Autonvuokraukset kohteessa Praha, Prague Region

Haussa halpa vuokra-auto Praha, Prague Region? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Praha, Prague Region, Tšekin tasavalta
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Praha, Prague Region, Tšekin tasavalta
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Praha

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Praha

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Praha?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Praha löytyvät yleensä Budget kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaBudget, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 12 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Praha on 12 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Praha?

Vuokraamolla SURPRICE CAR RENTAL on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Praha 6 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Praha?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Praha on Fiat 500 ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Skoda Octavia Combi. Käyttäjämme ovat löytäneet Fiat 500 tarjouksia kaupungissa Praha keskimääräiseen hintaan 23 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 4 € per päivä. Mallin Skoda Octavia Combi vuokraaminen kaupungissa Praha maksaa yleensä keskimäärin 34 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 23 € per päivä.

Tärkeää tietoa Praha autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Prahassa?

Auton vuokraus Prahassa edellyttää 19 vuoden ikää, mutta joissakin autovuokraamoissa ikäraja voi olla 21 vuotta. Alle 24-vuotiailta voidaan veloittaa myös nuoren kuljettajan lisämaksu. Osassa autovuokraamoita auton vuokraamisen yläikärajana on 70-vuotta. Tarkista ikärajat etukäteen autovuokraamon ehdoista. Vuokraa auto omien tarpeidesi mukaan päiväksi, viikoksi tai vaikka kuukaudeksi. Suomalaiseen hintatasoon tottuneelle auton vuokraus on melko edullista, mutta hintavertailu kannattaa aina.

Tärkeää tietoa Prahan liikenteestä ja liikennesäännöistä

Prahan keskustassa pääsee kätevimmin liikkumaan kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla. Auton vuokraaminen on yksi vaihtoehto, erityisesti keskustan ulkopuolelle suunnattaessa. Kuten muissakin suurkaupungeissa, myös Prahassa voi olla ruuhkia. Kannattaa varautua myös siihen, että suomalaiskuskeihin verrattuna Prahan kuskit voivat olla töykeitä ja jopa aggressiivisia, eikä nopeusrajoituksia välttämättä kunnioiteta. Kaupungissa on kaksi kehätietä. Sisempi kehä kiertää keskustaa. Ulommalla kehätiellä kohtaavat Prahaan johtavat isommat tiet ja moottoritiet. Kaupungissa ajaessa kannattaa huomioida, että yksisuuntaisia katuja on melko paljon. Kadut ovat pääasiallisesti hyväkuntoisia, mutta vanhakaupungissa kadut ovat pääasiassa mukulakiveä. Prahassa liikkuessasi anna tietä linja-autoille ja raitiovaunuille ja muista, että raitiovaunut tulee ohittaa oikealta. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. Ajovaloja tulee pitää päällä aina autolla liikuttaessa ja turvavyöt ovat pakolliset kaikille matkustajille. Alle 12-vuotiaiden sekä alle 150 cm pitkien lasten tulee olla matkan aikana lastenistuimissa. Tällaisen saa tavallisesti vuokrattua autovuokraamoista. Kadulle pysäköinti on maksullista. Pysäköintimaksut maksetaan parkkimittareihin, jotka toimivat kolikoilla. Pysäköintialueet on jaoteltu eri vyöhykkeisiin. Sininen on tarkoitettu vain asukaspysäköintiin. Vihreällä vyöhykkeellä saa pysäköidä enintään kuudeksi tunniksi ja oranssilla vyöhykkeellä enintään kahdeksi tunniksi kello 8-00‒18.00 välisenä aikana. Muina aikoina pysäköintirajoituksia ei näillä vyöhykkeillä ole. Tarkista aina myös mahdollisten tiekylttien pysäköintitiedot. Jos pysäköit kiellettyyn paikkaan, pahimmassa tapauksessa autosi voidaan hinata pois. Prahassa on myös liitäntäpysäköintialueita, jolloin auton voi jättää keskustan laitamille ja matkustaa julkisilla kulkuvälineillä keskustaan. Vuokra-autolla liikkuvan on hyvä huomioida, että Prahasta löytyy vain muutama huoltoasema. Huoltoasemat sijaitsevat pääasiallisesti kaupunkien laidoilla moottoriliikenneteillä. Ne ovat yleensä auki 24h vuorokaudessa.

