Autonvuokraus Praha - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Praha? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Praha, Tšekin tasavalta26. lokakuu — 2. marraskuu
Sama palautus
Praha, Tšekin tasavalta
ma 10/26
ma 11/2

Autovuokraamo Praha: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Praha
Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.8

Pisteet perustuvat 170 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.5

Pisteet perustuvat 8 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.7

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.1

Pisteet perustuvat 29 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.8

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.6

Pisteet perustuvat 16 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.5

Pisteet perustuvat 19 arvosteluihin


Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Pardubice lentokenttä

Pardubice, Tšekin tasavalta

Läheiset nähtävyydet:

Old Town Square94,4 km
Karlovy Vary lentokenttä

Karlovy Vary, Tšekin tasavalta

Läheiset nähtävyydet:

Old Town Square108,0 km

Tietoja matkastasi kohteeseen Praha

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Prahassa?

Auton vuokraus Prahassa edellyttää 19 vuoden ikää, mutta joissakin autovuokraamoissa ikäraja voi olla 21 vuotta. Alle 24-vuotiailta voidaan veloittaa myös nuoren kuljettajan lisämaksu. Osassa autovuokraamoita auton vuokraamisen yläikärajana on 70-vuotta. Tarkista ikärajat etukäteen autovuokraamon ehdoista. Vuokraa auto omien tarpeidesi mukaan päiväksi, viikoksi tai vaikka kuukaudeksi. Suomalaiseen hintatasoon tottuneelle auton vuokraus on melko edullista, mutta hintavertailu kannattaa aina.

Tärkeää tietoa Prahan liikenteestä ja liikennesäännöistä

Prahan keskustassa pääsee kätevimmin liikkumaan kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla. Auton vuokraaminen on yksi vaihtoehto, erityisesti keskustan ulkopuolelle suunnattaessa. Kuten muissakin suurkaupungeissa, myös Prahassa voi olla ruuhkia. Kannattaa varautua myös siihen, että suomalaiskuskeihin verrattuna Prahan kuskit voivat olla töykeitä ja jopa aggressiivisia, eikä nopeusrajoituksia välttämättä kunnioiteta. Kaupungissa on kaksi kehätietä. Sisempi kehä kiertää keskustaa. Ulommalla kehätiellä kohtaavat Prahaan johtavat isommat tiet ja moottoritiet. Kaupungissa ajaessa kannattaa huomioida, että yksisuuntaisia katuja on melko paljon. Kadut ovat pääasiallisesti hyväkuntoisia, mutta vanhakaupungissa kadut ovat pääasiassa mukulakiveä. Prahassa liikkuessasi anna tietä linja-autoille ja raitiovaunuille ja muista, että raitiovaunut tulee ohittaa oikealta. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. Ajovaloja tulee pitää päällä aina autolla liikuttaessa ja turvavyöt ovat pakolliset kaikille matkustajille. Alle 12-vuotiaiden sekä alle 150 cm pitkien lasten tulee olla matkan aikana lastenistuimissa. Tällaisen saa tavallisesti vuokrattua autovuokraamoista. Kadulle pysäköinti on maksullista. Pysäköintimaksut maksetaan parkkimittareihin, jotka toimivat kolikoilla. Pysäköintialueet on jaoteltu eri vyöhykkeisiin. Sininen on tarkoitettu vain asukaspysäköintiin. Vihreällä vyöhykkeellä saa pysäköidä enintään kuudeksi tunniksi ja oranssilla vyöhykkeellä enintään kahdeksi tunniksi kello 8-00‒18.00 välisenä aikana. Muina aikoina pysäköintirajoituksia ei näillä vyöhykkeillä ole. Tarkista aina myös mahdollisten tiekylttien pysäköintitiedot. Jos pysäköit kiellettyyn paikkaan, pahimmassa tapauksessa autosi voidaan hinata pois. Prahassa on myös liitäntäpysäköintialueita, jolloin auton voi jättää keskustan laitamille ja matkustaa julkisilla kulkuvälineillä keskustaan. Vuokra-autolla liikkuvan on hyvä huomioida, että Prahasta löytyy vain muutama huoltoasema. Huoltoasemat sijaitsevat pääasiallisesti kaupunkien laidoilla moottoriliikenneteillä. Ne ovat yleensä auki 24h vuorokaudessa.

