Autonvuokraukset kohteessa Hampuri

Haussa halpa vuokra-auto Hampuri? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Hampuri, Saksa
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Hampuri, Saksa
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Hampuri

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Hampuri

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Hampuri?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Hampuri löytyvät yleensä BUCHBINDER kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaBUCHBINDER , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 22 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Hampuri on 23 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Hampuri?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Hampuri 52 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Hampuri?

Kun vuokraat autoa kaupungista Hampuri, suurin osa käyttäjistämme valitsee Volkswagen Polo keskimääräiseen hintaan 33 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Nissan Qashqai 31 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Polo vuokra-autoja kaupungista Hampuri niinkin alhaiseen hintaan kuin 22 €/pvä ja Nissan Qashqai hintaan 29 €/pvä.

Tärkeää tietoa Hampuri autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Hampurissa vaatii vähintään 18 vuoden iän. Useampi autovuokraamo myös suosittelee, että kuljettajan ajokortti on myönnetty vähintään vuosi ennen vuokrausta. Auton vuokraus alle 25-vuotiaalle on hieman kalliimpaa, sillä voit joutua maksamaan myös lisämaksuja erilaisista vakuutuksista vuokrauksen yhteydessä. Tämän lisäksi Saksassa on yleistä, että 18–22-vuotiailta kuljettajilta vaaditaan CDW-vahinkovakuutus vuokrausyritykseltä ostettuna, vaikka vuokraajalla olisi vaihtoehtoinen vakuutus luottokorttinsa puolesta.

Älä anna saksalaisten teiden suurten nopeuksien huijata sinua uskomaan, että rajattuja nopeusalueita ei ole. Myös saksalaisten autobahnien useissa osissa on nykyään nopeusrajoitukset, joten seuraathan kyltityksiä tarkasti. Nopeusrajoitukset seuraavat Hampurissa Saksan yleisiä suosituksia. Asuinalueilla on kaikille moottoriajoneuvotyypeille nopeusrajoitus 50 km/h, ellei liikennemerkeissä toisin mainita. Asuinalueen alkamisen tunnistat paikannimellä varustetusta kyltistä, joka näkyy kaupungin tai kylän alussa. Asuinpaikkojen ulkopuolella sovelletaan seuraavia nopeusrajoituksia: moottoritiet ja muut kaksikaistaiset tiet 130 km/h (suositus) ja muut isommat tiet 100 km/h. Autonvuokraus Hampurista on miellyttävä vaihtoehto tutkia kaupunkia ja sen lähialueita, sillä Saksalla on antaa autoilijoille suhteellisen suuri määrä korkealaatuisia moottoriteitä ajettavaksi. Vain 7,5 tonnin painoiset ajoneuvot ovat velvollisia maksamaan tietulleja. Moottoripyörät, autot ja suuremmat ajoneuvot 7,5 tonniin asti voivat hyödyntää hyväkuntoisia moottoriteitä maksutta. Pysäköinti Hampurissa ei tuota suurempia ongelmia, sillä useimmissa hotelleissa on omat pysäköintialueet ja kaupungin keskustassa on runsaasti monikerroksisia pysäköintialueita sekä Park & Ride -tiloja, erityisesti rautatieasemien yhteydessä. Myös kaupunkialueilta löydät monia ilmaisia pysäköintipaikkoja. Promillerajat liikenteessä seuraavat Suomen vastaavia. Alkoholin enimmäismäärä veressä saa yksityisajoneuvon kuljettajalla olla 0,05 %. Aloitteleville kuljettajille, alle 21-vuotiaille tai kuljettajille, joilla on ollut ajokortti voimassa alle kahden vuoden ajan, promilleraja on 0 %. Mitään alkoholimääriä ei ajon aikana sallita veressä.

