Autonvuokraus Stuttgart, Saksa

Haussa halpa vuokra-auto Stuttgart, Saksa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Stuttgart, Saksa
1. heinäkuu — 8. heinäkuu
Sama palautus
Stuttgart, Saksa
to 1/7
Keskipäivä
to 8/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Stuttgart, Saksa

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

20 € - 48 €

Kaikki autotyypit

20 € - 65 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Stuttgart, Saksa on 15 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Stuttgart, Saksa on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 49 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Stuttgart. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Stuttgart voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Stuttgart Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Stuttgart, Saksa on 21 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Stuttgart, Saksa on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Stuttgart. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Stuttgart voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Stuttgart Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Stuttgart, Saksa on 25 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Stuttgart, Saksa on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Stuttgart. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Stuttgart voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Stuttgart Suuri vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Stuttgart: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Stuttgart, Saksa
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

8,5
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

9,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

9,0
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,8

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

8,4

Hinta-laatusuhde

8,8
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

7,7

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,7

Hinta-laatusuhde

7,0
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Mukavuus

7,0

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,9

Hinta-laatusuhde

6,8
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,2

Hinta-laatusuhde

6,0
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,3

Mukavuus

5,3

Kokonaisarvosana

4,3

Nouto/palautus

4,0

Hinta-laatusuhde

4,0

Tietoja matkastasi kohteeseen Stuttgart

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Stuttgartissa?

Autonvuokraus Stuttgartissa on yleensä mahdollista kaikille yli 18-vuotiaille ajokortin hankkineille. Jotkut kaupungin autovuokraamot ovat asettaneet asiakkailleen esimerkiksi 19 tai 21 vuoden ikärajan, mutta sopiva vuokraamo löytyy helposti myös nuoremmille kuskeille. Usein autovuokraamot kuitenkin rajoittavat hyvin nuorten kuskien käytössä olevia automalleja. Yläikärajaa Stuttgartin vuokraamoilla ei tavallisesti ole. Kaikkien alle 25-vuotiaiden auton vuokraamista Saksassa suunnittelevien kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että vuokrahinta voi olla heille hieman keskimääräistä kalliimpi. Niin kutsutut nuoren kuskin lisämaksut ovat tavallisia myös Stuttgartin autovuokraamoissa. Koska lisämaksu peritään erikseen jokaiselta vuokrapäivältä, voi se etenkin pitkäaikaisissa vuokrauksissa nostattaa autovuokrapaketin hintaa selvästi. Lisämaksujen ja hintojen vertailu Stuttgartin vuokraamojen välillä kannattaa, sillä erilaiset lisämaksut vaihtelevat vuokraamoittain.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Stuttgartissa

Noin 630 000 asukkaan Stuttgart on suuri kaupunki, mutta GPS:n avulla ulkomaalaisetkin voivat autoilla kaupungissa ongelmitta. Ruuhkat ovat keskustassa mahdollisia, mutta liikenteen rytmi on yleensä rauhallista ja opasteet selkeitä. Stuttgartin kaupunkialueella enimmäisnopeusrajoitus on 50 km/h, mutta tiukemmat rajoitukset ovat vilkkailla kaduilla ja asuinalueilla yleisiä. Seuraa siis nopeusrajoituskylttejä. Kaupunkialueen ulkopuolisilla maanteillä nopeusrajoitus on maksimissaan 100 km/h. Moottoriteillä (saksaksi autobahn) nopeusrajoitusta ei välttämättä ole ollenkaan, joten Saksan teillä kannattaa olla varovainen. Jos haluat edetä rauhassa, ryhmittäydy oikeanpuoleisille kaistoille. Jos majoitukseesi ei sisälly parkkipaikkaa, pysäköinti voi olla Stuttgartin keskustassa kallista. Vuokra-auto on helppo pysäköidä esimerkiksi Saksassa yleisesti käytössä oleville P+R-parkkipaikoille, jotka sijaitsevat hieman keskustan ulkopuolella. Parkkipaikkojen tuntumasta on aina kätevä junayhteys Stuttgartin ydinkeskustaan. Rattijuopumuksen promilleraja on Saksassa 0,5 promillea. Alle 21-vuotiaille kuskeille ja alle kaksi vuotta sitten ajokortin suorittaneille Saksassa on alkoholin suhteen nollatoleranssi, eli rattijuopumuksen raja on 0 promillea.

