Autonvuokraus Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Haussa halpa vuokra-auto Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
30. heinäkuu — 6. elokuu
Sama palautus
Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
pe 30/7
Keskipäivä
pe 6/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

15 € - 29 €

Kaikki autotyypit

17 € - 225 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on 11 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on heinäkuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 75 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Dubai. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubai voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Dubai Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on 20 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 56 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Dubai. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubai voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Dubai Keskikoko vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on 23 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 52 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Dubai. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dubai voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Dubai Maasturi vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Dubai: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,8

Mukavuus

5,8

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

5,6

Hinta-laatusuhde

5,7
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

9,0
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Mukavuus

7,3

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,3

Hinta-laatusuhde

7,2
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Mukavuus

7,3

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

7,3

Hinta-laatusuhde

7,2
12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Mukavuus

7,0

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

7,1
11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Mukavuus

7,0

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,3

Hinta-laatusuhde

6,8
17 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Mukavuus

6,6

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,3

Hinta-laatusuhde

7,0
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,6

Mukavuus

3,6

Kokonaisarvosana

3,2

Nouto/palautus

3,2

Hinta-laatusuhde

2,8

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Läheiset nähtävyydet:

Jumeirah Moskeija10,2 km

Läheiset nähtävyydet:

Jumeirah Moskeija26,9 km

Tietoja matkastasi kohteeseen Dubai

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Dubaissa?

Auton vuokraus Dubaissa edellyttää tavallisesti 25 vuoden ikää. Osa autovuokraamoista voi vuokrata auton jo 21-vuotiaille, mutta tällöin tulee ottaa lisävakuutus. Autoa vuokratessasi sinun tulee esittää ajokortti. Suomalainen ajokortti käy tähän hyvin. Pidä ajokorttiasi sekä auton vuokrasopimusta mukanasi aina autolla liikkuessasi. Vuokraa auto, joka soveltuu omiin käyttötarpeisiisi. Kaupungissa pärjää hyvin pienemmällä economy-luokan autolla, autiomaan moottoriteille voit vuokrata vaikkapa nelivedon tai halutessasi oikean luksusluokan auton. Auton vuokraus voi onnistua edullisestikin ja esimerkiksi polttoaineen hinta on Suomen hintatasoon tottuneille halpa.

Tärkeää tietoa Dubain liikenteestä ja liikennesäännöistä

Auton vuokraus Dubaissa on järkevä valinta, sillä kaupungin julkinen liikenne ei ole kattava. Taksi tai vuokra-auto ovat käytännössä pääasialliset liikkumismuodot kaupungissa. Ilmasto on kuuma, joten ilmastoitu auto voittaa ehdottomasti taksin odottelun paahtavassa helteessä. Joukkoliikennettä käytettäessä on huomioitava, että linja-autoissa ja metrossa on oma osastonsa naisille ja lapsille. Auton vuokraaminen tuo mukavuutta ja joustavuutta kaupungissa liikkumiseen. Autolla liikkuessa tulee kuitenkin noudattaa äärimmäistä varovaisuutta. Dubain liikennekulttuuri on Suomeen verrattuna hyvin erilainen. Autoilijat voivat olla aggressiivisia, ja liikennenopeudet saattavat nousta todella suuriksi. Osa kuljettajista ei käytä ajovaloja edes yöaikaan. Liikenneonnettomuuksia sattuukin valitettavan paljon. Kasvavassa kaupungissa tietyöt ovat yleisiä. Dubaissa voi olla hyvin ruuhkaista ja myös ilmansaasteet ovat ongelma. Dubaista löytyvätkin Arabiemiirikunnan ainoat maksulliset tiet: maksut otettiin käyttöön juuri liikenteen vähentämiseksi. Tietullitiedot kerätään automaattisesti auton tuulilasissa olevan tunnistetarran perusteella, jonka jälkeen ne siirtyvät luottokorttilaskulle. Kaupungissa ajamista helpottaa se, että erityisesti moottoritiet ovat hyvin moderneja ja kunnossa pidettyjä. Tiet ovat valaistuja ja monikaistaisia. Liikenne on tuttuun tapaan oikeanpuolinen ja ohitukset tehdään vasemmalta. Myös länsimaalaisten on helppo seurata käytössä olevia liikennemerkkejä. Turvavöiden käyttö on pakollista kaikille matkustajille ja puhelimeen saa puhua vain hands free -laitteilla. Dubaissa ollessa on todella tärkeää kunnioittaa ja noudattaa paikallisia lakeja. Esimerkiksi alkoholin vaikutuksen alaisena ajaminen on Arabiemiraateissa rikos. Tietyt eleet ja huono kielenkäyttö ovat kiellettyjä ja niistä voidaan rankaista suurilla sakoilla tai jopa vankeudella. Älä siis ajaessasi käytä käsimerkkejä. Varaudu siihen, että pysäköintipaikan löytäminen voi olla Dubaissa haastavaa. Sellaisen löydyttyä tarkista lähimmästä oranssista pysäköintitunnuksesta, millä pysäköintialueista olet. Pysäköintialueet on jaettu vyöhykkeisiin A‒G ja niissä on käytössä omat taksat. Maksun voi maksaa joko kolikoilla tai kaupoista saatavilla prepaid-korteilla. Huomioi, että pysäköinti on kiellettyä, jos kadun reunus on maalattu keltaiseksi tai mustaksi. Vapaapäivinä ja öisin pysäköinti on yleensä ilmaista. Yksi vaihtoehto on pysäköidä ostoskeskusten parkkihalleihin.

