Autonvuokraukset kohteessa Alanya, Antalyan maakunta

Haussa halpa vuokra-auto Alanya, Antalyan maakunta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Alanya, Turkki
5. December — 12. December
Alanya, Turkki
Tue 5/12
Keskipäivä
Tue 12/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Alanya

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Alanya

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Alanya?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Alanya löytyvät yleensä AllMeet Rent kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAllMeet Rent, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 15 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Alanya on 40 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Alanya?

Vuokraamolla Carfleet Rent A Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Alanya 3 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Alanya?

Renault Clio ja Hyundai i20 automallit kaupungissa Alanya ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Renault Clio vuokrahinnat kaupungissa Alanya voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 31 €/päivä ja alhaisimmillaan 14 €/päivä. Hyundai i20 vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 21 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 14 €/pvä.

Tärkeää tietoa Alanya autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Alanyassa?

Jos aikeenasi on autonvuokraus Alanyassa, kannattaa huomioida, että autovuokraamot edellyttävät auton vuokraajalta 21 vuoden ikää. Lisäksi ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Joissakin autoluokissa auton vuokraaminen ei ole mahdollista myöskään yli 70-vuotiailta. Kannattaa tarkistaa ikärajat etukäteen. Lisäkuskista voidaan veloittaa lisämaksu. Hintavertailu kannattaa tässäkin tapauksessa, sillä yritysten hinnoissa voi olla merkittäviä eroja. Myös sesongit ja vuodenaika voivat vaikuttaa vuokra-auton hintoihin. Esimerkiksi talvisin auton vuokraus Alanyassa voi olla hyvinkin halpaa.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Alanyassa

Autonvuokraus Alanyassa helpottaa kaupungissa liikkumista ja mahdollistaa suuntaamisen kätevästi myös lähiseudun kohteisiin. Kannattaa kuitenkin huomioida, että turkkilainen liikennekulttuuri on hyvinkin erilainen kuin Suomessa. Ajotapa on yleisesti ottaen varsin holtiton ja jopa aggressiivinen. Onnettomuuksia sattuukin valitettavan usein. Äänitorvea käytetään kaupungeissa runsaasti. Tästä ei kannata hermostua: se on paikallinen tapa. Yleisesti ottaen tiet ovat melko hyväkuntoisia, vaikkakin ne voivat olla kuoppaisia kaupunkien keskustojen ulkopuolella sekä pienemmissä kaupungeissa ja kylissä. Lisäksi kannattaa varautua siihen, että maanteillä saattaa kulkea karjaa tai muita eläimiä. Taajamien ulkopuolella kannattaakin noudattaa erityistä varovaisuutta. Alle 12-vuotiaiden lasten tulee istua takapenkillä. Matkapuhelimen käyttö ajon aikana on sallittua vain hands-free-laitteilla. Nopeusrajoitukset ovat tavallisesti taajama-alueilla 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Promilleraja on sama kuin Suomessa, eli 0,5. Tätä rajaa kannattaa kunnioittaa, sillä rangaistukset rattijuopumuksesta ovat varsin ankaria. Ajovaloja tulee käyttää taajamissa pimeällä sekä päivällä, jos näkyvyys on heikko. Erityisesti jos lähdet pidemmälle Alanyasta, huomioi, että maassa on joitakin maksullisia moottoriteitä. Niillä ei voi maksaa käteisellä eikä luottokortilla, vaan autossa tulee olla elektroninen maksulaite tai elektroninen tarra tuulilasissa. Kannattaa varmistaa, että sellainen on vuokra-autossa jo valmiina. Pysäköinti onnistuu Alanyassa yleisillä parkkialueilla. Monissa hotelleissa on ilmainen pysäköinti asiakkaille, mutta kannattaa toki tarkistaa asia etukäteen omasta hotellista.

