Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Zürich, Zurich

Haussa halpa vuokra-auto Zürich, Zurich? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Zürich, Sveitsi
4. huhtikuu — 11. huhtikuu
Zürich, Sveitsi
to 4/4
Keskipäivä
to 11/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Zürich

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Zürich

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Zürich?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Zürich löytyvät yleensä Thrifty kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaThrifty, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 35 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Zürich on 97 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Zürich?

Vuokraamolla keddy by Europcar on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Zürich 11 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Zürich?

Keskimääräiseen hintaan 98 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 94 €/pvä), BMW X3 vuokra-autot kaupungissa Zürich on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Volkswagen Golf vuokraaminen kaupungissa Zürich keskimääräiseen hintaan 71 €/pvä (34 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Parhaat tarjoukset Zürich, Zurich autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Zürich, Zurich
Pienikokoinen45 €/pvä
Keskikokoinen49 €/pvä
Standardi62 €/pvä
Korkeatasoinen73 €/pvä
Keskikokoinen farmari49 €/pvä
Pienikokoinen farmari50 €/pvä
Pienikokoinen maasturi55 €/pvä
Standardi farmari59 €/pvä
Keskikokoinen maasturi60 €/pvä
Standard-maasturi73 €/pvä
Luksus-farmari98 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Zürich autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Zürichissä?

Auton vuokraus Zürichissä on yleensä ongelmatonta nuorillekin kuskeille. Sveitsin autovuokraamoilla ei ole yleistä ikärajaa, ja yleensä auton vuokraaminen on mahdollista kaikille 18-vuotiaille ajokortin suorittaneille. Koska kuskeilta kuitenkin vaaditaan normaalisti vuoden ajokokemus, käytännössä ikäraja nousee joidenkin vuokraamoiden kohdalla 19 vuoteen. Ajokokemus on todennettava vähintään vuoden voimassa olleen ajokortin avulla. Joillakin harvoilla vuokraamoilla ikäraja voi olla 19 vuotta korkeampi, esimerkiksi 21 vuotta. Yläikärajaa vuokraamoilla ei tavallisesti ole. Iäkkäiden kuskien kannattaa kuitenkin varalta tarkistaa vuokraamoiden mahdollinen yläikäraja. Auton vuokraaminen voi tulla Sveitsissä nuorille autoilijoille hieman kalliimmaksi kuin muille. Useimmat vuokraamot laskuttavat alle 24-vuotiailta asiakkailtaan nuoren kuskin lisämaksun. Maksu vaihtelee vuokraamoittain, mutta yleensä se on yleensä alkaen noin 15 Sveitsin frangia (noin 13,10 euroa).

Tärkeää tietoa Zürichin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Zürichin liikennejärjestelmä on toimiva ja opasteet kaupungin sisällä ja ulkopuolella hyviä. Liikennesäännöt noudattavat Sveitsissä pääsääntöisesti samaa linjaa kuin Suomessa, eli yleensä suomalaiskuski pärjää Sveitsin teillä ongelmitta. Zürich on kuitenkin suurkaupunki, ja kaupungissa on otettava huomioon mahdolliset ruuhkat. Päivitetty GPS-järjestelmä on Zürichissä autoillessa hyvä apuväline. Jos lähdet kaupungin teille ruuhka-aikaan, navigointijärjestelmä etsii sinulle tarvittaessa vaihtoehtoiset, nopeimmat reitit päämäärääsi. Ydinkeskustassa nopeusrajoitus vaihtelee 30–50 kilometrin tuntinopeuksien välillä, ja kaupungin ulkopuolisilla teillä tyypillinen nopeusrajoitus on 80 kilometriä ja moottoriteillä 120 kilometriä tunnissa. Ydinkeskustassa ei ole ilmaisia parkkipaikkoja, ja auton pysäköinti maksullisille paikoille on melko kallista. Sveitsissä autoillessa on hyvä ottaa huomioon vuodenaikojen mukaan vaihtelevat säätilat, ja etenkin talvella vuoristoteille lähdettäessä vuokra-autossa on oltava säähän sopivat renkaat. Vuoristotiet voivat olla mutkikkaita, joten tilannenopeus on tärkeää pitää kohtuullisena. Myös Zürichin kaupunkialueella lumisateet ovat talvisin tavallisia ja tiet voivat olla jäisiä. Muista siis sopiva turvaväli kaupunkiajossakin. Mikäli haluat lähteä piipahtamaan autolla Sveitsistä Italian puolelle, tarvitset siihen autovuokraamolta kirjallisen luvan.

