Top-hotellit
Kaupungit
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Hotellit Saksassa

Hotellit Saksassa

Etsi  30347 hotellitarjousta Saksassa

Saksa
28. June — 29. June2
Sun 23/6
Thu 27/6
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Suositut Saksa hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Saksa
Hinta
€24
€228
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Hotellit suosituissa kaupungeissa Saksa alueella

Alapuolella ovat suosituimmat kaupungit Saksa alueella majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

momondon suosikkihotellit kaupungissa Saksa

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Saksa

Hyödyllisiä tärppejä Saksa hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Saksa

Halvin hotellihinta

23 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Intercontinental Berlin, An IHG Hotel

Hotellit lähellä lentokenttää

2044

Keskimääräinen oleskelun kesto

3 päivää
Halvin hinta huoneelle Saksassa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 23 €/yö. Tämä hinta on saatavilla a&o Berlin Mitte, 2-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Intercontinental Berlin, An IHG Hotel, suosituimmasta viiden tähden hotellista Saksassa(8,8/10 luokitus - perustuu 3 468 arvosteluun).
Saksassa löytyy 2 044 hotellia lähellä Frankfurt. My Cloud Transit Hotel on lähin 0,9 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 3 päivää majoittuessaan hotelleihin Saksassa. Keskimääräinen majoitushinta 3 päiväksi Saksassa viime viikolla on 370 €.

Milloin varata hotelli kohteesta Saksa

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Saksa
Matalasesonkitammikuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkikesäkuukallein aika yöpyä
19 %odotettu hintojen lasku
13 %odotettu hinnannousu

Hinta

100 € - 141 €

Halvin viikonpäiväsunnuntaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivätiistaion viikon kallein päivä varata
103 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
139 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Parhaat kaupungit hotellin varaamiseen kohteessa Saksa

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat suosituissa kaupungeissa alueella Saksa

Hinta

59 € - 124 €

HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA SAKSAFrankfurt30 % halvempiHotellit kohteessa Frankfurt ovat halvimpia alueella Saksa hinnan ollessa keskimäärin vain 59 € per yö
ALUEEN SAKSA KALLEIN KAUPUNKIGarmisch-Partenkirchen33 % kalliimpiSaksa kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Garmisch-Partenkirchen, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 124 € per yö
SUOSITUIN KAUPUNKI: SAKSABerliini67 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Berliini kuin mistään muusta kaupungista kohteessa Saksa

Tietoja majoittumisesta kohteessa Saksa

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Saksa

Missä kaupungeissa Saksassa kannattaa vierailla?

Saksassa on kaupunkeja ja metropoleja jokaiseen lähtöön ja tarpeeseen. Pääkaupunki Berliini tarjoaa sekoituksen ihmisiä ja kulttuureja, vastakkainasettelua historian ja modernin välillä sekä arkkitehtuuria laidasta laitaan. Berliinissä pääset liikkumaan paikasta toiseen koko kaupungin kattavalla ja minuutintarkalla junien, metrojen, linja-autojen, raitiovaunujen ja lauttojen verkostolla. Berliiniläisiä hotelleja ovat esimerkiksi Steigenberger Hotel Berlin tai The Westin Grand, Berlin. Saksan romantiikan aikakauden keskus Heidelberg lounaisessa Saksassa on tarjonnut vuosisatoja inspiraatiota taiteilijoille ja tekee sitä edelleen. Heidelberg on tullut tunnetuksi muun muassa Mark Twainin inspiraation lähteenä vuosien saatossa. Idyllinen pikkukaupunki vanhoine mukulakivineen tuo myös hyvää kontrastia metropolikaupunkien vilkkaaseen katukuvaan. Heidelbergissä pääset liikkumaan ympäri kaupunkia linja-autoilla sekä raitiovaunuilla. Halpoja hotelleja Heidelbergissä ovat muun muassa Leonardo Hotel Heidelberg sekä NH Heidelberg. Oktoberfestistään ja brezeleistään tunnettu München Etelä-Saksassa tarjoaa miljoonien ihmisten kirjon festivaalien aikana ja muina vuodenaikoina rauhaisaa kylämäistä tunnelmaa. Münchenin historia yltää 1200-luvulle ja kaupunki tunnetaan myös esimerkiksi kauniista puistoistaan ja puutarhoistaan, museoistaan, toreistaan ja yleisestä pikkukylämäisestä tunnelmastaan, vaikka kaupungissa asuukin puolitoista miljoonaa asukasta. Münchenissä liikut linja-autoilla, metrolla, junilla sekä raitiovaunuilla. Münchenin hotelleja ovat muun muassa Innspire Hotel sekä Maritim Hotel München.

