Autonvuokraus Geneve

Autonvuokraus Geneve - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Geneve? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

pe 21.2.
Keskipäivä
la 22.2.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Geneve?

300 €
200 €
100 €
0 €
Kaikki
25 € - 278 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Geneve on toukokuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 25 EUR per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti marraskuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Geneve voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.

Autonvuokraustarjoukset Geneve

Tutustu momondon käyttäjien löytämiin autonvuokraustarjouksiin kohteessa Geneve
X3
tai vastaava Perusmallinen maasturi
5 2 4-5
56 €
29. helmikuuta - 6. maaliskuuta
Geneve
Geneva Airport Swiss Side
56 €
29. helmikuuta - 6. maaliskuuta

Autonvuokraus Geneve: parhaat vuokra-autotarjoukset

Parhaat momondo-käyttäjien löytämät hinnat vuokra-autoille viimeisen 24 tunnin ajalta
Edullinen
Pienikokoinen
Keskikokoinen
Perusmalli
Suuri
Maasturi
Edullinen auto: Geneve genevarental
2 aikuista, 2 laukkua
Pienikokoinen auto: Geneve enterprise
4 aikuista, 2 laukkua
Keskikokoinen auto: Geneve enterprise
5 aikuista, 3 laukkua
Perusmalli auto: Geneve alamo
5 aikuista, 3 laukkua
Suuri auto: Geneve enterprise
5 aikuista, 2 laukkua
Maasturi auto: Geneve alamo
4 aikuista, 2 laukkua

Suosituimmat autovuokraamot Geneve

Haussa hyvä autovuokraamo? Näistä vuokraamoista käyttäjämme varaavat usein vuokra-auton
sixtrentacar Suosittu Sixt Sixt tarjoaa sinulle halvimpia tarjouksia 3 toimipisteessä ympäri kaupunkia
hertz Eniten toimipaikkoja Hertz Hertz tarjoaa korkealaatuisia ja ylellisiä malleja 5 toimipisteessä

Autovuokraamo Geneve: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Geneve

Takaisin

Sixt

Hyvä vuokraamo 7,6

Pisteet perustuvat 1 122 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

Avis

Hyvä vuokraamo 7,6

Pisteet perustuvat 2 253 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

Hertz

Hyvä vuokraamo 7,4

Pisteet perustuvat 3 901 arvosteluihin

Katso kaikki 5 sijaintia

Dollar

Hyvä vuokraamo 7,3

Pisteet perustuvat 6 487 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

Thrifty

Hyvä vuokraamo 7,1

Pisteet perustuvat 2 744 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

Europcar

Hyvä vuokraamo 7,6

Pisteet perustuvat 365 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

keddy by Europcar

Erinomainen vuokraamo 8,2

Pisteet perustuvat 99 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

Sunnycars

Hyvä vuokraamo 6,8

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Katso kaikki 5 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Geneven kansainvälinen lentoasema kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Geneven kansainvälinen lentoasema autonvuokrauspistettä

