Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Hampuri

Haussa halpa vuokra-auto Hampuri? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Hampuri, Saksa
25. huhtikuu — 2. toukokuu
Hampuri, Saksa
to 25/4
Keskipäivä
to 2/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Autonvuokraustarjoukset Hampuri

Löydä kohteesta Hampuri juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

17 € - 58 €

Kaikki autotyypit

31 € - 86 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hampuri, Saksan on 40 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Hampuri, Saksan on tammikuuta. Hinta on 59 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hampuri, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hampuri voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hampuri, Saksan on 38 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Hampuri, Saksan on lokakuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hampuri, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hampuri voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hampuri, Saksan on 61 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Hampuri, Saksan on kesäkuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 23 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hampuri, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hampuri voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Hampuri, Saksan on 23 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Hampuri, Saksan on syyskuuta. Hinta on 14 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 53 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Hampuri, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Hampuri voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Hampuri

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Hampuri

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Hampuri?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Hampuri löytyvät yleensä Ok Mobility kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaOk Mobility, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 18 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Hampuri on 23 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Hampuri?

Vuokraamolla keddy by Europcar on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Hampuri 34 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Hampuri?

Kun vuokraat autoa kaupungista Hampuri, suurin osa käyttäjistämme valitsee Volkswagen Golf keskimääräiseen hintaan 56 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Volkswagen Polo 29 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Golf vuokra-autoja kaupungista Hampuri niinkin alhaiseen hintaan kuin 42 €/pvä ja Volkswagen Polo hintaan 20 €/pvä.

Hampuri autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Hampuri

Budget

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Hertz

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Global Rent A Car

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Europcar

20 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,4

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

9,4

Nouto/palautus

7,9

Value

8,9

Sixt

20 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,6

Value

8,6

Thrifty

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

9,0

Enterprise Rent-A-Car

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,1

Value

7,9

Dollar

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Hampuri

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Hampuri

Suositut autotyypit

Wagon, Economy, Intermediate

Halvin vuokra-auto

31 €

Suosituin malli

Volkswagen Golf
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Hampuri viimeisten 72 tunnin aikana: Wagon, Economy, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Hampuri on 31 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 33 €/pvä.
Kohteen Hampuri suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Golf. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Passat Variant.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Hampuri - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Hampuri, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Hampuri, Saksa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Hampuri vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Hampuri, kuten Budget, Hertz ja Europcar tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Hampuri toukokuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Hampuri kuukauden toukokuu aikana. Kohteessa Hampuri sataa keskimäärin 70 mm cm ja lämpötila on noin 15 °C toukokuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Hampuri maksaa keskimäärin 52 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Hampuri, Saksa?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Hampuri on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Hampuri taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Hampuri alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on Tiedotus.

Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 4 Series Convertible vuokra-autoja kaupungissa Hampuri?

Millainen sää on kohteessa Hampuri, Saksa kuukauden huhtikuu aikana?

Kuukauden huhtikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Hampuri on 7 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Hampuri.

Onko sää kaupungissa Hampuri samanlainen kuin muualla Hampuri alueella?

Jos etsit Hampuri vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden huhtikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Hampuri lämpötila on yleensä 7 °C ja sademäärä vastaavasti 40 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Hampuri hinnat?

autoa Hampuri hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Hampuri?

huhtikuuta 2024 alkaen 239 toimijaa on valittavissa autoa Hampuri osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Hampuri?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Hampuri. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Hampuri?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Hampuri, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Hampuri?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Hampuri on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Hampuri?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Hampuri, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Hampuri, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Hampuri tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Hampuri momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Hampuri.

Löytyykö kohteesta Hampuri autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Hampuri autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Hampuri vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Hampuri autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Hampuri

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
to 25/4
Keskipäivä
to 2/5
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Hampuri