Autonvuokraukset kohteessa Stuttgart, Baden-Württemberg

Haussa halpa vuokra-auto Stuttgart, Baden-Württemberg? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Stuttgart, Saksa
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Stuttgart, Saksa
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Stuttgart

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Stuttgart

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Stuttgart?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Stuttgart löytyvät yleensä Enterprise Rent-A-Car kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaEnterprise Rent-A-Car, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 25 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Stuttgart on 25 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Stuttgart?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Stuttgart 15 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Stuttgart?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Stuttgart on Ford Galaxy ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Volkswagen T-ROC. Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Galaxy tarjouksia kaupungissa Stuttgart keskimääräiseen hintaan 120 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 120 € per päivä. Mallin Volkswagen T-ROC vuokraaminen kaupungissa Stuttgart maksaa yleensä keskimäärin 44 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 44 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Stuttgart, Baden-Württemberg autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Stuttgart, Baden-Württemberg
Edullinen22 €/pvä
Pienikokoinen25 €/pvä
Keskikokoinen27 €/pvä
Standardi34 €/pvä
Luksus43 €/pvä
Vuokraamon valinta24 €/pvä
Keskikokoinen maasturi25 €/pvä
Pienikokoinen farmari30 €/pvä
Premium-farmari60 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Stuttgart autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Stuttgartissa?

Autonvuokraus Stuttgartissa on yleensä mahdollista kaikille yli 18-vuotiaille ajokortin hankkineille. Jotkut kaupungin autovuokraamot ovat asettaneet asiakkailleen esimerkiksi 19 tai 21 vuoden ikärajan, mutta sopiva vuokraamo löytyy helposti myös nuoremmille kuskeille. Usein autovuokraamot kuitenkin rajoittavat hyvin nuorten kuskien käytössä olevia automalleja. Yläikärajaa Stuttgartin vuokraamoilla ei tavallisesti ole. Kaikkien alle 25-vuotiaiden auton vuokraamista Saksassa suunnittelevien kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että vuokrahinta voi olla heille hieman keskimääräistä kalliimpi. Niin kutsutut nuoren kuskin lisämaksut ovat tavallisia myös Stuttgartin autovuokraamoissa. Koska lisämaksu peritään erikseen jokaiselta vuokrapäivältä, voi se etenkin pitkäaikaisissa vuokrauksissa nostattaa autovuokrapaketin hintaa selvästi. Lisämaksujen ja hintojen vertailu Stuttgartin vuokraamojen välillä kannattaa, sillä erilaiset lisämaksut vaihtelevat vuokraamoittain.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Stuttgartissa

Noin 630 000 asukkaan Stuttgart on suuri kaupunki, mutta GPS:n avulla ulkomaalaisetkin voivat autoilla kaupungissa ongelmitta. Ruuhkat ovat keskustassa mahdollisia, mutta liikenteen rytmi on yleensä rauhallista ja opasteet selkeitä. Stuttgartin kaupunkialueella enimmäisnopeusrajoitus on 50 km/h, mutta tiukemmat rajoitukset ovat vilkkailla kaduilla ja asuinalueilla yleisiä. Seuraa siis nopeusrajoituskylttejä. Kaupunkialueen ulkopuolisilla maanteillä nopeusrajoitus on maksimissaan 100 km/h. Moottoriteillä (saksaksi autobahn) nopeusrajoitusta ei välttämättä ole ollenkaan, joten Saksan teillä kannattaa olla varovainen. Jos haluat edetä rauhassa, ryhmittäydy oikeanpuoleisille kaistoille. Jos majoitukseesi ei sisälly parkkipaikkaa, pysäköinti voi olla Stuttgartin keskustassa kallista. Vuokra-auto on helppo pysäköidä esimerkiksi Saksassa yleisesti käytössä oleville P+R-parkkipaikoille, jotka sijaitsevat hieman keskustan ulkopuolella. Parkkipaikkojen tuntumasta on aina kätevä junayhteys Stuttgartin ydinkeskustaan. Rattijuopumuksen promilleraja on Saksassa 0,5 promillea. Alle 21-vuotiaille kuskeille ja alle kaksi vuotta sitten ajokortin suorittaneille Saksassa on alkoholin suhteen nollatoleranssi, eli rattijuopumuksen raja on 0 promillea.

