Etsi ja löydä halvat lennot Kyprokselle

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Kyprokselle

Yhteenveto Kyproksen lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

84 €

Halvin meno-paluulennon hinta

160 €

Nopein lentoaika

4t 25m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kypros kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 84 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pafos Pafoksen kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kypros kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 160 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Larnaca).
Nopein lento kohteeseen Kypros kohteesta Suomi kestää 4t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Larnaca).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kypros mukaan lukien Lufthansa, Austrian Airlines ja Finnair.

Kyproksen lentotiedot ja trendit

Tutustu Kyproksen lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Kypros?

Lentojen hinnat kohteeseen Kypros vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan, mutta voit odottaa löytäväsi niinkin alhaisia hintoja kuin 49 € tai jopa 1094 €. Viimeaikaisten lentolipputietojen perusteella olemme havainneet, että lippu kohteeseen Kypros hintaan 376 € tai alle on hyvä tarjous 392 € ollessa keskihinta.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Kypros suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Kypros. Maan Kypros suosituin matkailukaupunki on Larnaka, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 149 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Kypros ovat Pafos ja Nikosia.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Kypros?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Kypros vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Larnaca (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 4t 05m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Kypros on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Larnaca lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Kypros?

Kohteeseen Kypros lentoreittejä operoivia lentoyhtiöitä on yhteensä 16, joista Norwegian on suosituin vaihtoehto.Arviolta 31 % paikkaan Kypros lentävistä päättää lentää yhtiön Norwegian koneilla. Jos et löydä lippuja lentoyhtiöllä Norwegian, myös Finnair ja Norwegian Air International ovat suosittuja vaihtoehtoja.

Halvimmat lennot Kypros kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Kypros
Larnaka
Larnaka

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Kypros

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Kypros

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Kypros ovat lentoyhtiön Wizz Air tarjoama 34 €, lentoyhtiön Ryanair tarjoama 48 € sekä lentoyhtiön Tilauslentoyhtiö tarjoama 53 €.

Paras päivä lentää kohteeseen Kypros on lauantaina ja sen jälkeen perjantaina. lauantaina ja perjantaina tarjoavat yleensä halvimmat lennot kohteeseen Kypros. Jos matkapäiväsi ovat joustavia, yritä välttää varausta päivälle sunnuntaina, joka on kallein viikonpäivä lentää kohteeseen Kypros.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Kypros kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Kypros kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Kypros lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kypros lennollasi

Halvat lennot Kypros: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Kypros, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiLarnaka4t 05m152 €
HelsinkiPafos21t 40m212 €
KemiLarnaka21t 55m811 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kypros

Halvat lennot Kyprokselle voi napata suorin yhteyksin suomalaiselta Finnairilta ja norjalaiselta low cost -lentoyhtiö Norwegianilta. Finnair lentää reittilentoja Páfoksen kaupunkiin kesästä syksyyn, eli tavallisesti noin heinäkuusta lokakuun loppuun. Suorat lennot operoidaan yleensä kerran viikossa, ja määränpäässä lennot laskeutuvat Páfoksen kansainväliselle lentoasemalle. Norwegian puolestaan liikennöi suorin reittilennoin Lárnakan kaupunkiin, joka sijaitsee alle 50 kilometrin päässä Kyproksen suosituimpiin matkailukohteisiin kuuluvasta Agia Napasta. Lárnakan lentoja operoidaan vuoden ympäri, ja tavallisesti lentoja on kerran viikossa. Lennot saapuvat Lárnakan kansainväliselle lentoasemalle. Mikäli matka-aikataulusi ei ole tiukka, on Kyprokselle tarjolla hyvät lentoyhteydet myös vaihtokenttien kautta, ja toisinaan matkat Kyprokselle voi saada välilaskujen kautta edullisemmin kuin suorilla yhteyksillä. Välilaskullisia reittilentoja Suomesta Kyprokselle tarjoavat esimerkiksi venäläinen Aeroflot ja ukrainalainen Ukraine International Airlines.

