Autonvuokraukset kohteessa Geneve

Haussa halpa vuokra-auto Geneve? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Geneve, Sveitsi
15. kesäkuu — 22. kesäkuu
Sama palautus
Geneve, Sveitsi
to 15/6
Keskipäivä
to 22/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Geneve

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Geneve

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Geneve?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Geneve löytyvät yleensä keddy by Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostakeddy by Europcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 18 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Geneve on 18 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Geneve?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Geneve 8 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Geneve?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Volkswagen Golf kaupungista Geneve, ja datamme mukaan Ford Focus Wagon on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Volkswagen Golf, hinnat ovat 70 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Volkswagen Golf autonvuokraustarjousta kaupungista Geneve niinkin alhaiseen hintaan kuin 45 € per päivä. Ford Focus Wagon autonvuokraukset kaupungista Geneve ovat yleensä keskimäärin 166 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 164 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Geneve autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Geneve
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

45 €/pvä

9 syys - 16 syys
Toyota Yaris
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

46 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Opel Astra
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

50 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Volkswagen Golf SportWagen
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

51 €/pvä

9 syys - 16 syys
Volkswagen Golf
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

53 €/pvä

9 syys - 16 syys
Opel Crossland X
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

53 €/pvä

14 kesä - 5 heinä
Volkswagen Tiguan
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

53 €/pvä

14 kesä - 5 heinä
Citroen C4 Picasso
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

58 €/pvä

9 syys - 16 syys
Volkswagen Golf SportWagen
Mercedes-Benz C-Class
tai vastaava Korkeatasoinen
Maks. 5 matkustajaa

72 €/pvä

14 kesä - 5 heinä
Mercedes-Benz C-Class

Tärkeää tietoa Geneve autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Genevessä edellyttää kuskilta vähintään 20 vuoden ikää. Lisäksi ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiaalta kuskilta voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Tarkistaa asia käyttämältäsi autovuokraamolta. Jos tiedät suuntaavasi vuoristoon, valitse vuokra-auto, jonka tehot riittävät jyrkkiin nousuihin. Tavallisesti tämä on tosin jo otettu valmiiksi huomioon autovalikoimassa.

Autonvuokraus Genevessä on yksi hyvä vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Autoilijaa helpottaa se, että liikennesäännöt ovat hyvin samanlaiset kuin Suomessa ja liikennekulttuuri on säntillistä ja maltillista. Kaupungissa liikkuessa on hyvä huomioida, että raitiovaunuilla on aina etuajo-oikeus. Liikennesääntöjen mukaisesti ne on ohitettava vasemmalta puolelta niiden ollessa pysähdyksissä ja oikealta puolelta niiden ollessa liikkeessä. Nopeusrajoitukset ovat taajama-alueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 80 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Näitä nopeusrajoituksia kannattaa noudattaa, sillä sakot voivat olla todella tuntuvia. Ohitus on kiellettyä tieosuuksilla, jotka on merkitty kahdella valkoisella keskiviivalla. Jos ajat moottoriteillä, tarvitset niin sanotun vignette-tarran eli Sveitsin tiemaksutarran. Yleensä se on vuokra-autossa jo valmiina, mutta kannattaa tarkistaa asia. Tarran voi tarvittaessa myös ostaa esimerkiksi huoltoasemilta. Ajovalojen käyttö on pakollista tunneleissa. Sveitsin yleinen promilleraja on sama kuin Suomessa eli 0,5. Kannattaa kuitenkin huomioida, että niillä, joilla ajokortti on ollut voimassa alle kolme vuotta, promilleraja on puhdas nolla. Virallista talvirengas- tai talviketjupakkoa ei ole, mutta niiden käyttöä suositellaan lumisina kuukausina, erityisesti jos ajat vuoristossa. Alppiteillä ajaminen on pääsääntöisesti melko helppoa, mutta mutkaisilla ja kapeilla tieosuuksilla kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta. Pidä mielessä myös yksisuuntaisten teiden väistämissäännöt. Henkilöauton kuski väistää aina raskasta ajoneuvoa ja keltaisella torvella merkityillä virallisilla postiteillä postin linja-autoilla on aina etuajo-oikeus. Muutoin alas ajava väistää aina ylöspäin ajavaa. Tienvarsipysäköinti on yleisesti ottaen Genevessä maksullista maanantaista perjantaihin 09:00–14:00 ja 17:00–20:00 välisinä aikoina. Tämän perussäännön lisäksi kaupungissa on käytössä kolme erilaista pysäköintivyöhykettä, jotka on erotettu eri värein. Valkoinen tarkoittaa pysäköinnin olevan maksullista ja pysäköintilipun voi ostaa automaatista. Sininen tarkoittaa, että pysäköinti on ilmaista yhden tunnin ajan 8:00–11:30 ja 13:30–19:00 välisinä aikoina pysäköintikiekolla. Pysäköintikiekkoja saa autoliiton toimipisteistä, huoltoasemilta ja poliisiasemilta. Keltainen väri tarkoittaa pysäköinnin olevan kokonaan kiellettyä. Kaupungista löytyy myös julkisia parkkihalleja.

