Autonvuokraus Gaziantep, Turkki

Haussa halpa vuokra-auto Gaziantep, Turkki? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Gaziantep, Turkki
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Gaziantep, Turkki
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Gaziantep: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Gaziantep, Turkki
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

4,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

3,0

Kokonaisarvosana

3,0

Value

4,0
5 sijaintia
5 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Gaziantep, Turkki kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Gaziantep lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Gaziantep

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Gaziantep noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Avis, Hertz ja Budget ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Gaziantep autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Gaziantep, Turkki autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurin osa kaupungissa Gaziantep sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Avis, Hertz ja Budget peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Gaziantep, Turkki?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Gaziantep on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Gaziantep ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Gaziantep?

  Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Audi A4 kaupungissa Gaziantep, niin Budget on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Luksus ajoneuvoja). Audi A4 vuokra-autot kaupungissa Gaziantep vuokraamolta Budget ovat keskimäärin 44 € per päivä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Gaziantep kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Gaziantep autonvuokrausta.


Aloita matkan suunnittelu - Gaziantep