0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Kypros

Etsi halpoja lentoja Kyprokselle alk. 127 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Kyprokselle

Yhteenveto Kyproksen lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

127 €

Halvin meno-paluulennon hinta

200 €

Nopein lentoaika

4t 25m

Liikennöi:

9 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kypros kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 127 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Larnaca).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kypros kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 200 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Larnaca).
Nopein lento kohteeseen Kypros kohteesta Suomi kestää 4t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Larnaca).
9 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kypros mukaan lukien British Airways, Lufthansa ja Scandinavian Airlines.

Kyproksen lentotiedot ja trendit

Tutustu Kyproksen lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Kypros?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Kypros ovat lentoyhtiön Ryanair tarjoama 80 €, lentoyhtiön Scandinavian Airlines tarjoama 80 € sekä lentoyhtiön airBaltic tarjoama 118 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Kypros suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Kypros. Maan Kypros suosituin matkailukaupunki on Larnaka, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 83 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Kypros ovat Pafos ja Nikosia.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Kypros?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Kypros vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Larnaca (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 4t 25m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Kypros on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Larnaca lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Kypros?

Kohteeseen Kypros lentoreittejä operoivia lentoyhtiöitä on yhteensä 11, joista Finnair on suosituin vaihtoehto.Arviolta 35 % paikkaan Kypros lentävistä päättää lentää yhtiön Finnair koneilla. Jos et löydä lippuja lentoyhtiöllä Finnair, myös Norwegian ja Lufthansa ovat suosittuja vaihtoehtoja.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Kypros? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Larnaka

Larnaka

Kamares Aqueduct

Faros Beach

Church of Saint Lazarus

Public Gardens

Park of Faneromeni

Pafos

Pafos

Paphos Archaeological Park

Municipal Gardens

Agioi Anargyroi Church

Byzantine Museum

Paphos Aphrodite Waterpark

Nikosia

Nikosia

National Struggle Museum

St Paul's Cathedral

Archaeological Museum

Municipal Theater

Eleftheria Square


Halvimmat lennot Kypros kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Kypros
Larnaka
Larnaka

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Kypros

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Kypros

Mikä on alueen Kypros suosituin lentokenttä?

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Kypros?

Lentojen hinnat kohteeseen Kypros vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan, mutta voit odottaa löytäväsi niinkin alhaisia hintoja kuin 109 € tai jopa 744 €. Viimeaikaisten lentolipputietojen perusteella olemme havainneet, että lippu kohteeseen Kypros hintaan 188 € tai alle on hyvä tarjous 254 € ollessa keskihinta.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Kypros?

Paras päivä lentää kohteeseen Kypros on keskiviikkona ja sen jälkeen perjantaina. keskiviikkona ja perjantaina tarjoavat yleensä halvimmat lennot kohteeseen Kypros. Jos matkapäiväsi ovat joustavia, yritä välttää varausta päivälle sunnuntaina, joka on kallein viikonpäivä lentää kohteeseen Kypros.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kypros hinnat?

lentoa Kypros hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Kypros?

helmikuuta 2024 alkaen 13 toimijaa on valittavissa lentoa Kypros osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kypros?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kypros matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kypros?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Kypros matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Kypros kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Kypros kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Kypros lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kypros lennollasi

Halvat lennot Kypros: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Kypros, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiLarnaka4t 25m223 €
HelsinkiPafos12t 25m258 €
KemiLarnaka23t 20m815 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kypros

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Kyprokselle?

Halvat lennot Kyprokselle voi napata suorin yhteyksin suomalaiselta Finnairilta ja norjalaiselta low cost -lentoyhtiö Norwegianilta. Finnair lentää reittilentoja Páfoksen kaupunkiin kesästä syksyyn, eli tavallisesti noin heinäkuusta lokakuun loppuun. Suorat lennot operoidaan yleensä kerran viikossa, ja määränpäässä lennot laskeutuvat Páfoksen kansainväliselle lentoasemalle. Norwegian puolestaan liikennöi suorin reittilennoin Lárnakan kaupunkiin, joka sijaitsee alle 50 kilometrin päässä Kyproksen suosituimpiin matkailukohteisiin kuuluvasta Agia Napasta. Lárnakan lentoja operoidaan vuoden ympäri, ja tavallisesti lentoja on kerran viikossa. Lennot saapuvat Lárnakan kansainväliselle lentoasemalle. Mikäli matka-aikataulusi ei ole tiukka, on Kyprokselle tarjolla hyvät lentoyhteydet myös vaihtokenttien kautta, ja toisinaan matkat Kyprokselle voi saada välilaskujen kautta edullisemmin kuin suorilla yhteyksillä. Välilaskullisia reittilentoja Suomesta Kyprokselle tarjoavat esimerkiksi venäläinen Aeroflot ja ukrainalainen Ukraine International Airlines.