Nähtävyyksiä Zürichissä ja sen lähellä

Zürichin kaupunkialueella et välttämättä tarvitse vuokra-autoa, sillä kaupungin joukkoliikennejärjestelmä on toimiva ja edullinen. Auton vuokrakuluihin verrattuna kaupunkijunilla ja busseilla liikkuminen on halpaa. Kaupungin lähialueet tarjoavat kuitenkin paljon nähtävää autoilijalle. Esimerkiksi luonnon ystävälle auton vuokraus Zürichissä on hyvä vaihtoehto. Jos olet retkeilyn tai patikoinnin harrastaja, vuokraa auto ja suuntaa pariksi päiväksi vuorille. Alpit tarjoavat huimia maisemia kaikkina vuodenaikoina, ja esimerkiksi Interlakenin pieni vuoristokaupunki on aina hurmaava kohde. Talvisin matkailijoita odottavat Zürichin lähistöllä myös hyvät talviurheilumahdollisuudet, esimerkiksi Flumserbergin hiihtokeskus, jonne on alle tunnin matka autolla. Mikäli mukanasi kulkevat sukset, tarkista että vuokra-autoon on saatavilla lisävarusteena suksiboksi tai -teline. Muista vierailla myös esimerkiksi Lucernen viehättävässä pikkukaupungissa ja Bernissä, jonne on Zürichistä noin puolentoista tunnin ajomatka.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Mikäli auton vuokraus Zürichissä on ajankohtaista, huolehdi, että vuokra-autollasi on riittävä vakuutusturva. Vuokra-auton hintaan kuuluu Zürichissä lähes aina vakuutus, joka sisältää tulipalot kattavan vakuutusturvan sekä vahinkovakuutuksen. Vahinkovakuutus korvaa kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot esimerkiksi kolaritilanteessa. Vakuutusturvaa voi kuitenkin parantaa maksullisilla lisävakuutuksilla. Lisävakuutuksien hankintaa kannattaa harkita, jos tuntemattomilla teillä autoilu pelottaa. Kiinnitä huomiota myös vakuutuksen omavastuuseen. Esimerkiksi kolaritilanteessa joudut yleensä maksamaan omavastuuosuuden itse. Voit kuitenkin hankkia lisävakuutuksen, joka joko pienentää omavastuuosuutta tai poistaa sen kokonaan.

Voiko Zürichissä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Vaikka Sveitsi ei olekaan EU-maa, maassa autoilu ja auton vuokraus onnistuvat yleensä suomalaisella ajokortilla. Paikallisviranomaiset tosin vaativat, että ajokortista on tultava ilmi sen voimassaoloaika joko Sveitsin virallisilla kielillä tai englanniksi. Jos siis haluat siis pelata varman päälle, kannattaa Sveitsin matkaa varten hankkia Autoliitolta kansainvälinen englanninkielinen ajokortti.

Mistä auton nouto ja palautus Zürichissä onnistuu?

