Autonvuokraus Zürich - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Zürich? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

su 5.7.
Keskipäivä
ma 6.7.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Zürich?

Kaikki
20 € - 100 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Zürich on syyskuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 23 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti heinäkuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Zürich voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.

Autovuokraamo Zürich: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Zürich

Takaisin

Alamo

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,7

Pisteet perustuvat 6 493 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

Enterprise

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,5

Pisteet perustuvat 12 851 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

Avis

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,6

Pisteet perustuvat 2 265 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

Sixt

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,5

Pisteet perustuvat 1 166 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

Hertz

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,4

Pisteet perustuvat 3 904 arvosteluihin

Katso kaikki 5 sijaintia

Budget

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,4

Pisteet perustuvat 4 235 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

Dollar

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,3

Pisteet perustuvat 6 422 arvosteluihin

Katso kaikki 5 sijaintia

Thrifty

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,1

Pisteet perustuvat 2 746 arvosteluihin

Katso kaikki 5 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Zürich

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Zürichissä?

Auton vuokraus Zürichissä on yleensä ongelmatonta nuorillekin kuskeille. Sveitsin autovuokraamoilla ei ole yleistä ikärajaa, ja yleensä auton vuokraaminen on mahdollista kaikille 18-vuotiaille ajokortin suorittaneille. Koska kuskeilta kuitenkin vaaditaan normaalisti vuoden ajokokemus, käytännössä ikäraja nousee joidenkin vuokraamoiden kohdalla 19 vuoteen. Ajokokemus on todennettava vähintään vuoden voimassa olleen ajokortin avulla. Joillakin harvoilla vuokraamoilla ikäraja voi olla 19 vuotta korkeampi, esimerkiksi 21 vuotta. Yläikärajaa vuokraamoilla ei tavallisesti ole. Iäkkäiden kuskien kannattaa kuitenkin varalta tarkistaa vuokraamoiden mahdollinen yläikäraja. Auton vuokraaminen voi tulla Sveitsissä nuorille autoilijoille hieman kalliimmaksi kuin muille. Useimmat vuokraamot laskuttavat alle 24-vuotiailta asiakkailtaan nuoren kuskin lisämaksun. Maksu vaihtelee vuokraamoittain, mutta yleensä se on yleensä alkaen noin 15 Sveitsin frangia (noin 13,10 euroa).

Tärkeää tietoa Zürichin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Zürichin liikennejärjestelmä on toimiva ja opasteet kaupungin sisällä ja ulkopuolella hyviä. Liikennesäännöt noudattavat Sveitsissä pääsääntöisesti samaa linjaa kuin Suomessa, eli yleensä suomalaiskuski pärjää Sveitsin teillä ongelmitta. Zürich on kuitenkin suurkaupunki, ja kaupungissa on otettava huomioon mahdolliset ruuhkat. Päivitetty GPS-järjestelmä on Zürichissä autoillessa hyvä apuväline. Jos lähdet kaupungin teille ruuhka-aikaan, navigointijärjestelmä etsii sinulle tarvittaessa vaihtoehtoiset, nopeimmat reitit päämäärääsi. Ydinkeskustassa nopeusrajoitus vaihtelee 30–50 kilometrin tuntinopeuksien välillä, ja kaupungin ulkopuolisilla teillä tyypillinen nopeusrajoitus on 80 kilometriä ja moottoriteillä 120 kilometriä tunnissa. Ydinkeskustassa ei ole ilmaisia parkkipaikkoja, ja auton pysäköinti maksullisille paikoille on melko kallista. Sveitsissä autoillessa on hyvä ottaa huomioon vuodenaikojen mukaan vaihtelevat säätilat, ja etenkin talvella vuoristoteille lähdettäessä vuokra-autossa on oltava säähän sopivat renkaat. Vuoristotiet voivat olla mutkikkaita, joten tilannenopeus on tärkeää pitää kohtuullisena. Myös Zürichin kaupunkialueella lumisateet ovat talvisin tavallisia ja tiet voivat olla jäisiä. Muista siis sopiva turvaväli kaupunkiajossakin. Mikäli haluat lähteä piipahtamaan autolla Sveitsistä Italian puolelle, tarvitset siihen autovuokraamolta kirjallisen luvan.

Nähtävyyksiä Zürichissä ja sen lähellä

Zürichin kaupunkialueella et välttämättä tarvitse vuokra-autoa, sillä kaupungin joukkoliikennejärjestelmä on toimiva ja edullinen. Auton vuokrakuluihin verrattuna kaupunkijunilla ja busseilla liikkuminen on halpaa. Kaupungin lähialueet tarjoavat kuitenkin paljon nähtävää autoilijalle. Esimerkiksi luonnon ystävälle auton vuokraus Zürichissä on hyvä vaihtoehto. Jos olet retkeilyn tai patikoinnin harrastaja, vuokraa auto ja suuntaa pariksi päiväksi vuorille. Alpit tarjoavat huimia maisemia kaikkina vuodenaikoina, ja esimerkiksi Interlakenin pieni vuoristokaupunki on aina hurmaava kohde. Talvisin matkailijoita odottavat Zürichin lähistöllä myös hyvät talviurheilumahdollisuudet, esimerkiksi Flumserbergin hiihtokeskus, jonne on alle tunnin matka autolla. Mikäli mukanasi kulkevat sukset, tarkista että vuokra-autoon on saatavilla lisävarusteena suksiboksi tai -teline. Muista vierailla myös esimerkiksi Lucernen viehättävässä pikkukaupungissa ja Bernissä, jonne on Zürichistä noin puolentoista tunnin ajomatka.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Mikäli auton vuokraus Zürichissä on ajankohtaista, huolehdi, että vuokra-autollasi on riittävä vakuutusturva. Vuokra-auton hintaan kuuluu Zürichissä lähes aina vakuutus, joka sisältää tulipalot kattavan vakuutusturvan sekä vahinkovakuutuksen. Vahinkovakuutus korvaa kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot esimerkiksi kolaritilanteessa. Vakuutusturvaa voi kuitenkin parantaa maksullisilla lisävakuutuksilla. Lisävakuutuksien hankintaa kannattaa harkita, jos tuntemattomilla teillä autoilu pelottaa. Kiinnitä huomiota myös vakuutuksen omavastuuseen. Esimerkiksi kolaritilanteessa joudut yleensä maksamaan omavastuuosuuden itse. Voit kuitenkin hankkia lisävakuutuksen, joka joko pienentää omavastuuosuutta tai poistaa sen kokonaan.

