Autonvuokraus Berliini, Saksa

Haussa halpa vuokra-auto Berliini, Saksa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Berliini, Saksa
24. kesäkuu — 1. heinäkuu
Sama palautus
Berliini, Saksa
to 24/6
Keskipäivä
to 1/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Berliini, Saksa

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni Cars

17 € - 40 €

All Car Types

29 € - 86 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Berliini, Saksa on 28 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Berliini, Saksa on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Berliini. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Berliini voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Berliini Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Berliini, Saksa on 35 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Berliini, Saksa on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Berliini. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Berliini voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Berliini Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Berliini, Saksa on 70 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Berliini, Saksa on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 32 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Berliini. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Berliini voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Berliini Suuri vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Berliini, Saksa on 49 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Berliini, Saksa on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Berliini. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Berliini voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Berliini Maasturi vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Berliini: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Berliini, Saksa
15 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,7

Hinta-laatusuhde

7,4
16 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

8,0
11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

8,0
21 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Mukavuus

8,5

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

7,0

Hinta-laatusuhde

6,9
10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Mukavuus

7,8

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,3

Hinta-laatusuhde

6,7
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Mukavuus

7,0

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

7,3

Hinta-laatusuhde

6,9
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Mukavuus

7,0

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,0

Hinta-laatusuhde

7,0

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Läheiset nähtävyydet:

Alexanderplatz18,7 km

Läheiset nähtävyydet:

Alexanderplatz147,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Alexanderplatz156,2 km

Tietoja matkastasi kohteeseen Berliini

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Berliinissä?

Auton vuokraus Berliinissä vaatii tavallisesti 20 vuoden iän, mutta osa autovuokraamoista vuokraa auton jo 18-vuotiaille. Käytäntönä kuitenkin on, että nuorilta kuljettajilta peritään yleensä lisämaksu. Tämä koskee tavallisesti alle 25-vuotiaita kuljettajia, mutta ikärajat voivat vaihdella. Kannattaa tarkistaa asia etukäteen, jotta välttyy ikäviltä yllätyksiltä. Huomioi myös, että ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Autoluokasta riippuen voidaan edellyttää jopa kolmen vuoden voimassaoloaikaa. Autoa vuokratessasi ota mukaan myös kuvallinen henkilökortti tai passi. Auton vuokraus Berliinissä on halvempaa kuin Suomessa ja eteen voi tulla myös hyviä tarjouksia.

Tärkeää tietoa Berliinin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Auton vuokraus Berliinissä on näppärä tapa ottaa kaupunki haltuunsa. Kaupungin liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta, sillä ajaminen on huomattavasti vauhdikkaampaa kuin koto-Suomessa. Saksalaiskuljettajat ovat kuitenkin myös huomaavaisia. Tietä annetaan tarvittaessa sekä kaupungissa että moottoriteillä. Berliinin keskustassa nopeusrajoitus on tavallisesti 50 km/h ja moottoriliikenneteillä 110 km/h. Saksan liikennelainsäädännön erikoisuutena on moottoriteiden nopeusrajoituksettomuus. Mikäli kylteillä ei toisin ilmoiteta, moottoriteillä saa ajaa käytännössä niin lujaa kuin haluaa. Suositeltavana enimmäisnopeutena pidetään kuitenkin 130 km/h, eikä omaa tai muiden turvallisuutta pidä tietenkään vaarantaa liian suurella ajonopeudella. On myös hyvä huomioida, että käytännössä vauhtia voivat rajoittaa ruuhkat. Ruuhkaisin päivä on perjantai. Berliinin keskustasta voi olla hankalaa löytää vapaata pysäköintipaikkaa, erityisesti ruuhka-aikoina. Tilannetta helpottavat parkkihallit, jotka ovat myös katupysäköintiä turvallisempi valinta. Kadulle pysäköinti on tavallisesti maksullista arkisin kello 9.00 ja 20.00 välisenä aikana ja lauantaisin 09.00 ja 14.00 välillä. Pysäköintimaksut maksetaan mittareihin tai matkapuhelinsovelluksella. Pysäköidä saa yleensä vain tien oikealle laidalle, paitsi yhdensuuntaisilla teillä, joilla pysäköinti on sallittu kummallekin puolelle. Monet Suomestakin tutut pysäköintisäännöt ovat voimassa myös Berliinissä. Pysäköinti on kielletty esimerkiksi alle 10 metrin etäisyydellä liikennevaloista, alle viisi metriä risteyksestä tai suojatiestä sekä kiinteistöjen sisäänajoteiden edessä. Yksi hyvä vaihtoehto on myös pysäköidä kaupungin laitamille ja kulkea sieltä julkisilla kulkuvälineillä keskustaan. Berliinin julkisen liikenteen järjestelmä on varsin toimiva ja kattava. Ajovaloja ei ole pakko pitää päällä aina, vaan ainoastaan olosuhteiden niin vaatiessa. Valoja tulee käyttää ainakin iltaisin ja öisin, tunneleissa sekä sateisella ja sumuisella säällä. Lumiketjuilla ajettaessa nopeusrajoitus on 50 km/h.

