Autonvuokraukset kohteessa Göteborg, Länsi-Götanmaan lääni

Haussa halpa vuokra-auto Göteborg, Länsi-Götanmaan lääni? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Göteborg, Ruotsi
28. syyskuu — 5. lokakuu
Sama palautus
Göteborg, Ruotsi
to 28/9
Keskipäivä
to 5/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Göteborg

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Göteborg

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Göteborg?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Göteborg löytyvät yleensä Ace kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAce, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 21 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Göteborg on 21 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Göteborg?

Vuokraamolla keddy by Europcar on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Göteborg 7 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Göteborg?

Kun vuokraat autoa kaupungista Göteborg, suurin osa käyttäjistämme valitsee Renault Captur keskimääräiseen hintaan 95 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Volvo V40 54 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Renault Captur vuokra-autoja kaupungista Göteborg niinkin alhaiseen hintaan kuin 95 €/pvä ja Volvo V40 hintaan 54 €/pvä.

Autonvuokraustarjoukset Göteborg, Länsi-Götanmaan lääni

Löydä kohteesta Göteborg juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

47 € - 104 €

Kaikki autotyypit

47 € - 106 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Göteborg, Ruotsin on 69 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Göteborg, Ruotsin on tammikuuta. Hinta on 33 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 47 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Göteborg, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Göteborg voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Göteborg, Ruotsin on 77 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Göteborg, Ruotsin on lokakuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 2 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Göteborg, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Göteborg voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Göteborg, Ruotsin on 67 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Göteborg, Ruotsin on elokuuta. Hinta on 15 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Göteborg, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Göteborg voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Göteborg autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Göteborg, Länsi-Götanmaan lääni

MABI

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Ace

1 sijainti

Thrifty

2 sijaintia

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

Avis

2 sijaintia

Sixt

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

6,7

Value

7,5

Budget

1 sijainti

GREEN MOTION

3 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Göteborg suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Göteborg

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Göteborg - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Göteborg, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa lokakuu kohteessa Göteborg, Ruotsi?

Ajankohtana lokakuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Göteborg ovat 30 € ja 30 € välillä. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Göteborg ajankohtana lokakuu oli 0 € – mutta jopa 0 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Peritäänkö Göteborg, Ruotsi autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Göteborg sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten MABI, Hertz ja Europcar peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Göteborg lokakuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Göteborg lokakuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 3 °C ja sademäärä 70 mm cm lokakuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Göteborg maksaa keskimäärin 59 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Göteborg, Ruotsi?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Göteborg on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Göteborg ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Göteborg, Ruotsi kuukauden syyskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Göteborg kuukauden syyskuu aikana on 12 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 80 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Göteborg samanlainen kuin muualla Länsi-Götanmaan lääni alueella?

Jos etsit Göteborg vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden syyskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Länsi-Götanmaan lääni lämpötila on yleensä 12 °C ja sademäärä vastaavasti 80 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Göteborg hinnat?

autoa Göteborg hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Göteborg?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Göteborg osiossa on 46 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Göteborg?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Göteborg. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Göteborg?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Göteborg. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Göteborg

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Göteborg

Aloita matkan suunnittelu - Göteborg


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Göteborg?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Göteborg. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Göteborg?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Göteborg, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Göteborg, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Göteborg, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Göteborg momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Göteborg.

Löytyykö kohteesta Göteborg autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Göteborg autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Göteborg vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Göteborg autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Göteborg

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.