Autonvuokraus Zürich, Sveitsi

Haussa halpa vuokra-auto Zürich, Sveitsi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Zürich, Sveitsi
11. elokuu — 18. elokuu
Sama palautus
Zürich, Sveitsi
ke 11/8
Keskipäivä
ke 18/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Zürich, Sveitsi

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

28 € - 74 €

Kaikki autotyypit

30 € - 97 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zürich, Sveitsi on 42 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Zürich, Sveitsi on marraskuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Zürich. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zürich voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Zürich Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zürich, Sveitsi on 49 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Zürich, Sveitsi on helmikuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 17 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Zürich. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zürich voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Zürich Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zürich, Sveitsi on 53 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Zürich, Sveitsi on lokakuuta. Hinta on 8 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Zürich. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zürich voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Zürich Suuri vuokra-autohinnat.

Pakettiauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zürich, Sveitsi on 58 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Zürich, Sveitsi on kesäkuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € päivässä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 0 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Zürich. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zürich voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Zürich Pakettiauto vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Zürich: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Zürich, Sveitsi
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,1

Mukavuus

8,7

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,5

Hinta-laatusuhde

8,3
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Mukavuus

8,7

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,5

Hinta-laatusuhde

8,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Mukavuus

8,2

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,8

Hinta-laatusuhde

7,5
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

9,5

Kokonaisarvosana

9,5

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

9,5
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Mukavuus

8,8

Kokonaisarvosana

9,1

Nouto/palautus

8,8

Hinta-laatusuhde

8,8
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,4

Mukavuus

9,2

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,5

Hinta-laatusuhde

8,5
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Mukavuus

9,0

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,5

Hinta-laatusuhde

7,5
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Mukavuus

8,9

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

7,3

Tietoja matkastasi kohteeseen Zürich

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Zürichissä?

Auton vuokraus Zürichissä on yleensä ongelmatonta nuorillekin kuskeille. Sveitsin autovuokraamoilla ei ole yleistä ikärajaa, ja yleensä auton vuokraaminen on mahdollista kaikille 18-vuotiaille ajokortin suorittaneille. Koska kuskeilta kuitenkin vaaditaan normaalisti vuoden ajokokemus, käytännössä ikäraja nousee joidenkin vuokraamoiden kohdalla 19 vuoteen. Ajokokemus on todennettava vähintään vuoden voimassa olleen ajokortin avulla. Joillakin harvoilla vuokraamoilla ikäraja voi olla 19 vuotta korkeampi, esimerkiksi 21 vuotta. Yläikärajaa vuokraamoilla ei tavallisesti ole. Iäkkäiden kuskien kannattaa kuitenkin varalta tarkistaa vuokraamoiden mahdollinen yläikäraja. Auton vuokraaminen voi tulla Sveitsissä nuorille autoilijoille hieman kalliimmaksi kuin muille. Useimmat vuokraamot laskuttavat alle 24-vuotiailta asiakkailtaan nuoren kuskin lisämaksun. Maksu vaihtelee vuokraamoittain, mutta yleensä se on yleensä alkaen noin 15 Sveitsin frangia (noin 13,10 euroa).

Tärkeää tietoa Zürichin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Zürichin liikennejärjestelmä on toimiva ja opasteet kaupungin sisällä ja ulkopuolella hyviä. Liikennesäännöt noudattavat Sveitsissä pääsääntöisesti samaa linjaa kuin Suomessa, eli yleensä suomalaiskuski pärjää Sveitsin teillä ongelmitta. Zürich on kuitenkin suurkaupunki, ja kaupungissa on otettava huomioon mahdolliset ruuhkat. Päivitetty GPS-järjestelmä on Zürichissä autoillessa hyvä apuväline. Jos lähdet kaupungin teille ruuhka-aikaan, navigointijärjestelmä etsii sinulle tarvittaessa vaihtoehtoiset, nopeimmat reitit päämäärääsi. Ydinkeskustassa nopeusrajoitus vaihtelee 30–50 kilometrin tuntinopeuksien välillä, ja kaupungin ulkopuolisilla teillä tyypillinen nopeusrajoitus on 80 kilometriä ja moottoriteillä 120 kilometriä tunnissa. Ydinkeskustassa ei ole ilmaisia parkkipaikkoja, ja auton pysäköinti maksullisille paikoille on melko kallista. Sveitsissä autoillessa on hyvä ottaa huomioon vuodenaikojen mukaan vaihtelevat säätilat, ja etenkin talvella vuoristoteille lähdettäessä vuokra-autossa on oltava säähän sopivat renkaat. Vuoristotiet voivat olla mutkikkaita, joten tilannenopeus on tärkeää pitää kohtuullisena. Myös Zürichin kaupunkialueella lumisateet ovat talvisin tavallisia ja tiet voivat olla jäisiä. Muista siis sopiva turvaväli kaupunkiajossakin. Mikäli haluat lähteä piipahtamaan autolla Sveitsistä Italian puolelle, tarvitset siihen autovuokraamolta kirjallisen luvan.

