Autonvuokraus Pafos - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Pafos? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pafos, Kypros
24. tammikuu — 31. tammikuu
Sama palautus
Pafos, Kypros
su 24/1
Keskipäivä
su 31/1
Keskipäivä

Autovuokraamo Pafos: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pafos
Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.8

Pisteet perustuvat 8 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 5.3

Pisteet perustuvat 5 arvosteluihin


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Pafos kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Pafos lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Pafos

Tähän mennessä ajankohtana tammikuu on momondossa ollut 2 vuokra-autohakua kohteessa Pafos.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Pafos noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Monet autovuokraamot kohteessa Pafos noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Alamo, Enterprise ja National. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Pafos. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Pafos autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Pafos olevat suositut autovuokraamot, kuten Alamo, Enterprise ja National tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Pafos, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Pafos helmikuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 13 °C ja sademäärä yleensä 60 mm cm helmikuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Pafos. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut helmikuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Pafos. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Pafos maksaa keskimäärin 22 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Pafos?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Pafos on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Pafos taajama-alueilla on voimassa rajoitus 80 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Pafos alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 100 km/t.

Millainen sää on kohteessa Pafos, Kypros kuukauden tammikuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Pafos kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 12 °C lämpötiloja ja 90 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Pafos kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Pafos. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Pafos vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Volkswagen Golf tai Ford Focus.

Onko sää kaupungissa Pafos samanlainen kuin muualla Pafos alueella?

Ilmasto alueella Pafos kuukauden tammikuu aikana on yleensä 12 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 90 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Pafos lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Kypros

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Larnaka, Ayia Napa ja Nikosia eri puolilla Kypros

Lentolippu varattuna kohteeseen Pafos? Aloita matkan suunnittelu!