Autonvuokraus Berliini, Saksa - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Berliini, Saksa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Berliini, Saksa
15. huhtikuu — 22. huhtikuu
Sama palautus
Berliini, Saksa
to 15/4
Keskipäivä
to 22/4
Keskipäivä

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Berliini?

Kaikki

19 € - 118 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Berliini, Saksa on tammikuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 19 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti elokuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Berliini voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Autovuokraamo Berliini: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Berliini, Saksa
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 34 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 89 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.3

Pisteet perustuvat 43 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.4

Pisteet perustuvat 74 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.3

Pisteet perustuvat 8 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 18 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.6

Pisteet perustuvat 15 arvosteluihin


Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Läheiset nähtävyydet:

Alexanderplatz18,7 km

Läheiset nähtävyydet:

Alexanderplatz147,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Alexanderplatz156,2 km

Tietoja matkastasi kohteeseen Berliini

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Berliinissä?

Auton vuokraus Berliinissä vaatii tavallisesti 20 vuoden iän, mutta osa autovuokraamoista vuokraa auton jo 18-vuotiaille. Käytäntönä kuitenkin on, että nuorilta kuljettajilta peritään yleensä lisämaksu. Tämä koskee tavallisesti alle 25-vuotiaita kuljettajia, mutta ikärajat voivat vaihdella. Kannattaa tarkistaa asia etukäteen, jotta välttyy ikäviltä yllätyksiltä. Huomioi myös, että ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Autoluokasta riippuen voidaan edellyttää jopa kolmen vuoden voimassaoloaikaa. Autoa vuokratessasi ota mukaan myös kuvallinen henkilökortti tai passi. Auton vuokraus Berliinissä on halvempaa kuin Suomessa ja eteen voi tulla myös hyviä tarjouksia.

Tärkeää tietoa Berliinin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Auton vuokraus Berliinissä on näppärä tapa ottaa kaupunki haltuunsa. Kaupungin liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta, sillä ajaminen on huomattavasti vauhdikkaampaa kuin koto-Suomessa. Saksalaiskuljettajat ovat kuitenkin myös huomaavaisia. Tietä annetaan tarvittaessa sekä kaupungissa että moottoriteillä. Berliinin keskustassa nopeusrajoitus on tavallisesti 50 km/h ja moottoriliikenneteillä 110 km/h. Saksan liikennelainsäädännön erikoisuutena on moottoriteiden nopeusrajoituksettomuus. Mikäli kylteillä ei toisin ilmoiteta, moottoriteillä saa ajaa käytännössä niin lujaa kuin haluaa. Suositeltavana enimmäisnopeutena pidetään kuitenkin 130 km/h, eikä omaa tai muiden turvallisuutta pidä tietenkään vaarantaa liian suurella ajonopeudella. On myös hyvä huomioida, että käytännössä vauhtia voivat rajoittaa ruuhkat. Ruuhkaisin päivä on perjantai. Berliinin keskustasta voi olla hankalaa löytää vapaata pysäköintipaikkaa, erityisesti ruuhka-aikoina. Tilannetta helpottavat parkkihallit, jotka ovat myös katupysäköintiä turvallisempi valinta. Kadulle pysäköinti on tavallisesti maksullista arkisin kello 9.00 ja 20.00 välisenä aikana ja lauantaisin 09.00 ja 14.00 välillä. Pysäköintimaksut maksetaan mittareihin tai matkapuhelinsovelluksella. Pysäköidä saa yleensä vain tien oikealle laidalle, paitsi yhdensuuntaisilla teillä, joilla pysäköinti on sallittu kummallekin puolelle. Monet Suomestakin tutut pysäköintisäännöt ovat voimassa myös Berliinissä. Pysäköinti on kielletty esimerkiksi alle 10 metrin etäisyydellä liikennevaloista, alle viisi metriä risteyksestä tai suojatiestä sekä kiinteistöjen sisäänajoteiden edessä. Yksi hyvä vaihtoehto on myös pysäköidä kaupungin laitamille ja kulkea sieltä julkisilla kulkuvälineillä keskustaan. Berliinin julkisen liikenteen järjestelmä on varsin toimiva ja kattava. Ajovaloja ei ole pakko pitää päällä aina, vaan ainoastaan olosuhteiden niin vaatiessa. Valoja tulee käyttää ainakin iltaisin ja öisin, tunneleissa sekä sateisella ja sumuisella säällä. Lumiketjuilla ajettaessa nopeusrajoitus on 50 km/h.

