Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Frankfurt, Hessen

Haussa halpa vuokra-auto Frankfurt, Hessen? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Frankfurt, Saksa
26. maaliskuu — 2. huhtikuu
Frankfurt, Saksa
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Frankfurt

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Frankfurt

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Frankfurt?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Frankfurt löytyvät yleensä INTERRENT kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaINTERRENT , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 15 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt on 17 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Frankfurt?

Vuokraamolla keddy by Europcar on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Frankfurt 18 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Frankfurt?

Kun vuokraat autoa kaupungista Frankfurt, suurin osa käyttäjistämme valitsee Skoda Octavia Combi keskimääräiseen hintaan 69 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Volkswagen Golf SportWagen 72 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Skoda Octavia Combi vuokra-autoja kaupungista Frankfurt niinkin alhaiseen hintaan kuin 33 €/pvä ja Volkswagen Golf SportWagen hintaan 52 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Frankfurt, Hessen autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Frankfurt, Hessen
Edullinen28 €/pvä
Pienikokoinen23 €/pvä
Keskikokoinen27 €/pvä
Mini25 €/pvä
Korkeatasoinen43 €/pvä
Pienikokoinen maasturi28 €/pvä
Pienikokoinen farmari30 €/pvä
Keskikokoinen maasturi30 €/pvä
Standardi farmari32 €/pvä
Keskikokoinen farmari43 €/pvä
Premium-farmari46 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Frankfurt autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Frankfurtissa?

Auton vuokraus Frankfurtissa on yleensä helppoa kaikille yli 18-vuotiaille kuskeille, joilla on voimassa oleva ajokortti. Saksassa autovuokraamoilla ei yleensä ole asiakkailleen ikärajoja, tosin jotkin yritykset vuokraavat autoja vain noin 19–21-vuotiaille. Osa autovuokraamoista voi myös vaatia, että kuski on suorittanut ajokortin vähintään vuosi sitten. 18-vuotiaillakaan ei kuitenkaan pitäisi olla Frankfurtissa ongelmia sopivan vuokraamon löytämisessä, sillä vaihtoehtoja on monia. Nuorilta autoilijoilta Saksan autovuokraamot perivät tavallisesti nuoren kuljettajan lisämaksun, joka on normaalisti noin 10–20 euroa jokaista vuokrapäivää kohden. Mikäli haluat vuokrata auton halvalla, vertaa tarkkaan vuokraamoja ja niiden lisämaksuja. Lisämaksuissa voi olla suuria eroja.

Tärkeää tietoa Frankfurtin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Frankfurt on yksi Saksan suurimmista kaupungista, eli autoilijan kannattaa varautua vilkkaaseen liikenteeseen. Etenkin aikaisin aamulla ja alkuillasta ruuhkat ovat tavallisia niin keskustassa kuin kaupunkia ympäröivillä valtateilläkin. Suomalaiskuskeille Frankfurtissa ajaminen on pääsääntöisesti helppoa, sillä Saksan liikennesäännöt eivät poikkea merkittävästi suomalaisista. Eniten huomiota vaatii liikenne moottoriteillä. Saksan moottoriteille (Autobahn) ei ole asetettu yleistä nopeusrajoitusta, joten Frankfurtin ympäristössä on tieosuuksia, joilla nopeudet voivat kasvaa hyvinkin korkeiksi. Mikäli haluat ajaa muita hitaampaan tahtiin, ryhmittäydy aina moottoritien oikealle kaistalle. Osalle moottoriteistä on merkitty alueellisia nopeusrajoituksia, jotka voivat vaihdella 80–120 kilometrin välillä. Kaupunkialueella ja taajamissa maksiminopeusrajoitus on 50 kilometriä tunnissa, jos kadulle ei ole merkitty matalampaa nopeusrajoitusta. Mikäli et halua autoilla Frankfurtin keskustassa, ota käyttöösi keskustan ulkopuolelta löytyvät P+R-parkkipaikat. Voit pysäköidä autosi näille juna-asemien tuntumassa sijaitseville edullisille parkkialueille ja jatkaa junalla matkaa ydinkeskustaan.

