Autonvuokraukset kohteessa Alanya, Antalyan maakunta

Haussa halpa vuokra-auto Alanya, Antalyan maakunta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Alanya, Turkki
14. joulukuu — 21. joulukuu
Sama palautus
Alanya, Turkki
ke 14/12
Keskipäivä
ke 21/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Tärkeää tietoa Alanya autonvuokrauksesta

Jos aikeenasi on autonvuokraus Alanyassa, kannattaa huomioida, että autovuokraamot edellyttävät auton vuokraajalta 21 vuoden ikää. Lisäksi ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Joissakin autoluokissa auton vuokraaminen ei ole mahdollista myöskään yli 70-vuotiailta. Kannattaa tarkistaa ikärajat etukäteen. Lisäkuskista voidaan veloittaa lisämaksu. Hintavertailu kannattaa tässäkin tapauksessa, sillä yritysten hinnoissa voi olla merkittäviä eroja. Myös sesongit ja vuodenaika voivat vaikuttaa vuokra-auton hintoihin. Esimerkiksi talvisin auton vuokraus Alanyassa voi olla hyvinkin halpaa.

Autonvuokraus Alanyassa helpottaa kaupungissa liikkumista ja mahdollistaa suuntaamisen kätevästi myös lähiseudun kohteisiin. Kannattaa kuitenkin huomioida, että turkkilainen liikennekulttuuri on hyvinkin erilainen kuin Suomessa. Ajotapa on yleisesti ottaen varsin holtiton ja jopa aggressiivinen. Onnettomuuksia sattuukin valitettavan usein. Äänitorvea käytetään kaupungeissa runsaasti. Tästä ei kannata hermostua: se on paikallinen tapa. Yleisesti ottaen tiet ovat melko hyväkuntoisia, vaikkakin ne voivat olla kuoppaisia kaupunkien keskustojen ulkopuolella sekä pienemmissä kaupungeissa ja kylissä. Lisäksi kannattaa varautua siihen, että maanteillä saattaa kulkea karjaa tai muita eläimiä. Taajamien ulkopuolella kannattaakin noudattaa erityistä varovaisuutta. Alle 12-vuotiaiden lasten tulee istua takapenkillä. Matkapuhelimen käyttö ajon aikana on sallittua vain hands-free-laitteilla. Nopeusrajoitukset ovat tavallisesti taajama-alueilla 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Promilleraja on sama kuin Suomessa, eli 0,5. Tätä rajaa kannattaa kunnioittaa, sillä rangaistukset rattijuopumuksesta ovat varsin ankaria. Ajovaloja tulee käyttää taajamissa pimeällä sekä päivällä, jos näkyvyys on heikko. Erityisesti jos lähdet pidemmälle Alanyasta, huomioi, että maassa on joitakin maksullisia moottoriteitä. Niillä ei voi maksaa käteisellä eikä luottokortilla, vaan autossa tulee olla elektroninen maksulaite tai elektroninen tarra tuulilasissa. Kannattaa varmistaa, että sellainen on vuokra-autossa jo valmiina. Pysäköinti onnistuu Alanyassa yleisillä parkkialueilla. Monissa hotelleissa on ilmainen pysäköinti asiakkaille, mutta kannattaa toki tarkistaa asia etukäteen omasta hotellista.

Auton vuokraus voi olla kätevä tapa tutustua Alanyan nähtävyyksiin, ja niitähän kaupungissa riittää. Alanyan matkalla ei todellakaan tarvitse keskittyä vain rannalla löhöilyyn. Yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä on keskiaikainen Kalesi-linnake, joka toimii nykyisin ulkoilmamuseona. Linnakkeen kaikki osat eivät ole avoinna vierailijoille, mutta sisäpihaan, muuriin ja torneihin pääsee tutustumaan. Alanyan sataman maamerkkinä on punaisista tiilistä rakennettu Kizil Kule -torni. Se on rakennettu vuonna 1226 ja se on toiminut muun muassa puolustustornina. Torni on yli 30 m korkea ja siinä on viisi kerrosta. Alimmassa kerroksessa on museo, jossa pääsee tutustumaan tornin historiaan. Tornin katolta avautuvat hienot maisemat Alanyan satamaan. Mielenkiintoinen nähtävyys kaupungissa on myös vuonna 1948 löydetty Damlatas-tippukiviluola. Vuokraa auto ja lähde ja tutustumaan myös Alanyan lähistöllä oleviin nähtävyyksiin. Yksi hyvä vaihtoehto päiväretkelle on Antalyan kaupunki, joka sijaitsee noin 130 km päässä Alanyasta. Antalyassa on näkemisen arvoinen vanhakaupunki, Kaleici, josta löytyy myös yli 2 000 vuotta vanha keisari Hadrianuksen kaupunginportti. Kuuluisa nähtävyys on myös noin 40 m korkea Dudenin putous. Monet suuntaavat Antalyaan ostosretkelle, sillä toisin kuin Alanyasta, sieltä löytyy hyvin myös kansainvälisiä merkkiliikkeitä. Mielenkiintoinen käyntikohde on myös hieno Oymapinarin järvi, eli vihreä järvi, joka sijaitsee noin 1 h 30 min ajomatkan päässä Alanyasta. Järveä patoaa Oymapinarin pato, joka on yksi Turkin suurimmista. Se kohoaa noin 185 metrin korkeuteen.

