Autonvuokraukset kohteessa Tukholma, Tukholman lääni

Haussa halpa vuokra-auto Tukholma, Tukholman lääni? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tukholma, Ruotsi
14. joulukuu — 21. joulukuu
Sama palautus
Tukholma, Ruotsi
ke 14/12
Keskipäivä
ke 21/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Tärkeää tietoa Tukholma autonvuokrauksesta

Auton vuokraus Tukholmassa onnistuu autoluokasta riippuen jo 18-vuotiailta. Ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiailta voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Tarkista mahdolliset lisäveloitukset ja muut käytännöt käyttämältäsi autovuokraamolta.

Auton vuokraaminen on kätevä tapa liikkua Tukholmassa, sillä kaupunki on varsin laaja. Vuokraa auto jo lentokentältä tai satamasta, niin säästät aikaa itse lomanviettoon. Vuokra-auton hintaan vaikuttavat sekä autotyyppi, lisäpalvelut että käytetty yritys. Hintavertailu kannattaa ja jos onni on myötäinen, hyviä tarjouksia voi osua vastaan. Tukholmassa on varsin helppo ajaa, vaikka kaupunki ei olisikaan ennestään tuttu. Liikenne on sujuvaa ja suhteellisen väljää eli monien suurkaupunkien hurjista ruuhkista ei tarvitse kärsiä. Tukholmassa on kuitenkin voimassa ruuhkamaksu. Se on pääsääntöisesti voimassa arkisin kello 06.30 ja 18.30 välisenä aikana. Ruuhkamaksu koskee myös ulkomaille rekisteröityjä autoja. Auton vuokraus Tukholmassa on varteenotettava vaihtoehto, sillä ruotsalaiset ovat monien muiden maiden kuskeihin verrattuna huomaavaisia eivätkä liikennesäännöt juuri poikkea Suomessa noudatettavista. Turvavöiden käyttö on pakollista kaikille matkustajille ja ajovalojen tulee olla päällä kaikkina vuorokauden aikoina. 12-vuotiaiden ja tätä nuorempien tulee käyttää lastenistuinta. Nopeusrajoitukset ovat taajama-alueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 110 km/h. Raitiovaunuihin tottumattomien on hyvä pitää mielessä, että raitiovaunuilla on aina etuajo-oikeus. Etenkin Tukholman keskustasta voi olla vaikea löytää ilmaisia pysäköintipaikkoja. Parkkihallit ovatkin kätevä vaihtoehto keskustassa parkkeeraamiseen. Maksullisia pysäköintipaikkoja löytyy myös kadunvarsilta. Maksu määräytyy parkkiajan perusteella. Maksu suoritetaan automaatteihin, joista saa pysäköintilipun, joka tulee jättää autoon selkeästi näkyville. Parkkiautomaateissa käyvät sekä kolikot että yleisimmät luottokortit. Tukholmassa on käytössä myös Park & Ride -palvelu. Voit pysäköidä vuokra-autosi kaupungin laitamien halvemmille pysäköintialueille ja jatkaa matkaa keskustaan julkisilla liikennevälineillä. Tukholman julkinen liikenne on yleisesti ottaen varsin toimiva. Se koostuu linja-autoista, metrosta, paikallisjunista, pikaraitioteistä sekä saaristoveneistä. Taksien hinnat ovat suomalaiseen hintatasoon tottuneille kohtuullisia, mutta taksilla liikkuessa tulee varmistaa, että on tekemisissä virallisen toimijan kanssa.

Tukholmassa riittää sekä nähtävää että tehtävää. Kaupungissa voi tutustua esimerkiksi ostostarjontaan ja ravintoloihin. Shoppailla voi sekä pienissä putiikeissa että isommissa tavarataloissa. Esimerkiksi NK:sta löytyy niin ruotsalaista kuin kansainvälistäkin huippudesignia, MOODista trendikkäitä pikkuliikkeitä ja Gallerianista muotia myös nuorten makuun. Tukholman vanhin puisto Kungsträdgarden on yksi kaupunkilaisten suosituimmista tapaamispaikoista. Siellä järjestetään myös erilaisia ulkoilmatapahtumia kuten konsertteja. Tukholman museotarjonta on monipuolinen ja vanhakaupungissa voi tutustua erilaisiin historiallisiin kohteisiin, kuten Suurkirkkoon tai Riddarholmenin kirkkoon. Varmasti näkemisen arvoisia ovat myös kuninkaallinen linna sekä Tukholman kaupungintalo, jossa järjestetään vuosittain Nobel-palkintoillallinen. Vasa-museossa voi tutustua Vasa-laivaan, joka upposi 1600-luvulla neitsytmatkallaan. Lapsiperheiden suosikkeihin kuuluvat Skansenin ulkoilmamuseo sekä totta kai huvipuisto Gröna Lund. Tukholman lähistöltä löytyy muun muassa Drottningholmin linna, joka on kuninkaallisen perheen kesäasunto. Linna ympäristöineen kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Vuokra-autolla voi huristella myös vaikkapa Uppsalaan. Sieltä löytyy esimerkiksi vanha Tuomiokirkko sekä Pekka Töpöhännälle omistettu museo. Auton vuokraaminen on hyvä vaihtoehto sekä Tukholmassa että lähiseuduilla liikkuessa, sillä Ruotsin tieverkosto on poikkeuksellisen kattava ja hyväkuntoinen. Osa pikkuteistä voi tosin olla huonommassa kunnossa, jolloin ajomatkaan voi kulua suunniteltua pidempi aika. Kannattaa myös huomioida, että erityisesti Pohjois-Ruotsissa huoltoasemia voi olla harvakseltaan. Tiemaksuja ei Ruotsissa ole, ainakaan toistaiseksi, mutta osa siltamaksuista voi koskea myös yksityisautoilijoita.