Nähtävyyksiä Dubaissa ja sen lähellä

Auton vuokraaminen on paras tapa tutustua sekä Dubaihin että sen lähiympäristöön. Kaupungista ei luksusta puutu. Kannattaa suunnata esimerkiksi maailmankuululle Gold Soukian -ostosalueelle, joka on täynnä kulta-, platina- ja timanttikauppoja. Myös muut ostosmahdollisuudet ovat hyvät: ostoskeskuksia on runsaasti ja mielenkiintoista ostettavaa löytyy myös toreilta ja kirpputoreilta. Dubaissa sijaitsee maailman korkein rakennus, Burj Khalifa. Se on peräti 829,9 metriä korkea, eli kolme kertaa korkeampi kuin Eiffel-torni. Dubai Fountain on puolestaan suuri ja ylellinen, pienen järven kokoinen suihkulähde, jonka rakennuskustannukset olivat yli 200 miljoonaa dollaria. Vesilähde suihkuttaa vettä jopa 150 metrin korkeuteen. Dubain huvivenesatamassa Dubai Marinassa voi ihastella upeita huvijahteja ja alueen Marina Walkia reunustavat useat viihtyisät kahvilat ja ravintolat. Dubaissa riittää nähtävää ja koettavaa myös lapsiperheille. Kaupungissa on useita teemapuistoja, esimerkiksi vesipuisto Aquaventure Waterpark sekä merellinen akvaario Dubai Aquarium & Underwater Zoo. Varmasti kokemisen arvoinen on myös matka autiomaahan. Siellä voi retkeillä tai ottaa aurinkoa ja surffailla vaikkapa Jumeirah-rannalla. Vain tunnin ajomatkan päästä Dubaista on myös maailman rikkain kaupunki, Abu Dhabi.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vuokratessasi auton tarkista huolellisesti vakuutusten kattavuus. Dubaissa tapahtuu valitettavasti melko paljon liikenneonnettomuuksia, joten vakuutussuojan on hyvä olla tästäkin syystä mahdollisimman kattava.

Voiko Dubaissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Dubaissa voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Huomioi, että kansallisella (tai kansainvälisellä) ajokortilla saa ajaa vain vuokra-autoja. Ajokortin lisäksi pidä aina mukanasi myös auton vuokrasopimusta.

Mistä auton nouto ja palautus Dubaissa onnistuu?

Auton vuokraus Dubaissa on kätevää, sillä voit noutaa auton jo lentokentältä tai kaupungin muista toimipisteistä. Auton noutoon ja palautukseen liittyvät yksityiskohdat kannattaa tarkistaa omalta autovuokraamolta.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Dubai Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Dubai

28 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Dubai momondon avulla ajankohtana heinäkuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Dubai noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Budget, Avis ja Enterprise ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Dubai COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Dubai. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Dubai autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamolla Europcar on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Dubai, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 43 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 15 €/päivä paikassa Dubai.

Peritäänkö Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Dubai. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Dubai valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Dubai elokuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Dubai nähtävyyksistä kuukauden elokuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila elokuu kaupungissa Dubai on 32 °C sekä keskimääräinen sademäärä 10 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Dubai maksaa keskimäärin 156 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Dubai?

Kaupungista Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat löytyy 11 toimipaikkaa, jotka Europcar omistaa ja joista auton voi vuokrata päiväksi hintaan 43 € keskimäärin.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat?

Kun ajat Dubai kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 5 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Dubai kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 160 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat kuukauden heinäkuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Dubai kuukauden heinäkuu aikana voivat odottaa 34 °C lämpötiloja ja 10 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen heinäkuu sään perusteella?

Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Dubai ovat yleensä korkeat heinäkuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Dubai samanlainen kuin muualla Dubain emiraattikunta alueella?

Ilmasto alueella Dubain emiraattikunta kuukauden heinäkuu aikana on yleensä 34 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 10 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Dubai lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Abu Dhabi, Ras Al Khaimah ja Šarja eri puolilla Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Autonvuokraukset kaupungin Dubai lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Dubai

Aloita matkan suunnittelu - Dubai