Milloin on paras aika matkustaa Kyprokselle?

Kypros tunnetaan auringon saarena, ja siellä saa yleensä nauttia läpi vuoden rantalomailuun sopivista säistä. Kesäisin lämpötila saarella nousee helposti noin 30 asteen tuntumaan, kun taas talvisin normaali päivälämpötila on noin 15 astetta. Sateita saarella esiintyy varsinkin talvikuukausina, mutta rankkoja sadekausia saarella on harvemmin. Talvellakin on sää Kyproksella pääosin aurinkoinen. Mikäli haluat nauttia Kyproksesta varmasti sateettomana aikana, paras vaihtoehto on suunnata saarelle kesällä. Yksi parhaista ajoista matkustaa Kyprokselle on elo-syyskuu, jolloin lentojen hinnat esimerkiksi Lárnakaan ovat tavallisesti keskimääräistä matalammat. Kuumimmat kesäpäivät ovat elo-syyskuussa takanapäin, mutta Kyproksella saa silti nauttia pehmeästä lämmöstä.

Miten löydän halvat lennot Kyprokselle?

Mikäli unelmoit halvoista lennoista Kyprokselle, kannattaa lentoja etsiä esimerkiksi keväälle ja alkusyksylle. Halvat lennot Kyprokselle löytyvät kätevästi hakumme kautta. Koska suoria reittilentoja Kyproksen kaupunkeihin liikennöidään Helsinki-Vantaan kentältä rajallisesti, parhaimmillaan muutamia viikossa, kannattaa budjettimatkailijoiden pitää silmät auki välilaskullisten reittien suhteen. Joskus vaihtolennot tulevat suoria lentoja edullisemmiksi, vaikka matkustusaika venyykin. Edulliset hinnat turvaat tekemällä lentovarauksen Kyprokselle viimeistään noin kuukautta ennen matkaa. Myös lentohintojen vertaaminen eri viikonpäivien välillä kannattaa.

Kuinka kauan kestää lento Kyprokselle?

Lennot Kyprokselle vaihtelevat pituudeltaan reittivalinnan mukaan. Esimerkiksi Páfosiin ja Lárnakaan lentoaika on suorin yhteyksin noin neljä tuntia. Mikäli valitset välilaskulliset lennot, matka-aika riippuu välilaskujen määrästä ja valitusta reitistä. Välilaskulliset lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Kyproksen kentille kestävät yleensä vähintään noin 6–8 tuntia, mutta usein lentoaika venyy pidemmäksikin. Vaikka käytännössä kaikki reittilennot Kyprokselle starttaavat Helsinki-Vantaan lentokentältä Vantaalla, voit halutessasi aloittaa lentomatkan muistakin suomalaiskaupungeista. Käytä hyväksesi Finnairin ja Norwegianin käteviä kotimaan lentoja, ja starttaa lentomatkasi vaikkapa Turusta, Oulusta tai Kuopiosta. Tässä tapauksessa Kyproksen lentoreittiin sisältyy kuitenkin aina koneen vaihto Helsinki-Vantaan lentoasemalla, mikä puolestaan pidentää matka-aikaa.

Tarvitaanko Kyprokselle passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Kyproksen matkalle viisumia. Koska Kypros on EU-valtio, ei saarelle reissaavien ole pakollista kuljettaa mukanaan passia. Mukana on kuitenkin oltava ainakin virallinen henkilökortti. Kyprokselle ja muihin kansainvälisiin kohteisiin lennettäessä on tärkeää pitää mukana lentoyhtiöiden hyväksymää henkilöllisyystodistusta, sillä lentoyhtiöt voivat pyytää asiakkaitaan todistamaan henkilöllisyytensä lentokentällä.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Kypros

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Kypros?

    Hintavahtien avulla saat sähköpostiisi tiedon, kun lentojen hinnat kohteeseen Kypros laskevat. Aktivoi hintavahti valitsemalla haluamasi matkapäivät ja etsi tarjouksia. Kun selaat tarjouksia, näet Hintavahti-widgetin, napsauta sitä kytkeäksesi ilmoitukset päälle.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Kypros momondon avulla?

    Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kypros?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kypros.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kypros joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Kypros tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kypros?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Kypros. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kypros juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Kypros on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kypros

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Kyproksella

Suositut lennot Kyprokselle
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Kyprokselle
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.