Auton vuokraaminen on sveitsiläiskaupungissa helppoa, sillä vuokraamovalikoima on kattava. Monet matkailijat vuokraavat ja noutavat autonsa joko kaupungin lentokentältä tai Zürichin pääjuna-asemalta (Zürich Hauptbahnhof). Lentokentän sisällä toimii useita kansainvälisiä autovuokraamoketjuja 24h, vuorokauden ympäri. Lentoaseman lähituntumassa vuokraamovaihtoehtoja on lisää, samoin päärautatieaseman lähiympäristössä. Yleensä auto noudetaan vuokraamon toimipisteestä ja palautetaan samaan paikkaan. Lisämaksusta monet autovuokraamot toimittavat auton vaikkapa hotellillesi.


Autonvuokraustarjoukset Zürich, Zurich

Löydä kohteesta Zürich juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

56 € - 88 €

Kaikki autotyypit

63 € - 154 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zürich, Sveitsin on 73 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Zürich, Sveitsin on marraskuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 56 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 17 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zürich, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zürich voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Zürich pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zürich, Sveitsin on 90 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Zürich, Sveitsin on joulukuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 64 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 5 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zürich, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zürich voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Zürich keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zürich, Sveitsin on 156 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Zürich, Sveitsin on marraskuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 71 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 45 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zürich, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zürich voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Zürich suuri auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zürich, Sveitsin on 89 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Zürich, Sveitsin on syyskuuta. Hinta on 49 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zürich, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zürich voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Zürich Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

45 €/pvä

16 kesä - 28 kesä
Ford Focus
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

46 €/pvä

16 kesä - 28 kesä
Opel Astra
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

46 €/pvä

16 kesä - 28 kesä
Opel Astra

Zürich autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Zürich, Zurich

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

9,1

Nouto/palautus

8,8

Value

8,4

Europcar

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,4

Value

7,5

Thrifty

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

8,3

Value

7,9

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

8,2

Value

8,1

Dollar

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,5

Value

7,5

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,5

Value

6,2

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,3

Value

6,9

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,5

Value

7,2

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Zürich

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Zürich

Suosituin vuokraamo

Hertz

Suositut autotyypit

SUV, Premium, Wagon

Halvin vuokra-auto

47 €

Suosituin malli

BMW X3
Suosituin Zürich autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Hertz. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Alamo ja Europcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Zürich viimeisten 72 tunnin aikana: SUV, Premium, Wagon.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Zürich on 47 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 84 €/pvä.
Kohteen Zürich suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli BMW X3. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Premium SUV.

Vuokraa auto läheltä kohteen Zürich suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Zürich
Radisson Blu Hotel, Zurich Airport