NH Geneva City

Avenue Wendt 42-44
3.2 km lentokentältä

Geneva Hostel

Rue Rothschild 28-30
4.0 km lentokentältä

ibis budget Genève Petit Lancy

Chemin des Olliquettes 6
5.5 km lentokentältä

City Hostel Geneva

2 rue Ferrier, 1202 Geneva
3.8 km lentokentältä

ibis budget Genève Aéroport

Avenue Louis-Casai 26
1.9 km lentokentältä

Warwick Geneva

14 Rue De Lausanne
4.0 km lentokentältä

Hotel Cornavin

Gare de Cornavin 1
4.0 km lentokentältä

Novotel Suites Genève Aéroport

Avenue Louis Casaï 30
1.9 km lentokentältä

Starling Residence Geneve

Route Des Acacias 4
5.5 km lentokentältä

Hotel Everness, Signature Collection

Les Champs Blancs, 1279 Chavannes De Bogis, Switzerland
11.6 km lentokentältä

Auteuil Manotel

33 Rue De Lausanne
3.9 km lentokentältä

Hotel Churchill

Rue du Simplon, 15
5.2 km lentokentältä

Novotel Genève Centre

Rue de Zurich 19
4.1 km lentokentältä

Hotel Royal

Rue de Lausanne 41-43
3.9 km lentokentältä

Aparthotel Adagio Genève Mont-Blanc

Rue Thalberg 4
4.3 km lentokentältä

Intercontinental Hotels Geneve

7-9 Chemin du Petit Saconnex
2.3 km lentokentältä

ibis Genève Centre Nations

Rue de Grand Pre 33-35
3.3 km lentokentältä

Hotel Metropole Geneve

34 Quai General Guisan
5.0 km lentokentältä

Autonvuokraus Geneve

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Genevessä?

Autonvuokraus Genevessä edellyttää kuskilta vähintään 20 vuoden ikää. Lisäksi ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiaalta kuskilta voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Tarkistaa asia käyttämältäsi autovuokraamolta. Jos tiedät suuntaavasi vuoristoon, valitse vuokra-auto, jonka tehot riittävät jyrkkiin nousuihin. Tavallisesti tämä on tosin jo otettu valmiiksi huomioon autovalikoimassa.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Genevessä

Autonvuokraus Genevessä on yksi hyvä vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Autoilijaa helpottaa se, että liikennesäännöt ovat hyvin samanlaiset kuin Suomessa ja liikennekulttuuri on säntillistä ja maltillista. Kaupungissa liikkuessa on hyvä huomioida, että raitiovaunuilla on aina etuajo-oikeus. Liikennesääntöjen mukaisesti ne on ohitettava vasemmalta puolelta niiden ollessa pysähdyksissä ja oikealta puolelta niiden ollessa liikkeessä. Nopeusrajoitukset ovat taajama-alueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 80 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Näitä nopeusrajoituksia kannattaa noudattaa, sillä sakot voivat olla todella tuntuvia. Ohitus on kiellettyä tieosuuksilla, jotka on merkitty kahdella valkoisella keskiviivalla. Jos ajat moottoriteillä, tarvitset niin sanotun vignette-tarran eli Sveitsin tiemaksutarran. Yleensä se on vuokra-autossa jo valmiina, mutta kannattaa tarkistaa asia. Tarran voi tarvittaessa myös ostaa esimerkiksi huoltoasemilta. Ajovalojen käyttö on pakollista tunneleissa. Sveitsin yleinen promilleraja on sama kuin Suomessa eli 0,5. Kannattaa kuitenkin huomioida, että niillä, joilla ajokortti on ollut voimassa alle kolme vuotta, promilleraja on puhdas nolla. Virallista talvirengas- tai talviketjupakkoa ei ole, mutta niiden käyttöä suositellaan lumisina kuukausina, erityisesti jos ajat vuoristossa. Alppiteillä ajaminen on pääsääntöisesti melko helppoa, mutta mutkaisilla ja kapeilla tieosuuksilla kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta. Pidä mielessä myös yksisuuntaisten teiden väistämissäännöt. Henkilöauton kuski väistää aina raskasta ajoneuvoa ja keltaisella torvella merkityillä virallisilla postiteillä postin linja-autoilla on aina etuajo-oikeus. Muutoin alas ajava väistää aina ylöspäin ajavaa. Tienvarsipysäköinti on yleisesti ottaen Genevessä maksullista maanantaista perjantaihin 09:00–14:00 ja 17:00–20:00 välisinä aikoina. Tämän perussäännön lisäksi kaupungissa on käytössä kolme erilaista pysäköintivyöhykettä, jotka on erotettu eri värein. Valkoinen tarkoittaa pysäköinnin olevan maksullista ja pysäköintilipun voi ostaa automaatista. Sininen tarkoittaa, että pysäköinti on ilmaista yhden tunnin ajan 8:00–11:30 ja 13:30–19:00 välisinä aikoina pysäköintikiekolla. Pysäköintikiekkoja saa autoliiton toimipisteistä, huoltoasemilta ja poliisiasemilta. Keltainen väri tarkoittaa pysäköinnin olevan kokonaan kiellettyä. Kaupungista löytyy myös julkisia parkkihalleja.