Voiko Zürichissä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Vaikka Sveitsi ei olekaan EU-maa, maassa autoilu ja auton vuokraus onnistuvat yleensä suomalaisella ajokortilla. Paikallisviranomaiset tosin vaativat, että ajokortista on tultava ilmi sen voimassaoloaika joko Sveitsin virallisilla kielillä tai englanniksi. Jos siis haluat siis pelata varman päälle, kannattaa Sveitsin matkaa varten hankkia Autoliitolta kansainvälinen englanninkielinen ajokortti.

Mistä auton nouto ja palautus Zürichissä onnistuu?

Auton vuokraaminen on sveitsiläiskaupungissa helppoa, sillä vuokraamovalikoima on kattava. Monet matkailijat vuokraavat ja noutavat autonsa joko kaupungin lentokentältä tai Zürichin pääjuna-asemalta (Zürich Hauptbahnhof). Lentokentän sisällä toimii useita kansainvälisiä autovuokraamoketjuja 24h, vuorokauden ympäri. Lentoaseman lähituntumassa vuokraamovaihtoehtoja on lisää, samoin päärautatieaseman lähiympäristössä. Yleensä auto noudetaan vuokraamon toimipisteestä ja palautetaan samaan paikkaan. Lisämaksusta monet autovuokraamot toimittavat auton vaikkapa hotellillesi.

(Tiedot tarkistettu 15.10.2018.)

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Zurich lentokenttä kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Zurich autonvuokrauspistettä

Primestay Self Check-in Hotel Seebach

Schaffhauserstrasse 550

3.8 km lentokentältä

Crowne Plaza Zurich

Badenerstrasse 420

9.4 km lentokentältä

Radisson Blu Hotel, Zurich Airport

PO Box 295

0.9 km lentokentältä

Holiday Inn Express Zürich Airport

Hofwisenstrasse 30

1.5 km lentokentältä

Zurich Marriott Hotel

Neumuehlequai 42

8.5 km lentokentältä

aja Zuerich

Vulkanstrasse 108b

9.0 km lentokentältä

Novotel Zurich Airport Messe

Lindbergh-Platz 1

3.6 km lentokentältä

Renaissance Zurich Tower Hotel

Turbinenstrasse 20

8.4 km lentokentältä

Novotel Zurich City West

Schiffbaustrasse 13

8.2 km lentokentältä

Swissotel Zurich

Schulstrasse 44

5.3 km lentokentältä

Hotel Krone Unterstrass

Schaffhauserstrasse 1

7.9 km lentokentältä

Savoy Hotel Baur en Ville

Poststrasse 12

9.8 km lentokentältä

Motel One Zürich

Brandschenkestrasse 25

10.0 km lentokentältä

Hotel Montana Zürich

Konradstrasse 39

8.7 km lentokentältä

H+ Hotel Zürich

Badenerstrasse 537

9.4 km lentokentältä

Züri By Fassbind

Heinrichstrasse 254

8.1 km lentokentältä

Youth Hostel Zurich

Mutschellenstrasse 114

12.4 km lentokentältä

Ibis Zurich Messe Airport

Heidi Abel Weg 5

4.7 km lentokentältä

Autonvuokraus Zürich

Tähän mennessä ajankohtana heinäkuu on momondossa ollut 121 vuokra-autohakua kohteessa Zürich.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa elokuu kohteessa Zürich?

33 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zürich ajankohtana elokuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 33 €. 62 € normaali autonvuokrahinta viikon mittaiselle jaksolle kohteessa Zürich, mutta ajalle elokuu on mahdollista löytää niinkin alhaisia tarjouksia kuin 22 €, tarpeistasi riippuen.

Missä Zürich autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Zürich Hertz vuokraamolta, jolla on 5 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 17 €, mutta Hertz keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Zürich on 23 €/päivä.

Peritäänkö Zürich autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Zürich olevat suositut autovuokraamot, kuten Alamo, Enterprise ja Avis tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Zürich, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Zürich elokuu ajaksi?

Suosittelemme economy-luokan auton varaamista, kun vierailet kohteessa Zürich kuukauden elokuu aikana. Vaikka tällaiset autot eivät kestä jäätä ja lunta hyvin, on se ihanteellinen vuokra-auto kohtuullisempiin lämpötiloihin ja sadesäälle. elokuu ajan lämpötilat kohteessa Zürich ovat keskimäärin 14 °C ja vettä tulee 99 mm cm - ihanteelliset olosuhteet economy-luokan auton vuokraamiseen. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Zürich maksaa keskimäärin 42 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Zürich?

8 toimipaikkaa löytyy kaupungista Zürich. Näistä Europcar vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 44 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Zürich?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Zürich on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Zürich taajama-alueilla on voimassa rajoitus 80 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Zürich alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.


Aloita matkan suunnittelu Zürich

 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00