Lennot Kypros

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot Kypros kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Kypros
Larnaka
Larnaka

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Kypros

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Kypros
  • Mitkä ovat maan Kypros suosituimmat kaupungit?

    Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Kypros. Maan Kypros suosituin matkailukaupunki on Larnaka, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 162 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Kypros ovat Pafos ja Nikosia.

  • Mikä lento on halvin kohteeseen Kypros?

    momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Kypros ovat lentoyhtiön Ryanair tarjoama 40 €, lentoyhtiön Tilauslentoyhtiö tarjoama 48 € sekä lentoyhtiön Wizz Air UK tarjoama 56 €.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Kypros kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Kypros kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Kypros: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Kypros, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiPafos76 €
HelsinkiLarnaka102 €
KemiLarnaka726 €

Välimerellä sijaitseva Kyproksen saari on täydellinen paikka arjesta irtaantumiseen. Saarivaltiossa matkailijoita odottavat vaihtelevat maisemat. Saaren rantaviivaa koristavat hiekkarannat, kun taas sisämaassa Kyproksen maasto on vuoristoista. Rantaelämän lisäksi Kyproksella pääseekin halutessaan nauttimaan luontomatkailusta ja vaelluksista. Kyproksen kaupungeista esimerkiksi merelliset Páfos, Lárnaka ja Agia Napa ovat matkailijoiden suosikkikohteita. Halvat lennot Kyprokselle voi napata mille vuodenajalle tahansa, sillä Kypros on tunnettu aurinkoisista säistään ympäri vuoden. Rantalomailu on mahdollista saarella lähes vuoden ympäri. Vilkkaimmillaan matkailukausi Kyproksella on kesä-heinäkuussa, ja myös talvella joulukuusta maaliskuulle Kyproksen lennot ovat suosittuja. Näinä kuukausina lentojen hinnat ovatkin yleensä keskimääräistä korkeampia. Tavallisesti edulliset lentoliput Kyprokselle voi varata varsinkin keväälle, etenkin huhtikuulle, tai loppukesään ja alkusyksylle, eli elo-syyskuulle. Mikäli haluat nauttia Kyproksella kesälomaviikoistasi, elokuu on täydellinen matkustusaika. Tuolloin pelkät lennot saarelle voi usein napata todella edulliseen hintaan. Suomesta on Kyprokselle hyvät lentoyhteydet, ja saarelle voi matkustaa niin suorin lennoin kuin vaihtokenttienkin kautta. Parhaimmillaan lentoyhteydet ovat kesäaikaan, mutta Kyprokselle voi matkata Suomesta suorin reittilennoin ympäri vuoden.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Kyprokselle?

Halvat lennot Kyprokselle voi napata suorin yhteyksin suomalaiselta Finnairilta ja norjalaiselta low cost -lentoyhtiö Norwegianilta. Finnair lentää reittilentoja Páfoksen kaupunkiin kesästä syksyyn, eli tavallisesti noin heinäkuusta lokakuun loppuun. Suorat lennot operoidaan yleensä kerran viikossa, ja määränpäässä lennot laskeutuvat Páfoksen kansainväliselle lentoasemalle. Norwegian puolestaan liikennöi suorin reittilennoin Lárnakan kaupunkiin, joka sijaitsee alle 50 kilometrin päässä Kyproksen suosituimpiin matkailukohteisiin kuuluvasta Agia Napasta. Lárnakan lentoja operoidaan vuoden ympäri, ja tavallisesti lentoja on kerran viikossa. Lennot saapuvat Lárnakan kansainväliselle lentoasemalle. Mikäli matka-aikataulusi ei ole tiukka, on Kyprokselle tarjolla hyvät lentoyhteydet myös vaihtokenttien kautta, ja toisinaan matkat Kyprokselle voi saada välilaskujen kautta edullisemmin kuin suorilla yhteyksillä. Välilaskullisia reittilentoja Suomesta Kyprokselle tarjoavat esimerkiksi venäläinen Aeroflot ja ukrainalainen Ukraine International Airlines.

