Autonvuokraukset kohteessa Frankfurt, Hessen

Haussa halpa vuokra-auto Frankfurt, Hessen? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Frankfurt, Saksa
7. helmikuu — 14. helmikuu
Sama palautus
Frankfurt, Saksa
ti 7/2
Keskipäivä
ti 14/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Frankfurt autonvuokrauksesta

Auton vuokraus Frankfurtissa on yleensä helppoa kaikille yli 18-vuotiaille kuskeille, joilla on voimassa oleva ajokortti. Saksassa autovuokraamoilla ei yleensä ole asiakkailleen ikärajoja, tosin jotkin yritykset vuokraavat autoja vain noin 19–21-vuotiaille. Osa autovuokraamoista voi myös vaatia, että kuski on suorittanut ajokortin vähintään vuosi sitten. 18-vuotiaillakaan ei kuitenkaan pitäisi olla Frankfurtissa ongelmia sopivan vuokraamon löytämisessä, sillä vaihtoehtoja on monia. Nuorilta autoilijoilta Saksan autovuokraamot perivät tavallisesti nuoren kuljettajan lisämaksun, joka on normaalisti noin 10–20 euroa jokaista vuokrapäivää kohden. Mikäli haluat vuokrata auton halvalla, vertaa tarkkaan vuokraamoja ja niiden lisämaksuja. Lisämaksuissa voi olla suuria eroja.

Frankfurt on yksi Saksan suurimmista kaupungista, eli autoilijan kannattaa varautua vilkkaaseen liikenteeseen. Etenkin aikaisin aamulla ja alkuillasta ruuhkat ovat tavallisia niin keskustassa kuin kaupunkia ympäröivillä valtateilläkin. Suomalaiskuskeille Frankfurtissa ajaminen on pääsääntöisesti helppoa, sillä Saksan liikennesäännöt eivät poikkea merkittävästi suomalaisista. Eniten huomiota vaatii liikenne moottoriteillä. Saksan moottoriteille (Autobahn) ei ole asetettu yleistä nopeusrajoitusta, joten Frankfurtin ympäristössä on tieosuuksia, joilla nopeudet voivat kasvaa hyvinkin korkeiksi. Mikäli haluat ajaa muita hitaampaan tahtiin, ryhmittäydy aina moottoritien oikealle kaistalle. Osalle moottoriteistä on merkitty alueellisia nopeusrajoituksia, jotka voivat vaihdella 80–120 kilometrin välillä. Kaupunkialueella ja taajamissa maksiminopeusrajoitus on 50 kilometriä tunnissa, jos kadulle ei ole merkitty matalampaa nopeusrajoitusta. Mikäli et halua autoilla Frankfurtin keskustassa, ota käyttöösi keskustan ulkopuolelta löytyvät P+R-parkkipaikat. Voit pysäköidä autosi näille juna-asemien tuntumassa sijaitseville edullisille parkkialueille ja jatkaa junalla matkaa ydinkeskustaan.

Frankfurtin keskustassa nähtävyyksiä on helppo ihailla kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä. Esimerkiksi Frankfurtin vanhankaupungin, Altstadtin, kapeita katuja kannattaa tutkia mieluiten jalkaisin. Auton vuokraus Frankfurtissa kannattaa kuitenkin silloin, jos matka-aikataulusi sallii päiväretket ydinkaupungin ulkopuolelle. Vieraile esimerkiksi historiallisessa Heidelbergissä, joka sijaitsee noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä Frankfurtista. Vuokraa auto ja suuntaa myös Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvaan Reinin laaksoon. Laakso-alueella on monta mielenkiintoista kylää, joten kauniille alueelle suunnatessa auto kannattaa vuokrata ainakin pariksi päiväksi. Shoppailun ystävän unelmakohde on Wertheim Village -ostoskylä noin tunnin automatkan päässä Frankfurtista. Kierrä lisäksi tutustumassa Frankfurtin lähiseudun upeisiin linnoihin, kuten Burg Eltziin ja Schloss Neuschwansteiniin.

Mikäli auton vuokraus Frankfurtissa on ajankohtaista, kiinnitä huomiota vakuutukseen, joka vuokra-auton hintaan sisältyy. Saksassa auton vuokrauksen hintaan kuuluu aina vakuutus, joka voi kuitenkin olla sisällöltään riittämätön kuskin tarpeita ajatellen. Yleensä siihen sisältyy esimerkiksi vahinkovakuutus, joka korvaa mahdolliset kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot esimerkiksi kolaritilanteessa. Usein vakuutuksessa on omavastuuosuus, joka jää vahinkotilanteessa kuskin itsensä maksettavaksi. Mikäli Saksan nopeatempoinen moottoritieliikenne jännittää tai vieraassa maassa autoilu pelottaa, kannattaa vuokra-auton vakuutuspakettia parantaa erilaisilla lisävakuutuksilla. Kokemattoman autoilijan on suositeltavaa maksaa lisämaksu, jolla vakuutuksen omavastuuosuus poistuu tai pienentyy merkittävästi. Näin voit autoilla rauhallisin mielin. Kysy vuokraamoilta myös muista tarjolla olevista vakuutuksista.

