Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Frankfurt, Hessen

Haussa halpa vuokra-auto Frankfurt, Hessen? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Frankfurt, Saksa
1. maaliskuu — 8. maaliskuu
Frankfurt, Saksa
pe 1/3
Keskipäivä
pe 8/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Frankfurt

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Frankfurt

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Frankfurt?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Frankfurt löytyvät yleensä Ok Mobility kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaOk Mobility, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 12 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt on 23 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Frankfurt?

Vuokraamolla keddy by Europcar on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Frankfurt 18 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Frankfurt?

Kun vuokraat autoa kaupungista Frankfurt, suurin osa käyttäjistämme valitsee Ford Kuga keskimääräiseen hintaan 44 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Skoda Octavia Combi 53 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Kuga vuokra-autoja kaupungista Frankfurt niinkin alhaiseen hintaan kuin 25 €/pvä ja Skoda Octavia Combi hintaan 32 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Frankfurt, Hessen autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Frankfurt, Hessen
Edullinen16 €/pvä
Pienikokoinen17 €/pvä
Keskikokoinen23 €/pvä
Mini15 €/pvä
Korkeatasoinen52 €/pvä
Luksus50 €/pvä
Pienikokoinen maasturi25 €/pvä
Keskikokoinen maasturi26 €/pvä
Pienikokoinen farmari29 €/pvä
Keskikokoinen farmari37 €/pvä
Premium-farmari54 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Frankfurt autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Frankfurtissa?

Auton vuokraus Frankfurtissa on yleensä helppoa kaikille yli 18-vuotiaille kuskeille, joilla on voimassa oleva ajokortti. Saksassa autovuokraamoilla ei yleensä ole asiakkailleen ikärajoja, tosin jotkin yritykset vuokraavat autoja vain noin 19–21-vuotiaille. Osa autovuokraamoista voi myös vaatia, että kuski on suorittanut ajokortin vähintään vuosi sitten. 18-vuotiaillakaan ei kuitenkaan pitäisi olla Frankfurtissa ongelmia sopivan vuokraamon löytämisessä, sillä vaihtoehtoja on monia. Nuorilta autoilijoilta Saksan autovuokraamot perivät tavallisesti nuoren kuljettajan lisämaksun, joka on normaalisti noin 10–20 euroa jokaista vuokrapäivää kohden. Mikäli haluat vuokrata auton halvalla, vertaa tarkkaan vuokraamoja ja niiden lisämaksuja. Lisämaksuissa voi olla suuria eroja.

Tärkeää tietoa Frankfurtin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Frankfurt on yksi Saksan suurimmista kaupungista, eli autoilijan kannattaa varautua vilkkaaseen liikenteeseen. Etenkin aikaisin aamulla ja alkuillasta ruuhkat ovat tavallisia niin keskustassa kuin kaupunkia ympäröivillä valtateilläkin. Suomalaiskuskeille Frankfurtissa ajaminen on pääsääntöisesti helppoa, sillä Saksan liikennesäännöt eivät poikkea merkittävästi suomalaisista. Eniten huomiota vaatii liikenne moottoriteillä. Saksan moottoriteille (Autobahn) ei ole asetettu yleistä nopeusrajoitusta, joten Frankfurtin ympäristössä on tieosuuksia, joilla nopeudet voivat kasvaa hyvinkin korkeiksi. Mikäli haluat ajaa muita hitaampaan tahtiin, ryhmittäydy aina moottoritien oikealle kaistalle. Osalle moottoriteistä on merkitty alueellisia nopeusrajoituksia, jotka voivat vaihdella 80–120 kilometrin välillä. Kaupunkialueella ja taajamissa maksiminopeusrajoitus on 50 kilometriä tunnissa, jos kadulle ei ole merkitty matalampaa nopeusrajoitusta. Mikäli et halua autoilla Frankfurtin keskustassa, ota käyttöösi keskustan ulkopuolelta löytyvät P+R-parkkipaikat. Voit pysäköidä autosi näille juna-asemien tuntumassa sijaitseville edullisille parkkialueille ja jatkaa junalla matkaa ydinkeskustaan.