Nähtävyyksiä Prahassa ja sen lähellä

Prahassa riittää nähtävää ja matkailijoiden iloksi osa kaupungin nähtävyyksistä on maksuttomia. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Prahan linna, joka on yksi maailman suurimmista linna-alueista. Alueelta löytyy useampikin palatsi sekä kirkkoja, museoita ja puutarhoja. Vanhankaupungin aukiolla sijaitsevat Tynin ja Pyhän Nikolauksen kirkot, Jan Husin muistomerkki sekä vanha raatihuone, jonka seinässä on astronominen kello. Tutustumisen arvoisia ovat myös Kaarlensilta, Josefovin juutalainen kortteli sekä Petrinin kukkula. Lapsiperheiden sekä kaikkien luonnon ja eläinten ystävien kannattaa vierailla Prahan eläintarhassa. Se on auki ympäri vuoden. Prahassa kannattaa tutustua myös paikalliseen ravintola- ja oluttarjontaan. Kaupungin yöelämä on vilkas ja ostosmahdollisuuksia riittää. Suomen hintatasoon tottuneille monet ostoksista saa varsin edullisesti. Kauppoja löytyy parhaiten vanhakaupungin kortteleista, mutta keskustan uudelta puolelta löytyy myös muun muassa kauppakeskuksia. Kannattaa tutustua myös torikatuun sekä keskustan ulkopuolella sijaitsevaan Prahan toriin. Auton vuokraus Prahassa on hyvä tapa tutustua erityisesti lähiseutuihin. Tutustumisen arvoinen on esimerkiksi tšekkiläinen kaivoskaupunki Ostrava. Siellä riittää monenlaista nähtävää, niin museoita kuin kulttuurikohteitakin. České Budějovicen kaupunki on puolestaan tunnettu oluistaan. Siellä on myös mielenkiintoista arkkitehtuuria keskiajalta ja barokkiaikakaudelta. Tšekeissä liikkuessasi huomioi, että moottoriteillä on käytössä tiemaksut. Jos ajat moottoriteillä, auton tuulilasissa tulee olla tarra osoituksena tiemaksun maksamisesta. Vuokra-autoissa se on yleensä jo valmiiksi. Tarroja saa myös huoltoasemilta, voimassaoloajan voi valita sekä viikoksi, kuukaudeksi että vuodeksi.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Autoa vuokratessasi tutustu vakuutusasioihin jo hyvissä ajoin. Ota tarvittaessa perustasoa kattavampi vakuutus ja tutustu vakuutusehtoihin huolella. Autovuokraamot auttavat sopivan vakuutuksen löytämisessä.

Voiko Prahassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaisella ajokortilla voi ajaa Prahassa.

Mistä auton nouto ja palautus Prahassa onnistuu?

Auton vuokraus Prahassa onnistuu sekä lentokentältä että keskustan toimipisteistä. Auton palautus toiseen toimipisteeseen kuin mistä sen on noutanut, onnistuu yleensä, mutta siitä voidaan periä lisämaksu. Tarkista auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat käyttämältäsi autovuokraamolta.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Praha kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Praha Václav Havelin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42

12,4 km lentokentältä

Hilton Prague

Pobrezni 1

12,6 km lentokentältä

Hotel Don Giovanni Prague

Vinohradska 157a

15,4 km lentokentältä

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42

12,4 km lentokentältä

Hilton Prague

Pobrezni 1

12,6 km lentokentältä

Hotel Don Giovanni Prague

Vinohradska 157a

15,4 km lentokentältä

Duo

Teplicka 492

16,1 km lentokentältä

Corinthia Hotel Prague

Kongresova 1

12,8 km lentokentältä

Plus Prague Hostel

Privozni 1

13,4 km lentokentältä

Hotel International Prague

Koulova 15

9,3 km lentokentältä

Grandium Hotel Prague

Politickych Veznu 913/12

12,1 km lentokentältä

Hotel Augustus et Otto

Na Celne 508/3

11,0 km lentokentältä

Seifert Hotel

Konevova 8

13,7 km lentokentältä

Hotel Union

Ostrcilovo Namesti 4

12,4 km lentokentältä

pentahotel Prague

Sokolovska 112

13,7 km lentokentältä

a&o Prague Rhea

V Uzlabine 3068/19

17,0 km lentokentältä

Czech Inn

Francouzska 76

13,5 km lentokentältä

Three Crowns Hotel Prague

Cimburkova 28

13,5 km lentokentältä

La Ballerina

Dittrichova 20

11,2 km lentokentältä

Theatrino

Borivojova 53

13,7 km lentokentältä

Panorama Hotel Prague

Milevska 7

13,8 km lentokentältä


Autonvuokraus Praha

Tähän mennessä ajankohtana lokakuu on momondossa ollut 108 vuokra-autohakua kohteessa Praha.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Praha noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Monet autovuokraamot kohteessa Praha noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Enterprise, National ja Avis. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Praha. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa marraskuu kohteessa Praha?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Praha ajankohtana marraskuu on keskihinnaltaan 60 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 60 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 9 € ja keskihinta on 23 €.

Missä Praha autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon Global Rent A Car päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 16 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Praha. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 2 toimipisteistä kaupungissa Praha on 7 €/päivä.

Peritäänkö Praha autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Praha. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Praha valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Praha marraskuu ajaksi?

Keskilämpötila kohteessa Praha on 0 °C ja sademäärä noin 20 mm cm marraskuu ajanjaksona. Jotta olet varautunut hyvin Praha matkaan, suosittelemme vuokraamaan maasturin. Vuokraamalla maasturin varmistat, että voit turvallisesti ja helposti ajaa kaupungin Praha lumisilla ja jäisillä kaduilla. Maasturi vuokraaminen kaupungissa Praha maksaa keskimäärin 28 €/päivä.

Kuinka monta Rent Plus autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Praha?

Rent Plus autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Praha. Sen 2 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 17 € vuokratessasi auton kaupungissa Praha.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Praha?

Kun ajat Praha kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Praha kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Tšekin tasavalta


Lentolippu varattuna kohteeseen Praha? Aloita matkan suunnittelu!