Autonvuokraus Hampuri - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Hampuri? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Hampuri, Saksa
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Hampuri, Saksa
ke 27/1
Keskipäivä
ke 3/2
Keskipäivä

Autovuokraamo Hampuri: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Hampuri
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.2

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.8

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.4

Pisteet perustuvat 6 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.3

Pisteet perustuvat 6 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.1

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.7

Pisteet perustuvat 28 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen Hampuri

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Hampurissa?

Autonvuokraus Hampurissa vaatii vähintään 18 vuoden iän. Useampi autovuokraamo myös suosittelee, että kuljettajan ajokortti on myönnetty vähintään vuosi ennen vuokrausta. Auton vuokraus alle 25-vuotiaalle on hieman kalliimpaa, sillä voit joutua maksamaan myös lisämaksuja erilaisista vakuutuksista vuokrauksen yhteydessä. Tämän lisäksi Saksassa on yleistä, että 18–22-vuotiailta kuljettajilta vaaditaan CDW-vahinkovakuutus vuokrausyritykseltä ostettuna, vaikka vuokraajalla olisi vaihtoehtoinen vakuutus luottokorttinsa puolesta.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Hampurissa

Älä anna saksalaisten teiden suurten nopeuksien huijata sinua uskomaan, että rajattuja nopeusalueita ei ole. Myös saksalaisten autobahnien useissa osissa on nykyään nopeusrajoitukset, joten seuraathan kyltityksiä tarkasti. Nopeusrajoitukset seuraavat Hampurissa Saksan yleisiä suosituksia. Asuinalueilla on kaikille moottoriajoneuvotyypeille nopeusrajoitus 50 km/h, ellei liikennemerkeissä toisin mainita. Asuinalueen alkamisen tunnistat paikannimellä varustetusta kyltistä, joka näkyy kaupungin tai kylän alussa. Asuinpaikkojen ulkopuolella sovelletaan seuraavia nopeusrajoituksia: moottoritiet ja muut kaksikaistaiset tiet 130 km/h (suositus) ja muut isommat tiet 100 km/h.

Autonvuokraus Hampurista on miellyttävä vaihtoehto tutkia kaupunkia ja sen lähialueita, sillä Saksalla on antaa autoilijoille suhteellisen suuri määrä korkealaatuisia moottoriteitä ajettavaksi. Vain 7,5 tonnin painoiset ajoneuvot ovat velvollisia maksamaan tietulleja. Moottoripyörät, autot ja suuremmat ajoneuvot 7,5 tonniin asti voivat hyödyntää hyväkuntoisia moottoriteitä maksutta.

Pysäköinti Hampurissa ei tuota suurempia ongelmia, sillä useimmissa hotelleissa on omat pysäköintialueet ja kaupungin keskustassa on runsaasti monikerroksisia pysäköintialueita sekä Park & Ride -tiloja, erityisesti rautatieasemien yhteydessä. Myös kaupunkialueilta löydät monia ilmaisia pysäköintipaikkoja.

Promillerajat liikenteessä seuraavat Suomen vastaavia. Alkoholin enimmäismäärä veressä saa yksityisajoneuvon kuljettajalla olla 0,05 %. Aloitteleville kuljettajille, alle 21-vuotiaille tai kuljettajille, joilla on ollut ajokortti voimassa alle kahden vuoden ajan, promilleraja on 0 %. Mitään alkoholimääriä ei ajon aikana sallita veressä.

Nähtävyyksiä Hampurissa ja sen lähellä

Monet pitävät Hampurin monipuolista satamakaupunkia omana suosikkinaan vuodesta toiseen. Seilaavat laivat ovat tuoneet ja vieneet ihmisiä tähän monikulttuuriseksi muotoutuneeseen kaupunkiin, joka on upea yhdistelmä nykyaikaisuutta, hämmästyttävää arkkitehtuuria ja vanhanaikaisen kaunista katukuvaa. Voit viettää päiväsi rentoutuen Aussenalsterin rannalla tai suunnata keskustassa sijaitsevaan Park Planten und Blomenin urbaaniin puistoon. Vaihtoehtokulttuuria ja kalamarkkinoita on tarjolla St Paulin alueella.

Hampurin vierailu ei ole täydellinen ilman, että käyt kaupungin kuuluisilla kalamarkkinoilla St Paulin alueella. Elinkeinonharjoittajat ovat ajaneet tuoreita saaliita markkinoille jo 1800-luvun alusta lähtien, ja vielä tänä päivänäkin voit kokea tämän vilkkaan markkinapaikan autenttisen kuhinan. Kun olet vaellellut tarpeeksi kala- ja katkarapukojujen välissä saaliita ihastellen, pysähdy ja nauti kalavoileipä rennossa ilmapiirissä paikallisia bändejä kuunnellen.