Genevessä on runsaasti erilaisia tutustumisen arvoisia nähtävyyksiä. Vanhankaupungin alue on jo itsessään nähtävyys. Alueen suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluu St. Pierren katedraali, joka on rakennettu alun perin jo 1100-luvulla. Sitä on kuitenkin muokattu vuosisatojen varrella ja siinä näkyvät useiden eri aikakausien tyylit. Lähistöltä löytyy myös useita mielenkiintoisia museoita, kuten Collections Baur. Kasvitieteellinen puutarha sopii matkakohteeksi ympäri vuoden ja mikä parasta, sinne ei peritä lainkaan pääsymaksua. Pääset tutustumaan siellä moniin eri kasvilajeihin ja esimerkiksi hienoon lasiseen kaktustaloon. Auton vuokraus kohteessa mahdollistaa pääsyn moniin sellaisiin paikkoihin, joihin et muuten pääsisi. Vuokraa auto ja tutustu vuoristoon, keskiaikaisiin kyliin, viinitiloihin sekä kauniisiin kukkatarhoihin. Voit ajaa vaikkapa upean Geneve-järven ympäri. Järvenympärysmatkalla voit tutustua esimerkiksi vanhaan roomalaiskaupunki Nyoniin, idylliseen pikkukaupunkiin Rolleen, nähtävyyksiä pullollaan olevaan Lausannen kaupunkiin sekä Lavaux’n viinialueeseen. Auton vuokraaminen on siinäkin mielessä hyvä vaihtoehto, että Sveitsin tiet ovat erittäin hyvässä kunnossa. Esimerkiksi Maailman talousfoorumin vuoden 2017 raportissa Sveitsin tiestö rankattiin Euroopan parhaaksi. Vuoristossa vaihtelevat sääolosuhteet voivat kuitenkin aiheuttaa katkoksia tieliikenneyhteyksiin ja maanvyörymät sekä lumivyöryt voivat haitata tieliikennettä. Myös tulvia voi esiintyä. Jotkin vuoristoteistä ovat talvisin suljettuina.


Autonvuokraustarjoukset Geneve

Löydä kohteesta Geneve juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

29 € - 95 €

Kaikki autotyypit

49 € - 157 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Geneve, Sveitsin on 61 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Geneve, Sveitsin on marraskuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Geneve, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Geneve voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Geneve Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Geneve, Sveitsin on 89 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Geneve, Sveitsin on lokakuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 53 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Geneve, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Geneve voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Geneve Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Geneve, Sveitsin on 125 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Geneve, Sveitsin on lokakuuta. Hinta on 64 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 26 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Geneve, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Geneve voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Geneve Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Geneve, Sveitsin on 67 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Geneve, Sveitsin on huhtikuuta. Hinta on 61 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Geneve, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Geneve voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Geneve Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Geneve, Sveitsin on 85 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Geneve, Sveitsin on lokakuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 47 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Geneve, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Geneve voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Geneve Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Geneve, Sveitsin on 90 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Geneve, Sveitsin on marraskuuta. Hinta on 63 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Geneve, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Geneve voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Geneve Luksus vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

45 €/pvä

9 syys - 16 syys
Toyota Yaris
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

46 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Opel Astra
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

50 €/pvä

14 kesä - 21 kesä
Volkswagen Golf SportWagen

Geneve autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Geneve

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia

FLIZZR

3 sijaintia

Hertz

5 sijaintia

Dollar

3 sijaintia

Sixt

3 sijaintia

Thrifty

3 sijaintia

Alamo

2 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Geneve

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Geneve

Suositut autotyypit

Intermediate, Compact, Passenger Van

Halvin vuokra-auto

50 €

Suosituin malli

Volkswagen Golf
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Geneve viimeisten 72 tunnin aikana: Intermediate, Compact, Passenger Van.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Geneve on 50 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 59 €/pvä.
Kohteen Geneve suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Golf. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Focus Wagon.

Vuokraa auto läheltä kohteen Geneve suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Geneve

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Geneve - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Geneve, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurin osa kaupungissa Geneve sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Europcar ja Dollar peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Kun keskiarvolämpötilat ovat 20 °C ja sademäärä yleensä 82 mm cm heinäkuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Geneve. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut heinäkuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Geneve. Standardi vuokraaminen kaupungissa Geneve maksaa keskimäärin 199 €/päivä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Geneve

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Geneve

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Geneve

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Geneve

Aloita matkan suunnittelu - Geneve


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Geneve voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Geneve, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.