Kypros tunnetaan auringon saarena, ja siellä saa yleensä nauttia läpi vuoden rantalomailuun sopivista säistä. Kesäisin lämpötila saarella nousee helposti noin 30 asteen tuntumaan, kun taas talvisin normaali päivälämpötila on noin 15 astetta. Sateita saarella esiintyy varsinkin talvikuukausina, mutta rankkoja sadekausia saarella on harvemmin. Talvellakin on sää Kyproksella pääosin aurinkoinen. Mikäli haluat nauttia Kyproksesta varmasti sateettomana aikana, paras vaihtoehto on suunnata saarelle kesällä. Yksi parhaista ajoista matkustaa Kyprokselle on elo-syyskuu, jolloin lentojen hinnat esimerkiksi Lárnakaan ovat tavallisesti keskimääräistä matalammat. Kuumimmat kesäpäivät ovat elo-syyskuussa takanapäin, mutta Kyproksella saa silti nauttia pehmeästä lämmöstä.

Mikäli unelmoit halvoista lennoista Kyprokselle, kannattaa lentoja etsiä esimerkiksi keväälle ja alkusyksylle. Halvat lennot Kyprokselle löytyvät kätevästi hakumme kautta. Koska suoria reittilentoja Kyproksen kaupunkeihin liikennöidään Helsinki-Vantaan kentältä rajallisesti, parhaimmillaan muutamia viikossa, kannattaa budjettimatkailijoiden pitää silmät auki välilaskullisten reittien suhteen. Joskus vaihtolennot tulevat suoria lentoja edullisemmiksi, vaikka matkustusaika venyykin. Edulliset hinnat turvaat tekemällä lentovarauksen Kyprokselle viimeistään noin kuukautta ennen matkaa. Myös lentohintojen vertaaminen eri viikonpäivien välillä kannattaa.

Lennot Kyprokselle vaihtelevat pituudeltaan reittivalinnan mukaan. Esimerkiksi Páfosiin ja Lárnakaan lentoaika on suorin yhteyksin noin neljä tuntia. Mikäli valitset välilaskulliset lennot, matka-aika riippuu välilaskujen määrästä ja valitusta reitistä. Välilaskulliset lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Kyproksen kentille kestävät yleensä vähintään noin 6–8 tuntia, mutta usein lentoaika venyy pidemmäksikin. Vaikka käytännössä kaikki reittilennot Kyprokselle starttaavat Helsinki-Vantaan lentokentältä Vantaalla, voit halutessasi aloittaa lentomatkan muistakin suomalaiskaupungeista. Käytä hyväksesi Finnairin ja Norwegianin käteviä kotimaan lentoja, ja starttaa lentomatkasi vaikkapa Turusta, Oulusta tai Kuopiosta. Tässä tapauksessa Kyproksen lentoreittiin sisältyy kuitenkin aina koneen vaihto Helsinki-Vantaan lentoasemalla, mikä puolestaan pidentää matka-aikaa.

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Kyproksen matkalle viisumia. Koska Kypros on EU-valtio, ei saarelle reissaavien ole pakollista kuljettaa mukanaan passia. Mukana on kuitenkin oltava ainakin virallinen henkilökortti. Kyprokselle ja muihin kansainvälisiin kohteisiin lennettäessä on tärkeää pitää mukana lentoyhtiöiden hyväksymää henkilöllisyystodistusta, sillä lentoyhtiöt voivat pyytää asiakkaitaan todistamaan henkilöllisyytensä lentokentällä.


Kypros: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Larnaka reitin lennot
Nopein lentoaika4t 05m
Halvin hinta152 €
Helsinki - Pafos reitin lennot
Nopein lentoaika21t 40m
Halvin hinta212 €

Etsi lentoja kohteeseen Kypros

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Kypros


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kypros.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Kypros tällä käytännöllä.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Kypros. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Kypros on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.