Autonvuokraus Frankfurt, Saksa

Haussa halpa vuokra-auto Frankfurt, Saksa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Frankfurt, Saksa
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Frankfurt, Saksa
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Frankfurt, Saksa

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

20 € - 43 €

Kaikki autotyypit

23 € - 73 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksa on 28 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Frankfurt, Saksa on huhtikuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Frankfurt. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Frankfurt Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksa on 38 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Frankfurt, Saksa on huhtikuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Frankfurt. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Frankfurt Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksa on 41 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Frankfurt, Saksa on joulukuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Frankfurt. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Frankfurt Suuri vuokra-autohinnat.

Pakettiauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksa on 44 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Frankfurt, Saksa on lokakuuta. Hinta on 27 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € päivässä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Frankfurt. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Frankfurt Pakettiauto vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Frankfurt: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Frankfurt, Saksa
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

9,0
11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

7,0

Value

7,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,7

Value

6,3
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

5,0

Value

9,0
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,2

Value

6,1
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

5,8

Value

5,5
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,3

Comfort

4,8

Kokonaisarvosana

3,5

Value

3,9

Tietoja matkastasi kohteeseen Frankfurt

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Frankfurtissa?

Auton vuokraus Frankfurtissa on yleensä helppoa kaikille yli 18-vuotiaille kuskeille, joilla on voimassa oleva ajokortti. Saksassa autovuokraamoilla ei yleensä ole asiakkailleen ikärajoja, tosin jotkin yritykset vuokraavat autoja vain noin 19–21-vuotiaille. Osa autovuokraamoista voi myös vaatia, että kuski on suorittanut ajokortin vähintään vuosi sitten. 18-vuotiaillakaan ei kuitenkaan pitäisi olla Frankfurtissa ongelmia sopivan vuokraamon löytämisessä, sillä vaihtoehtoja on monia. Nuorilta autoilijoilta Saksan autovuokraamot perivät tavallisesti nuoren kuljettajan lisämaksun, joka on normaalisti noin 10–20 euroa jokaista vuokrapäivää kohden. Mikäli haluat vuokrata auton halvalla, vertaa tarkkaan vuokraamoja ja niiden lisämaksuja. Lisämaksuissa voi olla suuria eroja.

Tärkeää tietoa Frankfurtin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Frankfurt on yksi Saksan suurimmista kaupungista, eli autoilijan kannattaa varautua vilkkaaseen liikenteeseen. Etenkin aikaisin aamulla ja alkuillasta ruuhkat ovat tavallisia niin keskustassa kuin kaupunkia ympäröivillä valtateilläkin. Suomalaiskuskeille Frankfurtissa ajaminen on pääsääntöisesti helppoa, sillä Saksan liikennesäännöt eivät poikkea merkittävästi suomalaisista. Eniten huomiota vaatii liikenne moottoriteillä. Saksan moottoriteille (Autobahn) ei ole asetettu yleistä nopeusrajoitusta, joten Frankfurtin ympäristössä on tieosuuksia, joilla nopeudet voivat kasvaa hyvinkin korkeiksi. Mikäli haluat ajaa muita hitaampaan tahtiin, ryhmittäydy aina moottoritien oikealle kaistalle. Osalle moottoriteistä on merkitty alueellisia nopeusrajoituksia, jotka voivat vaihdella 80–120 kilometrin välillä. Kaupunkialueella ja taajamissa maksiminopeusrajoitus on 50 kilometriä tunnissa, jos kadulle ei ole merkitty matalampaa nopeusrajoitusta. Mikäli et halua autoilla Frankfurtin keskustassa, ota käyttöösi keskustan ulkopuolelta löytyvät P+R-parkkipaikat. Voit pysäköidä autosi näille juna-asemien tuntumassa sijaitseville edullisille parkkialueille ja jatkaa junalla matkaa ydinkeskustaan.

