Autonvuokraukset kentällä München Augsburg/Mühlhausen lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä München Augsburg/Mühlhausen lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

München, Saksa - Augsburg/Mühlhausen (AGB)
5. huhtikuu — 8. huhtikuu
Sama palautus
München, Saksa - Augsburg/Mühlhausen (AGB)
ke 5/4
Keskipäivä
la 8/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

München Augsburg/Mühlhausen lentokenttä autonvuokraustiedot

Kun olet harkitsemassa vuokra-autoa matkalle, on erittäin suositeltavaa perehtyä etukäteen siihen, mitä asiakirjoja tarvitset matkalle ja autonvuokraukseen. Näin auton vuokraaminen on vaivatonta. Ehdottomasti mukaan tarvitsee voimassa olevan ajokortin, joka on ollut vuokraushetkellä voimassa vähintään yhden vuoden. Jos olet saanut ajokorttisi Suomessa, et tarvitse erillistä kansainvälistä ajokorttia Saksassa ajaessasi, sillä kaikki EU:ssa myönnetyt ajokortit ovat hyväksyttäviä. Vuokra-auton kuskin täytyy olla vähintään 18-vuotias, mutta alle 23-vuotiailta peritään erillinen nuoren kuskin maksu autonvuokrauksen yhteydessä. Maksutavaksi käyvät kaikki yleisimmät luotto- sekä debitkortit, mutta oman luottokorttisi sopivuus on hyvä tarkastaa etukäteen.. Vuokra-autoa ei voi hankkia prepaid-kortilla tai käteisellä. Maksukortissa on oltava sama nimi kuin vuokra-auton hankkijalla. Autotyypistä riippuen, vuokra-autosta voidaan periä erillinen ennakkomaksu, joka veloitetaan luottokortilta. Sopimusehtoihin sekä tarvittaviin lisätietoihin kannattaa tutustua etukäteen netissä sekä ottaa sopimukset talteen itselle myös sähköisesti.

Lentokentällä palvelevat autovuokraamot ovat auki yleisesti sopimuksen mukaan tai aamuvarhaisesta iltaan saakka, joten voit vuokrata auton myös paikan päältä tai sitten kätevästi etukäteen netistä, saavuitpa sitten lentokentälle aamuvarhaisella tai vasta iltamyöhään. Etukäteen vuokratessasi voit löytää yleensä halvan vuokra-auton, sillä tarjouksia on saatavilla enemmän netissä. Myös hintavertailua voi tehdä yhtiöiden välillä sekä vertailla erilaisia autoja, sillä valikoimaa on runsaasti jokaisen matkaajan tarpeeseen ja budjettiin. Vuokratessasi autoa voit ottaa myös tarvittavia lisäpalveluja, sillä autovuokraamot tarjoavat kattavasti eri tilanteisiin sopivia vakuutuksia tai turvia. Yleisimpiä ja suositeltavia lisäturvia ovat muun muassa kolariturva, henkilövakuutus, lasi- ja rengasturva sekä matkan jatkumisturva. Nämä lisäturvat ovat hinnaltaan suhteellisen edullisia ja tuovat huolettomuutta ja lisäturvaa matkaasi. Jos tiedossa on rajan ylitystä tai tietulleja, voit maksaa tiemaksut etukäteen samalla kun vuokraat autoa ja esittää tarvittaessa kuitin maksetusta tapahtumasta. Lisäpalveluista löytyy myös navigointilaite, erilaisia lisämukavuuksia pitkille matkoille sekä talvikaudelle sopivia varusteita kuten lumiketjuja tai tavaratelineitä. Myös lapset matkustavat vuokra-autolla turvallisesti, sillä turvaistuimia on saatavilla erikokoisille lapsille.


0

München Augsburg/Mühlhausen lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä München Augsburg/Mühlhausen lentokenttä

Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,9

Value

7,9

BUCHBINDER

2 sijaintia

Global Rent A Car

2 sijaintia

keddy by Europcar

2 sijaintia

FLIZZR

1 sijainti

Sixt

1 sijainti

Sunnycars

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Münchenin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Münchenin

Autonvuokraukset kentällä München Augsburg/Mühlhausen lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa München Augsburg/Mühlhausen lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Datamme mukaan automalli Volkswagen up! on halvin vuokra-auto kentällä Augsburg/Mühlhausen lentokenttä. Jos vertaat vuokra-autojen hintoja, huomaat, että vuokraamo Sixt tarjoaa Volkswagen up! autonvuokrausta keskimääräiseen hintaan 41 €/pvä. Halvin päivähinta vuokraamon Sixt Volkswagen up! mallille on 41 €, ja tämä hinta löytyi viime vuonna. Jos varaat vuokra-auton kentältä Augsburg/Mühlhausen lentokenttä etukäteen, saatat löytää nämä upeat autonvuokraustarjoukset.


Tutustu alueen Münchenin muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Münchenin

Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa München Augsburg/Mühlhausen lentokenttä käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa München Augsburg/Mühlhausen lentokenttä antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.