Milloin on paras aika matkustaa Kyprokselle?

Kypros tunnetaan auringon saarena, ja siellä saa yleensä nauttia läpi vuoden rantalomailuun sopivista säistä. Kesäisin lämpötila saarella nousee helposti noin 30 asteen tuntumaan, kun taas talvisin normaali päivälämpötila on noin 15 astetta. Sateita saarella esiintyy varsinkin talvikuukausina, mutta rankkoja sadekausia saarella on harvemmin. Talvellakin on sää Kyproksella pääosin aurinkoinen. Mikäli haluat nauttia Kyproksesta varmasti sateettomana aikana, paras vaihtoehto on suunnata saarelle kesällä. Yksi parhaista ajoista matkustaa Kyprokselle on elo-syyskuu, jolloin lentojen hinnat esimerkiksi Lárnakaan ovat tavallisesti keskimääräistä matalammat. Kuumimmat kesäpäivät ovat elo-syyskuussa takanapäin, mutta Kyproksella saa silti nauttia pehmeästä lämmöstä.

Miten löydän halvat lennot Kyprokselle?

Mikäli unelmoit halvoista lennoista Kyprokselle, kannattaa lentoja etsiä esimerkiksi keväälle ja alkusyksylle. Halvat lennot Kyprokselle löytyvät kätevästi hakumme kautta. Koska suoria reittilentoja Kyproksen kaupunkeihin liikennöidään Helsinki-Vantaan kentältä rajallisesti, parhaimmillaan muutamia viikossa, kannattaa budjettimatkailijoiden pitää silmät auki välilaskullisten reittien suhteen. Joskus vaihtolennot tulevat suoria lentoja edullisemmiksi, vaikka matkustusaika venyykin. Edulliset hinnat turvaat tekemällä lentovarauksen Kyprokselle viimeistään noin kuukautta ennen matkaa. Myös lentohintojen vertaaminen eri viikonpäivien välillä kannattaa.

Kuinka kauan kestää lento Kyprokselle?

Lennot Kyprokselle vaihtelevat pituudeltaan reittivalinnan mukaan. Esimerkiksi Páfosiin ja Lárnakaan lentoaika on suorin yhteyksin noin neljä tuntia. Mikäli valitset välilaskulliset lennot, matka-aika riippuu välilaskujen määrästä ja valitusta reitistä. Välilaskulliset lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Kyproksen kentille kestävät yleensä vähintään noin 6–8 tuntia, mutta usein lentoaika venyy pidemmäksikin. Vaikka käytännössä kaikki reittilennot Kyprokselle starttaavat Helsinki-Vantaan lentokentältä Vantaalla, voit halutessasi aloittaa lentomatkan muistakin suomalaiskaupungeista. Käytä hyväksesi Finnairin ja Norwegianin käteviä kotimaan lentoja, ja starttaa lentomatkasi vaikkapa Turusta, Oulusta tai Kuopiosta. Tässä tapauksessa Kyproksen lentoreittiin sisältyy kuitenkin aina koneen vaihto Helsinki-Vantaan lentoasemalla, mikä puolestaan pidentää matka-aikaa.

Tarvitaanko Kyprokselle passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Kyproksen matkalle viisumia. Koska Kypros on EU-valtio, ei saarelle reissaavien ole pakollista kuljettaa mukanaan passia. Mukana on kuitenkin oltava ainakin virallinen henkilökortti. Kyprokselle ja muihin kansainvälisiin kohteisiin lennettäessä on tärkeää pitää mukana lentoyhtiöiden hyväksymää henkilöllisyystodistusta, sillä lentoyhtiöt voivat pyytää asiakkaitaan todistamaan henkilöllisyytensä lentokentällä.


Kypros: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Pafos reitin lennot
Lyhyin lentoaika22t 45m
Halvin hinta83 €
Helsinki - Larnaka reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 05m
Halvin hinta102 €

Etsi lentoja kohteeseen Kypros

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Kypros