Mitkä ovat suosittuja nähtävyyksiä Saksassa?

Suurimmalle osalle ensimmäinen mielikuva Saksasta on Berliini ja vielä vahvemmin Brandenburgin portti. Brandenburgin portti huokuu historiaa 1700-luvulta sekä sen inspiroimasta Antiikin Kreikasta. Aikoinaan symboli Itä- ja Länsi-Saksan jakautumisesta on nykyään kaupungin suosituimpia ja majesteettisimpia maamerkkejä. Portti on julkista kaupunkitilaa ja sinne on ilmainen pääsy. Historiasta innostuneille ehdoton matkakohde on Kölnin tuomiokirkko Kölnin kaupungissa. 1200-luvulla aloitettu ja 1800-luvulla vihdoin loppuun saatettu katedraali kuuluu Euroopan suurimpiin. Katedraaliin on pieni sisäänpääsymaksu. Jos etsit ulkoilumahdollisuuksia tai patikointia, Schwarzwaldin (Mustametsä) vuoristoalue takaa sinulle juuri sitä. Schwarzwald sijaitsee Saksan lounaisosassa Baden-Württembergin osavaltiossa. Vuoristoalueella on kattavat patikointireitit sekä tiheä, satumainen metsä, josta alue on saanut nimensä. Alueen voi myös kulkea lävitse maisemajunalla tai Black Forest Panoramic Route -reitillä, jota ajamalla näet koko alueen loiston. Alueelle on suurimmilta osin vapaa pääsy. Schwarzwaldista löydät hotellit Hotel Athos sekä Hotel Rathausglockel. Satumaisuutta etsiville löytyy Füssenin kaupungin läheisyydestä Etelä-Saksasta Neuschwansteinin linna, joka on inspiroinut muun muassa Walt Disneyä ikonisen linnansa suunnittelussa. Linnaan järjestetään maksullisia opastettuja kierroksia, mutta linna itsessään on nähtävyys pelkästään ulkopuoleltakin. Hotelleja Füssenissa ovat esimerkiksi Hotel Sonne ja Hotel Fantasia.

Missä Saksan kaupungeissa on paras yöelämä?

Jokainen saksalainen suurkaupunki on tunnettu yöelämästään, mutta listan kärkeen nousevat pääkaupunki Berliini sekä Hampuri ja Köln. Euroopan klubipääkaupungiksikin kutsutusta Berliinistä löydät laidasta laitaan tarjontaa yöelämällesi tarpeeseen kuin tarpeeseen. Kaupungin kuuluisimpiin klubeihin kuuluu Berghain. Klubi sijaitsee vanhassa voimalassa Kreuzbergin ja Friedrichshainin kaupunginosien välissä, ja tarjoaa maailmanluokan teknobileitä illasta toiseen. Matkailijoille ja bilettämiseen kyltymättömille löytyy Sunday Club -klubi, joka nimensä mukaisesti tarjoaa yöelämää yhtenä sunnuntaina kuukaudessa. Voit varata muun muassa hotellit Radisson Blu Hotel tai Hotel Bristol Berliinistä. Hampurista löytyy oma ”Punaisten lyhtyjen” alueensa St. Paulin kaupunginosasta, josta löydät kaikki kaupungin tärkeimmät bileet. Alueelta löydät laajan skaalan kohteita jokaiselle budjetille, kuten opiskelijaystävällisen Ex-Sparr -baarin tai tasokkaamman Glanz & Gloria - cocktail-baarin. Irlantilaisbaarit Molly Malone sekä Thomas Read tarjoavat aitoa irlantilaistunnelmaa. Große Freiheit 36 sekä Docks tarjoavat livemusiikkia illasta toiseen. Hotelleja Hampurissa ovat esimerkiksi Hotel Hafen Hamburg sekä Prizeotel Hamburg-City. Kölnistä löydät muun muassa Cologne Carnival Party -karnevaalin. Karnevaali järjestetään joka marraskuu, jolloin koko kaupunki pukeutuu näyttäviin pukuihin, ja baarit ja yökerhot eivät sulkeudu koskaan. Muina vuodenaikoina kaupunki tarjoaa silmänkantamattomiin baareja ja yökerhoja. Kölnin hotelleja ovat esimerkiksi Courtyard by Marriot sekä CityClass Hotel Residence am Dom.

Missä Saksan kaupungeissa on eniten historiaa ja taidetta?