Nähtävyyksiä Frankfurtissa ja sen lähellä

Frankfurtin keskustassa nähtävyyksiä on helppo ihailla kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä. Esimerkiksi Frankfurtin vanhankaupungin, Altstadtin, kapeita katuja kannattaa tutkia mieluiten jalkaisin. Auton vuokraus Frankfurtissa kannattaa kuitenkin silloin, jos matka-aikataulusi sallii päiväretket ydinkaupungin ulkopuolelle. Vieraile esimerkiksi historiallisessa Heidelbergissä, joka sijaitsee noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä Frankfurtista. Vuokraa auto ja suuntaa myös Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvaan Reinin laaksoon. Laakso-alueella on monta mielenkiintoista kylää, joten kauniille alueelle suunnatessa auto kannattaa vuokrata ainakin pariksi päiväksi. Shoppailun ystävän unelmakohde on Wertheim Village -ostoskylä noin tunnin automatkan päässä Frankfurtista. Kierrä lisäksi tutustumassa Frankfurtin lähiseudun upeisiin linnoihin, kuten Burg Eltziin ja Schloss Neuschwansteiniin.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Mikäli auton vuokraus Frankfurtissa on ajankohtaista, kiinnitä huomiota vakuutukseen, joka vuokra-auton hintaan sisältyy. Saksassa auton vuokrauksen hintaan kuuluu aina vakuutus, joka voi kuitenkin olla sisällöltään riittämätön kuskin tarpeita ajatellen. Yleensä siihen sisältyy esimerkiksi vahinkovakuutus, joka korvaa mahdolliset kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot esimerkiksi kolaritilanteessa. Usein vakuutuksessa on omavastuuosuus, joka jää vahinkotilanteessa kuskin itsensä maksettavaksi. Mikäli Saksan nopeatempoinen moottoritieliikenne jännittää tai vieraassa maassa autoilu pelottaa, kannattaa vuokra-auton vakuutuspakettia parantaa erilaisilla lisävakuutuksilla. Kokemattoman autoilijan on suositeltavaa maksaa lisämaksu, jolla vakuutuksen omavastuuosuus poistuu tai pienentyy merkittävästi. Näin voit autoilla rauhallisin mielin. Kysy vuokraamoilta myös muista tarjolla olevista vakuutuksista.

Voiko Frankfurtissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaismatkailijat voivat ajaa Frankfurtissa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Auton vuokraaminen onnistuu ainoastaan voimassa olevan ajokortin avulla, eli muista ottaa ajokortti mukaan reissuun. Ota vuokraamoon mukaan myös virallinen henkilöllisyystodistus, eli passi tai henkilökortti.

Mistä auton nouto ja palautus Frankfurtissa onnistuu?

Auton vuokraus käy Frankfurtissa kätevästi Frankfurtin lentokentältä. Voit varata auton etukäteen ja noutaa sen lentokentälle laskeuduttuasi. Vuokra-auto on yleensä mahdollista saada mukaan lentoasemalta ilman ennakkovarausta, mutta edullisen ja kattavan autovalikoiman saa varmimmin etukäteen varaava asiakas. Vuokraamot palvelevat asiakkaita yleensä 24h-periaatteella, eli voit saada auton allesi, vaikka laskeutuisit kentälle keskellä yötä. Auton palautus onnistuu kätevästi lentokentällä ennen paluulentoa. Myös Frankfurtin juna-asemilla ja ydinkeskustassa, suosituimpien hotellialueiden tuntumassa, toimii lukuisia autovuokraamoita. Koska kaupunki on suuri, pyri aina varaamaan auto mahdollisimman läheltä majapaikkaasi. Isoimmat autovuokraamoketjut toimittavat lisämaksusta auton mihin tahansa pyytämääsi paikkaan. Ne myös noutavat auton tarvittaessa vaikka hotelliltasi. Mikäli paluulentosi lähtee Saksassa jostain muualta kuin Frankfurtista, tiedustele vuokraamoilta mahdollisuutta yhdensuuntaiseen vuokraukseen. Näin voit palauttaa autosi johonkin toiseen saksalaiskaupunkiin. Tästä peritään kuitenkin yleensä lisämaksu.


Autonvuokraustarjoukset Frankfurt, Hessen

Löydä kohteesta Frankfurt juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

30 € - 79 €

Kaikki autotyypit

37 € - 82 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 45 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Frankfurt, Saksan on toukokuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 52 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Frankfurt, Saksan on helmikuuta. Hinta on 18 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 79 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Frankfurt, Saksan on tammikuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 32 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt suuri auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 48 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Frankfurt, Saksan on lokakuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 60 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Frankfurt, Saksan on heinäkuuta. Hinta on 61 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 10 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 64 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Frankfurt, Saksan on heinäkuuta. Hinta on 3 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 67 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 16 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt luksus auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

23 €/pvä

8 huhti - 15 huhti
Toyota Corolla
Toyota Aygo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

11 kesä - 14 kesä
Toyota Aygo
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

28 €/pvä

8 huhti - 15 huhti
Ford Fiesta

Frankfurt autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Frankfurt, Hessen

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,1

Nouto/palautus

8,3

Value

9,1

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

7,9

Value

7,1

Europcar

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,0

Value

6,8

Budget

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,0

Value

6,5

Enterprise Rent-A-Car

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,7

Value

6,2

Avis

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,5

Value

6,0

Sixt

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,4

Value

6,2

BUCHBINDER

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

8,0

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Frankfurt

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Frankfurt

Suosituin vuokraamo

Enterprise Rent-A-Car

Suositut autotyypit

Compact, Intermediate, Full-size

Halvin vuokra-auto

25 €

Suosituin malli

Skoda Octavia Combi
Suosituin Frankfurt autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Enterprise Rent-A-Car. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Wheego ja Ok Mobility.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Frankfurt viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Intermediate, Full-size.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Frankfurt on 25 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 71 €/pvä.
Kohteen Frankfurt suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Skoda Octavia Combi. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Compact Wagon.