Suomalaismatkailijat voivat ajaa Frankfurtissa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Auton vuokraaminen onnistuu ainoastaan voimassa olevan ajokortin avulla, eli muista ottaa ajokortti mukaan reissuun. Ota vuokraamoon mukaan myös virallinen henkilöllisyystodistus, eli passi tai henkilökortti.

Auton vuokraus käy Frankfurtissa kätevästi Frankfurtin lentokentältä. Voit varata auton etukäteen ja noutaa sen lentokentälle laskeuduttuasi. Vuokra-auto on yleensä mahdollista saada mukaan lentoasemalta ilman ennakkovarausta, mutta edullisen ja kattavan autovalikoiman saa varmimmin etukäteen varaava asiakas. Vuokraamot palvelevat asiakkaita yleensä 24h-periaatteella, eli voit saada auton allesi, vaikka laskeutuisit kentälle keskellä yötä. Auton palautus onnistuu kätevästi lentokentällä ennen paluulentoa. Myös Frankfurtin juna-asemilla ja ydinkeskustassa, suosituimpien hotellialueiden tuntumassa, toimii lukuisia autovuokraamoita. Koska kaupunki on suuri, pyri aina varaamaan auto mahdollisimman läheltä majapaikkaasi. Isoimmat autovuokraamoketjut toimittavat lisämaksusta auton mihin tahansa pyytämääsi paikkaan. Ne myös noutavat auton tarvittaessa vaikka hotelliltasi. Mikäli paluulentosi lähtee Saksassa jostain muualta kuin Frankfurtista, tiedustele vuokraamoilta mahdollisuutta yhdensuuntaiseen vuokraukseen. Näin voit palauttaa autosi johonkin toiseen saksalaiskaupunkiin. Tästä peritään kuitenkin yleensä lisämaksu.


Autonvuokraustarjoukset Frankfurt, Hessen

Löydä kohteesta Frankfurt juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

22 € - 86 €

Kaikki autotyypit

46 € - 183 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 44 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Frankfurt, Saksan on tammikuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 41 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Frankfurt. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 63 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Frankfurt, Saksan on tammikuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Frankfurt. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 96 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Frankfurt, Saksan on joulukuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 24 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Frankfurt. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 61 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Frankfurt, Saksan on lokakuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 17 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Frankfurt. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 86 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Frankfurt, Saksan on lokakuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Frankfurt. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 90 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Frankfurt, Saksan on tammikuuta. Hinta on 17 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 75 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 18 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Frankfurt. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 65 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Frankfurt, Saksan on syyskuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 13 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Frankfurt. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Frankfurt autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Frankfurt, Hessen

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,7

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

9,5

Nouto/palautus

8,2

Value

9,0

Europcar

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

6,2

Value

7,1

Enterprise

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,1

Value

6,7

Avis

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,2

Value

6,3

Sixt

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,7

Value

6,6

Budget

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

BUCHBINDER

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

8,0

Dollar

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,5

Comfort

5,6

Kokonaisarvosana

4,3

Nouto/palautus

4,6

Value

4,7

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Frankfurt

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Frankfurt

Suosituin vuokraamo

Europcar

Suositut autotyypit

Full-size, Compact, Economy

Halvin vuokra-auto

54 €

Suosituin malli

Fiat 500
Suosituin Frankfurt autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Europcar. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Alamo ja FLIZZR.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Frankfurt viimeisten 72 tunnin aikana: Full-size, Compact, Economy.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Frankfurt on 54 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 82 €/pvä.
Kohteen Frankfurt suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat 500. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Polo.

Vuokraa auto läheltä kohteen Frankfurt suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Frankfurt

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Frankfurt - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Frankfurt, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Frankfurt ajankohtana helmikuu on keskihinnaltaan 28 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 28 €. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Frankfurt ajankohtana helmikuu oli 45 € – mutta jopa 39 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Frankfurt löytyvät yleensä INTERRENT kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaINTERRENT , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 15,99/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt on 18,2/pvä.

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Frankfurt on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Frankfurt suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Enterprise, Hertz ja Europcar, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Frankfurt helmikuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 6 °C ja sademäärä 50 mm cm helmikuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Frankfurt maksaa keskimäärin 33 €/päivä.

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Frankfurt 27 toimipaikalla.

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Frankfurt on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Frankfurt taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Frankfurt alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on Tiedotus.

Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Frankfurt sademäärä on 40 mm ja keskilämpötila 1 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Frankfurt parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Jos etsit Frankfurt vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Hessen lämpötila on yleensä 0 °C ja sademäärä vastaavasti 36,7 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Frankfurt

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Frankfurt

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Frankfurt

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Frankfurt

Tutustu alueen Saksan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Saksan

Aloita matkan suunnittelu - Frankfurt


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Frankfurt momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Frankfurt, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Frankfurt, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Frankfurt.

Kyllä, kohteesta Frankfurt löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Frankfurt.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.