Nähtävyyksiä Frankfurtissa ja sen lähellä

Frankfurtin keskustassa nähtävyyksiä on helppo ihailla kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä. Esimerkiksi Frankfurtin vanhankaupungin, Altstadtin, kapeita katuja kannattaa tutkia mieluiten jalkaisin. Auton vuokraus Frankfurtissa kannattaa kuitenkin silloin, jos matka-aikataulusi sallii päiväretket ydinkaupungin ulkopuolelle. Vieraile esimerkiksi historiallisessa Heidelbergissä, joka sijaitsee noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä Frankfurtista. Vuokraa auto ja suuntaa myös Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvaan Reinin laaksoon. Laakso-alueella on monta mielenkiintoista kylää, joten kauniille alueelle suunnatessa auto kannattaa vuokrata ainakin pariksi päiväksi. Shoppailun ystävän unelmakohde on Wertheim Village -ostoskylä noin tunnin automatkan päässä Frankfurtista. Kierrä lisäksi tutustumassa Frankfurtin lähiseudun upeisiin linnoihin, kuten Burg Eltziin ja Schloss Neuschwansteiniin.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Mikäli auton vuokraus Frankfurtissa on ajankohtaista, kiinnitä huomiota vakuutukseen, joka vuokra-auton hintaan sisältyy. Saksassa auton vuokrauksen hintaan kuuluu aina vakuutus, joka voi kuitenkin olla sisällöltään riittämätön kuskin tarpeita ajatellen. Yleensä siihen sisältyy esimerkiksi vahinkovakuutus, joka korvaa mahdolliset kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot esimerkiksi kolaritilanteessa. Usein vakuutuksessa on omavastuuosuus, joka jää vahinkotilanteessa kuskin itsensä maksettavaksi. Mikäli Saksan nopeatempoinen moottoritieliikenne jännittää tai vieraassa maassa autoilu pelottaa, kannattaa vuokra-auton vakuutuspakettia parantaa erilaisilla lisävakuutuksilla. Kokemattoman autoilijan on suositeltavaa maksaa lisämaksu, jolla vakuutuksen omavastuuosuus poistuu tai pienentyy merkittävästi. Näin voit autoilla rauhallisin mielin. Kysy vuokraamoilta myös muista tarjolla olevista vakuutuksista.

Voiko Frankfurtissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaismatkailijat voivat ajaa Frankfurtissa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Auton vuokraaminen onnistuu ainoastaan voimassa olevan ajokortin avulla, eli muista ottaa ajokortti mukaan reissuun. Ota vuokraamoon mukaan myös virallinen henkilöllisyystodistus, eli passi tai henkilökortti.

Mistä auton nouto ja palautus Frankfurtissa onnistuu?

Auton vuokraus käy Frankfurtissa kätevästi Frankfurtin lentokentältä. Voit varata auton etukäteen ja noutaa sen lentokentälle laskeuduttuasi. Vuokra-auto on yleensä mahdollista saada mukaan lentoasemalta ilman ennakkovarausta, mutta edullisen ja kattavan autovalikoiman saa varmimmin etukäteen varaava asiakas. Vuokraamot palvelevat asiakkaita yleensä 24h-periaatteella, eli voit saada auton allesi, vaikka laskeutuisit kentälle keskellä yötä. Auton palautus onnistuu kätevästi lentokentällä ennen paluulentoa. Myös Frankfurtin juna-asemilla ja ydinkeskustassa, suosituimpien hotellialueiden tuntumassa, toimii lukuisia autovuokraamoita. Koska kaupunki on suuri, pyri aina varaamaan auto mahdollisimman läheltä majapaikkaasi. Isoimmat autovuokraamoketjut toimittavat lisämaksusta auton mihin tahansa pyytämääsi paikkaan. Ne myös noutavat auton tarvittaessa vaikka hotelliltasi. Mikäli paluulentosi lähtee Saksassa jostain muualta kuin Frankfurtista, tiedustele vuokraamoilta mahdollisuutta yhdensuuntaiseen vuokraukseen. Näin voit palauttaa autosi johonkin toiseen saksalaiskaupunkiin. Tästä peritään kuitenkin yleensä lisämaksu.


Autonvuokraustarjoukset Frankfurt, Hessen

Löydä kohteesta Frankfurt juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

30 € - 80 €

Kaikki autotyypit

37 € - 83 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 45 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Frankfurt, Saksan on toukokuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 17 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt pieni car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 52 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Frankfurt, Saksan on helmikuuta. Hinta on 27 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 2 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt keskikoko car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 78 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Frankfurt, Saksan on maaliskuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 32 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt suuri car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 48 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Frankfurt, Saksan on lokakuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt, Saksan on 62 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Frankfurt, Saksan on marraskuuta. Hinta on 56 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Hyundai i10
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

15 €/pvä

7 maalis - 10 maalis
Hyundai i10
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

16 €/pvä

15 maalis - 19 maalis
Toyota Yaris
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

17 €/pvä

7 maalis - 10 maalis
Ford Focus

Frankfurt autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Frankfurt, Hessen

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,1

Nouto/palautus

8,3

Value

9,1

keddy by Europcar

18 sijaintia

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

7,9

Value

7,1

Europcar

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

6,9

Value

7,0

Budget

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,0

Value

6,5

Enterprise Rent-A-Car

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,8

Value

6,3

Avis

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,5

Value

6,0

Sixt

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,4

Value

6,2

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Frankfurt

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Frankfurt

Suosituin vuokraamo

Ok Mobility

Suositut autotyypit

Compact, SUV, Intermediate

Halvin vuokra-auto

33 €

Suosituin malli

Skoda Citigo
Suosituin Frankfurt autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Ok Mobility. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Europcar ja Alamo.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Frankfurt viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, SUV, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Frankfurt on 33 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 41 €/pvä.
Kohteen Frankfurt suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Skoda Citigo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Toyota Aygo.