Nähtävyyksiä Alanyassa ja sen lähellä

Auton vuokraus voi olla kätevä tapa tutustua Alanyan nähtävyyksiin, ja niitähän kaupungissa riittää. Alanyan matkalla ei todellakaan tarvitse keskittyä vain rannalla löhöilyyn. Yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä on keskiaikainen Kalesi-linnake, joka toimii nykyisin ulkoilmamuseona. Linnakkeen kaikki osat eivät ole avoinna vierailijoille, mutta sisäpihaan, muuriin ja torneihin pääsee tutustumaan. Alanyan sataman maamerkkinä on punaisista tiilistä rakennettu Kizil Kule -torni. Se on rakennettu vuonna 1226 ja se on toiminut muun muassa puolustustornina. Torni on yli 30 m korkea ja siinä on viisi kerrosta. Alimmassa kerroksessa on museo, jossa pääsee tutustumaan tornin historiaan. Tornin katolta avautuvat hienot maisemat Alanyan satamaan. Mielenkiintoinen nähtävyys kaupungissa on myös vuonna 1948 löydetty Damlatas-tippukiviluola. Vuokraa auto ja lähde ja tutustumaan myös Alanyan lähistöllä oleviin nähtävyyksiin. Yksi hyvä vaihtoehto päiväretkelle on Antalyan kaupunki, joka sijaitsee noin 130 km päässä Alanyasta. Antalyassa on näkemisen arvoinen vanhakaupunki, Kaleici, josta löytyy myös yli 2 000 vuotta vanha keisari Hadrianuksen kaupunginportti. Kuuluisa nähtävyys on myös noin 40 m korkea Dudenin putous. Monet suuntaavat Antalyaan ostosretkelle, sillä toisin kuin Alanyasta, sieltä löytyy hyvin myös kansainvälisiä merkkiliikkeitä. Mielenkiintoinen käyntikohde on myös hieno Oymapinarin järvi, eli vihreä järvi, joka sijaitsee noin 1 h 30 min ajomatkan päässä Alanyasta. Järveä patoaa Oymapinarin pato, joka on yksi Turkin suurimmista. Se kohoaa noin 185 metrin korkeuteen.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Auton vuokraaminen ulkomailla on varsin turvallista, mutta kannattaa kiinnittää huomiota myös vakuutusasioihin. Autovakuutuksissa voi olla suuriakin eroja. Tarkista hyvissä ajoin vakuutuksen ehdot ja sen kattavuus ja mieti, onko sinulla tarvetta perustasoa laajemmalle vakuutussuojalle. Hinnan lisäksi on hyvä kiinnittää huomiota myös omavastuuosuuteen. Kannattaa noudattaa myös erityistä varovaisuutta liikenteessä, eikä auton sisään saa koskaan jättää näkyviin mitään arvotavaroita. Älä myöskään jätä pysäköityyn autoon tärkeitä asiakirjoja. Jos joudut liikenneonnettomuuteen, soita paikalle poliisi.

Voiko Alanyassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Periaatteessa Alanyassa riittää, että mukana on suomalainen ajokortti. Sekä Kansainvälinen autoliitto että suomalainen Autoliitto suosittelevat kuitenkin, että mukaan otetaan myös kansainvälinen ajokortti.

Mistä auton nouto ja palautus Alanyassa onnistuu?

Autonvuokraus Alanyassa onnistuu kätevästi jo lentokentällä. Lisäksi Alanyasta löytyy autovuokraamoita keskustasta ja muualta päin kaupunkia. Jos haluat, että vuokra-auto toimitetaan hotellillesi, myös tämä onnistuu yleensä lisämaksusta. Voit valita useista eri yrityksistä. Kannattaa vertailla eri autovuokraamoja: näin löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Yleensä vuokra-auto palautetaan samaan toimipisteeseen kuin mistä se on noudettukin, mutta jos tarpeen, auton palautus onnistuu tavallisesti myös muuhun toimipisteeseen. Tästä voidaan veloittaa lisämaksu. Kannattaa tarkistaa tämäkin asia omasta autovuokraamosta.


Autonvuokraustarjoukset Alanya, Antalyan maakunta

Löydä kohteesta Alanya juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

16 € - 54 €

Kaikki autotyypit

17 € - 106 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alanya, Turkin on 30 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Alanya, Turkin on joulukuuta. Hinta on 49 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Alanya, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alanya voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alanya, Turkin on 54 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Alanya, Turkin on maaliskuuta. Hinta on 63 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 12 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Alanya, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alanya voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alanya, Turkin on 38 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Alanya, Turkin on joulukuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Alanya, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alanya voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alanya, Turkin on 59 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Alanya, Turkin on huhtikuuta. Hinta on 51 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 19 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Alanya, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alanya voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Alanya autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Alanya, Antalyan maakunta

AllMeet Rent

2 sijaintia

Carfleet Rent A Car

2 sijaintia

Europcar

2 sijaintia

keddy by Europcar

2 sijaintia

1First Car Rental

1 sijainti

AbbyCar Car Rentals

1 sijainti

ACTIVE RENT A CAR

1 sijainti

ADDCAR RENTAL

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Alanya

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Alanya

Suositut autotyypit

Compact, Economy, Intermediate

Halvin vuokra-auto

20 €

Suosituin malli

Renault Clio
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Alanya viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Economy, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Alanya on 20 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 25 €/pvä.
Kohteen Alanya suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Renault Clio. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Hyundai i20.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Alanya autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Kleopatra Plaji111,5 km

Läheiset nähtävyydet:

Kleopatra Plaji40,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Kleopatra Plaji1,8 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Alanya suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Alanya

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Alanya - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Alanya, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Alanya, Turkki?

Kun ajat Alanya kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Alanya kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Dacia Duster vuokra-autoja kaupungissa Alanya?

Millainen sää on kohteessa Alanya, Turkki kuukauden marraskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Alanya kuukauden marraskuu aikana voivat odottaa 16 °C lämpötiloja ja 171 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Alanya samanlainen kuin muualla Antalyan maakunta alueella?

Jos etsit Alanya vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden marraskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Antalyan maakunta lämpötila on yleensä 15 °C ja sademäärä vastaavasti 137,2 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Alanya hinnat?

autoa Alanya hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Alanya?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Alanya osiossa on 19 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Alanya?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Alanya. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Alanya?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Alanya. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Alanya?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Alanya voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Alanya?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Alanya helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Alanya, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Alanya tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Alanya momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Alanya.

Löytyykö kohteesta Alanya autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Alanya.

Voinko etsiä Alanya vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Alanya.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Alanya

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.