Autonvuokraus Mexicali, Meksiko

Haussa halpa vuokra-auto Mexicali, Meksiko? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Mexicali, BN, Meksiko
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Mexicali, BN, Meksiko
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Mexicali: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Mexicali, Meksiko
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

5,9
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
3 sijaintia
3 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Mexicali, Meksiko kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Tijuana Rodriguez lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Mexicali

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Mexicali noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Europcar, Avis ja Budget ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Mexicali autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Mexicali, Meksiko autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Mexicali olevat suositut autovuokraamot, kuten Europcar, Avis ja Budget tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Mexicali, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Mexicali, Meksiko?

  Kun ajat Mexicali kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 70 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Mexicali kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Mexicali?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Accent kaupungista Mexicali, ja datamme mukaan Jeep Wrangler on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Accent, hinnat ovat 11 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Accent autonvuokraustarjousta kaupungista Mexicali niinkin alhaiseen hintaan kuin 0 € per päivä. Jeep Wrangler autonvuokraukset kaupungista Mexicali ovat yleensä keskimäärin 55 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 7 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Mexicali?

  Tällä hetkellä vuokraamolla Hertz on malli Audi A4 tarjolla vuokrattavaksi kaupungissa Mexicali keskimääräiseen 55 € per päivä hintaan. Pidä mielessä, että Audi A4 vuokra-autojen saatavuus kaupungissa Mexicali voi muuttua pikaisesti.

 • Millainen sää on kohteessa Mexicali, Meksiko kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Mexicali kuukauden tammikuu aikana on 5 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 10 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Mexicali kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Mexicali. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Mexicali vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Jeep Wrangler tai Ford Focus.

 • Onko sää kaupungissa Mexicali samanlainen kuin muualla Baja California alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Mexicali ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Baja California lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 14 °C ja mahdollinen sademäärä 44 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Mexicali