Autonvuokraus Göteborg, Ruotsi

Haussa halpa vuokra-auto Göteborg, Ruotsi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Göteborg, Ruotsi
30. kesäkuu — 7. heinäkuu
Sama palautus
Göteborg, Ruotsi
ke 30/6
Keskipäivä
ke 7/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Göteborg, Ruotsi

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

44 € - 94 €

Kaikki autotyypit

45 € - 94 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Göteborg, Ruotsi on 33 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Göteborg, Ruotsi on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Göteborg. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Göteborg voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Göteborg Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Göteborg, Ruotsi on 31 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Göteborg, Ruotsi on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Göteborg. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Göteborg voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Göteborg Keskikoko vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Göteborg: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Göteborg, Ruotsi
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Mukavuus

9,2

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

6,8

Hinta-laatusuhde

7,6
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

8,0
7 sijaintia
5 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Göteborg, Ruotsi kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Göteborg Landvetterin lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Göteborg

Ajankohtana kesäkuu tähän päivään mennessä, 47 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Göteborg.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Göteborg noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Göteborg sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Europcar, Avis ja Hertz. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Göteborg autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Göteborg Thrifty vuokraamolta, jolla on 2 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 35 €, mutta Thrifty keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Göteborg on 43 €/päivä.

Peritäänkö Göteborg, Ruotsi autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Göteborg sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Europcar, Avis ja Hertz peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Göteborg heinäkuu ajaksi?

Suosittelemme economy-luokan auton varaamista, kun vierailet kohteessa Göteborg kuukauden heinäkuu aikana. Vaikka tällaiset autot eivät kestä jäätä ja lunta hyvin, on se ihanteellinen vuokra-auto kohtuullisempiin lämpötiloihin ja sadesäälle. heinäkuu ajan lämpötilat kohteessa Göteborg ovat keskimäärin 15 °C ja vettä tulee 80 mm cm - ihanteelliset olosuhteet economy-luokan auton vuokraamiseen. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Göteborg maksaa keskimäärin 39 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Göteborg?

Europcar autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Göteborg, Ruotsi. Sen 6 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 51 € vuokratessasi auton kaupungissa Göteborg, Ruotsi.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Göteborg, Ruotsi?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Göteborg on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Göteborg ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Göteborg, Ruotsi kuukauden kesäkuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Göteborg kuukauden kesäkuu aikana on 15 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 50 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Göteborg kuukauden kesäkuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Göteborg. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Göteborg vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Audi A1 Sportback tai Fiat 500.

Onko sää kaupungissa Göteborg samanlainen kuin muualla Länsi-Götanmaan lääni alueella?

Jos etsit Göteborg vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden kesäkuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Länsi-Götanmaan lääni lämpötila on yleensä 15 °C ja sademäärä vastaavasti 50 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Göteborg lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Göteborg

Aloita matkan suunnittelu - Göteborg