Autonvuokraukset kohteessa Visby, Gotlanti

Haussa halpa vuokra-auto Visby, Gotlanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Visby, Ruotsi
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Visby, Ruotsi
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Visby autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Visby, Gotlanti
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Visby autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Visbyssä on yleensä mahdollista kaikille 18 vuotta täyttäneille ajokortin suorittaneille. Joillakin Visbyn autovuokraamoilla voi olla nuorille kuskeille lisävaatimuksia, esimerkiksi vähintään vuoden voimassa ollut ajokortti. Kaikkia automalleja ei välttämättä vuokrata kokemattomille autoilijoille, joten nuorten kuskien käytössä on mahdollisesti suppeampi autovalikoima kuin muilla autovuokraamoiden asiakkailla. Seniorikuskeille ikärajaa ei yleensä ole. Visbyssä iäkkäätkin kuljettajat pääsevät siis tavallisesti ongelmitta rattiin. Kaikkien alle 25-vuotiaiden autonvuokraajien kannattaa varautua Visbyssä ja muualla Ruotsissa maksamaan päiväkohtainen nuoren kuljettajan lisämaksu. Auton vuokraus tulee nuorille yleensä siis hieman tavallista kalliimmaksi. Nuoren kuskin lisämaksu ja muut mahdolliset lisämaksut, joita maksetaan usein esimerkiksi lisäkuskeista, kannattaa ottaa hintavertailussa huomioon.

Visby on helppo autoilukaupunki suomalaiskuskille. Liikenne on pienellä ruotsalaisella paikkakunnalla melko rauhallista, ja autolla pääsee kätevästi Visbystä Gotlannin saaren muihin osiin. Visbyn kaupunkialueen enimmäisnopeusrajoitus on 50 km/h, tosin monilla kaduilla nopeusrajoitus on tätä tiukempi. Seuraa siis nopeusrajoituksista kertovia liikennemerkkejä. Kaupunkialueen ulkopuolella nopeusrajoitus on 70 km/h, ja suuremmilla valtateillä nopeusrajoitus on enimmillään 100 km/h. Gotlannin saarella ei ole maksullisia tulliteitä. Ruotsissa rattijuopumuksen promillerajoitus on hyvin tiukka, 0,2 promillea. Muista pitää Visbyssä ja muualla Ruotsissa ajovalot päällä kaikkina vuorokaudenaikoina, myös valoisan aikaan. Kesäkuukausina Visbyn vanhankaupungin alueella ei saa ajaa henkilöautolla, joten auto kannattaa parkkeerata historiallista kaupunginosaa rajaavien muurien ulkopuolelle. Kaupungissa on reilusti ilmaista parkkitilaa, mutta keskustan keskeisimmiltä paikoilla pysäköinti on yleensä helpointa maksullisissa parkkihalleissa. Hankalinta aikaa parkkeeraukselle on vilkas kesälomasesonki, mutta talvisin Visbyssä vierailevilla ei ole yleensä pulaa parkkipaikoista.

Visbyn vanhaankaupunkiin ja kompaktiin keskustaan tutustut kätevimmin jalkaisin, mutta auto on kätevä kulkuväline kaupungin lähiympäristöön suunnattaessa. Autonvuokraus Visbyssä on siis hyvä vaihtoehto kaikille niille matkailijoille, jotka haluavat tutustua Gotlannin kauniiseen saareen laajemmalti. Vuokra-autolla pääset kesällä kätevästi myös suosittuun Kneippbyn huvipuistoon, joka sijaitsee noin 10 min automatkan päässä kaupungin keskustasta. Vuokraa auto vaikkapa päiväksi tai kahdeksi, mikäli Gotlannin luontokohteet kiinnostavat. Suuntaa esimerkiksi noin 10 km:n päässä keskustasta sijaitsevalle Högklintin luonnonsuojelualueella. Vehreällä alueella on helppoja retkeilyreittejä koko perheen makuun. Vieraile samalla myös pienessä ja idyllisessä Ygnen kalastajakylässä. Luonnon ystäviä kutsuu myös jylhä Stora Karlsön alue, joka on etenkin lintubongareiden suosiossa. Gotlannin saaren koillispuolelta, noin 65 km:n päässä Visbystä, löydät karun kauniin Fårön saaren. Osa matkasta Fåröön taitetaan lautalla, mutta vaivannäkö kannattaa. Noin tunnin ajomatkan päässä Visbystä matkailijoita kutsuu Gotlannin saaren parhaisiin uimapaikkoihin lukeutuva Blå Lagunen. Alueella on myös retkeilyreittejä. Historiasta kiinnostuneita Gotlannissa kutsuu esimerkiksi Roman luostari, ja luonnon ihmeisiin pääset tutustumaan Lummelundan luolissa Visbyn pohjoispuolella.

Vaikka autoilu Visbyssä ja muualla Gotlannissa on yleensä helppoa, auton vuokraaminen kannattaa turvata kattavalla vakuutuksella. Visbyssä auton vuokrauksen hintaan sisältyy aina kolarivakuutus, jossa voi kuitenkin olla mittava omavastuuosuus. Omavastuun asiakas joutuu kustantamaan itse, mikäli vahinko osuu kohdalle. Tiedustele siis vuokraamoltasi mahdollisuutta omavastuuosuuden pienentämiseen tai poistamiseen. Varmista myös, sisältyykö vuokra-autosi vakuutukseen automaattisesti vahinkovakuutus. Se kattaa vahingot, mikäli joudut korvausvelvolliseksi muille aiheuttamistasi vahingoista. Tarkista myös, onko vakuutuksen piirissä esimerkiksi rengas- ja lasiturva sekä mistä saat apua, jos joudut pulaan tien päällä.

Voit ajaa Visbyssä ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Muista pitää ajokortti mukanasi paitsi ratissa, myös autovuokraamossa. Vuokraus ei onnistu ilman voimassa olevaa ajokorttia.

Autonvuokraus Visbyssä onnistuu kätevimmin kaupungin keskustasta. Vuokraamoja on eri puolilla keskustaa, ja etenkin Visbyn sataman tuntumasta auton vuokraaminen onnistuu kätevästi. Myös Visbyn lentoasemalla matkailijoita palvelevat lentoyhtiöt. Jos haluat auton mukaasi lentokentältä, kannattaa vuokra-auto varata etukäteen. Visby on melko pieni kaupunki, joten auton nouto ja palautus onnistuu kätevästi suoraan valitsemasi autovuokraamon toimipisteellä. Osa Visbyn vuokraamoista tarjoaa asiakkailleen myös maksullisen toimitus- ja noutopalvelun. Auto voidaan siis toimittaa sinulle vaikkapa hotellin ovelle, lentoasemalle tai satamaan. Samoin auton nouto onnistuu mistä tahansa ilmoittamastasi paikasta Visbyssä. Mikäli matka-aikataulusi on tiukka, kannattaa vuokra-autojen toimitus- ja noutopalveluita käyttää hyväksi. Muista kuitenkin, että ne nostattavat vuokrauksen kokonaishintaa.


Vuokraa auto läheltä kohteen Visby suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Visby

Autonvuokraus Visby

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Visby, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

60 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Visby, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Visby ovat 100 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Visby huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Yleensä sää kaupungissa Visby kuukauden toukokuu aikana on 10 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 20 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Ilmasto alueella Gotlanti kuukauden toukokuu aikana on yleensä 10 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 20 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Visby lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Visby

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Visby

Aloita matkan suunnittelu - Visby


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Visby, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Visby, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Visby, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Visby.

Kyllä, kohteesta Visby löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Visby autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.