Autonvuokraukset kohteessa Dalaman, Muğlan maakunta

Haussa halpa vuokra-auto Dalaman, Muğlan maakunta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Dalaman, Turkki
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Dalaman, Turkki
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Dalaman

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Dalaman

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Dalaman?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Dalaman löytyvät yleensä Avec Car Rental kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAvec Car Rental, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 21 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Dalaman on 21 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Dalaman?

Keskimääräiseen hintaan 30 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 11 €/pvä), Renault Clio vuokra-autot kaupungissa Dalaman on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Hyundai i20 vuokraaminen kaupungissa Dalaman keskimääräiseen hintaan 31 €/pvä (10 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Autonvuokraustarjoukset Dalaman, Muğlan maakunta

Löydä kohteesta Dalaman juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

17 € - 36 €

Kaikki autotyypit

17 € - 66 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dalaman, Turkin on 11 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Dalaman, Turkin on huhtikuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dalaman, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dalaman voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Dalaman autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Dalaman, Muğlan maakunta

Europcar

3 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

CIRCULAR

4 sijaintia

ESSENCE CAR RENTAL

3 sijaintia

keddy by Europcar

3 sijaintia

Nokta Rent A Car

3 sijaintia

Rent Go Rent A Car

3 sijaintia

Autounion Car Rental

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Dalaman

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Dalaman

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Mini

Halvin vuokra-auto

25 €

Suosituin malli

Kia Picanto
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Dalaman viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Dalaman on 25 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 26 €/pvä.
Kohteen Dalaman suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Kia Picanto. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Fiat Palio.

Vuokraa auto läheltä kohteen Dalaman suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Dalaman

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Dalaman - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Dalaman, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Dalaman, Turkki autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Dalaman sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Garenta, Enterprise Rent-A-Car ja Hertz peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Dalaman lokakuu ajaksi?

Suosittelemme economy-luokan auton varaamista, kun vierailet kohteessa Dalaman kuukauden lokakuu aikana. Vaikka tällaiset autot eivät kestä jäätä ja lunta hyvin, on se ihanteellinen vuokra-auto kohtuullisempiin lämpötiloihin ja sadesäälle. lokakuu ajan lämpötilat kohteessa Dalaman ovat keskimäärin 15 °C ja vettä tulee 156 mm cm - ihanteelliset olosuhteet economy-luokan auton vuokraamiseen. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Dalaman maksaa keskimäärin 19 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Dalaman, Turkki?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Dalaman huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Dalaman taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Dalaman rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz V-Class vuokra-autoja kaupungissa Dalaman?

Millainen sää on kohteessa Dalaman, Turkki kuukauden syyskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Dalaman kuukauden syyskuu aikana on 23 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 19 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Dalaman samanlainen kuin muualla Muğlan maakunta alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Dalaman ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Muğlan maakunta lämpötila kuukauden aikana syyskuu on 24 °C ja mahdollinen sademäärä 14 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Dalaman hinnat?

autoa Dalaman hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Dalaman?

syyskuuta 2023 alkaen 110 toimijaa on valittavissa autoa Dalaman osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Dalaman?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Dalaman. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Dalaman?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Dalaman. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Aloita matkan suunnittelu - Dalaman


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Dalaman?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Dalaman. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Dalaman?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Dalaman suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Dalaman, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Dalaman, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Dalaman momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Dalaman.

Löytyykö kohteesta Dalaman autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Dalaman.

Voinko etsiä Dalaman vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Dalaman.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dalaman

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.