Autonvuokraukset kentällä Frankfurt lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Frankfurt lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Frankfurt, Saksa - Frankfurt (FRA)
5. lokakuu — 8. lokakuu
Sama palautus
Frankfurt, Saksa - Frankfurt (FRA)
to 5/10
Keskipäivä
su 8/10
Keskipäivä

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Frankfurt lentokenttä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Frankfurt lentokenttä

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Frankfurt lentokenttä?

Kun vuokraat autoa lentokentältä Frankfurt lentokenttä, suurin osa käyttäjistämme valitsee Volkswagen Golf keskimääräiseen hintaan 40 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Mercedes-Benz GLE 80 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Golf vuokra-autoja lentokentältä Frankfurt lentokenttä niinkin alhaiseen hintaan kuin 23 €/pvä ja Mercedes-Benz GLE hintaan 38 €/pvä.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Frankfurt lentokenttä?

Maasturi ovat suosituimpia vuokra-autotyyppejä kentällä Frankfurt lentokenttä. 18 % momondon käyttäjistä etsi Maasturi autoja matkalleen viimeisen vuoden aikanar. Kaksi suosituinta Maasturi automallia ovat Mercedes-Benz GLE sekä Peugeot 3008. Suosituin autovuokraamo joka tarjoaa Maasturi ajoneuvoja kentällä Frankfurt lentokenttä on Alamo. Halvin hinta vuokrattaessa Maasturi autoa vuokraamolta Alamo on 59 € per päivä.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Frankfurt lentokenttä?

Datamme mukaan paras aika vuokrata auto kentältä Frankfurt lentokenttä on 20 päivää ennen noutopäivää hintojen ollessa keskimäärin 27 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet kentältä Frankfurt lentokenttä vuokra-autoja viikonlopuksi hintaan 44 €/pvä ja arkipäiviksi 37 €/pvä. Harkitse auton vuokraamista kuun marraskuu aikana (halvin kuukausi), vuokra-autotarjousten ollessa keskimäärin 33 €/pvä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Frankfurt lentokenttä?

6,1 kokonaisarviopisteillä 53 momondon käyttäjien arvostelujen perusteella, Sixt on korkeimmat arviopisteet saanut autovuokraamo kentällä Frankfurt lentokenttä. Kuluneen vuoden aikana 24 % käyttäjistämme on vuokrannut auton vuokraamosta Sixt. Käyttäjien mukaan myös vuokraamo Europcar on luotettava, ja se sijaitsee kentällä Frankfurt lentokenttä. Vuokraamon saama keskimääräinen arviopistemäärä on 8,2 perustuen 8 arvosteluihin. Käyttäjien antaman palautteen perusteella Avis on kolmanneksi paras yritys, jonka keskimääräinen luokitus on perustuen7,7 10 arvosteluihin.

Parhaat tarjoukset Frankfurt lentokenttä autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittuja vuokra-autovaihtoja kohteessa Frankfurt lentokenttä
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

10 loka - 12 loka
Ford Focus
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

42 €/pvä

8 loka - 12 loka
Ford Focus Wagon
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

35 €/pvä

8 loka - 12 loka
Opel Astra
Opel Mokka
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

42 €/pvä

11 loka - 13 loka
Opel Mokka
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

29 €/pvä

10 loka - 12 loka
Volvo V40
Skoda Octavia
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

32 €/pvä

10 loka - 12 loka
Skoda Octavia
Opel Mokka
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

31 €/pvä

27 syys - 1 loka
Opel Mokka
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

32 €/pvä

11 loka - 13 loka
Vauxhall Mokka
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

31 €/pvä

8 loka - 12 loka
Opel Corsa

Frankfurt lentokenttä autonvuokraustiedot

Mitä asiakirjoja tarvitsen autonvuokraukseen Frankfurtin lentoasemalta (FRA)?

