Autonvuokraukset kentällä Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tukholma, Ruotsi - Skavstan lentoasema (NYO)
4. huhtikuu — 7. huhtikuu
Sama palautus
Tukholma, Ruotsi - Skavstan lentoasema (NYO)
ti 4/4
Keskipäivä
pe 7/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Skavstan lentokentältä sujuu mutkattomasti, kun muistat tarkistaa ajoissa, että tarvittavat asiakirjat ovat kunnossa. Sinun on hyvä huomioida, että vaikka et tarvitse välttämättä passia tai virallista henkilökorttia päästäksesi Ruotsiin, henkilöllisyystodistus tullaan kuitenkin pyytämään autonvuokrauksen yhteydessä. Tämän lisäksi tarvitset tietysti voimassa olevan ajokortin. Huomaa, että kortinhaltijalla tulee lähes aina olla vähintään yhden vuoden ajokokemus, minkä myötä 18-vuotias ei saa yleensä vuokrattua autoa Skavstan lentokentältä. Yrityksillä voi olla myös omia ikärajoja, joiden puitteissa nuorelta vuokraajalta saatetaan periä lisämaksu. Vuokraamoiden käytännöt vaihtelevat ikärajojen suhteen, joten tarkista ne etukäteen. Kannattaa ottaa aina mukaan myös sinulle lähetetty varausvahvistus joko tulostettuna tai sähköisessä muodossa. Kun haluat vuokrata auton, sinulla tulee olla lisäksi luottokortti, jolla on riittävästi katetta. Autovuokraamo tekee kortilta varauksen, jonka saat sitten myöhemmin takaisin, kun autonvuokraus on päättynyt ja auton kunto tarkistettu.

Skavstan autovuokraamoiden palvelut ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden, sillä vaikka suurin osa yrityksistä sulkee ovensa yön ajaksi, autonvuokraus ja -palautus onnistuu sovittaessa myös tuolloin. Paikan päällä sinulla on käytössäsi autovuokraamoiden maksuttomat nettiyhteydet, ja löydät terminaalista myös kahviloita, joista napata purtavaa matkaan. Palvelutiskeille käynti on täysin esteetön, mutta mikäli seurueeseesi kuuluu liikuntarajoitteisia matkalaisia, kannattaa tarkistaa erikseen vielä kulku noutopisteelle. Vuokra-autot voidaan varustaa halutessasi esimerkiksi turvakaukaloilla ja -istuimilla, navigaattoreilla tai suksiboksilla. Ne on syytä varata etukäteen, sillä niitä saattaa olla vain tietty määrä saatavilla. Kätevimmin varmistat saatavuuden, kun kirjaat heti varauspyyntöön toivomasi lisävarustelun. Vuokrasopimukseen voidaan myös kirjata lisämaksusta toinen kuski. Muista lisäksi se, että oma autovakuutuksesi ei yleensä kata vuokra-auton käyttöä – kannattaakin tiedustella, millainen vakuutuskattavuus autoon kuuluu ja huomioida mahdolliset vakuutusten laajennukset.


0

Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Sixt

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Value

6,6

Ace

1 sijainti

Avis

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Dollar

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

keddy by Europcar

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Tukholman suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tukholman

Autonvuokraukset kentällä Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamon Sixt Fiat 500 malli on tällä hetkellä halvin vuokra-auto kentällä Skavsta lentokenttä datamme mukaan. Kyseinen malli maksaa keskimäärin 41 €/pvä vuokraamosta Sixt. Vuokraamon Sixt Fiat 500 autonvuokraustarjouksia on löytynyt jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 34 €/pvä edellisen 12 kuukauden aikana. Löydät todennäköisimmin halvimmat Skavsta lentokenttä vuokra-autot, kun varaat hyvissä ajoin etukäteen.

Datamme mukaan paras aika vuokrata auto kentältä Skavsta lentokenttä on yli 90 päivää ennen noutopäivääsi hintojen ollessa keskimäärin 40 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet kentältä Skavsta lentokenttä vuokra-autoja viikonlopuksi hintaan 42 €/pvä ja arkipäiviksi 48 €/pvä. Harkitse auton vuokraamista kuun helmikuu aikana (halvin kuukausi), vuokra-autotarjousten ollessa keskimäärin 44 €/pvä.

Sixt on suosituin autovuokraamo kentällä Skavsta lentokenttä käyttäjätietojemme mukaan. Vuokraamon Sixt keskimääräiset arviopisteet ovat 6,6 perustuen 12 arvosteluihin. Edellisen vuoden aikana 52 % käyttäjistämme valitsi vuokraamosta Sixt auton.

Keskimääräinen päivittäinen vuokrahinta autolle kentällä Skavsta lentokenttä on 49 €. Jos tarvitset vuokra-auton viikon ajaksi, hinta on keskimäärin 322 €. Voit odottaa maksavasi 782 € kuukauden kestävästä autovuokrauksesta kentällä Skavsta lentokenttä. Vertaile momondon vuokra-autohintoja saadaksesi parhaat tarjoukset lyhyelle tai pitkälle autonvuokraukselle.


Tutustu alueen Tukholman muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Tukholman

Aloita matkan suunnittelu - Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä autoillle.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä.

Kyllä, kohteesta Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.