Autonvuokraukset kohteessa Trieste, Friuli-Venezia Giulia

Haussa halpa vuokra-auto Trieste, Friuli-Venezia Giulia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Trieste, Trieste, Italia
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Trieste, Trieste, Italia
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Trieste autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Trieste, Friuli-Venezia Giulia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Trieste

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Trieste

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Passenger Van

Halvin vuokra-auto

41 €

Suosituin malli

Fiat Panda
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Trieste viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Passenger Van.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Trieste on 41 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 78 €/pvä.
Kohteen Trieste suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat Panda. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Special Car.

Vuokraa auto läheltä kohteen Trieste suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Trieste

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Trieste - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Trieste, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Auton vuokraaminen kaupungissa Trieste on halvinta, kun käytät vuokraamon SICILY BY CAR toimipistettä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 24 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 98 €/päivä.

Hertz autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Trieste, Italia. Sen 2 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 58 € vuokratessasi auton kaupungissa Trieste, Italia.

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Trieste huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Trieste taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Trieste rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

Kuukauden kesäkuu aikana kaupungin Trieste sademäärä on 102 mm ja keskilämpötila 21 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Trieste parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Trieste ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Friuli-Venezia Giulia lämpötila kuukauden aikana kesäkuu on 20 °C ja mahdollinen sademäärä 100,5 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Trieste

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Trieste

Tutustu alueen Italian muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Italian

Aloita matkan suunnittelu - Trieste


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Trieste on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Trieste helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Trieste, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Trieste.

Voit erityisesti suodattaa Trieste vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Trieste, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.