Vakuutusehtoihin kannattaa tutustua jo hyvissä ajoin ja valita tarvittaessa perustasoa kattavampi vakuutussuoja. Lisätietoja saa aina käyttämältään autovuokraamolta. Jos vakuutussuojan haluaa ottaa omalta luottokorttiyhtiöltä, tulee yhtiöön ottaa yhteyttä jo ennen matkaa. Tutustu huolellisesti vakuutusohjeisiin, ne löytyvät vuokra-auton varausvahvistuksesta.

Auton vuokraus on kätevää, sillä Ruotsissa voi ajaa suomalaisella ajokortilla.

Auton vuokraus Tukholmassa onnistuu lentokentältä, satamasta tai kaupungin muista toimipisteistä. Auton voi yleensä palauttaa myös eri paikkaan kuin mistä se on noutanut, mutta tästä voidaan periä lisämaksu. Yhdensuuntaisten vuokrausten suhteen voi olla myös autokohtaisia rajoituksia. Tarkista vuokra-auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat käyttämältäsi autovuokraamolta.


Autonvuokraustarjoukset Tukholma, Tukholman lääni

Löydä kohteesta Tukholma juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

36 € - 151 €

Kaikki autotyypit

52 € - 126 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tukholma, Ruotsin on 66 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Tukholma, Ruotsin on lokakuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tukholma. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tukholma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tukholma, Ruotsin on 67 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Tukholma, Ruotsin on tammikuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tukholma. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tukholma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tukholma, Ruotsin on 81 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Tukholma, Ruotsin on helmikuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 3 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tukholma. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tukholma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tukholma, Ruotsin on 62 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Tukholma, Ruotsin on tammikuuta. Hinta on 64 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tukholma. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tukholma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tukholma, Ruotsin on 80 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Tukholma, Ruotsin on lokakuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 62 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 3 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tukholma. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tukholma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tukholma, Ruotsin on 63 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Tukholma, Ruotsin on syyskuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tukholma. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tukholma voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Tukholma autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tukholma, Tukholman lääni

GREEN MOTION

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,6

Comfort

9,6

Kokonaisarvosana

9,6

Nouto/palautus

10,0

Value

9,3

Avis

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,4

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

8,1

Value

8,1

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,6

Value

8,4

Europcar

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

8,3

Value

7,5

Thrifty

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

10,0

Hertz

17 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,5

Value

7,7

Budget

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

8,0

Value

7,6

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Tukholma

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Tukholma

Suosituin vuokraamo

Europcar

Suositut autotyypit

Compact, Mini, Wagon

Halvin vuokra-auto

30 €

Suosituin malli

Mercedes-Benz A-Class
Suosituin Tukholma autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Europcar. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat GREEN MOTION ja Sixt.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Tukholma viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Mini, Wagon.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Tukholma on 30 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 109 €/pvä.
Kohteen Tukholma suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Mercedes-Benz A-Class. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Mercedes-Benz V-Class.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Tukholma autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Pyhän Klaaran kirkko36,4 km
Stockholm Central Station36,5 km

Läheiset nähtävyydet:

Stockholm Central Station88,9 km
Pyhän Klaaran kirkko89,1 km

Läheiset nähtävyydet:

Stockholm Central Station85,6 km
Pyhän Klaaran kirkko85,7 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Tukholma suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tukholma

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Tukholma - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tukholma, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Tukholma ajankohtana tammikuu on halvimmillaan 23 € keskihinnan ollessa 59 €. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Tukholma ajankohtana tammikuu oli 36 € – mutta jopa 31 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Vuokraamon GREEN MOTION päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 45 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Tukholma. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 5 toimipisteistä kaupungissa Tukholma on 23 €/päivä.

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Tukholma. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Tukholma valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Maasturin vuokraaminen matkallesi kohteeseen Tukholma tammikuu aikana varmistaa sen, että olet valmistautunut hyvin sääolosuhteisiin. Maasturi on täydellinen vuokra-autotyyppi kohteeseen Tukholma, jossa sataa ajankohtana tammikuu yleensä 27 mm cm ja jossa keskilämpötila on −3 °C. Maastoauto on ihanteellinen lumisissa ja jäisissä olosuhteissa, koska siinä on hyvät vetoominaisuudet. Maasturi vuokraaminen kaupungissa Tukholma maksaa keskimäärin 52 €/päivä.

17 toimipaikkaa löytyy kaupungista Tukholma, Ruotsi. Näistä Hertz vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 55 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Tukholma on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Tukholma ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Tukholma kuukauden joulukuu aikana voivat odottaa −2 °C lämpötiloja ja 46 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Tukholma ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Tukholman lääni lämpötila kuukauden aikana joulukuu on −2 °C ja mahdollinen sademäärä 46 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Tukholma

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Tukholma

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Tukholma

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Tukholma

Aloita matkan suunnittelu - Tukholma


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Tukholma momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Tukholma antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Tukholma ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Tukholma, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Tukholma vuokra-autoille.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Tukholma.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.