Autonvuokraus Geneve, Sveitsi - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Geneve, Sveitsi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Geneve, Sveitsi
18. huhtikuu — 25. huhtikuu
Sama palautus
Geneve, Sveitsi
su 18/4
Keskipäivä
su 25/4
Keskipäivä

Autovuokraamo Geneve: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Geneve, Sveitsi
Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.3

Pisteet perustuvat 107 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.5

Pisteet perustuvat 64 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.1

Pisteet perustuvat 46 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 74 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.6

Pisteet perustuvat 18 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.2

Pisteet perustuvat 23 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.3

Pisteet perustuvat 23 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.1

Pisteet perustuvat 11 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen Geneve

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Genevessä?

Autonvuokraus Genevessä edellyttää kuskilta vähintään 20 vuoden ikää. Lisäksi ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiaalta kuskilta voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Tarkistaa asia käyttämältäsi autovuokraamolta. Jos tiedät suuntaavasi vuoristoon, valitse vuokra-auto, jonka tehot riittävät jyrkkiin nousuihin. Tavallisesti tämä on tosin jo otettu valmiiksi huomioon autovalikoimassa.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Genevessä

Autonvuokraus Genevessä on yksi hyvä vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Autoilijaa helpottaa se, että liikennesäännöt ovat hyvin samanlaiset kuin Suomessa ja liikennekulttuuri on säntillistä ja maltillista. Kaupungissa liikkuessa on hyvä huomioida, että raitiovaunuilla on aina etuajo-oikeus. Liikennesääntöjen mukaisesti ne on ohitettava vasemmalta puolelta niiden ollessa pysähdyksissä ja oikealta puolelta niiden ollessa liikkeessä. Nopeusrajoitukset ovat taajama-alueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 80 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Näitä nopeusrajoituksia kannattaa noudattaa, sillä sakot voivat olla todella tuntuvia. Ohitus on kiellettyä tieosuuksilla, jotka on merkitty kahdella valkoisella keskiviivalla. Jos ajat moottoriteillä, tarvitset niin sanotun vignette-tarran eli Sveitsin tiemaksutarran. Yleensä se on vuokra-autossa jo valmiina, mutta kannattaa tarkistaa asia. Tarran voi tarvittaessa myös ostaa esimerkiksi huoltoasemilta. Ajovalojen käyttö on pakollista tunneleissa. Sveitsin yleinen promilleraja on sama kuin Suomessa eli 0,5. Kannattaa kuitenkin huomioida, että niillä, joilla ajokortti on ollut voimassa alle kolme vuotta, promilleraja on puhdas nolla. Virallista talvirengas- tai talviketjupakkoa ei ole, mutta niiden käyttöä suositellaan lumisina kuukausina, erityisesti jos ajat vuoristossa. Alppiteillä ajaminen on pääsääntöisesti melko helppoa, mutta mutkaisilla ja kapeilla tieosuuksilla kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta. Pidä mielessä myös yksisuuntaisten teiden väistämissäännöt. Henkilöauton kuski väistää aina raskasta ajoneuvoa ja keltaisella torvella merkityillä virallisilla postiteillä postin linja-autoilla on aina etuajo-oikeus. Muutoin alas ajava väistää aina ylöspäin ajavaa. Tienvarsipysäköinti on yleisesti ottaen Genevessä maksullista maanantaista perjantaihin 09:00–14:00 ja 17:00–20:00 välisinä aikoina. Tämän perussäännön lisäksi kaupungissa on käytössä kolme erilaista pysäköintivyöhykettä, jotka on erotettu eri värein. Valkoinen tarkoittaa pysäköinnin olevan maksullista ja pysäköintilipun voi ostaa automaatista. Sininen tarkoittaa, että pysäköinti on ilmaista yhden tunnin ajan 8:00–11:30 ja 13:30–19:00 välisinä aikoina pysäköintikiekolla. Pysäköintikiekkoja saa autoliiton toimipisteistä, huoltoasemilta ja poliisiasemilta. Keltainen väri tarkoittaa pysäköinnin olevan kokonaan kiellettyä. Kaupungista löytyy myös julkisia parkkihalleja.

