Autonvuokraus Praha, Tšekin tasavalta

Haussa halpa vuokra-auto Praha, Tšekin tasavalta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Praha, PR, Tšekin tasavalta
24. kesäkuu — 1. heinäkuu
Sama palautus
Praha, PR, Tšekin tasavalta
to 24/6
Keskipäivä
to 1/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Praha, Tšekin tasavalta

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni Cars

8 € - 33 €

All Car Types

11 € - 88 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on 12 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 57 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Praha. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Praha voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Praha Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on 29 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Praha. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Praha voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Praha Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on 41 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 29 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Praha. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Praha voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Praha Suuri vuokra-autohinnat.

Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
11 €/päivä
Praha
Prague Airport
Kia Rio Hatchback
11 €/päivä
Tarjoushinta
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
11 €/päivä
Praha
Prague Airport
Chevrolet Sonic Sedan
11 €/päivä
Tarjoushinta
Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
11 €/päivä
Praha
Prague Airport
Kia Rio Hatchback
11 €/päivä
Tarjoushinta

Autovuokraamo Praha: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Praha, Tšekin tasavalta
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Mukavuus

7,9

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,7

Hinta-laatusuhde

7,8
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Mukavuus

9,5

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

9,5

Hinta-laatusuhde

7,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Mukavuus

8,6

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,6

Hinta-laatusuhde

6,6
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

7,5

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,7

Hinta-laatusuhde

7,8
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Mukavuus

7,7

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,7

Hinta-laatusuhde

7,7
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

4,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Mukavuus

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Hinta-laatusuhde

2,0

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Läheiset nähtävyydet:

Old Town Square94,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Old Town Square108,0 km

Tietoja matkastasi kohteeseen Praha

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Prahassa?

Auton vuokraus Prahassa edellyttää 19 vuoden ikää, mutta joissakin autovuokraamoissa ikäraja voi olla 21 vuotta. Alle 24-vuotiailta voidaan veloittaa myös nuoren kuljettajan lisämaksu. Osassa autovuokraamoita auton vuokraamisen yläikärajana on 70-vuotta. Tarkista ikärajat etukäteen autovuokraamon ehdoista. Vuokraa auto omien tarpeidesi mukaan päiväksi, viikoksi tai vaikka kuukaudeksi. Suomalaiseen hintatasoon tottuneelle auton vuokraus on melko edullista, mutta hintavertailu kannattaa aina.

Tärkeää tietoa Prahan liikenteestä ja liikennesäännöistä

Prahan keskustassa pääsee kätevimmin liikkumaan kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla. Auton vuokraaminen on yksi vaihtoehto, erityisesti keskustan ulkopuolelle suunnattaessa. Kuten muissakin suurkaupungeissa, myös Prahassa voi olla ruuhkia. Kannattaa varautua myös siihen, että suomalaiskuskeihin verrattuna Prahan kuskit voivat olla töykeitä ja jopa aggressiivisia, eikä nopeusrajoituksia välttämättä kunnioiteta. Kaupungissa on kaksi kehätietä. Sisempi kehä kiertää keskustaa. Ulommalla kehätiellä kohtaavat Prahaan johtavat isommat tiet ja moottoritiet. Kaupungissa ajaessa kannattaa huomioida, että yksisuuntaisia katuja on melko paljon. Kadut ovat pääasiallisesti hyväkuntoisia, mutta vanhakaupungissa kadut ovat pääasiassa mukulakiveä. Prahassa liikkuessasi anna tietä linja-autoille ja raitiovaunuille ja muista, että raitiovaunut tulee ohittaa oikealta. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. Ajovaloja tulee pitää päällä aina autolla liikuttaessa ja turvavyöt ovat pakolliset kaikille matkustajille. Alle 12-vuotiaiden sekä alle 150 cm pitkien lasten tulee olla matkan aikana lastenistuimissa. Tällaisen saa tavallisesti vuokrattua autovuokraamoista. Kadulle pysäköinti on maksullista. Pysäköintimaksut maksetaan parkkimittareihin, jotka toimivat kolikoilla. Pysäköintialueet on jaoteltu eri vyöhykkeisiin. Sininen on tarkoitettu vain asukaspysäköintiin. Vihreällä vyöhykkeellä saa pysäköidä enintään kuudeksi tunniksi ja oranssilla vyöhykkeellä enintään kahdeksi tunniksi kello 8-00‒18.00 välisenä aikana. Muina aikoina pysäköintirajoituksia ei näillä vyöhykkeillä ole. Tarkista aina myös mahdollisten tiekylttien pysäköintitiedot. Jos pysäköit kiellettyyn paikkaan, pahimmassa tapauksessa autosi voidaan hinata pois. Prahassa on myös liitäntäpysäköintialueita, jolloin auton voi jättää keskustan laitamille ja matkustaa julkisilla kulkuvälineillä keskustaan. Vuokra-autolla liikkuvan on hyvä huomioida, että Prahasta löytyy vain muutama huoltoasema. Huoltoasemat sijaitsevat pääasiallisesti kaupunkien laidoilla moottoriliikenneteillä. Ne ovat yleensä auki 24h vuorokaudessa.

