Autonvuokraukset kohteessa Larnaka, Larnakan alue

Haussa halpa vuokra-auto Larnaka, Larnakan alue? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Larnaka, Kypros
2. kesäkuu — 9. kesäkuu
Sama palautus
Larnaka, Kypros
to 2/6
Keskipäivä
to 9/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Larnaka, Larnakan alue

Löydä kohteesta Larnaka juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

7 € - 35 €

Kaikki autotyypit

7 € - 44 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Larnaka, Kyproksen on 17 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Larnaka, Kyproksen on helmikuuta. Hinta on 62 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Larnaka. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Larnaka voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Larnaka autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Larnaka, Larnakan alue
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,6

Value

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0
5 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Larnaka suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Larnaka

Autonvuokraus Larnaka

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Larnaka, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Auton vuokraaminen kaupungissa Larnaka on halvinta, kun käytät vuokraamon Whiz Car yhtä heidän 2 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 8 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 13 €/päivä.

Suurin osa kaupungissa Larnaka sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Hertz ja Budget peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

1 toimipaikka löytyy kaupungista Larnaka, Kypros. Näistä Hertz vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 49 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Larnaka on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Larnaka ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 100 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Kuukauden toukokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Larnaka on 20 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 10 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Larnaka.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Larnaka road triplle alueelle Larnakan alue tai sitä ympäröiville alueille kuukauden toukokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 20 °C ja sademäärän vastaavasti 10 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Larnaka

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Larnaka

Tutustu alueen Kyproksen muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Kyproksen

Aloita matkan suunnittelu - Larnaka


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Larnaka. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Larnaka, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Larnaka autoillle.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Larnaka.

Kyllä, kohteesta Larnaka löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Larnaka.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.