Nähtävyyksiä Prahassa ja sen lähellä

Prahassa riittää nähtävää ja matkailijoiden iloksi osa kaupungin nähtävyyksistä on maksuttomia. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Prahan linna, joka on yksi maailman suurimmista linna-alueista. Alueelta löytyy useampikin palatsi sekä kirkkoja, museoita ja puutarhoja. Vanhankaupungin aukiolla sijaitsevat Tynin ja Pyhän Nikolauksen kirkot, Jan Husin muistomerkki sekä vanha raatihuone, jonka seinässä on astronominen kello. Tutustumisen arvoisia ovat myös Kaarlensilta, Josefovin juutalainen kortteli sekä Petrinin kukkula. Lapsiperheiden sekä kaikkien luonnon ja eläinten ystävien kannattaa vierailla Prahan eläintarhassa. Se on auki ympäri vuoden. Prahassa kannattaa tutustua myös paikalliseen ravintola- ja oluttarjontaan. Kaupungin yöelämä on vilkas ja ostosmahdollisuuksia riittää. Suomen hintatasoon tottuneille monet ostoksista saa varsin edullisesti. Kauppoja löytyy parhaiten vanhakaupungin kortteleista, mutta keskustan uudelta puolelta löytyy myös muun muassa kauppakeskuksia. Kannattaa tutustua myös torikatuun sekä keskustan ulkopuolella sijaitsevaan Prahan toriin. Auton vuokraus Prahassa on hyvä tapa tutustua erityisesti lähiseutuihin. Tutustumisen arvoinen on esimerkiksi tšekkiläinen kaivoskaupunki Ostrava. Siellä riittää monenlaista nähtävää, niin museoita kuin kulttuurikohteitakin. České Budějovicen kaupunki on puolestaan tunnettu oluistaan. Siellä on myös mielenkiintoista arkkitehtuuria keskiajalta ja barokkiaikakaudelta. Tšekeissä liikkuessasi huomioi, että moottoriteillä on käytössä tiemaksut. Jos ajat moottoriteillä, auton tuulilasissa tulee olla tarra osoituksena tiemaksun maksamisesta. Vuokra-autoissa se on yleensä jo valmiiksi. Tarroja saa myös huoltoasemilta, voimassaoloajan voi valita sekä viikoksi, kuukaudeksi että vuodeksi.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Autoa vuokratessasi tutustu vakuutusasioihin jo hyvissä ajoin. Ota tarvittaessa perustasoa kattavampi vakuutus ja tutustu vakuutusehtoihin huolella. Autovuokraamot auttavat sopivan vakuutuksen löytämisessä.

Voiko Prahassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaisella ajokortilla voi ajaa Prahassa.

Mistä auton nouto ja palautus Prahassa onnistuu?

Auton vuokraus Prahassa onnistuu sekä lentokentältä että keskustan toimipisteistä. Auton palautus toiseen toimipisteeseen kuin mistä sen on noutanut, onnistuu yleensä, mutta siitä voidaan periä lisämaksu. Tarkista auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat käyttämältäsi autovuokraamolta.


Autonvuokraustarjoukset Praha, Prague Region

Löydä kohteesta Praha juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

11 € - 58 €

Kaikki autotyypit

19 € - 125 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on 34 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on marraskuuta. Hinta on 68 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 39 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Praha, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Praha voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on 47 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on tammikuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Praha, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Praha voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on 79 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on helmikuuta. Hinta on 74 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 31 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Praha, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Praha voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on 36 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on helmikuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Praha, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Praha voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on 81 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Praha, Tšekin tasavalta on huhtikuuta. Hinta on 3 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 80 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 33 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Praha, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Praha voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Praha autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Praha, Prague Region

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

10,0

Value

9,0

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

8,2

Value

8,1

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

7,0

Value

7,0

Ace

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Europcar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

RENTIS

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

SURPRICE CAR RENTAL

6 sijaintia

Sunnycars

5 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Praha

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Praha

Suositut autotyypit

Wagon, Compact, Standard

Halvin vuokra-auto

35 €

Suosituin malli

Fiat 500
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Praha viimeisten 72 tunnin aikana: Wagon, Compact, Standard.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Praha on 35 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 75 €/pvä.
Kohteen Praha suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat 500. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Skoda Octavia Combi.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Praha autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Old Town Square11,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Old Town Square94,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Old Town Square108,0 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Praha suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Praha

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Praha - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Praha, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Praha, Tšekin tasavalta autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Praha. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Praha valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Praha lokakuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 2 °C ja sademäärä yleensä 20 mm cm lokakuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Praha. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut lokakuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Praha. Standardi vuokraaminen kaupungissa Praha maksaa keskimäärin 53 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Praha, Tšekin tasavalta?

Kun ajat Praha kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Praha kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Praha, Tšekin tasavalta kuukauden syyskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Praha kuukauden syyskuu aikana on 13 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Praha samanlainen kuin muualla Prague Region alueella?

Ilmasto alueella Prague Region kuukauden syyskuu aikana on yleensä 13 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 40 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Praha lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Praha hinnat?

autoa Praha hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Praha?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Praha osiossa on 77 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Praha?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Praha. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Praha?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Praha, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Praha

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Praha

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Praha

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Praha

Tutustu alueen Tšekin tasavalta muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Tšekin tasavalta

Aloita matkan suunnittelu - Praha


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Praha?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Praha on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Praha?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Praha, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Praha, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Praha, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Praha momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Praha momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Praha autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Praha.

Voinko etsiä Praha vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Praha.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Praha

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.