Autonvuokraukset kohteessa Dubai, Dubain emiraattikunta

Haussa halpa vuokra-auto Dubai, Dubain emiraattikunta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
31. toukokuu — 7. kesäkuu
Sama palautus
Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
ti 31/5
Keskipäivä
ti 7/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Dubai, Dubain emiraattikunta

Löydä kohteesta Dubai juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

17 € - 42 €

Kaikki autotyypit

21 € - 275 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on 22 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on heinäkuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 79 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Dubai. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubai voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on 54 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on tammikuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 47 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Dubai. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubai voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on 91 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on tammikuuta. Hinta on 27 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 67 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Dubai. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubai voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on 116 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on huhtikuuta. Hinta on 74 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Dubai. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubai voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Dubai autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Dubai, Dubain emiraattikunta
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0
17 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,3

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,6

Value

7,3
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,1

Nouto/palautus

6,9

Value

6,7
12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,3

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

5,2

Value

6,0
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,2

Comfort

5,5

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

5,5

Value

5,2
12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

5,4

Nouto/palautus

5,8

Value

5,8
11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,2

Comfort

5,1

Kokonaisarvosana

4,9

Nouto/palautus

5,0

Value

4,8
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,0

Comfort

3,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Dubai autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Jumeirah Moskeija10,2 km

Läheiset nähtävyydet:

Jumeirah Moskeija26,9 km

Dubai autonvuokraustiedot

Auton vuokraus Dubaissa edellyttää tavallisesti 25 vuoden ikää. Osa autovuokraamoista voi vuokrata auton jo 21-vuotiaille, mutta tällöin tulee ottaa lisävakuutus. Autoa vuokratessasi sinun tulee esittää ajokortti. Suomalainen ajokortti käy tähän hyvin. Pidä ajokorttiasi sekä auton vuokrasopimusta mukanasi aina autolla liikkuessasi. Vuokraa auto, joka soveltuu omiin käyttötarpeisiisi. Kaupungissa pärjää hyvin pienemmällä economy-luokan autolla, autiomaan moottoriteille voit vuokrata vaikkapa nelivedon tai halutessasi oikean luksusluokan auton. Auton vuokraus voi onnistua edullisestikin ja esimerkiksi polttoaineen hinta on Suomen hintatasoon tottuneille halpa.

Auton vuokraus Dubaissa on järkevä valinta, sillä kaupungin julkinen liikenne ei ole kattava. Taksi tai vuokra-auto ovat käytännössä pääasialliset liikkumismuodot kaupungissa. Ilmasto on kuuma, joten ilmastoitu auto voittaa ehdottomasti taksin odottelun paahtavassa helteessä. Joukkoliikennettä käytettäessä on huomioitava, että linja-autoissa ja metrossa on oma osastonsa naisille ja lapsille. Auton vuokraaminen tuo mukavuutta ja joustavuutta kaupungissa liikkumiseen. Autolla liikkuessa tulee kuitenkin noudattaa äärimmäistä varovaisuutta. Dubain liikennekulttuuri on Suomeen verrattuna hyvin erilainen. Autoilijat voivat olla aggressiivisia, ja liikennenopeudet saattavat nousta todella suuriksi. Osa kuljettajista ei käytä ajovaloja edes yöaikaan. Liikenneonnettomuuksia sattuukin valitettavan paljon. Kasvavassa kaupungissa tietyöt ovat yleisiä. Dubaissa voi olla hyvin ruuhkaista ja myös ilmansaasteet ovat ongelma. Dubaista löytyvätkin Arabiemiirikunnan ainoat maksulliset tiet: maksut otettiin käyttöön juuri liikenteen vähentämiseksi. Tietullitiedot kerätään automaattisesti auton tuulilasissa olevan tunnistetarran perusteella, jonka jälkeen ne siirtyvät luottokorttilaskulle. Kaupungissa ajamista helpottaa se, että erityisesti moottoritiet ovat hyvin moderneja ja kunnossa pidettyjä. Tiet ovat valaistuja ja monikaistaisia. Liikenne on tuttuun tapaan oikeanpuolinen ja ohitukset tehdään vasemmalta. Myös länsimaalaisten on helppo seurata käytössä olevia liikennemerkkejä. Turvavöiden käyttö on pakollista kaikille matkustajille ja puhelimeen saa puhua vain hands free -laitteilla. Dubaissa ollessa on todella tärkeää kunnioittaa ja noudattaa paikallisia lakeja. Esimerkiksi alkoholin vaikutuksen alaisena ajaminen on Arabiemiraateissa rikos. Tietyt eleet ja huono kielenkäyttö ovat kiellettyjä ja niistä voidaan rankaista suurilla sakoilla tai jopa vankeudella. Älä siis ajaessasi käytä käsimerkkejä. Varaudu siihen, että pysäköintipaikan löytäminen voi olla Dubaissa haastavaa. Sellaisen löydyttyä tarkista lähimmästä oranssista pysäköintitunnuksesta, millä pysäköintialueista olet. Pysäköintialueet on jaettu vyöhykkeisiin A‒G ja niissä on käytössä omat taksat. Maksun voi maksaa joko kolikoilla tai kaupoista saatavilla prepaid-korteilla. Huomioi, että pysäköinti on kiellettyä, jos kadun reunus on maalattu keltaiseksi tai mustaksi. Vapaapäivinä ja öisin pysäköinti on yleensä ilmaista. Yksi vaihtoehto on pysäköidä ostoskeskusten parkkihalleihin.

