Autonvuokraukset kentällä Frankfurt lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Frankfurt lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Frankfurt, Saksa - Frankfurt (FRA)
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Frankfurt, Saksa - Frankfurt (FRA)
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Frankfurt lentokenttä autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittuja vuokra-autovaihtoja kohteessa Frankfurt lentokenttä
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

102 €/pvä

11 syys - 13 syys
Volkswagen Tiguan
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

79 €/pvä

16 loka - 18 loka
Volvo V40
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

85 €/pvä

11 syys - 13 syys
Ford Focus Wagon
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

85 €/pvä

16 loka - 18 loka
Volvo V40
Volvo S60
tai vastaava Suuri
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

104 €/pvä

11 syys - 13 syys
Volvo S60
Skoda Octavia Combi
tai vastaava Keskikokoinen farmari
Maks. 5 matkustajaa

97 €/pvä

11 syys - 13 syys
Skoda Octavia Combi
Skoda Octavia Combi
tai vastaava Keskikokoinen farmari
Maks. 5 matkustajaa

104 €/pvä

11 syys - 13 syys
Skoda Octavia Combi
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

51 €/pvä

16 loka - 18 loka
Volkswagen up!

Frankfurt lentokenttä autonvuokraustiedot

Jos haluat vuokrata auton Frankfurtin lentoasemalta tai Saksasta ylipäätään, tulee sinulla olla ikää vähintään 18 vuotta. Monet autovuokraamot ovat kuitenkin määritelleet ikärajoja erikseen erilaisille autoluokille. Tämän lisäksi vuokraamot veloittavat vaihtelevasti nuorilta kuskeilta nuoren kuljettajan lisämaksuja. Vuokraamokohtaisiin eroihin on syytä tutustua hyvissä ajoin etukäteen ja hoitaa autonvuokraus verkossa ennen kentälle saapumista. Parhaat autonvuokraustarjoukset löydät myös yleensä omassa rauhassa niitä selaillessa. Luonnollisesti vuokraajalla tulee olla voimassaoleva ajokortti ja esimerkiksi Suomessa käytetty EU-ajokortti riittää hyvin. Mikäli et ole EU:n kansalainen, tulee mukana monesti olla kansainvälinen ajolupa. Vuokraustapahtuman voi yleensä maksaa monellakin tapaa, esimerkiksi pankkikortilla verkossa, mutta autoa lunastaessa tulee käytännössä poikkeuksetta olla mukana luottokortti, jolta autovuokraamot varaavat takuusumman mahdollisia lisämaksuja tai vahingonkorvauksia varten. Tätä varten kannattaa myös varmistaa kuinka paljon luottokortilla tulee olla katetta takuuta varten. Monesti vuokrauksen hintaan sisältyy pakolliset vakuutukset, mutta usein samalla on mahdollista ottaa myös lisävakuutuksia. Näitä harkitessa on hyvä pitää mielessä, mitä omat mahdollisesti samoja asioita kattavat vakuutukset pitävät jo sisällään, jottet vahingossa maksa samoista vakuutuksista tuplana.

Autonvuokraus Frankfurtin lentoasemalla on järjestetty asiakkaan kannalta varsin mukavasti. Vuokraamojen palvelupisteet sijaitsevat terminaalirakennuksissa ja täten suuren ja laadukkaan lentokentän palvelut ovat niiden asiakkaiden käytössä. Näihin kuuluu muun muassa runsaasti ravintola- ja kahvilapalveluita, langaton verkko sekä muita modernin lentoaseman lisäpalveluita rahanvaihdosta muihin pankkipalveluihin. Terminaaleilla liikkuminen on myös järjestetty varsin esteettömästi, joten esimerkiksi pyörätuolilla kulkeminen vuokraamojen palveluille on varsin sujuvaa. Autovuokraamojen palvelupisteiltä löydät henkilökuntaa pääsääntöisesti aikaisesta aamusta iltaan, mutta monen palveluntarjoajan kanssa autonvuokraus ja -palautus hoituu myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Tämä kannattaa luonnollisesti myös varmistaa vuokrausta etukäteen suunnitellessa.


