Autonvuokraus Dortmund, Saksa

Haussa halpa vuokra-auto Dortmund, Saksa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Dortmund, Saksa
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Dortmund, Saksa
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Dortmund: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Dortmund, Saksa
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Value

6,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

4,9

Kokonaisarvosana

4,9

Value

4,9
13 sijaintia
6 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Dortmund, Saksa kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Dortmund lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Dortmund

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Dortmund noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Dortmund sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Enterprise, Avis ja Europcar. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Dortmund, Saksa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Dortmund. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Dortmund valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Dortmund, Saksa?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Dortmund tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Dortmund kaupungissa Tiedotus. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Dortmund ajat.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Dortmund?

  Datamme perusteella Volkswagen Polo on suosituin vuokra-auto kaupungissa Dortmund.Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Polo vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 12 €/pvä kaupungissa Dortmund, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 32 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Dortmund on Ford Focus keskimääräisen hinnan ollessa 30 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 15 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz G-Class vuokra-autoja kaupungissa Dortmund?

  Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Mercedes-Benz G-Class kaupungissa Dortmund, niin Sixt on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Luksus ajoneuvoja). Mercedes-Benz G-Class vuokra-autot kaupungissa Dortmund vuokraamolta Sixt ovat keskimäärin 78 € per päivä.Vuokraamolla Sixt pitäisi olla muita Luksus vuokra-autovaihtoehtoja kaupungissa Dortmund, kuten Volvo XC90, jos et saa varattua juuri tätä ajoneuvomallia.

 • Millainen sää on kohteessa Dortmund, Saksa kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Dortmund kuukauden tammikuu aikana on 2 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 78 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Dortmund kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Dortmund autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Dortmund vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Volkswagen Polo, Ford Focus tai Ford Fiesta.

 • Onko sää kaupungissa Dortmund samanlainen kuin muualla Nordrhein-Westfalen alueella?

  Jos etsit Dortmund vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Nordrhein-Westfalen lämpötila on yleensä 1 °C ja sademäärä vastaavasti 69 mm.


Tutustu alueen Nordrhein-Westfalen muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Bonn, Duisburg ja Düsseldorf maan Nordrhein-Westfalen sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Dortmund