Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Geneve

Haussa halpa vuokra-auto Geneve? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
pe 31/5
pe 7/6

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Geneve autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Geneve
Edullinen36 €/pvä
Pienikokoinen40 €/pvä
Tila-auto100 €/pvä
Pienikokoinen maasturi41 €/pvä
Keskikokoinen maasturi56 €/pvä
Pienikokoinen farmari58 €/pvä
Standardi farmari60 €/pvä
Standard-maasturi64 €/pvä
Iso farmari67 €/pvä
Premium-farmari69 €/pvä
Luksus-farmari94 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Geneve

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Geneve

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Geneve?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Geneve löytyvät yleensä Budget kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaBudget, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 29 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Geneve on 35 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Geneve?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Geneve 7 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Geneve?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Volkswagen Polo kaupungista Geneve, ja datamme mukaan Mercedes-Benz A-Class on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Volkswagen Polo, hinnat ovat 65 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Volkswagen Polo autonvuokraustarjousta kaupungista Geneve niinkin alhaiseen hintaan kuin 36 € per päivä. Mercedes-Benz A-Class autonvuokraukset kaupungista Geneve ovat yleensä keskimäärin 53 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 38 € per päivä.

Autonvuokraustarjoukset Geneve

Löydä kohteesta Geneve juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

38 € - 90 €

Kaikki autotyypit

40 € - 104 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Geneve, Sveitsin on 56 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Geneve, Sveitsin on toukokuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Geneve, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Geneve voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Geneve pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Geneve, Sveitsin on 77 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Geneve, Sveitsin on toukokuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 44 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 6 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Geneve, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Geneve voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Geneve, Sveitsin on 75 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Geneve, Sveitsin on lokakuuta. Hinta on 3 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 79 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Geneve, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Geneve voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Geneve suuri auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Geneve, Sveitsin on 59 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Geneve, Sveitsin on toukokuuta. Hinta on 33 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Geneve, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Geneve voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Geneve Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Geneve, Sveitsin on 64 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Geneve, Sveitsin on tammikuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 13 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Geneve, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Geneve voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Geneve pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

36 €/pvä

30 Touko - 6 kesä
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

40 €/pvä

1 kesä - 8 kesä
Volkswagen Golf
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

46 €/pvä

1 kesä - 8 kesä
Toyota Corolla

Geneve autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Geneve

Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,9

Value

8,6

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

7,8

Value

7,7

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,9

Value

7,2

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,7

Value

7,5

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,3

Value

7,7

Dollar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

7,7

Value

5,7

Thrifty

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,7

Value

6,9

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Geneve

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Geneve

Suosituin vuokraamo

Budget

Suositut autotyypit

Compact, Intermediate, SUV

Halvin vuokra-auto

33 €

Suosituin malli

Volkswagen Polo
Suosituin Geneve autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Budget. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Alamo ja Sixt.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Geneve viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Intermediate, SUV.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Geneve on 33 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 43 €/pvä.
Kohteen Geneve suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Polo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Mercedes-Benz A-Class.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Geneve - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Geneve, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kesäkuu kohteessa Geneve, Sveitsi?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Geneve ajankohtana kesäkuu on keskihinnaltaan 47 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 46 €. Viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Geneve ajankohtana kesäkuu keskihinta on 49 € ja parhaimmat tarjoukset alkaen 36 €.

Peritäänkö Geneve, Sveitsi autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Geneve sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Europcar ja Hertz peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Geneve kesäkuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 20 °C ja sademäärä yleensä 79 mm cm kesäkuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Geneve. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut kesäkuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Geneve. Standardi vuokraaminen kaupungissa Geneve maksaa keskimäärin 66 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Geneve, Sveitsi?

Kun ajat Geneve kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Geneve kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Mazda CX-5 vuokra-autoja kaupungissa Geneve?

Millainen sää on kohteessa Geneve, Sveitsi kuukauden toukokuu aikana?

Kuukauden toukokuu aikana kaupungin Geneve sademäärä on 84 mm ja keskilämpötila 14 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Geneve parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Geneve samanlainen kuin muualla Geneve alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Geneve road triplle alueelle Geneve tai sitä ympäröiville alueille kuukauden toukokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 14 °C ja sademäärän vastaavasti 84 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Geneve hinnat?

autoa Geneve hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Geneve?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Geneve osiossa on 62 toukokuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Geneve?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Geneve. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Geneve?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Geneve. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Geneve?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Geneve voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Geneve?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Geneve, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Geneve, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Geneve tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Geneve momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Geneve momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Geneve autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Geneve.

Voinko etsiä Geneve vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Geneve autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Geneve

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 31/5
Keskipäivä
pe 7/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Geneve

Suositut vuokra-autotyypit Genèvessa