Autonvuokraukset kentällä Malmö lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Malmö lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Malmö, Ruotsi - Malmö (MMX)
13. huhtikuu — 16. huhtikuu
Sama palautus
Malmö, Ruotsi - Malmö (MMX)
to 13/4
Keskipäivä
su 16/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Malmö lentokenttä autonvuokraustiedot

Autonvuokraukseen tarvittavat asiakirjat on hyvä tarkistaa jo etukäteen, hyvissä ajoin ennen matkaa. vaadittavat dokumentit voivat vaihdella autovuokraamosta riippuen. Autonvuokraus sujuu vaivattomasti, kun sinulla on vaadittavat asiakirjat valmiiksi esillä. Jos haluat vuokrata auton Malmön lentokentällä, tarvitset ainakin voimassa olevan passin tai virallisen henkilökortin sekä voimassa olevan ajokortin. usein ajokortin on täytynyt olla voimassa vähintään vuoden. Suomalainen ajokortti käy Ruotsissa hyvin, joten ajokortin ei tarvitse olla kansainvälinen. Monet spanautovuokraamot/span spanvaativat/span spanasiakkailtaan vähintään/span 21 vuoden ikää. Alle 25-vuotiailta peritään usein nuoren kuljettajan lisämaksu. Yläikäraja autonvuokraukseen on useimmilla autovuokraamoilla 75 vuotta. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan tiedot aina kultakin autovuokraamolta erikseen. Lisäksi autonvuokraukseen tarvitaan Malmössä yleensä luottokortti. Vuokrasitpa auton etukäteen tai paikan päältä, on luottokortin haltijan usein oltava sama henkilö kuin auton kuskin ja vuokraajan. Vuokratessasi autoa kannattaa myös sopia vakuutuksista. Perusvakuutus kuuluu usein vuokrauksen hintaan, mutta lisäksi autovuokraamot tarjoavat lisämaksusta lisävakuutuksia. Ota mahdollisten vakuutusten hinta huomioon vuokra-autojen hintoja vertaillessa.

Malmön lentokenttä on Euroopan mittakaavassa pieni lentokenttä. Tämän vuoksi autovuokraamojen palvelut ovat myös hieman rajallisia suurempiin lentoasemiin verrattuna. Lentokentällä on toimiva Wi-Fi-yhteys. Autovuokraamot palvelevat toimistoissaan yleensä kaikkina viikonpäivinä, joitakin pyhäpäiviä lukuun ottamatta. Vuokraamojen aukioloajat vaihtelevat, mutta useimmat vuokraamot ovat aamuvarhaisesta myöhäiseen iltaan, ja osa vuokraamoista on auki jopa puoleen yöhön saakka. Autovuokraamojen aukioloaikojen ulkopuolella auton voi palauttaa pysäköintipaikalle, ja avaimet voi tiputtaa palautuslaatikkoon. Vuokraamot tarjoavat autoihin erilaisia lisävarusteita lastenistuimista GPS-laitteisiin. Kysy myös erilaisista lisävakuutuksista. Jos sinulla on liikkumisrajoitteita, Malmön lentokentältä on mahdollisuus tilata etukäteen henkilökohtainen avustaja avuksi.


0

Malmö lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Malmö lentokenttä

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

9,0

Ace

1 sijainti

AutoEurope

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

Hertz

1 sijainti

keddy by Europcar

1 sijainti

MABI

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Malmön suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Malmön

Autonvuokraukset kentällä Malmö lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Malmö lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Halvin vuokra-auto kentällä Malmö lentokenttä on malli Peugeot 108 vuokraamolta Budget. Keskimääräinen päivittäinen hinta Peugeot 108 vuokraukselle vuokramosta Budget on 60 €. Halvin hinta per päivä Peugeot 108 mallille on 60 €, jonka saatat löytää riippuen siitä, koska teet varauksen. Muista vertailla vuokra-autojen hintoja ennen tulopäivääsi, jotta löydät vuokraamon Budget ja muiden vuokraamojen kilpailukykyisimmät hinnat kentällä Malmö lentokenttä.


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Malmö lentokenttä. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Malmö lentokenttä, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.