Auton vuokraaminen on paras tapa tutustua sekä Dubaihin että sen lähiympäristöön. Kaupungista ei luksusta puutu. Kannattaa suunnata esimerkiksi maailmankuululle Gold Soukian -ostosalueelle, joka on täynnä kulta-, platina- ja timanttikauppoja. Myös muut ostosmahdollisuudet ovat hyvät: ostoskeskuksia on runsaasti ja mielenkiintoista ostettavaa löytyy myös toreilta ja kirpputoreilta. Dubaissa sijaitsee maailman korkein rakennus, Burj Khalifa. Se on peräti 829,9 metriä korkea, eli kolme kertaa korkeampi kuin Eiffel-torni. Dubai Fountain on puolestaan suuri ja ylellinen, pienen järven kokoinen suihkulähde, jonka rakennuskustannukset olivat yli 200 miljoonaa dollaria. Vesilähde suihkuttaa vettä jopa 150 metrin korkeuteen. Dubain huvivenesatamassa Dubai Marinassa voi ihastella upeita huvijahteja ja alueen Marina Walkia reunustavat useat viihtyisät kahvilat ja ravintolat. Dubaissa riittää nähtävää ja koettavaa myös lapsiperheille. Kaupungissa on useita teemapuistoja, esimerkiksi vesipuisto Aquaventure Waterpark sekä merellinen akvaario Dubai Aquarium & Underwater Zoo. Varmasti kokemisen arvoinen on myös matka autiomaahan. Siellä voi retkeillä tai ottaa aurinkoa ja surffailla vaikkapa Jumeirah-rannalla. Vain tunnin ajomatkan päästä Dubaista on myös ”maailman rikkain kaupunki”, Abu Dhabi.

Vuokratessasi auton tarkista huolellisesti vakuutusten kattavuus. Dubaissa tapahtuu valitettavasti melko paljon liikenneonnettomuuksia, joten vakuutussuojan on hyvä olla tästäkin syystä mahdollisimman kattava.

Dubaissa voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Huomioi, että kansallisella (tai kansainvälisellä) ajokortilla saa ajaa vain vuokra-autoja. Ajokortin lisäksi pidä aina mukanasi myös auton vuokrasopimusta.

Auton vuokraus Dubaissa on kätevää, sillä voit noutaa auton jo lentokentältä tai kaupungin muista toimipisteistä. Auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat kannattaa tarkistaa omalta autovuokraamolta.


Vuokraa auto läheltä kohteen Dubai suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Dubai

Autonvuokraus Dubai

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Dubai, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamolla Autostrad Rent A Car on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Dubai, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 38 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 38 €/päivä paikassa Dubai.

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Dubai. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Dubai valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Paras tapa nauttia kaupungin Dubai nähtävyyksistä kuukauden kesäkuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila kesäkuu kaupungissa Dubai on 34 °C sekä keskimääräinen sademäärä 10 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Dubai maksaa keskimäärin 173 €/päivä.

Kaupungista Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat löytyy 8 toimipaikkaa, jotka Hertz omistaa ja joista auton voi vuokrata päiväksi hintaan 42 € keskimäärin.

Kun ajat Dubai kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 5 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Dubai kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 160 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Dubai kuukauden toukokuu aikana voivat odottaa 30 °C lämpötiloja ja 10 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Ilmasto alueella Dubain emiraattikunta kuukauden toukokuu aikana on yleensä 30 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 10 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Dubai lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Dubai

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Dubai

Tutustu alueen Yhdistyneet Arabiemiirikunnat muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Aloita matkan suunnittelu - Dubai


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Dubai. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Dubai antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Dubai, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Dubai.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Dubai autonvuokrauksissa.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Dubai.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.