Vuokraa auto läheltä kohteen Frankfurt suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Frankfurt
Hyatt Place Frankfurt Airport

Hyatt Place Frankfurt Airport

De-Saint-Exupéry-Straße 4, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

8,5 km kaupungin keskustasta

Hotel Plaza

Hotel Plaza

Esslinger Strasse, 8, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

1,6 km kaupungin keskustasta

Steigenberger Airport Hotel

Steigenberger Airport Hotel

Unterschweinstiege 16, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

8,8 km kaupungin keskustasta

Holiday Inn Frankfurt Airport

Holiday Inn Frankfurt Airport

Bessie-Coleman-Strasse 16, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

8,9 km kaupungin keskustasta

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

The Squaire, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

10,1 km kaupungin keskustasta

Hilton Frankfurt Airport

Hilton Frankfurt Airport

The Squaire Am Flughafen Frankfurt 60549, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

10,2 km kaupungin keskustasta

Frankfurt Airport Marriott Hotel

Frankfurt Airport Marriott Hotel

Airport / Terminal 1, Hugo-Eckener-Ring 15, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

10,2 km kaupungin keskustasta

Hampton by Hilton Frankfurt Airport

Hampton by Hilton Frankfurt Airport

Thea-Rasche,6, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

9,0 km kaupungin keskustasta

The Westin Grand Frankfurt

The Westin Grand Frankfurt

Konrad-Adenauer-Str. 7, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

0,7 km kaupungin keskustasta

Staycity Aparthotels Frankfurt Airport

Staycity Aparthotels Frankfurt Airport

Amelia-Mary-Earhart-Straße 9, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

8,8 km kaupungin keskustasta

Intercityhotel Frankfurt Hauptbahnhof Süd

Intercityhotel Frankfurt Hauptbahnhof Süd

Mannheimer Str. 21, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

1,5 km kaupungin keskustasta

Sheraton Frankfurt Airport Hotel and Conference Center

Sheraton Frankfurt Airport Hotel and Conference Center

Flughafen Terminal 1, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

10,2 km kaupungin keskustasta

a&o Frankfurt Galluswarte

a&o Frankfurt Galluswarte

Mainzer Landstrasse 226-230, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

2,7 km kaupungin keskustasta

Scandic Frankfurt Museumsufer

Scandic Frankfurt Museumsufer

Wilhelm-Leuschner-Strasse 44, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

1,1 km kaupungin keskustasta

Park Inn by Radisson Frankfurt Airport

Park Inn by Radisson Frankfurt Airport

Amelia-Mary-Earhart-Str. 10, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

8,8 km kaupungin keskustasta

Steigenberger Icon Frankfurter Hof

Steigenberger Icon Frankfurter Hof

Am Kaiserplatz, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

0,5 km kaupungin keskustasta

Frankfurt Marriott Hotel

Frankfurt Marriott Hotel

Hamburger Allee 2, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

2,3 km kaupungin keskustasta

Grand Hotel Downtown

Grand Hotel Downtown

Taunusstrasse 48- 50, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

1,2 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Frankfurt - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Frankfurt, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa huhtikuu kohteessa Frankfurt, Saksa?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Frankfurt ajankohtana huhtikuu on keskihinnaltaan 78 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 78 €. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Frankfurt ajankohtana huhtikuu oli 46 € – mutta jopa 35 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Peritäänkö Frankfurt, Saksa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Frankfurt on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Frankfurt suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Enterprise Rent-A-Car, Hertz ja Europcar, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Frankfurt huhtikuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Frankfurt huhtikuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 13 °C ja sademäärä 60 mm cm huhtikuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Frankfurt maksaa keskimäärin 37 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Frankfurt, Saksa?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Frankfurt on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Frankfurt taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Frankfurt alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on Tiedotus.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Citroen DS7 Crossback vuokra-autoja kaupungissa Frankfurt?

Millainen sää on kohteessa Frankfurt, Saksa kuukauden maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana kaupungin Frankfurt sademäärä on 50 mm ja keskilämpötila 6 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Frankfurt parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Frankfurt samanlainen kuin muualla Hessen alueella?

Jos etsit Frankfurt vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden maaliskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Hessen lämpötila on yleensä 4 °C ja sademäärä vastaavasti 33,3 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Frankfurt hinnat?

autoa Frankfurt hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Frankfurt?

140 toimijaa on valittavissa autoa Frankfurt maaliskuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Frankfurt?

Eri maissa, myös kohteessa Frankfurt, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Frankfurt?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Frankfurt, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Frankfurt?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Frankfurt momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Frankfurt?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Frankfurt, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Frankfurt, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Frankfurt, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Frankfurt momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Frankfurt.

Löytyykö kohteesta Frankfurt autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Frankfurt löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Frankfurt vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Frankfurt.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Frankfurt

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Frankfurt

Suositut vuokra-autotyypit Frankfurtissa


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.