Autonvuokraukset kohteessa Zürich, Zurich

Haussa halpa vuokra-auto Zürich, Zurich? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Zürich, Sveitsi
14. kesäkuu — 21. kesäkuu
Sama palautus
Zürich, Sveitsi
ke 14/6
Keskipäivä
ke 21/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Zürich

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Zürich

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Zürich?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Zürich löytyvät yleensä Budget kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaBudget, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 34 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Zürich on 67 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Zürich?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Zürich 14 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Zürich?

Keskimääräiseen hintaan 71 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 39 €/pvä), Volkswagen Golf vuokra-autot kaupungissa Zürich on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Ford Focus vuokraaminen kaupungissa Zürich keskimääräiseen hintaan 71 €/pvä (46 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Parhaat tarjoukset Zürich, Zurich autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Zürich, Zurich
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

44 €/pvä

12 kesä - 19 kesä
Volkswagen Golf
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

45 €/pvä

9 syys - 16 syys
Volkswagen up!
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

50 €/pvä

12 kesä - 19 kesä
Toyota Corolla
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

51 €/pvä

12 kesä - 19 kesä
Ford Focus Wagon
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

52 €/pvä

12 kesä - 19 kesä
Opel Crossland X
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

53 €/pvä

12 kesä - 19 kesä
Volkswagen Tiguan
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

54 €/pvä

12 kesä - 19 kesä
Citroen C4 Picasso
Skoda Octavia Combi
tai vastaava Keskikokoinen farmari
Maks. 5 matkustajaa

56 €/pvä

12 kesä - 19 kesä
Skoda Octavia Combi
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

57 €/pvä

12 kesä - 19 kesä
Ford Focus Wagon

Tärkeää tietoa Zürich autonvuokrauksesta

Auton vuokraus Zürichissä on yleensä ongelmatonta nuorillekin kuskeille. Sveitsin autovuokraamoilla ei ole yleistä ikärajaa, ja yleensä auton vuokraaminen on mahdollista kaikille 18-vuotiaille ajokortin suorittaneille. Koska kuskeilta kuitenkin vaaditaan normaalisti vuoden ajokokemus, käytännössä ikäraja nousee joidenkin vuokraamoiden kohdalla 19 vuoteen. Ajokokemus on todennettava vähintään vuoden voimassa olleen ajokortin avulla. Joillakin harvoilla vuokraamoilla ikäraja voi olla 19 vuotta korkeampi, esimerkiksi 21 vuotta. Yläikärajaa vuokraamoilla ei tavallisesti ole. Iäkkäiden kuskien kannattaa kuitenkin varalta tarkistaa vuokraamoiden mahdollinen yläikäraja. Auton vuokraaminen voi tulla Sveitsissä nuorille autoilijoille hieman kalliimmaksi kuin muille. Useimmat vuokraamot laskuttavat alle 24-vuotiailta asiakkailtaan nuoren kuskin lisämaksun. Maksu vaihtelee vuokraamoittain, mutta yleensä se on yleensä alkaen noin 15 Sveitsin frangia (noin 13,10 euroa).

Zürichin liikennejärjestelmä on toimiva ja opasteet kaupungin sisällä ja ulkopuolella hyviä. Liikennesäännöt noudattavat Sveitsissä pääsääntöisesti samaa linjaa kuin Suomessa, eli yleensä suomalaiskuski pärjää Sveitsin teillä ongelmitta. Zürich on kuitenkin suurkaupunki, ja kaupungissa on otettava huomioon mahdolliset ruuhkat. Päivitetty GPS-järjestelmä on Zürichissä autoillessa hyvä apuväline. Jos lähdet kaupungin teille ruuhka-aikaan, navigointijärjestelmä etsii sinulle tarvittaessa vaihtoehtoiset, nopeimmat reitit päämäärääsi. Ydinkeskustassa nopeusrajoitus vaihtelee 30–50 kilometrin tuntinopeuksien välillä, ja kaupungin ulkopuolisilla teillä tyypillinen nopeusrajoitus on 80 kilometriä ja moottoriteillä 120 kilometriä tunnissa. Ydinkeskustassa ei ole ilmaisia parkkipaikkoja, ja auton pysäköinti maksullisille paikoille on melko kallista. Sveitsissä autoillessa on hyvä ottaa huomioon vuodenaikojen mukaan vaihtelevat säätilat, ja etenkin talvella vuoristoteille lähdettäessä vuokra-autossa on oltava säähän sopivat renkaat. Vuoristotiet voivat olla mutkikkaita, joten tilannenopeus on tärkeää pitää kohtuullisena. Myös Zürichin kaupunkialueella lumisateet ovat talvisin tavallisia ja tiet voivat olla jäisiä. Muista siis sopiva turvaväli kaupunkiajossakin. Mikäli haluat lähteä piipahtamaan autolla Sveitsistä Italian puolelle, tarvitset siihen autovuokraamolta kirjallisen luvan.

