Hotellit Saksassa

Etsi hotellitarjoukset 209288 Saksassa

Saksa
26. toukokuu — 27. toukokuu2
Saksa
to 26/5
pe 27/5

Suositut Saksa hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Saksa
Hinta
€18.79
€208.51
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupungit hotellin varaamiseen kohteessa Saksa

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat suosituissa kaupungeissa alueella Saksa

Hinta

73 € - 151 €

HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA SAKSAFrankfurt23 % halvempiHotellit kohteessa Frankfurt ovat halvimpia alueella Saksa hinnan ollessa keskimäärin vain 73 € per yö
ALUEEN SAKSA KALLEIN KAUPUNKIGarmisch-Partenkirchen37 % kalliimpiSaksa kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Garmisch-Partenkirchen, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 151 € per yö
SUOSITUIN KAUPUNKI: SAKSABerliini76 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Berliini kuin mistään muusta kaupungista kohteessa Saksa

Tekemistä naapurustossa Saksa


Hotellit suosituissa kaupungeissa Saksa alueella

Alapuolella ovat suosituimmat kaupungit Saksa alueella majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Saksa

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Saksa
Matalasesonkielokuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkimarraskuukallein aika yöpyä
29 %odotettu hintojen lasku
45 %odotettu hinnannousu

Hinta

80 € - 207 €

Kallein viikonpäivämaanantaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäiväsunnuntaion viikon halvin päivä varata
136 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
78 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Tietoja majoittumisesta kohteessa Saksa

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Saksa

Saksassa on kaupunkeja ja metropoleja jokaiseen lähtöön ja tarpeeseen. Pääkaupunki Berliini tarjoaa sekoituksen ihmisiä ja kulttuureja, vastakkainasettelua historian ja modernin välillä sekä arkkitehtuuria laidasta laitaan. Berliinissä pääset liikkumaan paikasta toiseen koko kaupungin kattavalla ja minuutintarkalla junien, metrojen, linja-autojen, raitiovaunujen ja lauttojen verkostolla. Berliiniläisiä hotelleja ovat esimerkiksi Steigenberger Hotel Berlin tai The Westin Grand, Berlin. Saksan romantiikan aikakauden keskus Heidelberg lounaisessa Saksassa on tarjonnut vuosisatoja inspiraatiota taiteilijoille ja tekee sitä edelleen. Heidelberg on tullut tunnetuksi muun muassa Mark Twainin inspiraation lähteenä vuosien saatossa. Idyllinen pikkukaupunki vanhoine mukulakivineen tuo myös hyvää kontrastia metropolikaupunkien vilkkaaseen katukuvaan. Heidelbergissä pääset liikkumaan ympäri kaupunkia linja-autoilla sekä raitiovaunuilla. Halpoja hotelleja Heidelbergissä ovat muun muassa Leonardo Hotel Heidelberg sekä NH Heidelberg. Oktoberfestistään ja brezeleistään tunnettu München Etelä-Saksassa tarjoaa miljoonien ihmisten kirjon festivaalien aikana ja muina vuodenaikoina rauhaisaa kylämäistä tunnelmaa. Münchenin historia yltää 1200-luvulle ja kaupunki tunnetaan myös esimerkiksi kauniista puistoistaan ja puutarhoistaan, museoistaan, toreistaan ja yleisestä pikkukylämäisestä tunnelmastaan, vaikka kaupungissa asuukin puolitoista miljoonaa asukasta. Münchenissä liikut linja-autoilla, metrolla, junilla sekä raitiovaunuilla. Münchenin hotelleja ovat muun muassa Innspire Hotel sekä Maritim Hotel München.

