Autonvuokraus Frankfurt - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Frankfurt? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Frankfurt, Alemanha1. lokakuu — 4. lokakuu
Frankfurt, Alemanha
to 10/1
Keskipäivä
su 10/4
Keskipäivä

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Frankfurt?

Kaikki

14 € - 131 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Frankfurt on joulukuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 16 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti syyskuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Autovuokraamo Frankfurt: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Frankfurt
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 108 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.2

Pisteet perustuvat 76 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.8

Pisteet perustuvat 54 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.2

Pisteet perustuvat 44 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.9

Pisteet perustuvat 31 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 5.5

Pisteet perustuvat 43 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 5.4

Pisteet perustuvat 62 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen Frankfurt

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Frankfurtissa?

Auton vuokraus Frankfurtissa on yleensä helppoa kaikille yli 18-vuotiaille kuskeille, joilla on voimassa oleva ajokortti. Saksassa autovuokraamoilla ei yleensä ole asiakkailleen ikärajoja, tosin jotkin yritykset vuokraavat autoja vain noin 19–21-vuotiaille. Osa autovuokraamoista voi myös vaatia, että kuski on suorittanut ajokortin vähintään vuosi sitten. 18-vuotiaillakaan ei kuitenkaan pitäisi olla Frankfurtissa ongelmia sopivan vuokraamon löytämisessä, sillä vaihtoehtoja on monia. Nuorilta autoilijoilta Saksan autovuokraamot perivät tavallisesti nuoren kuljettajan lisämaksun, joka on normaalisti noin 10–20 euroa jokaista vuokrapäivää kohden. Mikäli haluat vuokrata auton halvalla, vertaa tarkkaan vuokraamoja ja niiden lisämaksuja. Lisämaksuissa voi olla suuria eroja.

Tärkeää tietoa Frankfurtin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Frankfurt on yksi Saksan suurimmista kaupungista, eli autoilijan kannattaa varautua vilkkaaseen liikenteeseen. Etenkin aikaisin aamulla ja alkuillasta ruuhkat ovat tavallisia niin keskustassa kuin kaupunkia ympäröivillä valtateilläkin. Suomalaiskuskeille Frankfurtissa ajaminen on pääsääntöisesti helppoa, sillä Saksan liikennesäännöt eivät poikkea merkittävästi suomalaisista. Eniten huomiota vaatii liikenne moottoriteillä. Saksan moottoriteille (Autobahn) ei ole asetettu yleistä nopeusrajoitusta, joten Frankfurtin ympäristössä on tieosuuksia, joilla nopeudet voivat kasvaa hyvinkin korkeiksi. Mikäli haluat ajaa muita hitaampaan tahtiin, ryhmittäydy aina moottoritien oikealle kaistalle. Osalle moottoriteistä on merkitty alueellisia nopeusrajoituksia, jotka voivat vaihdella 80–120 kilometrin välillä. Kaupunkialueella ja taajamissa maksiminopeusrajoitus on 50 kilometriä tunnissa, jos kadulle ei ole merkitty matalampaa nopeusrajoitusta. Mikäli et halua autoilla Frankfurtin keskustassa, ota käyttöösi keskustan ulkopuolelta löytyvät P+R-parkkipaikat. Voit pysäköidä autosi näille juna-asemien tuntumassa sijaitseville edullisille parkkialueille ja jatkaa junalla matkaa ydinkeskustaan.

Nähtävyyksiä Frankfurtissa ja sen lähellä

Frankfurtin keskustassa nähtävyyksiä on helppo ihailla kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä. Esimerkiksi Frankfurtin vanhankaupungin, Altstadtin, kapeita katuja kannattaa tutkia mieluiten jalkaisin. Auton vuokraus Frankfurtissa kannattaa kuitenkin silloin, jos matka-aikataulusi sallii päiväretket ydinkaupungin ulkopuolelle. Vieraile esimerkiksi historiallisessa Heidelbergissä, joka sijaitsee noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä Frankfurtista. Vuokraa auto ja suuntaa myös Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvaan Reinin laaksoon. Laakso-alueella on monta mielenkiintoista kylää, joten kauniille alueelle suunnatessa auto kannattaa vuokrata ainakin pariksi päiväksi. Shoppailun ystävän unelmakohde on Wertheim Village -ostoskylä noin tunnin automatkan päässä Frankfurtista. Kierrä lisäksi tutustumassa Frankfurtin lähiseudun upeisiin linnoihin, kuten Burg Eltziin ja Schloss Neuschwansteiniin.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Mikäli auton vuokraus Frankfurtissa on ajankohtaista, kiinnitä huomiota vakuutukseen, joka vuokra-auton hintaan sisältyy. Saksassa auton vuokrauksen hintaan kuuluu aina vakuutus, joka voi kuitenkin olla sisällöltään riittämätön kuskin tarpeita ajatellen. Yleensä siihen sisältyy esimerkiksi vahinkovakuutus, joka korvaa mahdolliset kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot esimerkiksi kolaritilanteessa. Usein vakuutuksessa on omavastuuosuus, joka jää vahinkotilanteessa kuskin itsensä maksettavaksi. Mikäli Saksan nopeatempoinen moottoritieliikenne jännittää tai vieraassa maassa autoilu pelottaa, kannattaa vuokra-auton vakuutuspakettia parantaa erilaisilla lisävakuutuksilla. Kokemattoman autoilijan on suositeltavaa maksaa lisämaksu, jolla vakuutuksen omavastuuosuus poistuu tai pienentyy merkittävästi. Näin voit autoilla rauhallisin mielin. Kysy vuokraamoilta myös muista tarjolla olevista vakuutuksista.

