Autonvuokraus Geneve - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Geneve? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

ti 20.10.
Keskipäivä
ke 21.10.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Geneve?

Kaikki
23 € - 256 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Geneve on toukokuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 23 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti marraskuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Geneve voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.

Tietoja matkastasi kohteeseen Geneve

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Genevessä?

Autonvuokraus Genevessä edellyttää kuskilta vähintään 20 vuoden ikää. Lisäksi ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiaalta kuskilta voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Tarkistaa asia käyttämältäsi autovuokraamolta. Jos tiedät suuntaavasi vuoristoon, valitse vuokra-auto, jonka tehot riittävät jyrkkiin nousuihin. Tavallisesti tämä on tosin jo otettu valmiiksi huomioon autovalikoimassa.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Genevessä

Autonvuokraus Genevessä on yksi hyvä vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Autoilijaa helpottaa se, että liikennesäännöt ovat hyvin samanlaiset kuin Suomessa ja liikennekulttuuri on säntillistä ja maltillista. Kaupungissa liikkuessa on hyvä huomioida, että raitiovaunuilla on aina etuajo-oikeus. Liikennesääntöjen mukaisesti ne on ohitettava vasemmalta puolelta niiden ollessa pysähdyksissä ja oikealta puolelta niiden ollessa liikkeessä. Nopeusrajoitukset ovat taajama-alueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 80 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Näitä nopeusrajoituksia kannattaa noudattaa, sillä sakot voivat olla todella tuntuvia. Ohitus on kiellettyä tieosuuksilla, jotka on merkitty kahdella valkoisella keskiviivalla. Jos ajat moottoriteillä, tarvitset niin sanotun vignette-tarran eli Sveitsin tiemaksutarran. Yleensä se on vuokra-autossa jo valmiina, mutta kannattaa tarkistaa asia. Tarran voi tarvittaessa myös ostaa esimerkiksi huoltoasemilta. Ajovalojen käyttö on pakollista tunneleissa. Sveitsin yleinen promilleraja on sama kuin Suomessa eli 0,5. Kannattaa kuitenkin huomioida, että niillä, joilla ajokortti on ollut voimassa alle kolme vuotta, promilleraja on puhdas nolla. Virallista talvirengas- tai talviketjupakkoa ei ole, mutta niiden käyttöä suositellaan lumisina kuukausina, erityisesti jos ajat vuoristossa. Alppiteillä ajaminen on pääsääntöisesti melko helppoa, mutta mutkaisilla ja kapeilla tieosuuksilla kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta. Pidä mielessä myös yksisuuntaisten teiden väistämissäännöt. Henkilöauton kuski väistää aina raskasta ajoneuvoa ja keltaisella torvella merkityillä virallisilla postiteillä postin linja-autoilla on aina etuajo-oikeus. Muutoin alas ajava väistää aina ylöspäin ajavaa. Tienvarsipysäköinti on yleisesti ottaen Genevessä maksullista maanantaista perjantaihin 09:00–14:00 ja 17:00–20:00 välisinä aikoina. Tämän perussäännön lisäksi kaupungissa on käytössä kolme erilaista pysäköintivyöhykettä, jotka on erotettu eri värein. Valkoinen tarkoittaa pysäköinnin olevan maksullista ja pysäköintilipun voi ostaa automaatista. Sininen tarkoittaa, että pysäköinti on ilmaista yhden tunnin ajan 8:00–11:30 ja 13:30–19:00 välisinä aikoina pysäköintikiekolla. Pysäköintikiekkoja saa autoliiton toimipisteistä, huoltoasemilta ja poliisiasemilta. Keltainen väri tarkoittaa pysäköinnin olevan kokonaan kiellettyä. Kaupungista löytyy myös julkisia parkkihalleja.

Nähtävyyksiä Genevessä ja sen lähellä

Genevessä on runsaasti erilaisia tutustumisen arvoisia nähtävyyksiä. Vanhankaupungin alue on jo itsessään nähtävyys. Alueen suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluu St. Pierren katedraali, joka on rakennettu alun perin jo 1100-luvulla. Sitä on kuitenkin muokattu vuosisatojen varrella ja siinä näkyvät useiden eri aikakausien tyylit. Lähistöltä löytyy myös useita mielenkiintoisia museoita, kuten Collections Baur. Kasvitieteellinen puutarha sopii matkakohteeksi ympäri vuoden ja mikä parasta, sinne ei peritä lainkaan pääsymaksua. Pääset tutustumaan siellä moniin eri kasvilajeihin ja esimerkiksi hienoon lasiseen kaktustaloon. Auton vuokraus kohteessa mahdollistaa pääsyn moniin sellaisiin paikkoihin, joihin et muuten pääsisi. Vuokraa auto ja tutustu vuoristoon, keskiaikaisiin kyliin, viinitiloihin sekä kauniisiin kukkatarhoihin. Voit ajaa vaikkapa upean Geneve-järven ympäri. Järvenympärysmatkalla voit tutustua esimerkiksi vanhaan roomalaiskaupunki Nyoniin, idylliseen pikkukaupunkiin Rolleen, nähtävyyksiä pullollaan olevaan Lausannen kaupunkiin sekä Lavaux’n viinialueeseen. Auton vuokraaminen on siinäkin mielessä hyvä vaihtoehto, että Sveitsin tiet ovat erittäin hyvässä kunnossa. Esimerkiksi Maailman talousfoorumin vuoden 2017 raportissa Sveitsin tiestö rankattiin Euroopan parhaaksi. Vuoristossa vaihtelevat sääolosuhteet voivat kuitenkin aiheuttaa katkoksia tieliikenneyhteyksiin ja maanvyörymät sekä lumivyöryt voivat haitata tieliikennettä. Myös tulvia voi esiintyä. Jotkin vuoristoteistä ovat talvisin suljettuina.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Auton vuokraaminen Sveitsissä on oikein turvallista. Vakuutusasioista kannattaa kuitenkin aina huolehtia tarkasti. Tarkista vakuutuksen ehdot jo hyvissä ajoin ja ota tarvittaessa perustasoa kattavampi vakuutussuoja. Kattavuuden ja hinnan lisäksi kannattaa huomioida omavastuuosuuden suuruus. Huomioi myös, että vakuutuspaperien – kuten myös ajokortin ja rekisteriotteen – tulee olla aina vuokra-autossa mukana sillä ajettaessa.