Auton vuokraaminen ulkomailla on varsin turvallista, mutta kannattaa kiinnittää huomiota myös vakuutusasioihin. Autovakuutuksissa voi olla suuriakin eroja. Tarkista hyvissä ajoin vakuutuksen ehdot ja sen kattavuus ja mieti, onko sinulla tarvetta perustasoa laajemmalle vakuutussuojalle. Hinnan lisäksi on hyvä kiinnittää huomiota myös omavastuuosuuteen. Kannattaa noudattaa myös erityistä varovaisuutta liikenteessä, eikä auton sisään saa koskaan jättää näkyviin mitään arvotavaroita. Älä myöskään jätä pysäköityyn autoon tärkeitä asiakirjoja. Jos joudut liikenneonnettomuuteen, soita paikalle poliisi.

Periaatteessa Alanyassa riittää, että mukana on suomalainen ajokortti. Sekä Kansainvälinen autoliitto että suomalainen Autoliitto suosittelevat kuitenkin, että mukaan otetaan myös kansainvälinen ajokortti.

Autonvuokraus Alanyassa onnistuu kätevästi jo lentokentällä. Lisäksi Alanyasta löytyy autovuokraamoita keskustasta ja muualta päin kaupunkia. Jos haluat, että vuokra-auto toimitetaan hotellillesi, myös tämä onnistuu yleensä lisämaksusta. Voit valita useista eri yrityksistä. Kannattaa vertailla eri autovuokraamoja: näin löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Yleensä vuokra-auto palautetaan samaan toimipisteeseen kuin mistä se on noudettukin, mutta jos tarpeen, auton palautus onnistuu tavallisesti myös muuhun toimipisteeseen. Tästä voidaan veloittaa lisämaksu. Kannattaa tarkistaa tämäkin asia omasta autovuokraamosta.


Autonvuokraustarjoukset Alanya, Antalyan maakunta

Löydä kohteesta Alanya juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

16 € - 54 €

Kaikki autotyypit

16 € - 89 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alanya, Turkin on 25 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Alanya, Turkin on joulukuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 34 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Alanya. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alanya voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Alanya, Turkin on 41 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Alanya, Turkin on toukokuuta. Hinta on 18 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 5 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Alanya. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Alanya voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Alanya autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Alanya, Antalyan maakunta

AllMeet Rent

2 sijaintia

Carfleet Rent A Car

2 sijaintia

Europcar

2 sijaintia

keddy by Europcar

2 sijaintia

1First Car Rental

1 sijainti

AbbyCar Car Rentals

1 sijainti

ACTIVE RENT A CAR

1 sijainti

ADDCAR RENTAL

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Alanya

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Alanya

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Intermediate

Halvin vuokra-auto

20 €

Suosituin malli

Hyundai i20
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Alanya viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Alanya on 20 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 22 €/pvä.
Kohteen Alanya suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Hyundai i20.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Alanya autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Kleopatra Plaji111,5 km

Läheiset nähtävyydet:

Kleopatra Plaji40,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Kleopatra Plaji1,8 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Alanya suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Alanya

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Alanya - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Alanya, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset ADDCAR RENTAL vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Alanya. Keskimääräisillä 22 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän toimipisteessään, ADDCAR RENTAL on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Alanya kuukauden tammikuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 172 mm ja lämpötilat 11 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Alanya maksaa keskimäärin 42 €/päivä.

Kun ajat Alanya kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Alanya kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Alanya kuukauden joulukuu aikana voivat odottaa 13 °C lämpötiloja ja 224 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Jos etsit Alanya vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden joulukuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Antalyan maakunta lämpötila on yleensä 11 °C ja sademäärä vastaavasti 233,4 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Alanya

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Alanya

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Alanya

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Alanya

Aloita matkan suunnittelu - Alanya


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Alanya voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Alanya helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Alanya tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Alanya.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Alanya.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Alanya.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.