Autonvuokraus Alanya - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Alanya? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Alanya, Turkki
1. helmikuu — 8. helmikuu
Sama palautus
Alanya, Turkki
ma 1/2
Keskipäivä
ma 8/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Tietoja matkastasi kohteeseen Alanya

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Alanyassa?

Jos aikeenasi on autonvuokraus Alanyassa, kannattaa huomioida, että autovuokraamot edellyttävät auton vuokraajalta 21 vuoden ikää. Lisäksi ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Joissakin autoluokissa auton vuokraaminen ei ole mahdollista myöskään yli 70-vuotiailta. Kannattaa tarkistaa ikärajat etukäteen. Lisäkuskista voidaan veloittaa lisämaksu. Hintavertailu kannattaa tässäkin tapauksessa, sillä yritysten hinnoissa voi olla merkittäviä eroja. Myös sesongit ja vuodenaika voivat vaikuttaa vuokra-auton hintoihin. Esimerkiksi talvisin auton vuokraus Alanyassa voi olla hyvinkin halpaa.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Alanyassa

Autonvuokraus Alanyassa helpottaa kaupungissa liikkumista ja mahdollistaa suuntaamisen kätevästi myös lähiseudun kohteisiin. Kannattaa kuitenkin huomioida, että turkkilainen liikennekulttuuri on hyvinkin erilainen kuin Suomessa. Ajotapa on yleisesti ottaen varsin holtiton ja jopa aggressiivinen. Onnettomuuksia sattuukin valitettavan usein. Äänitorvea käytetään kaupungeissa runsaasti. Tästä ei kannata hermostua: se on paikallinen tapa. Yleisesti ottaen tiet ovat melko hyväkuntoisia, vaikkakin ne voivat olla kuoppaisia kaupunkien keskustojen ulkopuolella sekä pienemmissä kaupungeissa ja kylissä. Lisäksi kannattaa varautua siihen, että maanteillä saattaa kulkea karjaa tai muita eläimiä. Taajamien ulkopuolella kannattaakin noudattaa erityistä varovaisuutta. Alle 12-vuotiaiden lasten tulee istua takapenkillä. Matkapuhelimen käyttö ajon aikana on sallittua vain hands-free-laitteilla. Nopeusrajoitukset ovat tavallisesti taajama-alueilla 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Promilleraja on sama kuin Suomessa, eli 0,5. Tätä rajaa kannattaa kunnioittaa, sillä rangaistukset rattijuopumuksesta ovat varsin ankaria. Ajovaloja tulee käyttää taajamissa pimeällä sekä päivällä, jos näkyvyys on heikko. Erityisesti jos lähdet pidemmälle Alanyasta, huomioi, että maassa on joitakin maksullisia moottoriteitä. Niillä ei voi maksaa käteisellä eikä luottokortilla, vaan autossa tulee olla elektroninen maksulaite tai elektroninen tarra tuulilasissa. Kannattaa varmistaa, että sellainen on vuokra-autossa jo valmiina. Pysäköinti onnistuu Alanyassa yleisillä parkkialueilla. Monissa hotelleissa on ilmainen pysäköinti asiakkaille, mutta kannattaa toki tarkistaa asia etukäteen omasta hotellista.