Monet pitävät Hampurin monipuolista satamakaupunkia omana suosikkinaan vuodesta toiseen. Seilaavat laivat ovat tuoneet ja vieneet ihmisiä tähän monikulttuuriseksi muotoutuneeseen kaupunkiin, joka on upea yhdistelmä nykyaikaisuutta, hämmästyttävää arkkitehtuuria ja vanhanaikaisen kaunista katukuvaa. Voit viettää päiväsi rentoutuen Aussenalsterin rannalla tai suunnata keskustassa sijaitsevaan Park Planten und Blomenin urbaaniin puistoon. Vaihtoehtokulttuuria ja kalamarkkinoita on tarjolla St Paulin alueella. Hampurin vierailu ei ole täydellinen ilman, että käyt kaupungin kuuluisilla kalamarkkinoilla St Paulin alueella. Elinkeinonharjoittajat ovat ajaneet tuoreita saaliita markkinoille jo 1800-luvun alusta lähtien, ja vielä tänä päivänäkin voit kokea tämän vilkkaan markkinapaikan autenttisen kuhinan. Kun olet vaellellut tarpeeksi kala- ja katkarapukojujen välissä saaliita ihastellen, pysähdy ja nauti kalavoileipä rennossa ilmapiirissä paikallisia bändejä kuunnellen. Hampuri on monipuolinen ja jännittävä kohde tutkia itsessään, mutta autonvuokraus Hampurista käsin mahdollistaa myös lähiseutuun tutustumisen nopeasti ja vaivattomasti. Kun haluat kaupungista pienelle ajelulle, suuntaa kohti vanhaa ja viehättävää Treppenviertel Blankenesea, joka sijaitsee 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, Elben oikean rannan yläpuolella. Treppenviertel tarkoittaa kirjaimellisesti “porraskorttelia” ja nimensä mukaisesti tämä alue on täynnä kiertyviä kujia, joita ympäröivät kauniit kalkitut talot, jotka kaikki yhdistyvät toisiinsa useiden portaikkojen avulla. On siis aika nousta autosta ja saatat huomaamattasi kävellä jopa kaikki 5 000 askelta, kun uteliaisuus vie sinut kulmien ja kaartuvien kujien kautta seuraavaan portaikkoon. Pääsiäisenä Blankenese on yksi niistä kohdista joen varrella, jossa poltetaan suuria kokkoja. Päivämatkakohteeksesi voit valita vaikka Schwerinin kaupungin. Noin 110 kilometrin päässä Hampurista sijaitseva kaupunki on valokuvauksellinen yhdistelmä luonnon ja arkkitehtuurin kauneutta. Sen tunnetuin maamerkki on majesteettinen Schwerinin palatsi, joka sijaitsee kahden järven välissä ja jota ympäröivät vehreät puutarhat. Läheiset torit ja mukulakivikadut ovat täynnä kauniita historiallisia rakennuksia, joissa on toinen toistaan kutsuvampia kauppoja ja kahviloita. Schwerinissä on useita erinomaisia museoita ja siellä järjestetään erilaisia taiteen sekä kulttuurin festivaaleja ympäri vuoden.


Autonvuokraustarjoukset Hampuri

Löydä kohteesta Hampuri juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

30 € - 74 €

Kaikki autotyypit

37 € - 106 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hampuri, Saksan on 47 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Hampuri, Saksan on maaliskuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hampuri, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hampuri voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hampuri, Saksan on 55 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Hampuri, Saksan on marraskuuta. Hinta on 33 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hampuri, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hampuri voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hampuri, Saksan on 47 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Hampuri, Saksan on helmikuuta. Hinta on 49 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hampuri, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hampuri voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hampuri, Saksan on 56 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Hampuri, Saksan on tammikuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 2 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hampuri, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hampuri voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hampuri, Saksan on 44 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Hampuri, Saksan on elokuuta. Hinta on 29 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hampuri, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hampuri voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Hampuri autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Hampuri

keddy by Europcar

32 sijaintia

Europcar

20 sijaintia

Sixt

17 sijaintia

BUCHBINDER

10 sijaintia

Hertz

10 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

9 sijaintia

Global Rent A Car

8 sijaintia

Avis

7 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Hampuri

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Hampuri

Suosituin vuokraamo

Ok Mobility

Suositut autotyypit

Economy, SUV, Intermediate

Halvin vuokra-auto

33 €

Suosituin malli

Volkswagen Polo
Suosituin Hampuri autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Ok Mobility. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Sixt ja Wheego.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Hampuri viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, SUV, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Hampuri on 33 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 42 €/pvä.
Kohteen Hampuri suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Polo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Nissan Qashqai.

Vuokraa auto läheltä kohteen Hampuri suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Hampuri

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Hampuri - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Hampuri, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurimmalla osalla niistä Hampuri vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Hampuri, kuten Budget, Europcar ja Enterprise Rent-A-Car tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Lämpötila on keskimäärin 17 °C ja sademäärä 70 mm cm, joten paras vuokra-automalli heinäkuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Hampuri on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Hampuri maksaa keskimäärin 76 €/päivä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Hampuri

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Hampuri

Tutustu alueen Saksan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Saksan

Aloita matkan suunnittelu - Hampuri


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Hampuri on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Hampuri, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.