Nähtävyyksiä Stuttgartissa ja sen lähellä

Stuttgartin keskustassa lomaa viettäville auto ei ole pakollinen kulkuväline, sillä kaupunkiin voi tutustua kävellen tai kätevillä joukkoliikennevälineillä. Autonvuokraus Stuttgartissa on kuitenkin suosittua, sillä myös kaupungin rajojen ulkopuolella on paljon nähtävää. Autolla voit seikkailla lähiseutujen kylissä, kaupungeissa ja luontokohteissa oman mielesi mukaan. Historian ystäviä kutsuvat Stuttgartin lähialueilla upeat linnat, joista kuuluisimpiin kuuluvat muun muassa Hohenzollernin linna ja Lichtensteinin linna. Molempiin on ajomatkaa Stuttgartista alle tunti, ja historian lisäksi matkalla pääsee tutustumaan Stuttgartin seudun upeisiin maalaismaisemiin. Lapsiperheille hauska vierailukohde Stuttgartin seudulla on Enzklösterlessä sijaitseva Seewaldin seikkailupuisto, josta löytyy Saksan pisin ulkoilmaliukumäki. Puistoon kannattaa siis suunnata loppukevään ja alkusyksyn välissä. Jos taas haluat tutustua lomasi aikana muihinkin saksalaisiin kaupunkikohteisiin, kannattaa suunta ottaa läheiseen Frankfurtiin. Automatka monipuoliseen kaupunkiin kestää noin 2 t 10 min. Kauniille Baden-Badenin alueelle automatkaa on Stuttgartista noin 1 t 30 min.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Jos auton vuokraaminen kuuluu suunnitelmiisi Stuttgartissa, kiinnitä huomiota vuokra-auton hinnan lisäksi myös hintaan sisältyviin vakuutuksiin. Vaikka Saksa on kohtuullisen helppo autoilumaa, ei sen teille kannata lähteä liian heppoisen vakuutuksen turvin. Vuokra-autot Stuttgartissa sisältävät aina vakuutuksen, yleisimmin ainakin kolariturvan, jonka sisältöön on kuitenkin hyvä tutustua. Etenkin jos olet kokematon kuski, selvitä, onko vakutuuksessa omavastuuosuus. Omavastuun joudut vahinkotilanteissa kustantamaan usein omasta pussistasi. Tarkista myös, kuuluuko autovakuutukseen automaattisesti varkausturva tai vastuuvakuutus, sillä myös ne voivat olla Saksassa tarpeen. Kysy myös niin kutsutusta tieturvasta, eli siitä, sisältääkö vakuutus avunsaannin maanteillä, mikäli jäät vaikkapa saksalaisen moottoritien varteen auton vian vuoksi.

Voiko Stuttgartissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Stuttgartissa voi ajaa suomalaisella ajokortilla ongelmitta, sillä Saksa kuuluu EU-alueeseen. Ota ajokortti mukaan autovuokraamoon, sillä auton vuokraus onnistuu Stuttgartissa vain voimassa olevan ajokortin avulla.

Mistä auton nouto ja palautus Stuttgartissa onnistuu?

