Autonvuokraukset kohteessa Berliini

Haussa halpa vuokra-auto Berliini? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Berliini, Saksa
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Berliini, Saksa
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Berliini

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Berliini

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Berliini?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Berliini löytyvät yleensä Wheego kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaWheego, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 26 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Berliini on 30 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Berliini?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Berliini 58 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Berliini?

Datamme perusteella Toyota Aygo on suosituin vuokra-auto kaupungissa Berliini.Käyttäjämme ovat löytäneet Toyota Aygo vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 23 €/pvä kaupungissa Berliini, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 60 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Berliini on Skoda Octavia Combi keskimääräisen hinnan ollessa 61 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 35 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Berliini autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Berliini
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

26 €/pvä

29 kesä - 9 heinä
Toyota Corolla
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

17 heinä - 31 heinä
Volkswagen up!
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

34 €/pvä

29 kesä - 9 heinä
Opel Corsa
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

38 €/pvä

29 kesä - 9 heinä
Ford Fiesta
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

39 €/pvä

17 heinä - 31 heinä
Ford Focus Wagon
Skoda Octavia
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

40 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Skoda Octavia
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

42 €/pvä

29 kesä - 9 heinä
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

47 €/pvä

29 kesä - 9 heinä
Volkswagen Golf
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

48 €/pvä

29 kesä - 9 heinä
Opel Crossland X

Tärkeää tietoa Berliini autonvuokrauksesta

Auton vuokraus Berliinissä vaatii tavallisesti 20 vuoden iän, mutta osa autovuokraamoista vuokraa auton jo 18-vuotiaille. Käytäntönä kuitenkin on, että nuorilta kuljettajilta peritään yleensä lisämaksu. Tämä koskee tavallisesti alle 25-vuotiaita kuljettajia, mutta ikärajat voivat vaihdella. Kannattaa tarkistaa asia etukäteen, jotta välttyy ikäviltä yllätyksiltä. Huomioi myös, että ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Autoluokasta riippuen voidaan edellyttää jopa kolmen vuoden voimassaoloaikaa. Autoa vuokratessasi ota mukaan myös kuvallinen henkilökortti tai passi. Auton vuokraus Berliinissä on halvempaa kuin Suomessa ja eteen voi tulla myös hyviä tarjouksia.

Auton vuokraus Berliinissä on näppärä tapa ottaa kaupunki haltuunsa. Kaupungin liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta, sillä ajaminen on huomattavasti vauhdikkaampaa kuin koto-Suomessa. Saksalaiskuljettajat ovat kuitenkin myös huomaavaisia. Tietä annetaan tarvittaessa sekä kaupungissa että moottoriteillä. Berliinin keskustassa nopeusrajoitus on tavallisesti 50 km/h ja moottoriliikenneteillä 110 km/h. Saksan liikennelainsäädännön erikoisuutena on moottoriteiden nopeusrajoituksettomuus. Mikäli kylteillä ei toisin ilmoiteta, moottoriteillä saa ajaa käytännössä niin lujaa kuin haluaa. Suositeltavana enimmäisnopeutena pidetään kuitenkin 130 km/h, eikä omaa tai muiden turvallisuutta pidä tietenkään vaarantaa liian suurella ajonopeudella. On myös hyvä huomioida, että käytännössä vauhtia voivat rajoittaa ruuhkat. Ruuhkaisin päivä on perjantai. Berliinin keskustasta voi olla hankalaa löytää vapaata pysäköintipaikkaa, erityisesti ruuhka-aikoina. Tilannetta helpottavat parkkihallit, jotka ovat myös katupysäköintiä turvallisempi valinta. Kadulle pysäköinti on tavallisesti maksullista arkisin kello 9.00 ja 20.00 välisenä aikana ja lauantaisin 09.00 ja 14.00 välillä. Pysäköintimaksut maksetaan mittareihin tai matkapuhelinsovelluksella. Pysäköidä saa yleensä vain tien oikealle laidalle, paitsi yhdensuuntaisilla teillä, joilla pysäköinti on sallittu kummallekin puolelle. Monet Suomestakin tutut pysäköintisäännöt ovat voimassa myös Berliinissä. Pysäköinti on kielletty esimerkiksi alle 10 metrin etäisyydellä liikennevaloista, alle viisi metriä risteyksestä tai suojatiestä sekä kiinteistöjen sisäänajoteiden edessä. Yksi hyvä vaihtoehto on myös pysäköidä kaupungin laitamille ja kulkea sieltä julkisilla kulkuvälineillä keskustaan. Berliinin julkisen liikenteen järjestelmä on varsin toimiva ja kattava. Ajovaloja ei ole pakko pitää päällä aina, vaan ainoastaan olosuhteiden niin vaatiessa. Valoja tulee käyttää ainakin iltaisin ja öisin, tunneleissa sekä sateisella ja sumuisella säällä. Lumiketjuilla ajettaessa nopeusrajoitus on 50 km/h.

