Autonvuokraukset kohteessa Tel Aviv, Tel Aviv (suurkaupunkialue)

Haussa halpa vuokra-auto Tel Aviv, Tel Aviv (suurkaupunkialue)? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tel Aviv, Israel
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Tel Aviv, Israel
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Tel Aviv

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Tel Aviv

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Tel Aviv?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Tel Aviv löytyvät yleensä CalAuto kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaCalAuto, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 22 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Tel Aviv on 22 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Tel Aviv?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Tel Aviv 11 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Tel Aviv?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Tel Aviv on Kia Picanto ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Ford Fiesta. Käyttäjämme ovat löytäneet Kia Picanto tarjouksia kaupungissa Tel Aviv keskimääräiseen hintaan 64 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 21 € per päivä. Mallin Ford Fiesta vuokraaminen kaupungissa Tel Aviv maksaa yleensä keskimäärin 66 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 44 € per päivä.

Autonvuokraustarjoukset Tel Aviv, Tel Aviv (suurkaupunkialue)

Löydä kohteesta Tel Aviv juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

26 € - 95 €

Kaikki autotyypit

28 € - 270 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tel Aviv, Israelin on 60 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Tel Aviv, Israelin on syyskuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tel Aviv, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tel Aviv voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tel Aviv, Israelin on 50 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Tel Aviv, Israelin on syyskuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 47 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tel Aviv, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tel Aviv voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tel Aviv, Israelin on 86 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Tel Aviv, Israelin on kesäkuuta. Hinta on 74 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tel Aviv, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tel Aviv voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Tel Aviv autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tel Aviv, Tel Aviv (suurkaupunkialue)

Ace

1 sijainti

Sixt

5 sijaintia

CalAuto

4 sijaintia

Budget

3 sijaintia

Europcar

3 sijaintia

Alamo

2 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Dollar

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Tel Aviv

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Tel Aviv

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

29 €

Suosituin malli

Honda Fit
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Tel Aviv viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Tel Aviv on 29 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 32 €/pvä.
Kohteen Tel Aviv suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Honda Fit. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Hyundai Getz.

Vuokraa auto läheltä kohteen Tel Aviv suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tel Aviv

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Tel Aviv - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tel Aviv, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurin osa kaupungissa Tel Aviv sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Hertz, CalAuto ja Alamo peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Tel Aviv, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Tel Aviv ovat 90 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Tel Aviv huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.


Aloita matkan suunnittelu - Tel Aviv


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Tel Aviv. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Tel Aviv suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.