Autonvuokraukset kohteessa Pafos

Haussa halpa vuokra-auto Pafos? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pafos, Kypros
2. joulukuu — 9. joulukuu
Pafos, Kypros
la 2/12
Keskipäivä
la 9/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Pafos

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Pafos

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Pafos?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Pafos löytyvät yleensä SURPRICE CAR RENTAL kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSURPRICE CAR RENTAL , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 13 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Pafos on 13 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Pafos?

Vuokraamolla CarWiz on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Pafos 5 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Pafos?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Kia Picanto kaupungista Pafos, ja datamme mukaan Suzuki Alto on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Kia Picanto, hinnat ovat 26 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Kia Picanto autonvuokraustarjousta kaupungista Pafos niinkin alhaiseen hintaan kuin 10 € per päivä. Suzuki Alto autonvuokraukset kaupungista Pafos ovat yleensä keskimäärin 19 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 10 € per päivä.

Tärkeää tietoa Pafos autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Pafoksessa on paras tapa päästä joihinkin kaupungin ikonisiin nähtävyyksiin, kuten Kato Pafoksen arkeologiseen puistoon, Agios Neophytosin luostariin, Pafoksen laiva- ja matkustajasatamaan, Pafoksen Afroditen vesipuistoon, Aphrodite's Rock Brewing Companyyn ja Avakasin rotkoon. A7-moottoritie on tämän kaupungin huippuluokan tie, mutta myös muilla teillä, kuten Pafos-Polis-pikaraitiotiellä, voit liikkua kaupungissa. Koska Pafos on suuri kaupunki, on haasteellista saada pysäköintipaikka vuokra-autolle, mutta voit löytää joitakin maksullisia parkkihalleja tai pysäköintipaikkoja, joihin voit pysäköidä autosi, kun kävelet ympäri kaupunkia tai menet syömään. Pafoksessa on yli 80 autovuokraamoa, joten voit valita sinua lähimmän.

Kannattaako Pafoksessa vuokrata auto?

Pafoksessa on vaikea löytää ilmaista pysäköintipaikkaa, mutta voit ajaa ympäriinsä ja löytää maksullisia pysäköintipaikkoja tai jopa parkkihalleja. Jotkut näistä paikoista veloittavat tunnilta, kun taas toiset veloittavat päivältä. B6-päätietä tai A6-moottoritietä (Limassol) pitkin voit kiertää kaupunkia, mutta ne voivat olla ruuhkaisia ruuhka-aikoina - aamulla tai illalla. Voit käyttää vaihtoehtoisia reittejä, jos huomaat jollakin tiellä olevan vilkasta liikennettä. Pafoksen autonvuokraus voi auttaa sinua näkemään paljon Pafoksen kaupungissa ja ympäröivillä alueilla, kuten Adoniksen kylpylät Fasouri Watermania, Lara Bayn kilpikonnien suojeluasema, Troodos-vuoristo, Kourionin arkeologinen alue ja Petra tou Romiou (Afroditen kallio). Nämä paikat ovat vain muutaman tunnin ajomatkan päässä lentokentältä. Pafos on käveltävissä oleva kaupunki, joten sinun ei tarvitse olla koko ajan autossa. Jos matkustat pienellä budjetilla, autonvuokraus economy-luokassa tai halpa autonvuokraus Pafoksessa voi olla paras vaihtoehtosi. Muussa tapauksessa voit valita sähköauton vuokrauksen, henkilöpakettiauton vuokrauksen tai luksusauton vuokrauksen Pafoksessa.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on hyvä pitää mielessä ajaessani Pafoksessa?

Kun haet autonvuokrausta Pafoksessa, muista, että on olemassa tiettyjä lakeja, joita sinun on noudatettava, kun lähdet maantielle. Jos sinulla on esimerkiksi pieniä lapsia, sinulla on oltava asianmukainen tapa pitää heidät turvassa autossa ollessasi. Muuten voit saada sakkoja, jos jäät kiinni. Jos autosi on pysäköity, mutta moottori käy, poliisi katsoo auton olevan liikkeessä. Pafoksen vuokra-autoissa on punaiset, kirkkaat rekisterikilvet, jotta poliisit ja muut tienkäyttäjät tunnistavat ne helposti. Tämän kilven avulla poliisit voivat antaa sinulle anteeksi pienet virheet, koska he tietävät, ettet tunne Kyproksen liikennelakeja. Kyproksella ei ole liikennemerkkejä, joten olet riippuvainen tiemerkinnöistä. Jos olet tulossa liikenneympyrään, anna liikenneympyrässä jo olevalle ajoneuvolle etuajo-oikeus. Jos joudut onnettomuuteen, ilmoita siitä autovuokraamollesi, poliisille ja vakuutusyhtiölle. Ennen kuin aloitat ajamisen Pafoksessa, ota yhteyttä paikalliseen moottoriajoneuvo-osastoon selvittääksesi, onko lakiin tehty viimeaikaisia muutoksia.

Millaisen ajokortin tarvitset auton vuokraamiseen Pafoksessa?

Kypros on osa EU:ta, joten jos sinulla on EU:n ajokortti, voit käyttää sitä Pafoksessa, eikä sinulta vaadita ajokoetta. Jos ajokorttisi vanhenee Paphosissa ollessasi, sinun on hankittava paikallinen ajokortti, muuten autovuokraamot Paphosissa eivät anna sinun vuokrata autojaan. Jos et ole EU:sta, voit käyttää oman maasi ajokorttia, joka vanhenee jonkin ajan kuluttua. Kysy suurlähetystöstäsi, kuinka kauan ajokorttisi vanhenee. Kun ajokorttisi umpeutuu ollessasi vielä Pafoksessa, sinun on hankittava kyproslainen ajokortti.


Autonvuokraustarjoukset Pafos

Löydä kohteesta Pafos juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

4 € - 70 €

Kaikki autotyypit

4 € - 77 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Pafos, Kyproksen on 25 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Pafos, Kyproksen on tammikuuta. Hinta on 85 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 4 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 14 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Pafos, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Pafos voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Pafos autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pafos

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,4

Value

7,9

GREEN MOTION

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Dollar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

1,9

Comfort

1,9

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

1,9

Value

1,9

CarWiz

5 sijaintia

Autounion Car Rental

3 sijaintia

CTT Car Rentals

3 sijaintia

Europcar

3 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Pafos suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Pafos

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Pafos - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Pafos, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Pafos, Kypros autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Pafos olevat suositut autovuokraamot, kuten Budget, Hertz ja Ace tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Pafos, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Pafos, Kypros?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Pafos on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Pafos taajama-alueilla on voimassa rajoitus 80 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Pafos alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 100 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Volkswagen T-Cross vuokra-autoja kaupungissa Pafos?

Millainen sää on kohteessa Pafos, Kypros kuukauden marraskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Pafos kuukauden marraskuu aikana voivat odottaa 17 °C lämpötiloja ja 50 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Pafos samanlainen kuin muualla Pafos alueella?

Ilmasto alueella Pafos kuukauden marraskuu aikana on yleensä 17 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 50 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Pafos lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Pafos hinnat?

autoa Pafos hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Pafos?

105 toimijaa on valittavissa autoa Pafos marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Pafos?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Pafos. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Pafos?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Pafos, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Pafos?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Pafos on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Pafos?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Pafos, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Pafos, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Pafos, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Pafos momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Pafos.

Löytyykö kohteesta Pafos autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Pafos.

Voinko etsiä Pafos vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Pafos.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pafos

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.