Hampuri on monipuolinen ja jännittävä kohde tutkia itsessään, mutta autonvuokraus Hampurista käsin mahdollistaa myös lähiseutuun tutustumisen nopeasti ja vaivattomasti. Kun haluat kaupungista pienelle ajelulle, suuntaa kohti vanhaa ja viehättävää Treppenviertel Blankenesea, joka sijaitsee 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, Elben oikean rannan yläpuolella. Treppenviertel tarkoittaa kirjaimellisesti “porraskorttelia” ja nimensä mukaisesti tämä alue on täynnä kiertyviä kujia, joita ympäröivät kauniit kalkitut talot, jotka kaikki yhdistyvät toisiinsa useiden portaikkojen avulla. On siis aika nousta autosta ja saatat huomaamattasi kävellä jopa kaikki 5 000 askelta, kun uteliaisuus vie sinut kulmien ja kaartuvien kujien kautta seuraavaan portaikkoon. Pääsiäisenä Blankenese on yksi niistä kohdista joen varrella, jossa poltetaan suuria kokkoja.

Päivämatkakohteeksesi voit valita vaikka Schwerinin kaupungin. Noin 110 kilometrin päässä Hampurista sijaitseva kaupunki on valokuvauksellinen yhdistelmä luonnon ja arkkitehtuurin kauneutta. Sen tunnetuin maamerkki on majesteettinen Schwerinin palatsi, joka sijaitsee kahden järven välissä ja jota ympäröivät vehreät puutarhat. Läheiset torit ja mukulakivikadut ovat täynnä kauniita historiallisia rakennuksia, joissa on toinen toistaan kutsuvampia kauppoja ja kahviloita. Schwerinissä on useita erinomaisia museoita ja siellä järjestetään erilaisia taiteen sekä kulttuurin festivaaleja ympäri vuoden.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Kun vuokraat auton Saksassa, on hyvä tietää, että kolmannen osapuolen vastuuvelvollisuus ja palovakuutus ovat molemmat pakollisia. Ne kuitenkin kuuluvat monien autovuokraamojen hintoihin jo valmiiksi. Tarkastathan vuokra-autoa valitessasi, mitkä vakuutukset kuuluvat hintaan ja mitä sinulla on hallussasi jo omasta takaa, luottokorttisi tai oman matkavakuutuksesi puolesta (CDW, varkausvakuutus).

Voiko Hampurissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kyllä, voit ajaa Hampurissa suomalaisella ajokortilla.

Mistä auton nouto ja palautus Hampurissa onnistuu?

Auton vuokraaminen Hampurissa on vaivatonta, sillä kaupugissa on useita pisteitä, josta voit vuokra-autosi joko hakea tai palauttaa. Helpoiten vuokra-autoasiat hoidat kuitenkin lentokentällä. Löydät heti saapumisalueen terminaali 2:sta useita autovuokraamoiden pisteitä. Mikäli haluat palauttaa vuokra-auton Hampurin lentokentälle, voit tehdä sen omassa monikerroksisessa autonvuokraushallissa, P5-parkkialuetta vastapäätä. (Tarkistettu: 14/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Hampuri kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Hampuri lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Hampuri

Ajankohtana tammikuu tähän päivään mennessä, 44 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Hampuri.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Hampuri noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Alamo, Enterprise ja Avis ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Hampuri COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Hampuri. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa helmikuu kohteessa Hampuri?

Ajankohtana helmikuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Hampuri ovat 50 € ja 59 € välillä. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Hampuri ajankohtana helmikuu oli 33 € – mutta jopa 33 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Missä Hampuri autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Hampuri Alamo vuokraamolta, jolla on 2 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 21 €, mutta Alamo keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Hampuri on 33 €/päivä.

Peritäänkö Hampuri autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Hampuri vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Hampuri, kuten Alamo, Enterprise ja Avis tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Hampuri helmikuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Hampuri kuukauden helmikuu aikana. Kohteessa Hampuri sataa keskimäärin 50 mm cm ja lämpötila on noin 4 °C helmikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Hampuri maksaa keskimäärin 28 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Hampuri?

Kaupungista Hampuri löytyy 19 toimipaikkaa, jotka Europcar omistaa ja joista auton voi vuokrata päiväksi hintaan 43 € keskimäärin.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Hampuri?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Hampuri on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Hampuri taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Hampuri alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on Tiedotus.

Millainen sää on kohteessa Hampuri, Saksa kuukauden tammikuu aikana?

Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Hampuri on 1 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 60 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Hampuri.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Hampuri kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Hampuri. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Hampuri vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Volkswagen Polo, Volkswagen Golf tai Ford Galaxy.

Onko sää kaupungissa Hampuri samanlainen kuin muualla Hampuri alueella?

Jos etsit Hampuri vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Hampuri lämpötila on yleensä 1 °C ja sademäärä vastaavasti 60 mm.


Lentolippu varattuna kohteeseen Hampuri? Aloita matkan suunnittelu!