Autonvuokraukset kentällä Larnaca lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Larnaca lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Larnaka, Kypros - Larnaca (LCA)
25. elokuu — 1. syyskuu
Sama palautus
Larnaka, Kypros - Larnaca (LCA)
to 25/8
Keskipäivä
to 1/9
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Larnaca lentokenttä autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittuja vuokra-autovaihtoja kohteessa Larnaca lentokenttä
Ford Mondeo Estate
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

48 €/pvä

13 loka - 20 loka
Ford Mondeo Estate
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

13 loka - 20 loka
Toyota Yaris
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

57 €/pvä

12 syys - 19 syys
Vauxhall Mokka
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

77 €/pvä

16 syys - 18 syys
Volkswagen Tiguan
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

40 €/pvä

13 loka - 20 loka
Volvo V40
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

28 €/pvä

13 loka - 20 loka
Toyota Yaris
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

52 €/pvä

13 loka - 20 loka
Vauxhall Mokka
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

57 €/pvä

12 syys - 19 syys
Ford Focus Wagon

Larnaca lentokenttä autonvuokraustiedot

Larnaka sijaitsee Kyproksella, joka on Suomen lailla EU-maa. Suomalaisen ajokortin kaikki luokat kelpaavat sellaisenaan kohdemaassa. Autonvuokraus on silloin todella helppoa, sillä matkustajan ei tarvitse huolehtia kansainvälisen ajokortin hankinnasta. Autovuokraamot vaativat asiakkailtaan kuitenkin voimassa olevan ajokortin sekä henkilöllisyystodistuksen. Henkilöllisyyden todistamiseen kelpaa joko eurooppalainen henkilökortti tai passi. Autonvuokraus vaatii lain mukaan vähintäänkin 18 vuoden ikää, mutta autovuokraamoilla on usein omat korkeammat vähimmäisiät. Jos nuori kuljettaja haluaa vuokrata auton, tulee siitä usein pientä päiväkohtaista lisämaksua. Vuokraamokohtaiset käytännöt on hyvä selvittää ennen matkaa – näin välttyy yllätyksiltä paikan päällä. Maksutavaksi kelpaavat joko käteinen tai suurimpien korttiyhtiöiden myöntämät pankki- sekä luottokortit. Jotkut vuokraamot saattavat ottaa kortilta lisäksi pienen panttimaksun, joka palautetaan auton luovutuksen yhteydessä. Usein tämän voi maksaa myös käteisellä.

Larnakan lentokenttä tarjoaa kaikille asiakkailleen maksuttoman Wi-Fi-yhteyden. Autonvuokraus on kovin vaivatonta, sillä osa yrityksistä palvelee ympäri vuorokauden – kaikkina päivinä vuodessa. Nekin, jotka ovat öisin suljettuina, tarjoavat yleensä mahdollisuuden avainten noutoon toimistoaikojen ulkopuolella. Asiasta kannattaa sopia hyvissä ajoin vuokraamon kanssa ennen loma- tai työmatkaa. Kaikilla autovuokraamoilla on lisäksi palvelunumero, johon voi soittaa ympäri vuorokauden ongelmatilanteissa kuten esimerkiksi kolarin, moottori- tai rengasrikon sattuessa. Vuokra-autokeskus on helposti saavutettavissa myös isoilla matkatavaroilla tai pyörätuolilla, sillä sinne on esteetön kulku. Autovuokraamot tarjoavat asiakkailleen myös maksullisia lisäpalveluita kuten muun muassa lisävakuutuksia, navigointilaitteita sekä lastenistuimia. Vuokra-autot sekä lisäpalvelut ovat helposti varattavissa momondon verkkosivujen kautta.


Autonvuokraustarjoukset Larnaca lentokenttä

Löydä kohteessa Larnaca lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

7 € - 34 €

Kaikki autotyypit

7 € - 54 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Larnaca lentokenttä on 20 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Larnaca lentokenttä on helmikuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Larnaca lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Larnaca lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Larnaca lentokenttä Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

28 €/pvä

13 loka - 20 loka
Toyota Yaris

Larnaca lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Larnaca lentokenttä
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Larnakan suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Larnakan

Autonvuokraukset kentällä Larnaca lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Larnaca lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Keskimääräinen hinta 18 €/pvä mallin Nissan Juke vuokraaminen vuokraamolta Europcar on tällä hetkellä halvin saatavilla oleva vaihtoehto kentällä Larnaca lentokenttä. Halvin viimeisten 12 kuukauden aikana löytynyt hinta vuokraamon Europcar mallille Nissan Juke on 18 €/pvä. Jos vuokraat auton ennen tulopäivääsi, löydät todennäköisimmin parhaat autonvuokraustarjoukset kentältä Larnaca lentokenttä.

Vuokraa auto kentältä Larnaca lentokenttä 18 päivää ennen matkaa saadaksesi osuvimman tarjouksen. Vuokra-auto maksaa keskimäärin 15 €/pvä, kun varaus tehdään 18 päivää ennen. Autonvuokraus viikonloppuisin kentältä Larnaca lentokenttä on keskimäärin 29 €/pvä, ja arkipäivä 17 €/pvä. Jos aikataulusi joustavat, harkitse auton vuokraamista kentältä Larnaca lentokenttä tammikuu keskimääräisten hintojen ollessa alimmillaan - 13 €/pvä.

momondon käyttäjät ovat arvioineet Alamo parhaimmaksi vuokraamoksi kentällä Larnaca lentokenttä pisteillä 10 yhteensä 1 henkilön mukaan. momondon käyttäjien mukaan seuraavaksi parhaimmat vuokraamot ovat Enterprise (10 pisteillä perustuen 1 arvosteluun), ja Hertz (8,9 pisteillä perustuen 2 arvosteluihin).

Autonvuokraukset kentällä Larnaca lentokenttä vaihtelevat sen mukaan millaisen auton varaat ja mistä vuokraamosta auto tulee, mutta voit odottaa maksavasi keskimäärin 25 €/pvä autonvuokrauksesta. Tarvitsetko autoa pidemmäksi aikaa kuin vain muutamaksi päiväksi? Autin vuokraaminen maksaa 144 € kentältä Larnaca lentokenttä yhdeksi viikoksi. 850 € on keskimääräinen vuokra-auton hinta yhdeksi kuukaudeksi, mutta saatat löytää parempia autonvuokraustarjouksia, jos tarkistat nyt.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Kyproksen


Aloita matkan suunnittelu - Larnaca lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Larnaca lentokenttä käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Larnaca lentokenttä suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Larnaca lentokenttä, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Larnaca lentokenttä, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Kyllä, kohteesta Larnaca lentokenttä löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Larnaca lentokenttä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.