Nähtävyyksiä Genevessä ja sen lähellä

Genevessä on runsaasti erilaisia tutustumisen arvoisia nähtävyyksiä. Vanhankaupungin alue on jo itsessään nähtävyys. Alueen suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluu St. Pierren katedraali, joka on rakennettu alun perin jo 1100-luvulla. Sitä on kuitenkin muokattu vuosisatojen varrella ja siinä näkyvät useiden eri aikakausien tyylit. Lähistöltä löytyy myös useita mielenkiintoisia museoita, kuten Collections Baur. Kasvitieteellinen puutarha sopii matkakohteeksi ympäri vuoden ja mikä parasta, sinne ei peritä lainkaan pääsymaksua. Pääset tutustumaan siellä moniin eri kasvilajeihin ja esimerkiksi hienoon lasiseen kaktustaloon. Auton vuokraus kohteessa mahdollistaa pääsyn moniin sellaisiin paikkoihin, joihin et muuten pääsisi. Vuokraa auto ja tutustu vuoristoon, keskiaikaisiin kyliin, viinitiloihin sekä kauniisiin kukkatarhoihin. Voit ajaa vaikkapa upean Geneve-järven ympäri. Järvenympärysmatkalla voit tutustua esimerkiksi vanhaan roomalaiskaupunki Nyoniin, idylliseen pikkukaupunkiin Rolleen, nähtävyyksiä pullollaan olevaan Lausannen kaupunkiin sekä Lavaux’n viinialueeseen. Auton vuokraaminen on siinäkin mielessä hyvä vaihtoehto, että Sveitsin tiet ovat erittäin hyvässä kunnossa. Esimerkiksi Maailman talousfoorumin vuoden 2017 raportissa Sveitsin tiestö rankattiin Euroopan parhaaksi. Vuoristossa vaihtelevat sääolosuhteet voivat kuitenkin aiheuttaa katkoksia tieliikenneyhteyksiin ja maanvyörymät sekä lumivyöryt voivat haitata tieliikennettä. Myös tulvia voi esiintyä. Jotkin vuoristoteistä ovat talvisin suljettuina.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Auton vuokraaminen Sveitsissä on oikein turvallista. Vakuutusasioista kannattaa kuitenkin aina huolehtia tarkasti. Tarkista vakuutuksen ehdot jo hyvissä ajoin ja ota tarvittaessa perustasoa kattavampi vakuutussuoja. Kattavuuden ja hinnan lisäksi kannattaa huomioida omavastuuosuuden suuruus. Huomioi myös, että vakuutuspaperien – kuten myös ajokortin ja rekisteriotteen – tulee olla aina vuokra-autossa mukana sillä ajettaessa.

Voiko Genevessä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Genevessä voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Lainsäädännön mukaan suomalainen ajokortti soveltuu ajamiseen Sveitsissä, kunhan vierailu kestää alle vuoden. Sinun ei siis tarvitse hankkia matkaasi varten esimerkiksi kansainvälistä ajokorttia.

Mistä auton nouto ja palautus Genevessä onnistuu?

Autonvuokraus Genevessä onnistuu jo lentokentällä, mutta voit toki vuokrata auton myös kaupungin muista toimipisteistä, joita löytyy hyvin muun muassa keskustasta. Valinnanvaraa riittää, sillä kaupungissa ovat edustettuna useat autovuokraamoyritykset. Yleensä vuokra-auto palautetaan samaan toimipisteeseen kuin mistä se on noudettukin. Jos tarpeen, auton palautus onnistuu kuitenkin yleensä myös muuhun toimipisteeseen. Tästä voidaan veloittaa lisämaksu. Kannattaa tarkistaa asia omasta autovuokraamosta. (Tarkistettu: 14/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Geneve, Sveitsi kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Geneven kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Geneve

66 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Geneve momondon avulla ajankohtana huhtikuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Geneve noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Geneve. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa Geneve, Sveitsi?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Geneve ajankohtana toukokuu on keskihinnaltaan 37 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 31 €. Viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Geneve ajankohtana toukokuu keskihinta on 41 € ja parhaimmat tarjoukset alkaen 41 €.

Missä Geneve autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Halvin vuokraamo kaupungissa Geneve on Hertz, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 20 € 5 toimipisteissä kaupungissa Geneve. Halvin Hertz tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Geneve on 18 €.

Peritäänkö Geneve, Sveitsi autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Geneve sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Enterprise, National ja Sixt peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Geneve toukokuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 18 °C ja sademäärä yleensä 92 mm cm toukokuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Geneve. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut toukokuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Geneve. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Geneve maksaa keskimäärin 60 €/päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Geneve?

Kaupungissa Hertz on 5 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 20 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Geneve, Sveitsi?

Kun ajat Geneve kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Geneve kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Geneve, Sveitsi kuukauden huhtikuu aikana?

Kuukauden huhtikuu aikana kaupungin Geneve sademäärä on 72 mm ja keskilämpötila 10 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Geneve parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen huhtikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Geneve kuukauden huhtikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Geneve. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Geneve vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Fiesta, Ford Focus tai Fiat 500.

Onko sää kaupungissa Geneve samanlainen kuin muualla Geneve alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Geneve road triplle alueelle Geneve tai sitä ympäröiville alueille kuukauden huhtikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 10 °C ja sademäärän vastaavasti 72 mm koko kuukauden ajan.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Sveitsi

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Zürich, Basel ja Bern eri puolilla Sveitsi

Autonvuokraukset kaupungin Geneve lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Geneve

Lentolippu varattuna kohteeseen Geneve? Aloita matkan suunnittelu!