Autonvuokraus Potsdam, Saksa

Haussa halpa vuokra-auto Potsdam, Saksa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Potsdam, Saksa
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Potsdam, Saksa
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Potsdam: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Potsdam, Saksa
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

4,0
4 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Potsdam, Saksa kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Potsdam

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Potsdam noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Potsdam. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Potsdam, Saksa?

  50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Potsdam, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Potsdam ovat 100 km/t ja Tiedotus. Jos vuokraat auton kohteessa Potsdam huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Potsdam?

  Keskimääräiseen hintaan 24 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 20 €/pvä), Ford Focus Wagon vuokra-autot kaupungissa Potsdam on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Ford Focus vuokraaminen kaupungissa Potsdam keskimääräiseen hintaan 51 €/pvä (25 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Millainen sää on kohteessa Potsdam, Saksa kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Potsdam kuukauden tammikuu aikana on 0 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  tammikuu kuukauden aikana kohteessa Potsdam lämpötilat ovat yleensä pakkasen puolella ja mahdollisuus jäähän ja lumeen pn suuri. On todennäköisesti parasta vuokrata nelivetoinen maasturi matkalle kohteeseen Potsdam.


Aloita matkan suunnittelu - Potsdam