Vuokraa auto läheltä kohteen Frankfurt suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Frankfurt
Hyatt Place Frankfurt Airport

Hyatt Place Frankfurt Airport

De-Saint-Exupéry-Straße 4, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

8,5 km kaupungin keskustasta

Hotel Plaza

Hotel Plaza

Esslinger Strasse, 8, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

1,6 km kaupungin keskustasta

Steigenberger Airport Hotel

Steigenberger Airport Hotel

Unterschweinstiege 16, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

8,8 km kaupungin keskustasta

Holiday Inn Frankfurt Airport

Holiday Inn Frankfurt Airport

Bessie-Coleman-Strasse 16, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

8,9 km kaupungin keskustasta

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

The Squaire, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

10,1 km kaupungin keskustasta

Hilton Frankfurt Airport

Hilton Frankfurt Airport

The Squaire Am Flughafen Frankfurt 60549, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

10,2 km kaupungin keskustasta

Frankfurt Airport Marriott Hotel

Frankfurt Airport Marriott Hotel

Airport / Terminal 1, Hugo-Eckener-Ring 15, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

10,2 km kaupungin keskustasta

Hampton by Hilton Frankfurt Airport

Hampton by Hilton Frankfurt Airport

Thea-Rasche,6, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

9,0 km kaupungin keskustasta

Intercityhotel Frankfurt Hauptbahnhof Süd

Intercityhotel Frankfurt Hauptbahnhof Süd

Mannheimer Str. 21, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

1,5 km kaupungin keskustasta

The Westin Grand Frankfurt

The Westin Grand Frankfurt

Konrad-Adenauer-Str. 7, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

0,7 km kaupungin keskustasta

a&o Frankfurt Galluswarte

a&o Frankfurt Galluswarte

Mainzer Landstrasse 226-230, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

2,7 km kaupungin keskustasta

Staycity Aparthotels Frankfurt Airport

Staycity Aparthotels Frankfurt Airport

Amelia-Mary-Earhart-Straße 9, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

8,8 km kaupungin keskustasta

Sheraton Frankfurt Airport Hotel and Conference Center

Sheraton Frankfurt Airport Hotel and Conference Center

Flughafen Terminal 1, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

10,2 km kaupungin keskustasta

Grand Hotel Downtown

Grand Hotel Downtown

Taunusstrasse 48- 50, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

1,2 km kaupungin keskustasta

Scandic Frankfurt Museumsufer

Scandic Frankfurt Museumsufer

Wilhelm-Leuschner-Strasse 44, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

1,1 km kaupungin keskustasta

Steigenberger Icon Frankfurter Hof

Steigenberger Icon Frankfurter Hof

Am Kaiserplatz, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

0,5 km kaupungin keskustasta

Park Inn by Radisson Frankfurt Airport

Park Inn by Radisson Frankfurt Airport

Amelia-Mary-Earhart-Str. 10, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

8,8 km kaupungin keskustasta

Frankfurt Marriott Hotel

Frankfurt Marriott Hotel

Hamburger Allee 2, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

2,3 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Frankfurt - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Frankfurt, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Frankfurt, Saksa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Frankfurt on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Frankfurt suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Enterprise Rent-A-Car, Hertz ja Europcar, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Frankfurt maaliskuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Frankfurt maaliskuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 8 °C ja sademäärä 50 mm cm maaliskuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Frankfurt maksaa keskimäärin 47 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Frankfurt, Saksa?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Frankfurt on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Frankfurt taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Frankfurt alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on Tiedotus.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi Q5 vuokra-autoja kaupungissa Frankfurt?

Millainen sää on kohteessa Frankfurt, Saksa kuukauden helmikuu aikana?

Kuukauden helmikuu aikana kaupungin Frankfurt sademäärä on 40 mm ja keskilämpötila 2 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Frankfurt parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Frankfurt samanlainen kuin muualla Hessen alueella?

Jos etsit Frankfurt vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden helmikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Hessen lämpötila on yleensä 1 °C ja sademäärä vastaavasti 30 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Frankfurt hinnat?

autoa Frankfurt hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Frankfurt?

141 toimijaa on valittavissa autoa Frankfurt helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Frankfurt?

Eri maissa, myös kohteessa Frankfurt, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Frankfurt?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Frankfurt, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Frankfurt?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Frankfurt momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Frankfurt?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Frankfurt, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Frankfurt, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Frankfurt, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Frankfurt momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Frankfurt.

Löytyykö kohteesta Frankfurt autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Frankfurt löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Frankfurt vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Frankfurt.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Frankfurt

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Frankfurt

Suositut vuokra-autotyypit Frankfurtissa


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Frankfurtissa
pe 1/3
Keskipäivä
pe 8/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.