Nähtävyyksiä Berliinissä ja sen lähellä

Auton vuokraaminen on erinomainen tapa tutustua Berliiniin ja sen lähiseutuihin – ja miksei Saksaan laajemminkin – sillä tiet ovat hyväkuntoisia ja moottoriteillä ei ole käytännössä nopeusrajoituksia. Saksassa ei ole myöskään käytössä tiemaksuja. Berliinistä löytyy mielenkiintoista nähtävää niin muodin, arkkitehtuurin kuin historian ystäville. Kaupungissa on myös yli 170 museota ja noin 300 taidegalleriaa. Katsastamisen arvoinen on esimerkiksi kaupungin keskustassa sijaitseva Museosaari, joka kuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Nimensä mukaisesti siellä voi tutustua moniin eri museoihin. Kulttuurihistoriasta kiinnostuneiden kannattaa tsekata Berliinin muuri museoineen, valtiopäivätalo sekä Brandenburgin portti. Berliinin ulkopuolella suosittuja nähtävyyksiä ovat muun muassa Neuschwansteinin linna ja sitä ympäröivät Alpit. Alpit tarjoavat kesäisin mahdollisuuden esimerkiksi patikointiin ja talvisin totta kai lasketteluun. Alueella on sympaattisia pikku ravintoloita sekä idyllisiä kyliä ja mökkejä. Bodenjärven alueella voi puolestaan tutustua vaikkapa puistoistaan ja puutarhoistaan tunnettuun Mainaun kukkasaareen. Järvialueella sijaitsee myös Reichenaun luostarisaari. Lapsiperheiden kannattaa suunnata esimerkiksi suureen Europa-Park-huvipuistoon.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vakuutusasiat kannattaa selvittää hyvissä ajoin omalta autovuokraamolta. Vakuutuksissa sovelletaan saksalaisia ehtoja ja sääntöjä. Lisämaksusta saa perussuojaa kattavamman vakuutuksen. Hinnan ja kattavuuden lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös mahdolliseen omavastuuosuuteen.

Voiko Berliinissä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Auton vuokraus on kätevää, sillä Berliinissä voi ajaa suomalaisella ajokortilla.

Mistä auton nouto ja palautus Berliinissä onnistuu?

Auton vuokraus Berliinissä onnistuu jo lentokentällä. Lisäksi kaupungissa on muitakin toimipisteitä ja myös useimmat suuret kansainväliset yritykset ovat hyvin edustettuina. Paikalliset loma-ajat sekä kaupungin messut ja tapahtumat voivat aiheuttaa ajoittain pulaa vuokra-autoista. Jos tällaisia on matkustusajankohtanasi tiedossa, varaa auto jo ennakkoon. Auton palautus onnistuu tavallisesti myös toiseen paikkaan kuin mistä se on noutanut. Tällaisista yhdensuuntaisista vuokrauksista voidaan kuitenkin periä lisämaksu. Tarkista aina vuokra-auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat omalta autovuokraamoltasi.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Berliini, Saksa kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Berliini Brandenburg lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Berliini

318on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Berliini kuun huhtikuu aikana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Berliini noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Alamo, Enterprise ja National ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Berliini autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa Berliini, Saksa?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Berliini ajankohtana toukokuu on halvimmillaan 25 €, keskihinnan ollessa 51 €. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 19 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 29 € ympärillä.

Missä Berliini autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Halvin vuokraamo kaupungissa Berliini on Global Rent A Car, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 29 € 12 toimipisteissä kaupungissa Berliini. Halvin Global Rent A Car tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Berliini on 16 €.

Peritäänkö Berliini, Saksa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Berliini sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Enterprise ja National peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Berliini toukokuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Berliini nähtävyyksistä kuukauden toukokuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila toukokuu kaupungissa Berliini on 16 °C sekä keskimääräinen sademäärä 71 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Berliini maksaa keskimäärin 57 €/päivä.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Berliini?

Kaupungissa Sixt on 21 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 46 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Berliini, Saksa?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Berliini on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Berliini ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on Tiedotus. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Berliini, Saksa kuukauden huhtikuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Berliini kuukauden huhtikuu aikana on 7 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 41 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen huhtikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Berliini kuukauden huhtikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Berliini autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Berliini vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Fiat 500 tai Volkswagen Polo.

Onko sää kaupungissa Berliini samanlainen kuin muualla Berliini alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Berliini ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Berliini lämpötila kuukauden aikana huhtikuu on 7 °C ja mahdollinen sademäärä 41 mm.


Lentolippu varattuna kohteeseen Berliini? Aloita matkan suunnittelu!