Suurimmalle osalle ensimmäinen mielikuva Saksasta on Berliini ja vielä vahvemmin Brandenburgin portti. Brandenburgin portti huokuu historiaa 1700-luvulta sekä sen inspiroimasta Antiikin Kreikasta. Aikoinaan symboli Itä- ja Länsi-Saksan jakautumisesta on nykyään kaupungin suosituimpia ja majesteettisimpia maamerkkejä. Portti on julkista kaupunkitilaa ja sinne on ilmainen pääsy. Historiasta innostuneille ehdoton matkakohde on Kölnin tuomiokirkko Kölnin kaupungissa. 1200-luvulla aloitettu ja 1800-luvulla vihdoin loppuun saatettu katedraali kuuluu Euroopan suurimpiin. Katedraaliin on pieni sisäänpääsymaksu. Jos etsit ulkoilumahdollisuuksia tai patikointia, Schwarzwaldin (Mustametsä) vuoristoalue takaa sinulle juuri sitä. Schwarzwald sijaitsee Saksan lounaisosassa Baden-Württembergin osavaltiossa. Vuoristoalueella on kattavat patikointireitit sekä tiheä, satumainen metsä, josta alue on saanut nimensä. Alueen voi myös kulkea lävitse maisemajunalla tai Black Forest Panoramic Route -reitillä, jota ajamalla näet koko alueen loiston. Alueelle on suurimmilta osin vapaa pääsy. Schwarzwaldista löydät hotellit Hotel Athos sekä Hotel Rathausglockel. Satumaisuutta etsiville löytyy Füssenin kaupungin läheisyydestä Etelä-Saksasta Neuschwansteinin linna, joka on inspiroinut muun muassa Walt Disneyä ikonisen linnansa suunnittelussa. Linnaan järjestetään maksullisia opastettuja kierroksia, mutta linna itsessään on nähtävyys pelkästään ulkopuoleltakin. Hotelleja Füssenissa ovat esimerkiksi Hotel Sonne ja Hotel Fantasia.

Jokainen saksalainen suurkaupunki on tunnettu yöelämästään, mutta listan kärkeen nousevat pääkaupunki Berliini sekä Hampuri ja Köln. Euroopan klubipääkaupungiksikin kutsutusta Berliinistä löydät laidasta laitaan tarjontaa yöelämällesi tarpeeseen kuin tarpeeseen. Kaupungin kuuluisimpiin klubeihin kuuluu Berghain. Klubi sijaitsee vanhassa voimalassa Kreuzbergin ja Friedrichshainin kaupunginosien välissä, ja tarjoaa maailmanluokan teknobileitä illasta toiseen. Matkailijoille ja bilettämiseen kyltymättömille löytyy Sunday Club -klubi, joka nimensä mukaisesti tarjoaa yöelämää yhtenä sunnuntaina kuukaudessa. Voit varata muun muassa hotellit Radisson Blu Hotel tai Hotel Bristol Berliinistä. Hampurista löytyy oma ”Punaisten lyhtyjen” alueensa St. Paulin kaupunginosasta, josta löydät kaikki kaupungin tärkeimmät bileet. Alueelta löydät laajan skaalan kohteita jokaiselle budjetille, kuten opiskelijaystävällisen Ex-Sparr -baarin tai tasokkaamman Glanz & Gloria - cocktail-baarin. Irlantilaisbaarit Molly Malone sekä Thomas Read tarjoavat aitoa irlantilaistunnelmaa. Große Freiheit 36 sekä Docks tarjoavat livemusiikkia illasta toiseen. Hotelleja Hampurissa ovat esimerkiksi Hotel Hafen Hamburg sekä Prizeotel Hamburg-City. Kölnistä löydät muun muassa Cologne Carnival Party -karnevaalin. Karnevaali järjestetään joka marraskuu, jolloin koko kaupunki pukeutuu näyttäviin pukuihin, ja baarit ja yökerhot eivät sulkeudu koskaan. Muina vuodenaikoina kaupunki tarjoaa silmänkantamattomiin baareja ja yökerhoja. Kölnin hotelleja ovat esimerkiksi Courtyard by Marriot sekä CityClass Hotel Residence am Dom.

