Autonvuokraukset kentällä Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tukholma, Ruotsi - Bromman lentoasema (BMA)
6. huhtikuu — 9. huhtikuu
Sama palautus
Tukholma, Ruotsi - Bromman lentoasema (BMA)
to 6/4
Keskipäivä
su 9/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä autonvuokraustiedot

Pidä huoli, että sinulla ovat mukana kaikki tarvittavat asiakirjat, niin autonvuokraus sujuu Tukholmassa mutkatta. Autovuokraamot Tukholma Bromman lentokentällä pyytävät sinulta henkilötodistuksen, ajokortin sekä pääkuskin nimiin kirjatun luottokortin. Henkilötodistuksen tulee olla virallisesti hyväksytty – esimerkiksi passi tai henkilökortti – eli ajokortti yksistään ei riitä. Normaalisti vaaditaan, että ajokortti on ollut jo vuoden verran voimassa. Vaikka vuokra-auto maksettaisiin jollain muulla tavalla, tarvitset silti luottokortin, sillä kortilta tehdään katevaraus turvaamaan autonvuokrausta. Varaussumma palautetaan tilillesi sen jälkeen, kun olet palauttanut vuokra-auton ja se on todettu vahingoittumattomaksi. Edellä mainittujen asiakirjojen lisäksi sinun on hyvä ottaa mukaan varausvahvistus, jonka saat sähköpostiisi onnistuneen varauksen jälkeen. Sillä ei ole väliä, onko vahvistus tulostettuna vai digitaalisessa muodossa. Huomaa myös, että autonvuokraus Tukholma Bromman lentokentältä onnistuu yleensä vain yli 19-vuotiailta kuskeilta. Alle 26-vuotiailta ja yli 69-vuotiailta voidaan periä vuokrauksen yhteydessä lisämaksu. Käytännöt voivat vaihdella eri autovuokraamoiden välillä, ja niihin onkin hyvä tutustua ennen varauksen tekoa.

Sinun on mahdollista vuokrata Bromman lentokentältä niin henkilöautot, tila-autot, maastoautot kuin minibussitkin. Jos matkaseurueestasi useampi aikoo ajaa vuokra-autoa, sopimukseen voidaan kirjata lisämaksusta ylimääräinen kuski. Autoihin on mahdollista hankkia kattava vakuutus sekä tiepalvelu, jotka tuovat mielenrauhaa matkaan. Lisäksi voit hankkia esimerkiksi navigaattorin tai sopivat välineet lasten turvalliseen kuljettamiseen. Saatavilla on myös kausittaisia lisävarusteita, kuten suksibokseja. Mikäli tarvitset lisävarusteita, sovi asiasta aina etukäteen, sillä niitä voi olla tarjolla vain rajoitettu määrä. Lentokenttä sekä autovuokraamojen toimipisteet ovat esteettömät liikuntarajoitteisille, ja sinulla on käytössäsi joko lentokentän tai autovuokraamojen maksuton internetyhteys. Autonvuokraus onnistuu Bromman lentokentältä pääosin vain aukioloaikojen mukaan, mutta mahdollisista poikkeuksista kannattaa tiedustella erikseen.


0

Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

8,0

Value

6,0

Ace

1 sijainti

AutoEurope

1 sijainti

Avis

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Dollar

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

keddy by Europcar

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Tukholman suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tukholman

Autonvuokraukset kentällä Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Halvin vuokra-auto kentällä Bromma lentokenttä on vuokraamolta Sixt löytyvä Mercedes-Benz A-Class, ja sen keskimääräinen hinta on 27 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana käyttäjät löysivät kuitenkin Mercedes-Benz A-Class vuokra-auton niinkin alhaiseen hintaan kuin 26 €/pvä vuokraamolta Sixt. Muista varata vuokra-auto hyvissä ajoin etukäteen, jotta voit hyödyntää halvempia hintoja.


Tutustu alueen Tukholman muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Tukholman

Aloita matkan suunnittelu - Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.