Autonvuokraus Limassol, Kypros

Haussa halpa vuokra-auto Limassol, Kypros? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Limassol, Kypros
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Limassol, Kypros
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Limassol: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Limassol, Kypros
4 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Limassol, Kypros kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Larnaka lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Limassol

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Limassol noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Limassol sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Yksi tehostettua siivousta tarjoava vuokraamo on Europcar. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Limassol, Kypros?

  50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Limassol, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Limassol ovat 80 km/t ja 100 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Limassol huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Limassol?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai i10 kaupungista Limassol, ja datamme mukaan Ford Fiesta on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai i10, hinnat ovat 17 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai i10 autonvuokraustarjousta kaupungista Limassol niinkin alhaiseen hintaan kuin 4 € per päivä. Ford Fiesta autonvuokraukset kaupungista Limassol ovat yleensä keskimäärin 12 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 4 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Limassol, Kypros kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Limassol kuukauden tammikuu aikana on 12 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 70 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Limassol kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Limassol autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Limassol vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai i10, Ford Fiesta tai Hyundai Accent.

 • Onko sää kaupungissa Limassol samanlainen kuin muualla Limassolin alue alueella?

  Ilmasto alueella Limassolin alue kuukauden tammikuu aikana on yleensä 12 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 70 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Limassol lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Kypros

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Larnaka, Ayia Napa ja Pafos eri puolilla Kypros

Autonvuokraukset kaupungin Limassol lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Limassol

Aloita matkan suunnittelu - Limassol