Nähtävyyksiä Berliinissä ja sen lähellä

Auton vuokraaminen on erinomainen tapa tutustua Berliiniin ja sen lähiseutuihin – ja miksei Saksaan laajemminkin – sillä tiet ovat hyväkuntoisia ja moottoriteillä ei ole käytännössä nopeusrajoituksia. Saksassa ei ole myöskään käytössä tiemaksuja. Berliinistä löytyy mielenkiintoista nähtävää niin muodin, arkkitehtuurin kuin historian ystäville. Kaupungissa on myös yli 170 museota ja noin 300 taidegalleriaa. Katsastamisen arvoinen on esimerkiksi kaupungin keskustassa sijaitseva Museosaari, joka kuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Nimensä mukaisesti siellä voi tutustua moniin eri museoihin. Kulttuurihistoriasta kiinnostuneiden kannattaa tsekata Berliinin muuri museoineen, valtiopäivätalo sekä Brandenburgin portti. Berliinin ulkopuolella suosittuja nähtävyyksiä ovat muun muassa Neuschwansteinin linna ja sitä ympäröivät Alpit. Alpit tarjoavat kesäisin mahdollisuuden esimerkiksi patikointiin ja talvisin totta kai lasketteluun. Alueella on sympaattisia pikku ravintoloita sekä idyllisiä kyliä ja mökkejä. Bodenjärven alueella voi puolestaan tutustua vaikkapa puistoistaan ja puutarhoistaan tunnettuun Mainaun kukkasaareen. Järvialueella sijaitsee myös Reichenaun luostarisaari. Lapsiperheiden kannattaa suunnata esimerkiksi suureen Europa-Park-huvipuistoon.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vakuutusasiat kannattaa selvittää hyvissä ajoin omalta autovuokraamolta. Vakuutuksissa sovelletaan saksalaisia ehtoja ja sääntöjä. Lisämaksusta saa perussuojaa kattavamman vakuutuksen. Hinnan ja kattavuuden lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös mahdolliseen omavastuuosuuteen.

Voiko Berliinissä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Auton vuokraus on kätevää, sillä Berliinissä voi ajaa suomalaisella ajokortilla.

Mistä auton nouto ja palautus Berliinissä onnistuu?

Auton vuokraus Berliinissä onnistuu jo lentokentällä. Lisäksi kaupungissa on muitakin toimipisteitä ja myös useimmat suuret kansainväliset yritykset ovat hyvin edustettuina. Paikalliset loma-ajat sekä kaupungin messut ja tapahtumat voivat aiheuttaa ajoittain pulaa vuokra-autoista. Jos tällaisia on matkustusajankohtanasi tiedossa, varaa auto jo ennakkoon. Auton palautus onnistuu tavallisesti myös toiseen paikkaan kuin mistä se on noutanut. Tällaisista yhdensuuntaisista vuokrauksista voidaan kuitenkin periä lisämaksu. Tarkista aina vuokra-auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat omalta autovuokraamoltasi.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Berliini, Saksa kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Berliini Brandenburg lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Berliini

318on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Berliini kuun kesäkuu aikana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Berliini noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Enterprise, Hertz ja Dollar ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Berliini autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa heinäkuu kohteessa Berliini, Saksa?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Berliini ajankohtana heinäkuu on halvimmillaan 25 €, keskihinnan ollessa 50 €. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 19 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 29 € ympärillä.

Missä Berliini autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Halvin vuokraamo kaupungissa Berliini on Global Rent A Car, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 28 € 14 toimipisteissä kaupungissa Berliini. Halvin Global Rent A Car tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Berliini on 15 €.

Peritäänkö Berliini, Saksa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Berliini sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Enterprise, keddy by Europcar ja Global Rent A Car peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Berliini heinäkuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Berliini nähtävyyksistä kuukauden heinäkuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila heinäkuu kaupungissa Berliini on 17 °C sekä keskimääräinen sademäärä 62 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Berliini maksaa keskimäärin 56 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Berliini?

Kaupungissa Europcar on 19 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 48 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Berliini, Saksa?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Berliini on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Berliini ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on Tiedotus. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Berliini, Saksa kuukauden kesäkuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Berliini kuukauden kesäkuu aikana on 16 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 71 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Berliini kuukauden kesäkuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Berliini autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Berliini vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Volkswagen Polo tai Fiat 500.

Onko sää kaupungissa Berliini samanlainen kuin muualla Berliini alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Berliini ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Berliini lämpötila kuukauden aikana kesäkuu on 16 °C ja mahdollinen sademäärä 71 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Berliini