Voiko Frankfurtissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaismatkailijat voivat ajaa Frankfurtissa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Auton vuokraaminen onnistuu ainoastaan voimassa olevan ajokortin avulla, eli muista ottaa ajokortti mukaan reissuun. Ota vuokraamoon mukaan myös virallinen henkilöllisyystodistus, eli passi tai henkilökortti.

Mistä auton nouto ja palautus Frankfurtissa onnistuu?

Auton vuokraus käy Frankfurtissa kätevästi Frankfurtin lentokentältä. Voit varata auton etukäteen ja noutaa sen lentokentälle laskeuduttuasi. Vuokra-auto on yleensä mahdollista saada mukaan lentoasemalta ilman ennakkovarausta, mutta edullisen ja kattavan autovalikoiman saa varmimmin etukäteen varaava asiakas. Vuokraamot palvelevat asiakkaita yleensä 24h-periaatteella, eli voit saada auton allesi, vaikka laskeutuisit kentälle keskellä yötä. Auton palautus onnistuu kätevästi lentokentällä ennen paluulentoa. Myös Frankfurtin juna-asemilla ja ydinkeskustassa, suosituimpien hotellialueiden tuntumassa, toimii lukuisia autovuokraamoita. Koska kaupunki on suuri, pyri aina varaamaan auto mahdollisimman läheltä majapaikkaasi. Isoimmat autovuokraamoketjut toimittavat lisämaksusta auton mihin tahansa pyytämääsi paikkaan. Ne myös noutavat auton tarvittaessa vaikka hotelliltasi. Mikäli paluulentosi lähtee Saksassa jostain muualta kuin Frankfurtista, tiedustele vuokraamoilta mahdollisuutta yhdensuuntaiseen vuokraukseen. Näin voit palauttaa autosi johonkin toiseen saksalaiskaupunkiin. Tästä peritään kuitenkin yleensä lisämaksu.

(Tiedot tarkistettu 13.10.2018.)


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Frankfurt kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Frankfurt lentokenttä autonvuokrauspistettä

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

The Squaire

1.8 km lentokentältä

a&o Frankfurt Galluswarte

Mainzer Landstrasse 226-230

9.5 km lentokentältä

a&o Frankfurt Ostend

Hanauer Landstraße 207

14.2 km lentokentältä

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

The Squaire

1.8 km lentokentältä

a&o Frankfurt Galluswarte

Mainzer Landstrasse 226-230

9.5 km lentokentältä

a&o Frankfurt Ostend

Hanauer Landstraße 207

14.2 km lentokentältä

Five Elements Hostel

Moselstraße 40

10.9 km lentokentältä

Sheraton Frankfurt Airport Hotel and Conference Center

Flughafen Terminal 1

1.7 km lentokentältä

Savoy Hotel Frankfurt

Wiesenhuettenstr. 42

10.7 km lentokentältä

Steigenberger Airport Hotel

Unterschweinstiege 16

3.1 km lentokentältä

Jumeirah Frankfurt

Thurn-und-Taxis-Platz 2

12.1 km lentokentältä

Maritim Hotel Frankfurt

Theodor-Heuss-Allee 3

10.4 km lentokentältä

Radisson Blu Hotel, Frankfurt am Main

Franklinstrasse 65

9.9 km lentokentältä

Hilton Frankfurt Airport

The Squaire - Frankfurt a.M, Frankfurt Airport (Fra)

1.9 km lentokentältä

Hyatt Place Frankfurt Airport

De-Saint-Exupery-Strasse 4

3.4 km lentokentältä

Holiday Inn Frankfurt Airport

Bessie-Coleman-Strasse 16

3.0 km lentokentältä

Roomers

Gutleutstr. 85

10.6 km lentokentältä

NH Frankfurt Niederrad

Lyoner Strasse 5

7.2 km lentokentältä

Flemings Hotel Frankfurt Main-Riverside

Lange Straße 5-9

12.4 km lentokentältä

Frankfurt Central Hostel

Mainzer Landstr. 341

8.9 km lentokentältä

Le Méridien Frankfurt

Wiesenhuettenplatz 28-38

10.7 km lentokentältä


Autonvuokraus Frankfurt

127 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Frankfurt momondon avulla ajankohtana syyskuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Frankfurt noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Frankfurt sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Alamo, Enterprise ja Avis. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa lokakuu kohteessa Frankfurt?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Frankfurt ajankohtana lokakuu on keskihinnaltaan 38 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 23 €. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Frankfurt ajankohtana lokakuu oli 30 € – mutta jopa 21 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Missä Frankfurt autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa Frankfurt on halvinta, kun käytät vuokraamon Hertz yhtä heidän 5 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 17 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 38 €/päivä.

Peritäänkö Frankfurt autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Frankfurt on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Frankfurt suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Enterprise ja Avis, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Frankfurt lokakuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Frankfurt lokakuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 5 °C ja sademäärä 50 mm cm lokakuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Frankfurt maksaa keskimäärin 31 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Frankfurt?

Kaupungissa Europcar on 9 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 74 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Frankfurt?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Frankfurt on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Frankfurt taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Frankfurt alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on Tiedotus.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Saksa


Lentolippu varattuna kohteeseen Frankfurt? Aloita matkan suunnittelu!

Frankfurt

Aloita matkan suunnittelu jo tänään

Katso suosituimmat kaupunginosat ja löydä parhaat hotellit kohteessa Frankfurt

Etsi hotelleja kohteessa Frankfurt
Frankfurt

Halvat lennot Frankfurt

Löydä paras aika matkustaa, halvat hinnat ja suosituimmat lentoyhtiöt.

Etsi lentoja - Frankfurt