Voiko Genevessä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Genevessä voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Lainsäädännön mukaan suomalainen ajokortti soveltuu ajamiseen Sveitsissä, kunhan vierailu kestää alle vuoden. Sinun ei siis tarvitse hankkia matkaasi varten esimerkiksi kansainvälistä ajokorttia.

Mistä auton nouto ja palautus Genevessä onnistuu?

Autonvuokraus Genevessä onnistuu jo lentokentällä, mutta voit toki vuokrata auton myös kaupungin muista toimipisteistä, joita löytyy hyvin muun muassa keskustasta. Valinnanvaraa riittää, sillä kaupungissa ovat edustettuna useat autovuokraamoyritykset. Yleensä vuokra-auto palautetaan samaan toimipisteeseen kuin mistä se on noudettukin. Jos tarpeen, auton palautus onnistuu kuitenkin yleensä myös muuhun toimipisteeseen. Tästä voidaan veloittaa lisämaksu. Kannattaa tarkistaa asia omasta autovuokraamosta. (Tarkistettu: 14/05/2019).

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Geneven kansainvälinen lentoasema lentokenttä kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Geneven kansainvälinen lentoasema autonvuokrauspistettä

Geneva Hostel

Rue Rothschild 28-30

4,0 km lentokentältä

City Hostel Geneva

Rue Ferrier 2

3,8 km lentokentältä

NH Geneva City

Avenue Wendt 42-44

3,2 km lentokentältä

Starling Residence Genève

Route Des Acacias 4

5,5 km lentokentältä

ibis budget Geneve Aeroport

Avenue Louis-Casai 26

1,9 km lentokentältä

Ibis Budget Geneve Petit Lancy

Chemin des Olliquettes 6

5,5 km lentokentältä

Warwick Geneva

14 Rue De Lausanne

4,0 km lentokentältä

Novotel Genève Centre

Rue de Zurich 19

4,1 km lentokentältä

Hotel Cornavin

Gare De Cornavin, 23 Bd James-Fazy

4,0 km lentokentältä

Best Western Hotel Everness

Les Champs Blancs, 1279 Chavannes De Bogis, Switzerland

11,6 km lentokentältä

Novotel Suites Geneve Aeroport

Avenue Louis Casaï 30

1,9 km lentokentältä

Hotel Churchill

Rue Du Simplon 15

5,2 km lentokentältä

Hotel Royal

Rue de Lausanne 41-43

3,9 km lentokentältä

Aparthotel Adagio Genève Mont-Blanc

Rue Thalberg 4

4,3 km lentokentältä

Auteuil Manotel

Rue de Lausanne 33

3,9 km lentokentältä

ibis Geneve Centre Lac

26 Rue De Berne

4,1 km lentokentältä

Hotel St Gervais Geneva

Rue Des Corps-Saints 20

4,2 km lentokentältä

Intercontinental Hotels Geneve

7-9 Chemin du Petit Saconnex

2,3 km lentokentältä

Autonvuokraus Geneve

66 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Geneve momondon avulla ajankohtana lokakuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Geneve noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Geneve. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa marraskuu kohteessa Geneve?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Geneve ajankohtana marraskuu on keskihinnaltaan 82 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 39 €. Viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Geneve ajankohtana marraskuu keskihinta on 37 € ja parhaimmat tarjoukset alkaen 19 €.

Missä Geneve autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Halvin vuokraamo kaupungissa Geneve on Hertz, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 21 € 5 toimipisteissä kaupungissa Geneve. Halvin Hertz tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Geneve on 19 €.

Peritäänkö Geneve autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Geneve sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Sixt, Avis ja Hertz peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Geneve marraskuu ajaksi?

Suosittelemme economy-luokan auton varaamista, kun vierailet kohteessa Geneve kuukauden marraskuu aikana. Vaikka tällaiset autot eivät kestä jäätä ja lunta hyvin, on se ihanteellinen vuokra-auto kohtuullisempiin lämpötiloihin ja sadesäälle. marraskuu ajan lämpötilat kohteessa Geneve ovat keskimäärin 3 °C ja vettä tulee 90 mm cm - ihanteelliset olosuhteet economy-luokan auton vuokraamiseen. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Geneve maksaa keskimäärin 25 €/päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Geneve?

Kaupungissa Hertz on 5 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 21 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Geneve?

Kun ajat Geneve kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Geneve kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.


Aloita matkan suunnittelu Geneve

 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00