Autonvuokraukset kentällä Bremen lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Bremen lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bremen, Saksa - Bremen (BRE)
12. huhtikuu — 15. huhtikuu
Sama palautus
Bremen, Saksa - Bremen (BRE)
ke 12/4
Keskipäivä
la 15/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Bremen lentokenttä autonvuokraustiedot

Suomalaisella ajokortilla voi ajaa myös Bremenissä, joten kansainvälistä ajokorttia ei vaadita. Ajokortin pitää olla ollut ainakin vuoden voimassa, mutta autovuokraamot voivat vaatia pidempääkin ajokokemusta kalliimpien automallien vuokraamiseen. Voimassa olevan ajokortin lisäksi tarvitset henkilöllisyystodistuksen, kuten kuvallisen henkilökortin tai passin, jos haluat vuokrata auton Bremenissä. 18–23-vuotiailta veloitetaan usein nuorin kuskin lisämaksu, mutta käytännössä 18 vuotta on autovuokrauksen ikäraja Bremenissä. Joissakin kalliimmissa automerkeissä ikäraja voi olla korkeampi, joten se kannattaa ottaa huomioon autoa valitessa. Autonvuokraus Bremenissä vaatii myös voimassa olevan luottokortin. Luottokortilta otetaan katevaraus vuokra-auton takuumaksuksi vahinkojen varalta. Takuumaksu vapautetaan takaisin luottokortille, jos vuokra-auto palautetaan vahingoittumattomana. Luottokortin on oltava vuokraajan nimissä. Yleisimmät luottokortit käyvät kaikissa autovuokraamoissa, mutta pienempien luottokorttien myöntäjien korttien kelpoisuus kannattaa varmistaa suoraan valitsemaltasi autovuokraamolta.

Bremenin lentokentän autovuokraamoihin pääsee esteettömästi pyörätuolilla. Kentällä on myös ilmainen Wi-Fi-yhteys, joka palvelee myös autoaan odottelevia autovuokraamojen asiakkaita. Lentokentän autovuokraamokeskuksessa on henkilöstöä paikalla yleensä vuokraamojen aukioloaikojen mukaisesti. Yleensä auton luovutus ja palautus on kuitenkin mahdollista sopia myös aukioloaikojen ulkopuolelle. Bremenin lentokentän autovuokraamot tarjoavat lisäpalveluina esimerkiksi vauvan turvakaukaloita, lastenistuimia, lasten korokeistuimia ja navigointilaitteita. Jos tiedossa on pitkiä ajomatkoja, voi lisäkuljettajan liittäminen sopimukseen olla myös fiksua. Tällöin toinenkin kuski on vakuutettu ajamaan vuokra-autoa. Jos matka vie lumisille teille, vuokra-autoon saa lisäpalveluna talvirenkaat alle. Vuokra-autolle voi myös ottaa lisävakuutuksia perusvakuutuksen lisäksi. Näin vahingon sattuessa on pienempi mahdollisuus, että joudut itse maksumieheksi.


0

Bremen lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Bremen lentokenttä

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Avis

1 sijainti

BUCHBINDER

1 sijainti

Budget

1 sijainti

CARO

1 sijainti

Dollar

1 sijainti

Enterprise

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Bremenin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Bremenin

Autonvuokraukset kentällä Bremen lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Bremen lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamon Sixt Volkswagen up! malli on tällä hetkellä halvin vuokra-auto kentällä Bremen lentokenttä datamme mukaan. Kyseinen malli maksaa keskimäärin 63 €/pvä vuokraamosta Sixt. Vuokraamon Sixt Volkswagen up! autonvuokraustarjouksia on löytynyt jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 58 €/pvä edellisen 12 kuukauden aikana. Löydät todennäköisimmin halvimmat Bremen lentokenttä vuokra-autot, kun varaat hyvissä ajoin etukäteen.


Tutustu alueen Bremenin muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Bremenin

Aloita matkan suunnittelu - Bremen lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Bremen lentokenttä. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Bremen lentokenttä, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.