Autonvuokraukset kentällä Visby lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Visby lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Visby, Ruotsi - Visby (VBY)
13. huhtikuu — 16. huhtikuu
Sama palautus
Visby, Ruotsi - Visby (VBY)
to 13/4
Keskipäivä
su 16/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Visby lentokenttä autonvuokraustiedot

Löydät halvat vuokra-autot kätevästi Visbyn lentokentältä. Jos haet vuokra-autoltasi nimenomaan edullista hintaa, kannata autonvuokraustarjouksiin tutustua hyvissä ajoin ennen matkaa. Vuokra-autolla liikut joustavasti koko lomasi ajan. Visbyn lentokentällä toimivat muun muassa Europcar ja Sixt, jotka ovat maailmanlaajuisesti toimivia autovuokraamoketjuja. Jos haluat ajaa Visbyssä tai muualla Ruotsissa, sinun on oltava vähintään täysi-ikäinen, eli 18-vuotias. Vuokraamot vaativat kuitenkin asiakkailtaan vähintään kaksi vuotta voimassa ollutta ajokorttia. Käytännössä autonvuokraus edellyttää siis 20 vuoden ikää. Joissakin autoluokissa – etenkin arvokkaiden autojen kohdalla – ikäraja voi olla tätäkin korkeampi. Tämän lisäksi alle 24-vuotiailta kuskeilta voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Kansainvälinen ajokortti ei ole Ruotsissa välttämätön, mutta se on toki suositeltava. Suomalaisille Suomen ajokortti on riittävä, ja kortin onkin oltava aina mukana sekä autovuokraamossa että tien päällä. Euroopan ulkopuolelta tulleilta asiakkailta voidaan vaatia autovuokraamoissa kansainvälistä ajokorttia. Vuokra-auto on helpoin maksaa paikan päällä vuokraamossa pankki- tai luottokortilla. Kaikki Visbyn lentokentän autovuokraamot hyväksyvät luottokortit ja jotkin vuokraamot myös muut maksukortit. Muista selvittää myös autosi vakuutusasiat. Yleensä vuokra-auto on perusvakuutettu, mutta pidä huoli, että vuokra-autosi on tarpeeksi kattava. Ajaessa vakuutuskirja on aina pidettävä mukana, sillä poliisi voi pyytää sen nähtäväksi esimerkiksi ratsiassa tai onnettomuustilanteessa.

Kun varaat vuokra-auton ennakkoon, varmista, että saat kaikki haluamasi lisävarusteet autoon. Auton vuokraan sisältyy usein esimerkiksi GPS-järjestelmä, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua Visbyn seutuun eksymättä. Muita lisävarusteita, joita voi liittää vuokrapakettiin lisämaksulla, ovat esimerkiksi lasten turvaistuimet ja vauvojen turvakaukalot. Vuokra-autoihin kannattaa aina myös harkita lisävakuutusten hankkimista. Lisämaksulla voit esimerkiksi päästä eroon vakuutusten omavastuuosuudesta.


Autonvuokraustarjoukset Visby lentokenttä

Löydä kohteessa Visby lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Keskikoko autot

42 € - 170 €

Kaikki autotyypit

52 € - 170 €

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Visby lentokenttä on 51 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Visby lentokenttä on huhtikuuta. Hinta on 18 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Visby lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Visby lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Visby lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Visby lentokenttä

Europcar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Hertz

2 sijaintia

MABI

2 sijaintia

Avis

1 sijainti

GREEN MOTION

1 sijainti

keddy by Europcar

1 sijainti

Shouqi

1 sijainti

Sunnycars

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Visbyn suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Visbyn

Autonvuokraukset kentällä Visby lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Visby lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Keskimääräinen hinta 96 €/pvä mallin Skoda Citigo vuokraaminen vuokraamolta Europcar on tällä hetkellä halvin saatavilla oleva vaihtoehto kentällä Visby lentokenttä. Halvin viimeisten 12 kuukauden aikana löytynyt hinta vuokraamon Europcar mallille Skoda Citigo on 84 €/pvä. Jos vuokraat auton ennen tulopäivääsi, löydät todennäköisimmin parhaat autonvuokraustarjoukset kentältä Visby lentokenttä.


Tutustu alueen Visbyn muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Visbyn

Aloita matkan suunnittelu - Visby lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Visby lentokenttä, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Visby lentokenttä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.