Nähtävyyksiä Stuttgartissa ja sen lähellä

Stuttgartin keskustassa lomaa viettäville auto ei ole pakollinen kulkuväline, sillä kaupunkiin voi tutustua kävellen tai kätevillä joukkoliikennevälineillä. Autonvuokraus Stuttgartissa on kuitenkin suosittua, sillä myös kaupungin rajojen ulkopuolella on paljon nähtävää. Autolla voit seikkailla lähiseutujen kylissä, kaupungeissa ja luontokohteissa oman mielesi mukaan. Historian ystäviä kutsuvat Stuttgartin lähialueilla upeat linnat, joista kuuluisimpiin kuuluvat muun muassa Hohenzollernin linna ja Lichtensteinin linna. Molempiin on ajomatkaa Stuttgartista alle tunti, ja historian lisäksi matkalla pääsee tutustumaan Stuttgartin seudun upeisiin maalaismaisemiin. Lapsiperheille hauska vierailukohde Stuttgartin seudulla on Enzklösterlessä sijaitseva Seewaldin seikkailupuisto, josta löytyy Saksan pisin ulkoilmaliukumäki. Puistoon kannattaa siis suunnata loppukevään ja alkusyksyn välissä. Jos taas haluat tutustua lomasi aikana muihinkin saksalaisiin kaupunkikohteisiin, kannattaa suunta ottaa läheiseen Frankfurtiin. Automatka monipuoliseen kaupunkiin kestää noin 2 t 10 min. Kauniille Baden-Badenin alueelle automatkaa on Stuttgartista noin 1 t 30 min.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Jos auton vuokraaminen kuuluu suunnitelmiisi Stuttgartissa, kiinnitä huomiota vuokra-auton hinnan lisäksi myös hintaan sisältyviin vakuutuksiin. Vaikka Saksa on kohtuullisen helppo autoilumaa, ei sen teille kannata lähteä liian heppoisen vakuutuksen turvin. Vuokra-autot Stuttgartissa sisältävät aina vakuutuksen, yleisimmin ainakin kolariturvan, jonka sisältöön on kuitenkin hyvä tutustua. Etenkin jos olet kokematon kuski, selvitä, onko vakutuuksessa omavastuuosuus. Omavastuun joudut vahinkotilanteissa kustantamaan usein omasta pussistasi. Tarkista myös, kuuluuko autovakuutukseen automaattisesti varkausturva tai vastuuvakuutus, sillä myös ne voivat olla Saksassa tarpeen. Kysy myös niin kutsutusta tieturvasta, eli siitä, sisältääkö vakuutus avunsaannin maanteillä, mikäli jäät vaikkapa saksalaisen moottoritien varteen auton vian vuoksi.

Voiko Stuttgartissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Stuttgartissa voi ajaa suomalaisella ajokortilla ongelmitta, sillä Saksa kuuluu EU-alueeseen. Ota ajokortti mukaan autovuokraamoon, sillä auton vuokraus onnistuu Stuttgartissa vain voimassa olevan ajokortin avulla.

Mistä auton nouto ja palautus Stuttgartissa onnistuu?

Autonvuokraus Stuttgartissa onnistuu kätevimmin joko kaupungin keskustassa tai Stuttgartin lentokentällä. Jos saavut Stuttgartiin lentäen, varaa ja nouda auto vaivattomasti lentokentältä. Jos taas aiot autoilla vain osan lomastasi, vuokraa auto päiväksi tai pariksi kaupungin keskustan vuokraamoista. Koska autovuokraamoja on Stuttgartissa paljon, varaa auto mielellään autovuokraamosta, jolla on toimipiste majapaikkasi tuntumassa. Auton nouto ja palautus tehdään nimittäin yleisemmin suoraan vuokraamoon. Vuokraamoja on yleensä paljon etenkin juna-asemien kuten Charlottenplatzin tuntumassa. Stuttgartissa automatkailijoita palvelevat sekä paikalliset, pienet autovuokraamot että kansainväliset autovuokraamoketjut. Pyynnöstä ja lisämaksusta monet kaupungin vuokraamot toimittavat autosi vaikkapa hotellin ovelle tai muuhun pyytämääsi paikkaan. (Tarkastettu 28/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Stuttgart, Saksa kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Frankfurt lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Stuttgart

Tässä kuussa, tähän mennessä olemme tehneet 98 hakua käyttäjille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteeseen Stuttgart.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Stuttgart noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Europcar, Alamo ja Enterprise ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Stuttgart COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Stuttgart. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa heinäkuu kohteessa Stuttgart, Saksa?

Ajankohtana heinäkuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Stuttgart ovat 21 € ja 21 € välillä. 41 € normaali autonvuokrahinta viikon mittaiselle jaksolle kohteessa Stuttgart, mutta ajalle heinäkuu on mahdollista löytää niinkin alhaisia tarjouksia kuin 39 €, tarpeistasi riippuen.

Missä Stuttgart autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon Global Rent A Car päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 26 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Stuttgart. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 6 toimipisteistä kaupungissa Stuttgart on 15 €/päivä.

Peritäänkö Stuttgart, Saksa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Stuttgart sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten INTERRENT , Europcar ja FLIZZR peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Stuttgart heinäkuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 17 °C ja sademäärä yleensä 80 mm cm heinäkuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Stuttgart. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut heinäkuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Stuttgart. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Stuttgart maksaa keskimäärin 27 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Stuttgart?

Yrityksellä Europcar on eniten vuokraamoja kaupungissa Stuttgart, Saksa, josta löytyy yhteensä 8 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 59 €/päivä tarjouksia Europcar vuokra-autoille kaupungissa Stuttgart, Saksa.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Stuttgart, Saksa?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Stuttgart, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Stuttgart ovat 100 km/t ja Tiedotus. Jos vuokraat auton kohteessa Stuttgart huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Millainen sää on kohteessa Stuttgart, Saksa kuukauden kesäkuu aikana?

Kuukauden kesäkuu aikana kaupungin Stuttgart sademäärä on 80 mm ja keskilämpötila 15 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Stuttgart parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Stuttgart kuukauden kesäkuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Stuttgart autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Stuttgart vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Volkswagen Golf, Fiat 500 tai Ford Focus Wagon.

Onko sää kaupungissa Stuttgart samanlainen kuin muualla Baden-Württemberg alueella?

Jos etsit Stuttgart vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden kesäkuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Baden-Württemberg lämpötila on yleensä 16 °C ja sademäärä vastaavasti 95 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Stuttgart lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Stuttgart

Tutustu alueen Baden-Württemberg muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Baden-Baden, Boblingen ja Freiburg im Breisgau maan Baden-Württemberg sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Stuttgart