Autonvuokraukset kohteessa Kiiruna, Norrbotten

Haussa halpa vuokra-auto Kiiruna, Norrbotten? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kiiruna, Ruotsi
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Kiiruna, Ruotsi
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kiiruna autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kiiruna, Norrbotten
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

3,9

Nouto/palautus

1,9

Value

3,9
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Kiiruna

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Kiiruna

Suosituin malli

Fiat Panda
Kohteen Kiiruna suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat Panda. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Hyundai Accent.

Vuokraa auto läheltä kohteen Kiiruna suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kiiruna

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Kiiruna - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kiiruna, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Kiiruna on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Kiiruna suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Europcar, Hertz ja Avis, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Kiiruna on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Kiiruna ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Kuukauden kesäkuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Kiiruna on 8 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 50 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Kiiruna.

Jos etsit Kiiruna vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden kesäkuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Norrbotten lämpötila on yleensä 10 °C ja sademäärä vastaavasti 40 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Kiiruna


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Kiiruna momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Kiiruna antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Kiiruna, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Kiiruna momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Kiiruna vuokra-autoille.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Kiiruna.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.