Autonvuokraustarjoukset Frankfurt lentokenttä

Löydä kohteessa Frankfurt lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

23 € - 91 €

Kaikki autotyypit

36 € - 113 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt lentokenttä on 46 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Frankfurt lentokenttä on tammikuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 31 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Frankfurt lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt lentokenttä Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt lentokenttä on 57 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Frankfurt lentokenttä on tammikuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Frankfurt lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt lentokenttä Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt lentokenttä on 85 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Frankfurt lentokenttä on lokakuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 21 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Frankfurt lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt lentokenttä Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt lentokenttä on 51 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Frankfurt lentokenttä on lokakuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Frankfurt lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt lentokenttä Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt lentokenttä on 79 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Frankfurt lentokenttä on lokakuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 44 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Frankfurt lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

51 €/pvä

16 loka - 18 loka
Volkswagen up!

Frankfurt lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Frankfurt lentokenttä
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,7

Comfort

9,4

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

6,5

Value

7,7
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

5,3

Value

5,3
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

1,9

Value

1,9
4 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Frankfurtin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Frankfurtin

Autonvuokraukset kentällä Frankfurt lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Frankfurt lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamon INTERRENT Ford Focus malli on tällä hetkellä halvin vuokra-auto kentällä Frankfurt lentokenttä datamme mukaan. Kyseinen malli maksaa keskimäärin 26 €/pvä vuokraamosta INTERRENT . Vuokraamon INTERRENT Ford Focus autonvuokraustarjouksia on löytynyt jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 22 €/pvä edellisen 12 kuukauden aikana. Löydät todennäköisimmin halvimmat Frankfurt lentokenttä vuokra-autot, kun varaat hyvissä ajoin etukäteen.

Datamme mukaan paras aika vuokrata auto kentältä Frankfurt lentokenttä on 20 päivää ennen noutopäivää hintojen ollessa keskimäärin 28 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet kentältä Frankfurt lentokenttä vuokra-autoja viikonlopuksi hintaan 46 €/pvä ja arkipäiviksi 38 €/pvä. Harkitse auton vuokraamista kuun marraskuu aikana (halvin kuukausi), vuokra-autotarjousten ollessa keskimäärin 34 €/pvä.

10 kokonaisarviopisteillä 3 momondon käyttäjien arvostelujen perusteella, INTERRENT on korkeimmat arviopisteet saanut autovuokraamo kentällä Frankfurt lentokenttä. Kuluneen vuoden aikana 18 % käyttäjistämme on vuokrannut auton vuokraamosta INTERRENT . Käyttäjien mukaan myös vuokraamo GLOBALDRIVE on luotettava, ja se sijaitsee kentällä Frankfurt lentokenttä. Vuokraamon saama keskimääräinen arviopistemäärä on 10 perustuen 1 arvosteluun. Käyttäjien antaman palautteen perusteella Global Rent A Car on kolmanneksi paras yritys, jonka keskimääräinen luokitus on perustuen8,8 2 arvosteluihin.

Autonvuokraus kentällä Frankfurt lentokenttä maksaa keskimäärin 49 €/pvä. Autonvuokraus viikoksi maksaa keskimäärin 282 €. Jos haluat vuokrata auton kentältä Frankfurt lentokenttä kuukaudeksi käyttäjämme maksavat yleensä keskimäärin 1804 €. Nämä hinnat vaihtelevat sen mukaan, minkä tyyppisen auton haluat vuokrata.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Saksan


Aloita matkan suunnittelu - Frankfurt lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Frankfurt lentokenttä käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Frankfurt lentokenttä, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Frankfurt lentokenttä autoillle.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Frankfurt lentokenttä.

Kyllä, kohteesta Frankfurt lentokenttä löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Frankfurt lentokenttä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.