4,0
6 sijaintia
5 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Praha autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Old Town Square11,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Old Town Square94,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Old Town Square108,0 km

Praha autonvuokraustiedot

Auton vuokraus Prahassa edellyttää 19 vuoden ikää, mutta joissakin autovuokraamoissa ikäraja voi olla 21 vuotta. Alle 24-vuotiailta voidaan veloittaa myös nuoren kuljettajan lisämaksu. Osassa autovuokraamoita auton vuokraamisen yläikärajana on 70-vuotta. Tarkista ikärajat etukäteen autovuokraamon ehdoista. Vuokraa auto omien tarpeidesi mukaan päiväksi, viikoksi tai vaikka kuukaudeksi. Suomalaiseen hintatasoon tottuneelle auton vuokraus on melko edullista, mutta hintavertailu kannattaa aina.

Prahan keskustassa pääsee kätevimmin liikkumaan kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla. Auton vuokraaminen on yksi vaihtoehto, erityisesti keskustan ulkopuolelle suunnattaessa. Kuten muissakin suurkaupungeissa, myös Prahassa voi olla ruuhkia. Kannattaa varautua myös siihen, että suomalaiskuskeihin verrattuna Prahan kuskit voivat olla töykeitä ja jopa aggressiivisia, eikä nopeusrajoituksia välttämättä kunnioiteta. Kaupungissa on kaksi kehätietä. Sisempi kehä kiertää keskustaa. Ulommalla kehätiellä kohtaavat Prahaan johtavat isommat tiet ja moottoritiet. Kaupungissa ajaessa kannattaa huomioida, että yksisuuntaisia katuja on melko paljon. Kadut ovat pääasiallisesti hyväkuntoisia, mutta vanhakaupungissa kadut ovat pääasiassa mukulakiveä. Prahassa liikkuessasi anna tietä linja-autoille ja raitiovaunuille ja muista, että raitiovaunut tulee ohittaa oikealta. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. Ajovaloja tulee pitää päällä aina autolla liikuttaessa ja turvavyöt ovat pakolliset kaikille matkustajille. Alle 12-vuotiaiden sekä alle 150 cm pitkien lasten tulee olla matkan aikana lastenistuimissa. Tällaisen saa tavallisesti vuokrattua autovuokraamoista. Kadulle pysäköinti on maksullista. Pysäköintimaksut maksetaan parkkimittareihin, jotka toimivat kolikoilla. Pysäköintialueet on jaoteltu eri vyöhykkeisiin. Sininen on tarkoitettu vain asukaspysäköintiin. Vihreällä vyöhykkeellä saa pysäköidä enintään kuudeksi tunniksi ja oranssilla vyöhykkeellä enintään kahdeksi tunniksi kello 8-00‒18.00 välisenä aikana. Muina aikoina pysäköintirajoituksia ei näillä vyöhykkeillä ole. Tarkista aina myös mahdollisten tiekylttien pysäköintitiedot. Jos pysäköit kiellettyyn paikkaan, pahimmassa tapauksessa autosi voidaan hinata pois. Prahassa on myös liitäntäpysäköintialueita, jolloin auton voi jättää keskustan laitamille ja matkustaa julkisilla kulkuvälineillä keskustaan. Vuokra-autolla liikkuvan on hyvä huomioida, että Prahasta löytyy vain muutama huoltoasema. Huoltoasemat sijaitsevat pääasiallisesti kaupunkien laidoilla moottoriliikenneteillä. Ne ovat yleensä auki 24h vuorokaudessa.

Prahassa riittää nähtävää ja matkailijoiden iloksi osa kaupungin nähtävyyksistä on maksuttomia. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Prahan linna, joka on yksi maailman suurimmista linna-alueista. Alueelta löytyy useampikin palatsi sekä kirkkoja, museoita ja puutarhoja. Vanhankaupungin aukiolla sijaitsevat Tynin ja Pyhän Nikolauksen kirkot, Jan Husin muistomerkki sekä vanha raatihuone, jonka seinässä on astronominen kello. Tutustumisen arvoisia ovat myös Kaarlensilta, Josefovin juutalainen kortteli sekä Petrinin kukkula. Lapsiperheiden sekä kaikkien luonnon ja eläinten ystävien kannattaa vierailla Prahan eläintarhassa. Se on auki ympäri vuoden. Prahassa kannattaa tutustua myös paikalliseen ravintola- ja oluttarjontaan. Kaupungin yöelämä on vilkas ja ostosmahdollisuuksia riittää. Suomen hintatasoon tottuneille monet ostoksista saa varsin edullisesti. Kauppoja löytyy parhaiten vanhakaupungin kortteleista, mutta keskustan uudelta puolelta löytyy myös muun muassa kauppakeskuksia. Kannattaa tutustua myös torikatuun sekä keskustan ulkopuolella sijaitsevaan Prahan toriin. Auton vuokraus Prahassa on hyvä tapa tutustua erityisesti lähiseutuihin. Tutustumisen arvoinen on esimerkiksi tšekkiläinen kaivoskaupunki Ostrava. Siellä riittää monenlaista nähtävää, niin museoita kuin kulttuurikohteitakin. České Budějovicen kaupunki on puolestaan tunnettu oluistaan. Siellä on myös mielenkiintoista arkkitehtuuria keskiajalta ja barokkiaikakaudelta. Tšekeissä liikkuessasi huomioi, että moottoriteillä on käytössä tiemaksut. Jos ajat moottoriteillä, auton tuulilasissa tulee olla tarra osoituksena tiemaksun maksamisesta. Vuokra-autoissa se on yleensä jo valmiiksi. Tarroja saa myös huoltoasemilta, voimassaoloajan voi valita sekä viikoksi, kuukaudeksi että vuodeksi.

Autoa vuokratessasi tutustu vakuutusasioihin jo hyvissä ajoin. Ota tarvittaessa perustasoa kattavampi vakuutus ja tutustu vakuutusehtoihin huolella. Autovuokraamot auttavat sopivan vakuutuksen löytämisessä.

Suomalaisella ajokortilla voi ajaa Prahassa.

Auton vuokraus Prahassa onnistuu sekä lentokentältä että keskustan toimipisteistä. Auton palautus toiseen toimipisteeseen kuin mistä sen on noutanut, onnistuu yleensä, mutta siitä voidaan periä lisämaksu. Tarkista auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat käyttämältäsi autovuokraamolta.


Vuokraa auto läheltä kohteen Praha suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Praha

Autonvuokraus Praha

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Praha, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Praha ajankohtana kesäkuu on keskihinnaltaan 33 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 33 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 19 € ja keskihinta on 19 €.

Vuokraamon Global Rent A Car päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 18 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Praha. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 2 toimipisteistä kaupungissa Praha on 8 €/päivä.

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Praha. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Praha valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Avis autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Praha, Tšekin tasavalta. Sen 2 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 111 € vuokratessasi auton kaupungissa Praha, Tšekin tasavalta.

Kun ajat Praha kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Praha kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Yleensä sää kaupungissa Praha kuukauden toukokuu aikana on 12 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 50 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Ilmasto alueella Prague Region kuukauden toukokuu aikana on yleensä 12 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 50 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Praha lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Praha

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Praha

Tutustu alueen Tšekin tasavalta muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Tšekin tasavalta

Aloita matkan suunnittelu - Praha


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Praha on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Praha, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Praha, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Praha momondo-sivustolla.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Praha.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Praha.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.