Autonvuokraus Göteborg - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Göteborg? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Göteborg, Ruotsi
10. joulukuu — 17. joulukuu
Sama palautus
Göteborg, Ruotsi
to 10/12
Keskipäivä
to 17/12
Keskipäivä

Autovuokraamo Göteborg: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Göteborg
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.3

Pisteet perustuvat 5 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.6

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 9 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Göteborg kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Göteborg Landvetterin lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Göteborg

Ajankohtana joulukuu tähän päivään mennessä, 47 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Göteborg.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Göteborg noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Göteborg sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Avis, Sixt ja Hertz. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa tammikuu kohteessa Göteborg?

Ajankohtana tammikuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Göteborg ovat 39 € ja 43 € välillä. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Göteborg ajankohtana tammikuu oli 37 € – mutta jopa 35 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Missä Göteborg autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Göteborg Thrifty vuokraamolta, jolla on 2 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 34 €, mutta Thrifty keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Göteborg on 42 €/päivä.

Peritäänkö Göteborg autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Göteborg sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Avis, Sixt ja Hertz peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Göteborg?

Europcar autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Göteborg. Sen 6 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 50 € vuokratessasi auton kaupungissa Göteborg.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Göteborg?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Göteborg on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Göteborg ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.


Lentolippu varattuna kohteeseen Göteborg? Aloita matkan suunnittelu!