Autonvuokraukset kohteessa Visby, Gotlanti

Haussa halpa vuokra-auto Visby, Gotlanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Visby, Ruotsi
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Visby, Ruotsi
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Visby

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Visby

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Visby?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Visby löytyvät yleensä Avis kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAvis, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 77 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Visby on 77 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Visby?

Seat Ibiza ja Skoda Fabia automallit kaupungissa Visby ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Seat Ibiza vuokrahinnat kaupungissa Visby voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 69 €/päivä ja alhaisimmillaan 54 €/päivä. Skoda Fabia vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 81 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 46 €/pvä.

Tärkeää tietoa Visby autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Visbyssä?

Autonvuokraus Visbyssä on yleensä mahdollista kaikille 18 vuotta täyttäneille ajokortin suorittaneille. Joillakin Visbyn autovuokraamoilla voi olla nuorille kuskeille lisävaatimuksia, esimerkiksi vähintään vuoden voimassa ollut ajokortti. Kaikkia automalleja ei välttämättä vuokrata kokemattomille autoilijoille, joten nuorten kuskien käytössä on mahdollisesti suppeampi autovalikoima kuin muilla autovuokraamoiden asiakkailla. Seniorikuskeille ikärajaa ei yleensä ole. Visbyssä iäkkäätkin kuljettajat pääsevät siis tavallisesti ongelmitta rattiin. Kaikkien alle 25-vuotiaiden autonvuokraajien kannattaa varautua Visbyssä ja muualla Ruotsissa maksamaan päiväkohtainen nuoren kuljettajan lisämaksu. Auton vuokraus tulee nuorille yleensä siis hieman tavallista kalliimmaksi. Nuoren kuskin lisämaksu ja muut mahdolliset lisämaksut, joita maksetaan usein esimerkiksi lisäkuskeista, kannattaa ottaa hintavertailussa huomioon.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Visbyssä

Visby on helppo autoilukaupunki suomalaiskuskille. Liikenne on pienellä ruotsalaisella paikkakunnalla melko rauhallista, ja autolla pääsee kätevästi Visbystä Gotlannin saaren muihin osiin. Visbyn kaupunkialueen enimmäisnopeusrajoitus on 50 km/h, tosin monilla kaduilla nopeusrajoitus on tätä tiukempi. Seuraa siis nopeusrajoituksista kertovia liikennemerkkejä. Kaupunkialueen ulkopuolella nopeusrajoitus on 70 km/h, ja suuremmilla valtateillä nopeusrajoitus on enimmillään 100 km/h. Gotlannin saarella ei ole maksullisia tulliteitä. Ruotsissa rattijuopumuksen promillerajoitus on hyvin tiukka, 0,2 promillea. Muista pitää Visbyssä ja muualla Ruotsissa ajovalot päällä kaikkina vuorokaudenaikoina, myös valoisan aikaan. Kesäkuukausina Visbyn vanhankaupungin alueella ei saa ajaa henkilöautolla, joten auto kannattaa parkkeerata historiallista kaupunginosaa rajaavien muurien ulkopuolelle. Kaupungissa on reilusti ilmaista parkkitilaa, mutta keskustan keskeisimmiltä paikoilla pysäköinti on yleensä helpointa maksullisissa parkkihalleissa. Hankalinta aikaa parkkeeraukselle on vilkas kesälomasesonki, mutta talvisin Visbyssä vierailevilla ei ole yleensä pulaa parkkipaikoista.