Nähtävyyksiä Zürichissä ja sen lähellä

Zürichin kaupunkialueella et välttämättä tarvitse vuokra-autoa, sillä kaupungin joukkoliikennejärjestelmä on toimiva ja edullinen. Auton vuokrakuluihin verrattuna kaupunkijunilla ja busseilla liikkuminen on halpaa. Kaupungin lähialueet tarjoavat kuitenkin paljon nähtävää autoilijalle. Esimerkiksi luonnon ystävälle auton vuokraus Zürichissä on hyvä vaihtoehto. Jos olet retkeilyn tai patikoinnin harrastaja, vuokraa auto ja suuntaa pariksi päiväksi vuorille. Alpit tarjoavat huimia maisemia kaikkina vuodenaikoina, ja esimerkiksi Interlakenin pieni vuoristokaupunki on aina hurmaava kohde. Talvisin matkailijoita odottavat Zürichin lähistöllä myös hyvät talviurheilumahdollisuudet, esimerkiksi Flumserbergin hiihtokeskus, jonne on alle tunnin matka autolla. Mikäli mukanasi kulkevat sukset, tarkista että vuokra-autoon on saatavilla lisävarusteena suksiboksi tai -teline. Muista vierailla myös esimerkiksi Lucernen viehättävässä pikkukaupungissa ja Bernissä, jonne on Zürichistä noin puolentoista tunnin ajomatka.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Mikäli auton vuokraus Zürichissä on ajankohtaista, huolehdi, että vuokra-autollasi on riittävä vakuutusturva. Vuokra-auton hintaan kuuluu Zürichissä lähes aina vakuutus, joka sisältää tulipalot kattavan vakuutusturvan sekä vahinkovakuutuksen. Vahinkovakuutus korvaa kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot esimerkiksi kolaritilanteessa. Vakuutusturvaa voi kuitenkin parantaa maksullisilla lisävakuutuksilla. Lisävakuutuksien hankintaa kannattaa harkita, jos tuntemattomilla teillä autoilu pelottaa. Kiinnitä huomiota myös vakuutuksen omavastuuseen. Esimerkiksi kolaritilanteessa joudut yleensä maksamaan omavastuuosuuden itse. Voit kuitenkin hankkia lisävakuutuksen, joka joko pienentää omavastuuosuutta tai poistaa sen kokonaan.

Voiko Zürichissä ajaa suomalaisella ajokortilla?

Vaikka Sveitsi ei olekaan EU-maa, maassa autoilu ja auton vuokraus onnistuvat yleensä suomalaisella ajokortilla. Paikallisviranomaiset tosin vaativat, että ajokortista on tultava ilmi sen voimassaoloaika joko Sveitsin virallisilla kielillä tai englanniksi. Jos siis haluat siis pelata varman päälle, kannattaa Sveitsin matkaa varten hankkia Autoliitolta kansainvälinen englanninkielinen ajokortti.

Mistä auton nouto ja palautus Zürichissä onnistuu?

Auton vuokraaminen on sveitsiläiskaupungissa helppoa, sillä vuokraamovalikoima on kattava. Monet matkailijat vuokraavat ja noutavat autonsa joko kaupungin lentokentältä tai Zürichin pääjuna-asemalta (Zürich Hauptbahnhof). Lentokentän sisällä toimii useita kansainvälisiä autovuokraamoketjuja 24h, vuorokauden ympäri. Lentoaseman lähituntumassa vuokraamovaihtoehtoja on lisää, samoin päärautatieaseman lähiympäristössä. Yleensä auto noudetaan vuokraamon toimipisteestä ja palautetaan samaan paikkaan. Lisämaksusta monet autovuokraamot toimittavat auton vaikkapa hotellillesi.

(Tiedot tarkistettu 15.10.2018.)


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Zürich, Sveitsi kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Zürich lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Zürich

Tähän mennessä ajankohtana elokuu on momondossa ollut 121 vuokra-autohakua kohteessa Zürich.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Zürich noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Zürich. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Zürich autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Zürich Europcar vuokraamolta, jolla on 8 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 20 €, mutta Europcar keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Zürich on 36 €/päivä.

Peritäänkö Zürich, Sveitsi autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Zürich olevat suositut autovuokraamot, kuten Hertz, Budget ja Unirent tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Zürich, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Zürich syyskuu ajaksi?

Suosittelemme economy-luokan auton varaamista, kun vierailet kohteessa Zürich kuukauden syyskuu aikana. Vaikka tällaiset autot eivät kestä jäätä ja lunta hyvin, on se ihanteellinen vuokra-auto kohtuullisempiin lämpötiloihin ja sadesäälle. syyskuu ajan lämpötilat kohteessa Zürich ovat keskimäärin 10 °C ja vettä tulee 86 mm cm - ihanteelliset olosuhteet economy-luokan auton vuokraamiseen. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Zürich maksaa keskimäärin 40 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Zürich?

8 toimipaikkaa löytyy kaupungista Zürich, Sveitsi. Näistä Europcar vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 36 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Zürich, Sveitsi?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Zürich on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Zürich taajama-alueilla on voimassa rajoitus 80 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Zürich alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

Millainen sää on kohteessa Zürich, Sveitsi kuukauden elokuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Zürich kuukauden elokuu aikana voivat odottaa 18 °C lämpötiloja ja 124 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen elokuu sään perusteella?

Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Zürich ovat yleensä korkeat elokuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Zürich samanlainen kuin muualla Zurich alueella?

Jos etsit Zürich vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden elokuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Zurich lämpötila on yleensä 18 °C ja sademäärä vastaavasti 124 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Sveitsi

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Geneve, Basel ja Bern eri puolilla Sveitsi

Autonvuokraukset kaupungin Zürich lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Zürich

Aloita matkan suunnittelu - Zürich