Autonvuokraus Ayia Napa, Kypros

Haussa halpa vuokra-auto Ayia Napa, Kypros? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ayia Napa, Kypros
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Ayia Napa, Kypros
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Ayia Napa: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ayia Napa, Kypros
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Ayia Napa, Kypros kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Larnaka lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Ayia Napa

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Ayia Napa noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Europcar on yksi vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Ayia Napa. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Ayia Napa autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa helmikuu kohteessa Ayia Napa, Kypros?

  Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Ayia Napa ajankohtana helmikuu on keskihinnaltaan 95 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 95 €. 12 € normaali autonvuokrahinta viikon mittaiselle jaksolle kohteessa Ayia Napa, mutta ajalle helmikuu on mahdollista löytää niinkin alhaisia tarjouksia kuin 12 €, tarpeistasi riippuen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Ayia Napa, Kypros?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Ayia Napa on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Ayia Napa ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 100 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Ayia Napa?

  Kun vuokraat autoa kaupungista Ayia Napa, suurin osa käyttäjistämme valitsee Hyundai i10 keskimääräiseen hintaan 18 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Hyundai Accent 18 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai i10 vuokra-autoja kaupungista Ayia Napa niinkin alhaiseen hintaan kuin 4 €/pvä ja Hyundai Accent hintaan 4 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Ayia Napa, Kypros kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Ayia Napa kuukauden tammikuu aikana on 12 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 62 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Ayia Napa kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Ayia Napa autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Ayia Napa vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai i10, Hyundai Accent tai Fiat Panda.

 • Onko sää kaupungissa Ayia Napa samanlainen kuin muualla Famagustan alue alueella?

  Jos etsit Ayia Napa vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Famagustan alue lämpötila on yleensä 12 °C ja sademäärä vastaavasti 62 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Kypros

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Larnaka, Pafos ja Nikosia eri puolilla Kypros

Autonvuokraukset kaupungin Ayia Napa lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Ayia Napa

Aloita matkan suunnittelu - Ayia Napa