Auton vuokraaminen on erinomainen tapa tutustua Berliiniin ja sen lähiseutuihin – ja miksei Saksaan laajemminkin – sillä tiet ovat hyväkuntoisia ja moottoriteillä ei ole käytännössä nopeusrajoituksia. Saksassa ei ole myöskään käytössä tiemaksuja. Berliinistä löytyy mielenkiintoista nähtävää niin muodin, arkkitehtuurin kuin historian ystäville. Kaupungissa on myös yli 170 museota ja noin 300 taidegalleriaa. Katsastamisen arvoinen on esimerkiksi kaupungin keskustassa sijaitseva Museosaari, joka kuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Nimensä mukaisesti siellä voi tutustua moniin eri museoihin. Kulttuurihistoriasta kiinnostuneiden kannattaa tsekata Berliinin muuri museoineen, valtiopäivätalo sekä Brandenburgin portti. Berliinin ulkopuolella suosittuja nähtävyyksiä ovat muun muassa Neuschwansteinin linna ja sitä ympäröivät Alpit. Alpit tarjoavat kesäisin mahdollisuuden esimerkiksi patikointiin ja talvisin totta kai lasketteluun. Alueella on sympaattisia pikku ravintoloita sekä idyllisiä kyliä ja mökkejä. Bodenjärven alueella voi puolestaan tutustua vaikkapa puistoistaan ja puutarhoistaan tunnettuun Mainaun kukkasaareen. Järvialueella sijaitsee myös Reichenaun luostarisaari. Lapsiperheiden kannattaa suunnata esimerkiksi suureen Europa-Park-huvipuistoon.


Autonvuokraustarjoukset Berliini

Löydä kohteesta Berliini juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

29 € - 70 €

Kaikki autotyypit

44 € - 94 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Berliini, Saksan on 49 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Berliini, Saksan on marraskuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Berliini, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Berliini voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Berliini Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Berliini, Saksan on 53 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Berliini, Saksan on tammikuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Berliini, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Berliini voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Berliini Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Berliini, Saksan on 97 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Berliini, Saksan on joulukuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 63 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 28 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Berliini, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Berliini voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Berliini, Saksan on 74 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Berliini, Saksan on marraskuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 6 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Berliini, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Berliini voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Berliini Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Berliini, Saksan on 50 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Berliini, Saksan on lokakuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Berliini, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Berliini voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Berliini, Saksan on 81 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Berliini, Saksan on syyskuuta. Hinta on 2 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 84 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 15 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Berliini, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Berliini voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Berliini Luksus vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Berliini, Saksan on 50 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Berliini, Saksan on syyskuuta. Hinta on 14 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Berliini, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Berliini voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

26 €/pvä

29 kesä - 9 heinä
Toyota Corolla
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

17 heinä - 31 heinä
Volkswagen up!
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

34 €/pvä

29 kesä - 9 heinä
Opel Corsa

Berliini autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Berliini

FLIZZR

36 sijaintia

Europcar

22 sijaintia

keddy by Europcar

21 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

15 sijaintia

Global Rent A Car

15 sijaintia

Avis

11 sijaintia

Hertz

11 sijaintia

Budget

10 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Berliini

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Berliini

Suositut autotyypit

Full-size, Economy, Mini

Halvin vuokra-auto

34 €

Suosituin malli

Toyota Aygo
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Berliini viimeisten 72 tunnin aikana: Full-size, Economy, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Berliini on 34 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 38 €/pvä.
Kohteen Berliini suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota Aygo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Skoda Octavia Combi.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Berliini autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Alexanderplatz18,7 km
Messe Berlin22,1 km

Läheiset nähtävyydet:

Messe Berlin140,3 km
Alexanderplatz147,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Messe Berlin156,2 km
Alexanderplatz156,2 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Berliini suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Berliini

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Berliini - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Berliini, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurin osa kaupungissa Berliini sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Enterprise Rent-A-Car, Avis ja Dollar peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Paras tapa nauttia kaupungin Berliini nähtävyyksistä kuukauden heinäkuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila heinäkuu kaupungissa Berliini on 17 °C sekä keskimääräinen sademäärä 62 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Berliini maksaa keskimäärin 72 €/päivä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Berliini

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Berliini

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Berliini

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Berliini

Autonvuokraus Berliini naapurustoissa

Tarvitsetko vuokra-auton tietyllä Berliini alueella? Rajaa hakua alla olevien vaihtoehtojen avulla

Tutustu alueen Saksan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Saksan

Aloita matkan suunnittelu - Berliini


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Berliini voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Berliini, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.