Autonvuokraus Nevşehir, Turkki

Haussa halpa vuokra-auto Nevşehir, Turkki? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Nevşehir, Turkki
12. joulukuu — 19. joulukuu
Sama palautus
Nevşehir, Turkki
su 12/12
Keskipäivä
su 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Nevşehir: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Nevşehir, Turkki
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Nevşehir, Turkki kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Kayseri lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Nevşehir

Tähän mennessä ajankohtana joulukuu on momondossa ollut 377 vuokra-autohakua kohteessa Nevşehir.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Nevşehir noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Monet autovuokraamot kohteessa Nevşehir noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt Avis. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Nevşehir. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Nevşehir, Turkki?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Nevşehir huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Nevşehir taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Nevşehir rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Nevşehir?

Ford Focus ja Hyundai Accent automallit kaupungissa Nevşehir ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Ford Focus vuokrahinnat kaupungissa Nevşehir voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 42 €/päivä ja alhaisimmillaan 14 €/päivä. Hyundai Accent vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 46 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 18 €/pvä.

Millainen sää on kohteessa Nevşehir, Turkki kuukauden joulukuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Nevşehir kuukauden joulukuu aikana on 2 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 51 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen joulukuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Nevşehir kuukauden joulukuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Nevşehir. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Nevşehir vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Hyundai Accent tai Hyundai i10.

Onko sää kaupungissa Nevşehir samanlainen kuin muualla Nevsehirn maakunta alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Nevşehir road triplle alueelle Nevsehirn maakunta tai sitä ympäröiville alueille kuukauden joulukuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 2 °C ja sademäärän vastaavasti 51 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Nevşehir