Nähtävyyksiä Alanyassa ja sen lähellä

Auton vuokraus voi olla kätevä tapa tutustua Alanyan nähtävyyksiin, ja niitähän kaupungissa riittää. Alanyan matkalla ei todellakaan tarvitse keskittyä vain rannalla löhöilyyn. Yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä on keskiaikainen Kalesi-linnake, joka toimii nykyisin ulkoilmamuseona. Linnakkeen kaikki osat eivät ole avoinna vierailijoille, mutta sisäpihaan, muuriin ja torneihin pääsee tutustumaan. Alanyan sataman maamerkkinä on punaisista tiilistä rakennettu Kizil Kule -torni. Se on rakennettu vuonna 1226 ja se on toiminut muun muassa puolustustornina. Torni on yli 30 m korkea ja siinä on viisi kerrosta. Alimmassa kerroksessa on museo, jossa pääsee tutustumaan tornin historiaan. Tornin katolta avautuvat hienot maisemat Alanyan satamaan. Mielenkiintoinen nähtävyys kaupungissa on myös vuonna 1948 löydetty Damlatas-tippukiviluola. Vuokraa auto ja lähde ja tutustumaan myös Alanyan lähistöllä oleviin nähtävyyksiin. Yksi hyvä vaihtoehto päiväretkelle on Antalyan kaupunki, joka sijaitsee noin 130 km päässä Alanyasta. Antalyassa on näkemisen arvoinen vanhakaupunki, Kaleici, josta löytyy myös yli 2 000 vuotta vanha keisari Hadrianuksen kaupunginportti. Kuuluisa nähtävyys on myös noin 40 m korkea Dudenin putous. Monet suuntaavat Antalyaan ostosretkelle, sillä toisin kuin Alanyasta, sieltä löytyy hyvin myös kansainvälisiä merkkiliikkeitä. Mielenkiintoinen käyntikohde on myös hieno Oymapinarin järvi, eli vihreä järvi, joka sijaitsee noin 1 h 30 min ajomatkan päässä Alanyasta. Järveä patoaa Oymapinarin pato, joka on yksi Turkin suurimmista. Se kohoaa noin 185 metrin korkeuteen.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Auton vuokraaminen ulkomailla on varsin turvallista, mutta kannattaa kiinnittää huomiota myös vakuutusasioihin. Autovakuutuksissa voi olla suuriakin eroja. Tarkista hyvissä ajoin vakuutuksen ehdot ja sen kattavuus ja mieti, onko sinulla tarvetta perustasoa laajemmalle vakuutussuojalle. Hinnan lisäksi on hyvä kiinnittää huomiota myös omavastuuosuuteen. Kannattaa noudattaa myös erityistä varovaisuutta liikenteessä, eikä auton sisään saa koskaan jättää näkyviin mitään arvotavaroita. Älä myöskään jätä pysäköityyn autoon tärkeitä asiakirjoja. Jos joudut liikenneonnettomuuteen, soita paikalle poliisi.

Voiko Alanyassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Periaatteessa Alanyassa riittää, että mukana on suomalainen ajokortti. Sekä Kansainvälinen autoliitto että suomalainen Autoliitto suosittelevat kuitenkin, että mukaan otetaan myös kansainvälinen ajokortti.

Mistä auton nouto ja palautus Alanyassa onnistuu?

Autonvuokraus Alanyassa onnistuu kätevästi jo lentokentällä. Lisäksi Alanyasta löytyy autovuokraamoita keskustasta ja muualta päin kaupunkia. Jos haluat, että vuokra-auto toimitetaan hotellillesi, myös tämä onnistuu yleensä lisämaksusta. Voit valita useista eri yrityksistä. Kannattaa vertailla eri autovuokraamoja: näin löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Yleensä vuokra-auto palautetaan samaan toimipisteeseen kuin mistä se on noudettukin, mutta jos tarpeen, auton palautus onnistuu tavallisesti myös muuhun toimipisteeseen. Tästä voidaan veloittaa lisämaksu. Kannattaa tarkistaa tämäkin asia omasta autovuokraamosta. (Tarkistettu: 16/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Alanya kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Antalya lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Alanya

Tässä kuussa, tähän mennessä olemme tehneet 12 hakua käyttäjille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteeseen Alanya.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Alanya noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Europcar on yksi vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Alanya. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Alanya autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Alanya autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Europcar vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Alanya. Keskimääräisillä 46 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 2 toimipisteessä, Europcar on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Peritäänkö Alanya autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Alanya on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Alanya suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Europcar, keddy by Europcar ja Global Rent A Car, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Alanya helmikuu ajaksi?

Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Alanya kuukauden helmikuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 106 mm ja lämpötilat 13 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Alanya maksaa keskimäärin 36 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Alanya?

Yrityksellä Europcar on eniten vuokraamoja kaupungissa Alanya, josta löytyy yhteensä 2 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 46 €/päivä tarjouksia Europcar vuokra-autoille kaupungissa Alanya.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Alanya?

Kun ajat Alanya kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Alanya kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Alanya, Turkki kuukauden tammikuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Alanya kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 11 °C lämpötiloja ja 227 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Alanya kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Alanya. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Alanya vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus.

Onko sää kaupungissa Alanya samanlainen kuin muualla Antalyan maakunta alueella?

Jos etsit Alanya vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Antalyan maakunta lämpötila on yleensä 10 °C ja sademäärä vastaavasti 233,8 mm.


Lentolippu varattuna kohteeseen Alanya? Aloita matkan suunnittelu!