Nähtävyyksiä Genevessä ja sen lähellä

Genevessä on runsaasti erilaisia tutustumisen arvoisia nähtävyyksiä. Vanhankaupungin alue on jo itsessään nähtävyys. Alueen suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluu St. Pierren katedraali, joka on rakennettu alun perin jo 1100-luvulla. Sitä on kuitenkin muokattu vuosisatojen varrella ja siinä näkyvät useiden eri aikakausien tyylit. Lähistöltä löytyy myös useita mielenkiintoisia museoita, kuten Collections Baur. Kasvitieteellinen puutarha sopii matkakohteeksi ympäri vuoden ja mikä parasta, sinne ei peritä lainkaan pääsymaksua. Pääset tutustumaan siellä moniin eri kasvilajeihin ja esimerkiksi hienoon lasiseen kaktustaloon. Auton vuokraus kohteessa mahdollistaa pääsyn moniin sellaisiin paikkoihin, joihin et muuten pääsisi. Vuokraa auto ja tutustu vuoristoon, keskiaikaisiin kyliin, viinitiloihin sekä kauniisiin kukkatarhoihin. Voit ajaa vaikkapa upean Geneve-järven ympäri. Järvenympärysmatkalla voit tutustua esimerkiksi vanhaan roomalaiskaupunki Nyoniin, idylliseen pikkukaupunkiin Rolleen, nähtävyyksiä pullollaan olevaan Lausannen kaupunkiin sekä Lavaux’n viinialueeseen. Auton vuokraaminen on siinäkin mielessä hyvä vaihtoehto, että Sveitsin tiet ovat erittäin hyvässä kunnossa. Esimerkiksi Maailman talousfoorumin vuoden 2017 raportissa Sveitsin tiestö rankattiin Euroopan parhaaksi. Vuoristossa vaihtelevat sääolosuhteet voivat kuitenkin aiheuttaa katkoksia tieliikenneyhteyksiin ja maanvyörymät sekä lumivyöryt voivat haitata tieliikennettä. Myös tulvia voi esiintyä. Jotkin vuoristoteistä ovat talvisin suljettuina.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Auton vuokraaminen Sveitsissä on oikein turvallista. Vakuutusasioista kannattaa kuitenkin aina huolehtia tarkasti. Tarkista vakuutuksen ehdot jo hyvissä ajoin ja ota tarvittaessa perustasoa kattavampi vakuutussuoja. Kattavuuden ja hinnan lisäksi kannattaa huomioida omavastuuosuuden suuruus. Huomioi myös, että vakuutuspaperien – kuten myös ajokortin ja rekisteriotteen – tulee olla aina vuokra-autossa mukana sillä ajettaessa.

Voiko Genevessä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Genevessä voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Lainsäädännön mukaan suomalainen ajokortti soveltuu ajamiseen Sveitsissä, kunhan vierailu kestää alle vuoden. Sinun ei siis tarvitse hankkia matkaasi varten esimerkiksi kansainvälistä ajokorttia.

Mistä auton nouto ja palautus Genevessä onnistuu?

Autonvuokraus Genevessä onnistuu jo lentokentällä, mutta voit toki vuokrata auton myös kaupungin muista toimipisteistä, joita löytyy hyvin muun muassa keskustasta. Valinnanvaraa riittää, sillä kaupungissa ovat edustettuna useat autovuokraamoyritykset. Yleensä vuokra-auto palautetaan samaan toimipisteeseen kuin mistä se on noudettukin. Jos tarpeen, auton palautus onnistuu kuitenkin yleensä myös muuhun toimipisteeseen. Tästä voidaan veloittaa lisämaksu. Kannattaa tarkistaa asia omasta autovuokraamosta. (Tarkistettu: 14/05/2019).


Aloita matkan suunnittelu Geneve

Autonvuokraus Geneve
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00