Jos haluat vuokrata auton Frankfurtin lentoasemalta tai Saksasta ylipäätään, tulee sinulla olla ikää vähintään 18 vuotta. Monet autovuokraamot ovat kuitenkin määritelleet ikärajoja erikseen erilaisille autoluokille. Tämän lisäksi vuokraamot veloittavat vaihtelevasti nuorilta kuskeilta nuoren kuljettajan lisämaksuja. Vuokraamokohtaisiin eroihin on syytä tutustua hyvissä ajoin etukäteen ja hoitaa autonvuokraus verkossa ennen kentälle saapumista. Parhaat autonvuokraustarjoukset löydät myös yleensä omassa rauhassa niitä selaillessa. Luonnollisesti vuokraajalla tulee olla voimassaoleva ajokortti ja esimerkiksi Suomessa käytetty EU-ajokortti riittää hyvin. Mikäli et ole EU:n kansalainen, tulee mukana monesti olla kansainvälinen ajolupa. Vuokraustapahtuman voi yleensä maksaa monellakin tapaa, esimerkiksi pankkikortilla verkossa, mutta autoa lunastaessa tulee käytännössä poikkeuksetta olla mukana luottokortti, jolta autovuokraamot varaavat takuusumman mahdollisia lisämaksuja tai vahingonkorvauksia varten. Tätä varten kannattaa myös varmistaa kuinka paljon luottokortilla tulee olla katetta takuuta varten. Monesti vuokrauksen hintaan sisältyy pakolliset vakuutukset, mutta usein samalla on mahdollista ottaa myös lisävakuutuksia. Näitä harkitessa on hyvä pitää mielessä, mitä omat mahdollisesti samoja asioita kattavat vakuutukset pitävät jo sisällään, jottet vahingossa maksa samoista vakuutuksista tuplana.

Mitä palveluja Frankfurtin lentoaseman (FRA) autovuokraamo tarjoaa?

Autonvuokraus Frankfurtin lentoasemalla on järjestetty asiakkaan kannalta varsin mukavasti. Vuokraamojen palvelupisteet sijaitsevat terminaalirakennuksissa ja täten suuren ja laadukkaan lentokentän palvelut ovat niiden asiakkaiden käytössä. Näihin kuuluu muun muassa runsaasti ravintola- ja kahvilapalveluita, langaton verkko sekä muita modernin lentoaseman lisäpalveluita rahanvaihdosta muihin pankkipalveluihin. Terminaaleilla liikkuminen on myös järjestetty varsin esteettömästi, joten esimerkiksi pyörätuolilla kulkeminen vuokraamojen palveluille on varsin sujuvaa. Autovuokraamojen palvelupisteiltä löydät henkilökuntaa pääsääntöisesti aikaisesta aamusta iltaan, mutta monen palveluntarjoajan kanssa autonvuokraus ja -palautus hoituu myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Tämä kannattaa luonnollisesti myös varmistaa vuokrausta etukäteen suunnitellessa.


Autonvuokraustarjoukset Frankfurt lentokenttä

Löydä kohteessa Frankfurt lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

22 € - 65 €

Kaikki autotyypit

22 € - 72 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt lentokenttä on 45 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Frankfurt lentokenttä on tammikuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt lentokenttä Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt lentokenttä on 55 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Frankfurt lentokenttä on lokakuuta. Hinta on 29 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 0 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt lentokenttä Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt lentokenttä on 70 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Frankfurt lentokenttä on maaliskuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt lentokenttä Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt lentokenttä on 50 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Frankfurt lentokenttä on lokakuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Frankfurt lentokenttä Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt lentokenttä on 76 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Frankfurt lentokenttä on lokakuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 68 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 27 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Frankfurt lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Frankfurt lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

23 €/pvä

10 loka - 12 loka
Opel Corsa
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

10 loka - 12 loka
Opel Astra
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

31 €/pvä

8 loka - 12 loka
Opel Corsa

Frankfurt lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Frankfurt lentokenttä
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

9,0

Value

9,0

keddy by Europcar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,7

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

6,7

Value

7,7
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,2

Value

7,8
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

7,0

Value

6,8

Ok Mobility

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,4

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

3,5

Nouto/palautus

3,5

Value

3,5

Vuokraa auto läheltä kohteen Frankfurtin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Frankfurtin

Autonvuokraukset kentällä Frankfurt lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Frankfurt lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Frankfurt lentokenttä hinnat?

autoa Frankfurt lentokenttä hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Frankfurt lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 37 toimijaa on valittavissa autoa Frankfurt lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Frankfurt lentokenttä?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Frankfurt lentokenttä. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Frankfurt lentokenttä?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Frankfurt lentokenttä. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Aloita matkan suunnittelu - Frankfurt lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Frankfurt lentokenttä?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Frankfurt lentokenttä käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Frankfurt lentokenttä?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Frankfurt lentokenttä, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Frankfurt lentokenttä, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Frankfurt lentokenttä autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Frankfurt lentokenttä momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Frankfurt lentokenttä.

Löytyykö kohteesta Frankfurt lentokenttä autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Frankfurt lentokenttä löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Frankfurt lentokenttä vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Frankfurt lentokenttä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Frankfurt lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.