Nähtävyyksiä Visbyssä ja sen lähellä

Visbyn vanhaankaupunkiin ja kompaktiin keskustaan tutustut kätevimmin jalkaisin, mutta auto on kätevä kulkuväline kaupungin lähiympäristöön suunnattaessa. Autonvuokraus Visbyssä on siis hyvä vaihtoehto kaikille niille matkailijoille, jotka haluavat tutustua Gotlannin kauniiseen saareen laajemmalti. Vuokra-autolla pääset kesällä kätevästi myös suosittuun Kneippbyn huvipuistoon, joka sijaitsee noin 10 min automatkan päässä kaupungin keskustasta. Vuokraa auto vaikkapa päiväksi tai kahdeksi, mikäli Gotlannin luontokohteet kiinnostavat. Suuntaa esimerkiksi noin 10 km:n päässä keskustasta sijaitsevalle Högklintin luonnonsuojelualueella. Vehreällä alueella on helppoja retkeilyreittejä koko perheen makuun. Vieraile samalla myös pienessä ja idyllisessä Ygnen kalastajakylässä. Luonnon ystäviä kutsuu myös jylhä Stora Karlsön alue, joka on etenkin lintubongareiden suosiossa. Gotlannin saaren koillispuolelta, noin 65 km:n päässä Visbystä, löydät karun kauniin Fårön saaren. Osa matkasta Fåröön taitetaan lautalla, mutta vaivannäkö kannattaa. Noin tunnin ajomatkan päässä Visbystä matkailijoita kutsuu Gotlannin saaren parhaisiin uimapaikkoihin lukeutuva Blå Lagunen. Alueella on myös retkeilyreittejä. Historiasta kiinnostuneita Gotlannissa kutsuu esimerkiksi Roman luostari, ja luonnon ihmeisiin pääset tutustumaan Lummelundan luolissa Visbyn pohjoispuolella.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Vaikka autoilu Visbyssä ja muualla Gotlannissa on yleensä helppoa, auton vuokraaminen kannattaa turvata kattavalla vakuutuksella. Visbyssä auton vuokrauksen hintaan sisältyy aina kolarivakuutus, jossa voi kuitenkin olla mittava omavastuuosuus. Omavastuun asiakas joutuu kustantamaan itse, mikäli vahinko osuu kohdalle. Tiedustele siis vuokraamoltasi mahdollisuutta omavastuuosuuden pienentämiseen tai poistamiseen. Varmista myös, sisältyykö vuokra-autosi vakuutukseen automaattisesti vahinkovakuutus. Se kattaa vahingot, mikäli joudut korvausvelvolliseksi muille aiheuttamistasi vahingoista. Tarkista myös, onko vakuutuksen piirissä esimerkiksi rengas- ja lasiturva sekä mistä saat apua, jos joudut pulaan tien päällä.

Voiko Visbyssä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Voit ajaa Visbyssä ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Muista pitää ajokortti mukanasi paitsi ratissa, myös autovuokraamossa. Vuokraus ei onnistu ilman voimassa olevaa ajokorttia.

Mistä auton nouto ja palautus Visbyssä onnistuu?

Autonvuokraus Visbyssä onnistuu kätevimmin kaupungin keskustasta. Vuokraamoja on eri puolilla keskustaa, ja etenkin Visbyn sataman tuntumasta auton vuokraaminen onnistuu kätevästi. Myös Visbyn lentoasemalla matkailijoita palvelevat lentoyhtiöt. Jos haluat auton mukaasi lentokentältä, kannattaa vuokra-auto varata etukäteen. Visby on melko pieni kaupunki, joten auton nouto ja palautus onnistuu kätevästi suoraan valitsemasi autovuokraamon toimipisteellä. Osa Visbyn vuokraamoista tarjoaa asiakkailleen myös maksullisen toimitus- ja noutopalvelun. Auto voidaan siis toimittaa sinulle vaikkapa hotellin ovelle, lentoasemalle tai satamaan. Samoin auton nouto onnistuu mistä tahansa ilmoittamastasi paikasta Visbyssä. Mikäli matka-aikataulusi on tiukka, kannattaa vuokra-autojen toimitus- ja noutopalveluita käyttää hyväksi. Muista kuitenkin, että ne nostattavat vuokrauksen kokonaishintaa.


Autonvuokraustarjoukset Visby, Gotlanti

Löydä kohteesta Visby juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

76 € - 190 €

Kaikki autotyypit

31 € - 190 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Visby, Ruotsin on 58 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Visby, Ruotsin on huhtikuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 76 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 31 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Visby, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Visby voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Visby, Ruotsin on 65 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Visby, Ruotsin on toukokuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Visby, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Visby voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Visby autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Visby, Gotlanti

Avis

2 sijaintia

Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

MABI

2 sijaintia

GREEN MOTION

2 sijaintia

Hertz

2 sijaintia

keddy by Europcar

2 sijaintia

Shouqi

1 sijainti

Sunnycars

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Visby suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Visby

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Visby - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Visby, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Visby lokakuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 3 °C ja sademäärä yleensä 50 mm cm lokakuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Visby. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut lokakuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Visby. Standardi vuokraaminen kaupungissa Visby maksaa keskimäärin 146 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Visby, Ruotsi?

60 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Visby, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Visby ovat 100 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Visby huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Volvo XC40 vuokra-autoja kaupungissa Visby?

Millainen sää on kohteessa Visby, Ruotsi kuukauden syyskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Visby kuukauden syyskuu aikana on 11 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 50 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Visby samanlainen kuin muualla Gotlanti alueella?

Ilmasto alueella Gotlanti kuukauden syyskuu aikana on yleensä 11 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 50 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Visby lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Visby hinnat?

autoa Visby hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Visby?

syyskuuta 2023 alkaen 14 toimijaa on valittavissa autoa Visby osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Visby?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Visby. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Visby?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Visby. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Visby

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Visby

Aloita matkan suunnittelu - Visby


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Visby?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Visby, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Visby?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Visby, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Visby, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Visby, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Visby momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Visby.

Löytyykö kohteesta Visby autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Visby löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Visby vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Visby autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Visby

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.