Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Tukholma, Tukholman lääni

Haussa halpa vuokra-auto Tukholma, Tukholman lääni? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tukholma, Ruotsi
29. April — 6. May
Tukholma, Ruotsi
Mon 29/4
Keskipäivä
Mon 6/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Tukholma, Tukholman lääni autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Tukholma, Tukholman lääni
Edullinen46 €/pvä
Pienikokoinen31 €/pvä
Keskikokoinen35 €/pvä
Standardi58 €/pvä
Mini33 €/pvä
Standard-maasturi40 €/pvä
Pienikokoinen farmari51 €/pvä
Pienikokoinen maasturi53 €/pvä
Standardi farmari79 €/pvä
Keskikokoinen maasturi82 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokraustarjoukset Tukholma, Tukholman lääni

Löydä kohteesta Tukholma juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

38 € - 74 €

Kaikki autotyypit

47 € - 95 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tukholma, Ruotsin on 55 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Tukholma, Ruotsin on helmikuuta. Hinta on 33 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tukholma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tukholma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tukholma pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tukholma, Ruotsin on 71 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Tukholma, Ruotsin on tammikuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 49 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 6 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tukholma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tukholma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tukholma keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tukholma, Ruotsin on 99 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Tukholma, Ruotsin on elokuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 32 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tukholma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tukholma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tukholma, Ruotsin on 57 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Tukholma, Ruotsin on lokakuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tukholma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tukholma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Tukholma Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tukholma, Ruotsin on 82 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Tukholma, Ruotsin on toukokuuta. Hinta on 18 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 68 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 18 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tukholma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tukholma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tukholma, Ruotsin on 61 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Tukholma, Ruotsin on joulukuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 70 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tukholma, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tukholma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

33 €/pvä

4 May - 3 Jun
Fiat Panda
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

34 €/pvä

4 May - 3 Jun
Ford Focus

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Tukholma

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Tukholma

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Tukholma?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Tukholma löytyvät yleensä Budget kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaBudget, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 17 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Tukholma on 39 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Tukholma?

Vuokraamolla MABI on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Tukholma 18 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Tukholma?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Kia Niro kaupungista Tukholma, ja datamme mukaan Volkswagen Golf on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Kia Niro, hinnat ovat 42 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Kia Niro autonvuokraustarjousta kaupungista Tukholma niinkin alhaiseen hintaan kuin 18 € per päivä. Volkswagen Golf autonvuokraukset kaupungista Tukholma ovat yleensä keskimäärin 52 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 17 € per päivä.

Tukholma autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tukholma, Tukholman lääni

GREEN MOTION

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Ace

3 sijaintia

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,7

Comfort

9,4

Kokonaisarvosana

9,1

Nouto/palautus

9,4

Value

8,8

Thrifty

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

8,5

Value

9,5

Europcar

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,7

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,9

Value

8,4

Avis

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,4

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

7,6

Value

8,0

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

8,2

Value

8,0

Hertz

17 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,6

Value

7,6

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Tukholma

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Tukholma

Suosituin vuokraamo

Europcar

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Intermediate

Halvin vuokra-auto

24 €

Suosituin malli

Kia Niro
Suosituin Tukholma autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Europcar. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Budget ja Alamo.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Tukholma viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Tukholma on 24 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 47 €/pvä.
Kohteen Tukholma suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Kia Niro. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Golf.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Tukholma - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tukholma, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa Tukholma, Ruotsi?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Tukholma ajankohtana toukokuu on halvimmillaan 17 € keskihinnan ollessa 42 €. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Tukholma ajankohtana toukokuu oli 0 € – mutta jopa 0 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Peritäänkö Tukholma, Ruotsi autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Tukholma. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Tukholma valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Tukholma toukokuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Tukholma kuukauden toukokuu aikana. Kohteessa Tukholma sataa keskimäärin 45 mm cm ja lämpötila on noin 14 °C toukokuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Tukholma maksaa keskimäärin 53 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Tukholma, Ruotsi?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Tukholma on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Tukholma ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Volvo XC40 vuokra-autoja kaupungissa Tukholma?

Millainen sää on kohteessa Tukholma, Ruotsi kuukauden huhtikuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Tukholma kuukauden huhtikuu aikana voivat odottaa 3 °C lämpötiloja ja 30 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Tukholma samanlainen kuin muualla Tukholman lääni alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Tukholma ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Tukholman lääni lämpötila kuukauden aikana huhtikuu on 3 °C ja mahdollinen sademäärä 30 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Tukholma hinnat?

autoa Tukholma hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Tukholma?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Tukholma osiossa on 115 huhtikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Tukholma?

Eri maissa, myös kohteessa Tukholma, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Tukholma?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Tukholma, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Tukholma?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Tukholma momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Tukholma?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Tukholma antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Tukholma, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Tukholma ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Tukholma momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Tukholma, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Tukholma autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Tukholma vuokra-autoille.

Voinko etsiä Tukholma vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Tukholma.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tukholma

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Mon 29/4
Keskipäivä
Mon 6/5
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Tukholma