Radisson Blu Hotel, Zurich Airport

PO Box 295, Zurich-Airport, Kloten, Zurich, Zurich, Zurich, Switzerland

8,9 km kaupungin keskustasta

Holiday Inn Express Zürich Airport

Holiday Inn Express Zürich Airport

Hofwisenstrasse 30, Zurich, Zurich, Switzerland

8,8 km kaupungin keskustasta

Hyatt Place Zurich Airport The Circle

Hyatt Place Zurich Airport The Circle

The Circle 1, Zurich, Zurich, Switzerland

8,8 km kaupungin keskustasta

Ruby Mimi Zurich

Ruby Mimi Zurich

4 Beatenpl., Zurich, Zurich, Switzerland

0,5 km kaupungin keskustasta

citizenM Zürich

citizenM Zürich

Talacker 42, Zurich, Zurich, Switzerland

0,9 km kaupungin keskustasta

Novotel Zurich Airport Messe

Novotel Zurich Airport Messe

Lindbergh - Platz 1, Zurich, Zurich, Switzerland

5,9 km kaupungin keskustasta

Central Plaza

Central Plaza

Central 1, Zurich, Zurich, Switzerland

0,5 km kaupungin keskustasta

ibis Styles Zurich City Center

ibis Styles Zurich City Center

Stampfenbachstrasse 60, Zurich, Zurich, Switzerland

0,9 km kaupungin keskustasta

Crowne Plaza Zurich

Crowne Plaza Zurich

Badenerstrasse 420, Zurich, Zurich, Switzerland

3,1 km kaupungin keskustasta

H+ Hotel Zürich

H+ Hotel Zürich

Badenerstrasse 537, Zurich, Zurich, Switzerland

3,6 km kaupungin keskustasta

Zurich Marriott Hotel

Zurich Marriott Hotel

Neumuehlequai 42, Zurich, Zurich, Switzerland

1,1 km kaupungin keskustasta

Five Zurich - Luxury City Resort

Five Zurich - Luxury City Resort

Doltschiweg 234, Zurich, Zurich, Switzerland

4,0 km kaupungin keskustasta

Hyatt Regency Zurich Airport Circle

Hyatt Regency Zurich Airport Circle

The Circle 41, Zurich, Zurich, Switzerland

8,6 km kaupungin keskustasta

Hotel Montana Zurich

Hotel Montana Zurich

Konradstrasse 39, Zurich, Zurich, Switzerland

1,2 km kaupungin keskustasta

Züri by Fassbind

Züri by Fassbind

Heinrichstrasse 254, Zurich, Zurich, Switzerland

2,6 km kaupungin keskustasta

Youth Hostel Zurich

Youth Hostel Zurich

Mutschellenstrasse 114, Zurich, Zurich, Switzerland

3,2 km kaupungin keskustasta

Holiday Inn Zurich Messe

Holiday Inn Zurich Messe

Wallisellenstrasse 48, Zurich, Zurich, Switzerland

4,2 km kaupungin keskustasta

ibis budget Zurich City West

ibis budget Zurich City West

Technoparkstrasse 2, Zurich, Zurich, Switzerland

2,9 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Zürich - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Zürich, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa huhtikuu kohteessa Zürich, Sveitsi?

90 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zürich ajankohtana huhtikuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 90 €. 62 € normaali autonvuokrahinta viikon mittaiselle jaksolle kohteessa Zürich, mutta ajalle huhtikuu on mahdollista löytää niinkin alhaisia tarjouksia kuin 43 €, tarpeistasi riippuen.

Peritäänkö Zürich, Sveitsi autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Zürich olevat suositut autovuokraamot, kuten Hertz, Alamo ja Budget tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Zürich, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Zürich huhtikuu ajaksi?

Suosittelemme economy-luokan auton varaamista, kun vierailet kohteessa Zürich kuukauden huhtikuu aikana. Vaikka tällaiset autot eivät kestä jäätä ja lunta hyvin, on se ihanteellinen vuokra-auto kohtuullisempiin lämpötiloihin ja sadesäälle. huhtikuu ajan lämpötilat kohteessa Zürich ovat keskimäärin 13 °C ja vettä tulee 123 mm cm - ihanteelliset olosuhteet economy-luokan auton vuokraamiseen. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Zürich maksaa keskimäärin 52 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Zürich, Sveitsi?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Zürich on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Zürich taajama-alueilla on voimassa rajoitus 80 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Zürich alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Jeep Renegade vuokra-autoja kaupungissa Zürich?

Millainen sää on kohteessa Zürich, Sveitsi kuukauden maaliskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Zürich kuukauden maaliskuu aikana voivat odottaa 5 °C lämpötiloja ja 79 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Zürich samanlainen kuin muualla Zurich alueella?

Jos etsit Zürich vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden maaliskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Zurich lämpötila on yleensä 5 °C ja sademäärä vastaavasti 79 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Zürich hinnat?

autoa Zürich hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Zürich?

maaliskuuta 2024 alkaen 82 toimijaa on valittavissa autoa Zürich osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Zürich?

Eri maissa, myös kohteessa Zürich, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Zürich?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Zürich. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Zürich?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Zürich voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Zürich?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Zürich helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Zürich, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Zürich, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Zürich momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Zürich, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Zürich autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Zürich vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Zürich vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Zürich.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Zürich

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Zürich

Suositut vuokra-autotyypit Zurichissä


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
to 4/4
Keskipäivä
to 11/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.