Zürichin kaupunkialueella et välttämättä tarvitse vuokra-autoa, sillä kaupungin joukkoliikennejärjestelmä on toimiva ja edullinen. Auton vuokrakuluihin verrattuna kaupunkijunilla ja busseilla liikkuminen on halpaa. Kaupungin lähialueet tarjoavat kuitenkin paljon nähtävää autoilijalle. Esimerkiksi luonnon ystävälle auton vuokraus Zürichissä on hyvä vaihtoehto. Jos olet retkeilyn tai patikoinnin harrastaja, vuokraa auto ja suuntaa pariksi päiväksi vuorille. Alpit tarjoavat huimia maisemia kaikkina vuodenaikoina, ja esimerkiksi Interlakenin pieni vuoristokaupunki on aina hurmaava kohde. Talvisin matkailijoita odottavat Zürichin lähistöllä myös hyvät talviurheilumahdollisuudet, esimerkiksi Flumserbergin hiihtokeskus, jonne on alle tunnin matka autolla. Mikäli mukanasi kulkevat sukset, tarkista että vuokra-autoon on saatavilla lisävarusteena suksiboksi tai -teline. Muista vierailla myös esimerkiksi Lucernen viehättävässä pikkukaupungissa ja Bernissä, jonne on Zürichistä noin puolentoista tunnin ajomatka.


Autonvuokraustarjoukset Zürich, Zurich

Löydä kohteesta Zürich juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

42 € - 97 €

Kaikki autotyypit

46 € - 128 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zürich, Sveitsin on 67 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Zürich, Sveitsin on marraskuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zürich, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zürich voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Zürich Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zürich, Sveitsin on 93 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Zürich, Sveitsin on tammikuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 54 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zürich, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zürich voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Zürich Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zürich, Sveitsin on 94 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Zürich, Sveitsin on marraskuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zürich, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zürich voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Zürich Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zürich, Sveitsin on 83 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Zürich, Sveitsin on marraskuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zürich, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zürich voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Zürich Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zürich, Sveitsin on 109 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Zürich, Sveitsin on tammikuuta. Hinta on 29 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 79 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 17 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zürich, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zürich voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zürich, Sveitsin on 79 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Zürich, Sveitsin on marraskuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zürich, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zürich voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Zürich Luksus vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

44 €/pvä

12 kesä - 19 kesä
Volkswagen Golf
Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

45 €/pvä

9 syys - 16 syys
Volkswagen up!
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

50 €/pvä

12 kesä - 19 kesä
Toyota Corolla

Zürich autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Zürich, Zurich

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,6

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,2

Nouto/palautus

9,3

Value

8,9

Europcar

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,4

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,1

Value

7,6

Dollar

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,2

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,5

Value

8,3

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,5

Value

7,7

Thrifty

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,4

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

8,5

Value

7,9

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,5

Value

7,0

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

7,1

Value

6,8

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,5

Value

5,5

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Zürich

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Zürich

Suosituin vuokraamo

Sixt

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Intermediate

Halvin vuokra-auto

57 €

Suosituin malli

Volkswagen Golf
Suosituin Zürich autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Sixt. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat FLIZZR ja Europcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Zürich viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Zürich on 57 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 80 €/pvä.
Kohteen Zürich suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Golf. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Focus.

Vuokraa auto läheltä kohteen Zürich suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Zürich

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Zürich - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Zürich, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kaupungissa Zürich olevat suositut autovuokraamot, kuten Alamo, Hertz ja Europcar tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Zürich, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Zürich kuukauden heinäkuu aikana. Kohteessa Zürich sataa keskimäärin 124 mm cm ja lämpötila on noin 18 °C heinäkuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Zürich maksaa keskimäärin 141 €/päivä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Zürich

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Zürich

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Zürich

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Zürich

Aloita matkan suunnittelu - Zürich


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Zürich voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Zürich helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.