Nähtävyyksiä Prahassa ja sen lähellä

Prahassa riittää nähtävää ja matkailijoiden iloksi osa kaupungin nähtävyyksistä on maksuttomia. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Prahan linna, joka on yksi maailman suurimmista linna-alueista. Alueelta löytyy useampikin palatsi sekä kirkkoja, museoita ja puutarhoja. Vanhankaupungin aukiolla sijaitsevat Tynin ja Pyhän Nikolauksen kirkot, Jan Husin muistomerkki sekä vanha raatihuone, jonka seinässä on astronominen kello. Tutustumisen arvoisia ovat myös Kaarlensilta, Josefovin juutalainen kortteli sekä Petrinin kukkula. Lapsiperheiden sekä kaikkien luonnon ja eläinten ystävien kannattaa vierailla Prahan eläintarhassa. Se on auki ympäri vuoden. Prahassa kannattaa tutustua myös paikalliseen ravintola- ja oluttarjontaan. Kaupungin yöelämä on vilkas ja ostosmahdollisuuksia riittää. Suomen hintatasoon tottuneille monet ostoksista saa varsin edullisesti. Kauppoja löytyy parhaiten vanhakaupungin kortteleista, mutta keskustan uudelta puolelta löytyy myös muun muassa kauppakeskuksia. Kannattaa tutustua myös torikatuun sekä keskustan ulkopuolella sijaitsevaan Prahan toriin. Auton vuokraus Prahassa on hyvä tapa tutustua erityisesti lähiseutuihin. Tutustumisen arvoinen on esimerkiksi tšekkiläinen kaivoskaupunki Ostrava. Siellä riittää monenlaista nähtävää, niin museoita kuin kulttuurikohteitakin. České Budějovicen kaupunki on puolestaan tunnettu oluistaan. Siellä on myös mielenkiintoista arkkitehtuuria keskiajalta ja barokkiaikakaudelta. Tšekeissä liikkuessasi huomioi, että moottoriteillä on käytössä tiemaksut. Jos ajat moottoriteillä, auton tuulilasissa tulee olla tarra osoituksena tiemaksun maksamisesta. Vuokra-autoissa se on yleensä jo valmiiksi. Tarroja saa myös huoltoasemilta, voimassaoloajan voi valita sekä viikoksi, kuukaudeksi että vuodeksi.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Autoa vuokratessasi tutustu vakuutusasioihin jo hyvissä ajoin. Ota tarvittaessa perustasoa kattavampi vakuutus ja tutustu vakuutusehtoihin huolella. Autovuokraamot auttavat sopivan vakuutuksen löytämisessä.

Voiko Prahassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaisella ajokortilla voi ajaa Prahassa.

Mistä auton nouto ja palautus Prahassa onnistuu?

Auton vuokraus Prahassa onnistuu sekä lentokentältä että keskustan toimipisteistä. Auton palautus toiseen toimipisteeseen kuin mistä sen on noutanut, onnistuu yleensä, mutta siitä voidaan periä lisämaksu. Tarkista auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat käyttämältäsi autovuokraamolta.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Praha, Tšekin tasavalta kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Praha Václav Havelin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Praha

Tähän mennessä ajankohtana kesäkuu on momondossa ollut 108 vuokra-autohakua kohteessa Praha.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Praha noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Monet autovuokraamot kohteessa Praha noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Budget, Avis ja Hertz. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Praha. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Praha autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon Global Rent A Car päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 15 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Praha. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 2 toimipisteistä kaupungissa Praha on 7 €/päivä.

Peritäänkö Praha, Tšekin tasavalta autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Praha. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Praha valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Kuinka monta Rent Plus autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Praha?

Rent Plus autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Praha, Tšekin tasavalta. Sen 2 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 16 € vuokratessasi auton kaupungissa Praha, Tšekin tasavalta.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Praha, Tšekin tasavalta?

Kun ajat Praha kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Praha kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Praha, Tšekin tasavalta kuukauden kesäkuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Praha kuukauden kesäkuu aikana on 15 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 60 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Praha kuukauden kesäkuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Praha. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Praha vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Volkswagen Polo, Volkswagen Golf tai Ford Focus.

Onko sää kaupungissa Praha samanlainen kuin muualla Prague Region alueella?

Ilmasto alueella Prague Region kuukauden kesäkuu aikana on yleensä 15 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 60 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Praha lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Tšekin tasavalta


Autonvuokraukset kaupungin Praha lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Praha

Aloita matkan suunnittelu - Praha