Autonvuokraus Stuttgartissa onnistuu kätevimmin joko kaupungin keskustassa tai Stuttgartin lentokentällä. Jos saavut Stuttgartiin lentäen, varaa ja nouda auto vaivattomasti lentokentältä. Jos taas aiot autoilla vain osan lomastasi, vuokraa auto päiväksi tai pariksi kaupungin keskustan vuokraamoista. Koska autovuokraamoja on Stuttgartissa paljon, varaa auto mielellään autovuokraamosta, jolla on toimipiste majapaikkasi tuntumassa. Auton nouto ja palautus tehdään nimittäin yleisemmin suoraan vuokraamoon. Vuokraamoja on yleensä paljon etenkin juna-asemien kuten Charlottenplatzin tuntumassa. Stuttgartissa automatkailijoita palvelevat sekä paikalliset, pienet autovuokraamot että kansainväliset autovuokraamoketjut. Pyynnöstä ja lisämaksusta monet kaupungin vuokraamot toimittavat autosi vaikkapa hotellin ovelle tai muuhun pyytämääsi paikkaan.


Autonvuokraustarjoukset Stuttgart, Baden-Württemberg

Löydä kohteesta Stuttgart juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

25 € - 101 €

Kaikki autotyypit

28 € - 151 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Stuttgart, Saksan on 38 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Stuttgart, Saksan on kesäkuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Stuttgart, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Stuttgart voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Stuttgart Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Stuttgart, Saksan on 40 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Stuttgart, Saksan on joulukuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Stuttgart, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Stuttgart voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Stuttgart Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Stuttgart, Saksan on 68 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Stuttgart, Saksan on marraskuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 24 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Stuttgart, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Stuttgart voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

22 €/pvä

4 loka - 11 loka
Opel Corsa
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

4 loka - 11 loka
Toyota Corolla
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

27 €/pvä

4 loka - 11 loka
Ford Focus

Stuttgart autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Stuttgart, Baden-Württemberg

Europcar

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Alamo

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

National

3 sijaintia

BUCHBINDER

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

10,0

Avis

5 sijaintia

Budget

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,5

Value

6,0

Hertz

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

4,6

Value

6,3

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Stuttgart

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Stuttgart

Suositut autotyypit

Intermediate, Compact, Wagon

Halvin vuokra-auto

26 €

Suosituin malli

Ford Galaxy
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Stuttgart viimeisten 72 tunnin aikana: Intermediate, Compact, Wagon.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Stuttgart on 26 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 27 €/pvä.
Kohteen Stuttgart suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Ford Galaxy. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen T-ROC.

Vuokraa auto läheltä kohteen Stuttgart suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Stuttgart

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Stuttgart - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Stuttgart, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Stuttgart, Saksa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Stuttgart sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Europcar, Enterprise Rent-A-Car ja Alamo peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Stuttgart lokakuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 3 °C ja sademäärä yleensä 40 mm cm lokakuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Stuttgart. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut lokakuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Stuttgart. Standardi vuokraaminen kaupungissa Stuttgart maksaa keskimäärin 30 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Stuttgart, Saksa?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Stuttgart, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Stuttgart ovat 100 km/t ja Tiedotus. Jos vuokraat auton kohteessa Stuttgart huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Millainen sää on kohteessa Stuttgart, Saksa kuukauden syyskuu aikana?

Kuukauden syyskuu aikana kaupungin Stuttgart sademäärä on 50 mm ja keskilämpötila 14 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Stuttgart parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Stuttgart samanlainen kuin muualla Baden-Württemberg alueella?

Jos etsit Stuttgart vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden syyskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Baden-Württemberg lämpötila on yleensä 14 °C ja sademäärä vastaavasti 64,7 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Stuttgart hinnat?

autoa Stuttgart hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Stuttgart?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Stuttgart osiossa on 126 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Stuttgart?

Eri maissa, myös kohteessa Stuttgart, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Stuttgart?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Stuttgart, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Stuttgart

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Stuttgart

Tutustu alueen Saksan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Saksan

Aloita matkan suunnittelu - Stuttgart


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Stuttgart?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Stuttgart. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Stuttgart?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Stuttgart, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Stuttgart, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Stuttgart autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Stuttgart momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Stuttgart momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Stuttgart autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Stuttgart vuokra-autoille.

Voinko etsiä Stuttgart vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Stuttgart.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Stuttgart

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.