Kaiken kattavasta kulttuurista kiinnostuneelle Saksasta löytyy useita kaupunkikohteita. Vanhassa teollisuushallissa sijaitseva Fabrik-kulttuurikeskus Hampurissa järjestää ympäri vuoden tapahtumia laidasta laitaan. Ohjelmatarjontaan kuuluu muun muassa konsertteja, väittelyitä, luentoja ja installaatioita. Jokainen tapahtuma hinnoitellaan erikseen. Hampurista löydät myös Stilwerk-konseptikeskuksen, joka kattaa kuudessa kerroksessaan design-, lifestyle- ja taideliikkeitä elämäänsä inspiraatiota etsiville. Keskuksesta löydät myös taidegallerioita moneen makuun. Keskukseen on vapaa pääsy. Musiikin ystäville ja musiikin historiasta kiinnostuneille löytyy Thomaskirche-kirkko Leipzigin kaupungissa Saksin osavaltiossa. Kirkko oli aikoinaan Bachin työpaikka ja inspiraation lähde. Tien toiselta puolelta löytyy Bach-museo. Sekä kirkko että museo ovat maksullisia. Taiteesta kiinnostuneille Leipzigistä löytyy myös taiteilijakompleksi Spinnerei. Spinnerei sijaitsee vanhassa puuvillatehtaassa ja teollisessa miljöössään majoittaa toistakymmentä galleriaa, taiteilijoiden studioita sekä luovia puoteja. Spinnereissä käyminen on täysin maksutonta. Spinnereistä löydät myös Leipzigin vanhimman gallerian, Eigen + Art -gallerian, joka aloitti toimintansa laittomana, peittäen oikean toimintansa toimimalla salonkina. Hampurista löydät muun muassa halvat hotellit Arcotel Rubin Hamburg sekä Hotel du Nord Alster.

Milloin on halvinta yöpyä kohteessa Saksa?

tammikuu on kaikkein halvin kuukausi yöpyä kohteessa Saksa, jolloin hinta yöltä on yleensä 81 €. Tämä hinta on huomattavasti halvempi kuin kalleimman lokakuu hinta.

Missä enemmistö matkustajista yöpyy kohteessa Saksa?

Käyttäjillämme on tapana käydä Berliini useammin kuin missään muussa kaupungissa heidän matkustaessa kohteeseen Saksa.

Missä kohteen Saksa kaupungissa on kalleimmat hotellihuoneet?

Kaupungissa Köln keskimääräinen hinta hotellihuoneelle on 105 € per yö. Tämä on noin 24 % kalliimpaa kuin missään muussa kaupungissa kohteessa Saksa.

Missä kohteen Saksa kaupungissa on halvimmat hotellihuoneet?

Käyttäjiemme hakujen mukaan kaupungissa Hampuri on maan alhaisimmat yöhinnat vain 32 €. Hampuri tarjoaa hotellihuoneita hinnalla, joka on noin 69 % alhaisempi kuin kohteen Saksa kaupunkien keskimääräinen hinta.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Saksa?

kesäkuuta 2024 alkaen 268 412 toimijaa on valittavissa hotellia Saksa osiossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Saksa hinnat?

hotellia Saksa hinnat päivitettiin viimeksi tänään.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Saksa momondon kautta?

momondo etsii sadoilta matkailusivustoilta hotellit sekä erilaisia majoitusvaihtoehtoja kohteesta Saksa ja antaa sinun suodattaa ne tarpeidesi mukaan. Sivuston käyttö on ilmaista, eikä siinä ole piilotettuja varausmaksuja tai muita kuluja.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Saksa?

Kun kaikki Saksa majoitusvaihtoehdot on löydetty hakumoottoreiden avulla, momondo auttaa sinua löytämään hyvän majoituspaikan antamalla sinun suodattaa tuloksia. Jos etsit paikkoja, jotka tarjoavat ilmaisen aamiaisen siihen löytyy oma suodatin. Tarvitsetko ilmaisen internetin tai maksuttoman peruutuksen? Kaikki tämä ja paljon muuta löytyy momondon sivuilta monipuolisten hakuehtojen avulla.


Säästä rahaa, kun varaat hotelleja momondosta
Parhaat hotellitarjoukset
Parhaat hotellitarjoukset
Katso yli 3 miljoonan hotellien ja majoituspaikkojen tarjoukset yhdestä paikasta.
Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Käytä suodattimia löytääksesi majoituksia ilmaisella peruutuksella.
Miljoonia arvosteluja
Miljoonia arvosteluja
Tarkista asiakasarviot miljoonien todellisten vierasarvostelujen perusteella.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Saksa

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Sun 23/6
Thu 27/6
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Saksa

Suosittuja kaupunkeja Saksa alueella
Näytetään saman maan sisällä sijaitsevien kaupunkien hotellit