Kaiken kattavasta kulttuurista kiinnostuneelle Saksasta löytyy useita kaupunkikohteita. Vanhassa teollisuushallissa sijaitseva Fabrik-kulttuurikeskus Hampurissa järjestää ympäri vuoden tapahtumia laidasta laitaan. Ohjelmatarjontaan kuuluu muun muassa konsertteja, väittelyitä, luentoja ja installaatioita. Jokainen tapahtuma hinnoitellaan erikseen. Hampurista löydät myös Stilwerk-konseptikeskuksen, joka kattaa kuudessa kerroksessaan design-, lifestyle- ja taideliikkeitä elämäänsä inspiraatiota etsiville. Keskuksesta löydät myös taidegallerioita moneen makuun. Keskukseen on vapaa pääsy. Musiikin ystäville ja musiikin historiasta kiinnostuneille löytyy Thomaskirche-kirkko Leipzigin kaupungissa Saksin osavaltiossa. Kirkko oli aikoinaan Bachin työpaikka ja inspiraation lähde. Tien toiselta puolelta löytyy Bach-museo. Sekä kirkko että museo ovat maksullisia. Taiteesta kiinnostuneille Leipzigistä löytyy myös taiteilijakompleksi Spinnerei. Spinnerei sijaitsee vanhassa puuvillatehtaassa ja teollisessa miljöössään majoittaa toistakymmentä galleriaa, taiteilijoiden studioita sekä luovia puoteja. Spinnereissä käyminen on täysin maksutonta. Spinnereistä löydät myös Leipzigin vanhimman gallerian, Eigen + Art -gallerian, joka aloitti toimintansa laittomana, peittäen oikean toimintansa toimimalla salonkina. Hampurista löydät muun muassa halvat hotellit Arcotel Rubin Hamburg sekä Hotel du Nord Alster.

tammikuu on kaikkein halvin kuukausi yöpyä kohteessa Saksa, jolloin hinta yöltä on yleensä 50 €. Tämä hinta on huomattavasti halvempi kuin kalleimman syyskuu hinta.

Käyttäjillämme on tapana käydä Berliini useammin kuin missään muussa kaupungissa heidän matkustaessa kohteeseen Saksa.

Kaupungissa München keskimääräinen hinta hotellihuoneelle on 100 € per yö. Tämä on noin 15 % kalliimpaa kuin missään muussa kaupungissa kohteessa Saksa.

Käyttäjiemme hakujen mukaan kaupungissa Berliini on maan alhaisimmat yöhinnat vain 22 €. Berliini tarjoaa hotellihuoneita hinnalla, joka on noin 70 % alhaisempi kuin kohteen Saksa kaupunkien keskimääräinen hinta.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Saksa

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Saksa
Maritim Strandhotel Travemünde

Maritim Strandhotel Travemünde

Trelleborgallee 2, Lübeck, Schleswig-Holstein, Germany

7,6
118 €
Leonardo Hotel Heidelberg

Leonardo Hotel Heidelberg

Pleikartsfoerster Str. 101, Heidelberg, Baden-Wurttemberg, Germany

7,7
59 €
SIDE Design Hotel Hamburg

SIDE Design Hotel Hamburg

Drehbahn 49, Hamburg, Hamburg, Germany

8,7
180 €
a&o Frankfurt Galluswarte

a&o Frankfurt Galluswarte

Mainzer Landstrasse 226-230, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

7,1
21 €
Hotel Neptun

Hotel Neptun

Seestr. 19, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

8,5
180 €
A&O Köln Neumarkt

A&O Köln Neumarkt

Mauritiuswall 64-66, Cologne, North Rhine-Westphalia, Germany

7,5
24 €
Hotel Des Nordens

Hotel Des Nordens

Alte Zollstraße 44, Harrislee, Schleswig-Holstein, Germany

7,2
118 €
Hotel Meeresburg

Hotel Meeresburg

Viktoriastrasse 14 (Eingang: Damenpfad), Norderney, Lower Saxony, Germany

7,4
78 €

Aloita matkan suunnittelu - Saksa


Miksi käyttää momondo?

momondo etsii sadoilta matkailusivustoilta hotellit sekä erilaisia majoitusvaihtoehtoja kohteesta Saksa ja antaa sinun suodattaa ne tarpeidesi mukaan. Sivuston käyttö on ilmaista, eikä siinä ole piilotettuja varausmaksuja tai muita kuluja.

Kun kaikki Saksa majoitusvaihtoehdot on löydetty hakumoottoreiden avulla, momondo auttaa sinua löytämään hyvän majoituspaikan antamalla sinun suodattaa tuloksia. Jos etsit paikkoja, jotka tarjoavat ilmaisen aamiaisen siihen löytyy oma suodatin. Tarvitsetko ilmaisen internetin tai maksuttoman peruutuksen? Kaikki tämä ja paljon muuta löytyy momondon sivuilta monipuolisten hakuehtojen avulla.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.