Nähtävyyksiä Frankfurtissa ja sen lähellä

Frankfurtin keskustassa nähtävyyksiä on helppo ihailla kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä. Esimerkiksi Frankfurtin vanhankaupungin, Altstadtin, kapeita katuja kannattaa tutkia mieluiten jalkaisin. Auton vuokraus Frankfurtissa kannattaa kuitenkin silloin, jos matka-aikataulusi sallii päiväretket ydinkaupungin ulkopuolelle. Vieraile esimerkiksi historiallisessa Heidelbergissä, joka sijaitsee noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä Frankfurtista. Vuokraa auto ja suuntaa myös Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvaan Reinin laaksoon. Laakso-alueella on monta mielenkiintoista kylää, joten kauniille alueelle suunnatessa auto kannattaa vuokrata ainakin pariksi päiväksi. Shoppailun ystävän unelmakohde on Wertheim Village -ostoskylä noin tunnin automatkan päässä Frankfurtista. Kierrä lisäksi tutustumassa Frankfurtin lähiseudun upeisiin linnoihin, kuten Burg Eltziin ja Schloss Neuschwansteiniin.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Mikäli auton vuokraus Frankfurtissa on ajankohtaista, kiinnitä huomiota vakuutukseen, joka vuokra-auton hintaan sisältyy. Saksassa auton vuokrauksen hintaan kuuluu aina vakuutus, joka voi kuitenkin olla sisällöltään riittämätön kuskin tarpeita ajatellen. Yleensä siihen sisältyy esimerkiksi vahinkovakuutus, joka korvaa mahdolliset kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot esimerkiksi kolaritilanteessa. Usein vakuutuksessa on omavastuuosuus, joka jää vahinkotilanteessa kuskin itsensä maksettavaksi. Mikäli Saksan nopeatempoinen moottoritieliikenne jännittää tai vieraassa maassa autoilu pelottaa, kannattaa vuokra-auton vakuutuspakettia parantaa erilaisilla lisävakuutuksilla. Kokemattoman autoilijan on suositeltavaa maksaa lisämaksu, jolla vakuutuksen omavastuuosuus poistuu tai pienentyy merkittävästi. Näin voit autoilla rauhallisin mielin. Kysy vuokraamoilta myös muista tarjolla olevista vakuutuksista.

Voiko Frankfurtissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaismatkailijat voivat ajaa Frankfurtissa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Auton vuokraaminen onnistuu ainoastaan voimassa olevan ajokortin avulla, eli muista ottaa ajokortti mukaan reissuun. Ota vuokraamoon mukaan myös virallinen henkilöllisyystodistus, eli passi tai henkilökortti.

Mistä auton nouto ja palautus Frankfurtissa onnistuu?

Auton vuokraus käy Frankfurtissa kätevästi Frankfurtin lentokentältä. Voit varata auton etukäteen ja noutaa sen lentokentälle laskeuduttuasi. Vuokra-auto on yleensä mahdollista saada mukaan lentoasemalta ilman ennakkovarausta, mutta edullisen ja kattavan autovalikoiman saa varmimmin etukäteen varaava asiakas. Vuokraamot palvelevat asiakkaita yleensä 24h-periaatteella, eli voit saada auton allesi, vaikka laskeutuisit kentälle keskellä yötä. Auton palautus onnistuu kätevästi lentokentällä ennen paluulentoa. Myös Frankfurtin juna-asemilla ja ydinkeskustassa, suosituimpien hotellialueiden tuntumassa, toimii lukuisia autovuokraamoita. Koska kaupunki on suuri, pyri aina varaamaan auto mahdollisimman läheltä majapaikkaasi. Isoimmat autovuokraamoketjut toimittavat lisämaksusta auton mihin tahansa pyytämääsi paikkaan. Ne myös noutavat auton tarvittaessa vaikka hotelliltasi. Mikäli paluulentosi lähtee Saksassa jostain muualta kuin Frankfurtista, tiedustele vuokraamoilta mahdollisuutta yhdensuuntaiseen vuokraukseen. Näin voit palauttaa autosi johonkin toiseen saksalaiskaupunkiin. Tästä peritään kuitenkin yleensä lisämaksu.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Frankfurt, Saksa kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Frankfurt lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Frankfurt

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Frankfurt noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Frankfurt sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Enterprise, Avis ja Dollar. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Frankfurt autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Auton vuokraaminen kaupungissa Frankfurt on halvinta, kun käytät vuokraamon Hertz yhtä heidän 5 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 18 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 40 €/päivä.

 • Peritäänkö Frankfurt, Saksa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Frankfurt on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Frankfurt suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Enterprise, Avis ja Dollar, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Frankfurt helmikuu ajaksi?

  Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Frankfurt helmikuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 6 °C ja sademäärä 50 mm cm helmikuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Frankfurt maksaa keskimäärin 33 €/päivä.

 • Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Frankfurt?

  Kaupungissa Europcar on 11 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 77 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Frankfurt, Saksa?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Frankfurt on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Frankfurt taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Frankfurt alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on Tiedotus.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Frankfurt?

  Fiat 500 ja Ford Focus automallit kaupungissa Frankfurt ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Fiat 500 vuokrahinnat kaupungissa Frankfurt voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 40 €/päivä ja alhaisimmillaan 22 €/päivä. Ford Focus vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 23 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 17 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Frankfurt, Saksa kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Frankfurt sademäärä on 40 mm ja keskilämpötila 1 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Frankfurt parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Frankfurt kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Frankfurt. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Frankfurt vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Fiat 500, Fiat Panda tai Ford Focus.

 • Onko sää kaupungissa Frankfurt samanlainen kuin muualla Hessen alueella?

  Jos etsit Frankfurt vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Hessen lämpötila on yleensä 0 °C ja sademäärä vastaavasti 36,7 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Frankfurt lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Frankfurt

Aloita matkan suunnittelu - Frankfurt