Autonvuokraus Istanbul - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Istanbul? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Istanbul, Turkey
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Istanbul, Turkey
su 31/1
Keskipäivä
su 7/2
Keskipäivä

Autovuokraamo Istanbul: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Istanbul
Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.1

Pisteet perustuvat 42 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.0

Pisteet perustuvat 45 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.6

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.5

Pisteet perustuvat 7 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.3

Pisteet perustuvat 13 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.3

Pisteet perustuvat 14 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 5.6

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 5.1

Pisteet perustuvat 16 arvosteluihin


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Istanbul kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Istanbul lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Istanbul

Tähän mennessä ajankohtana tammikuu on momondossa ollut 62 vuokra-autohakua kohteessa Istanbul.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Istanbul noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Istanbul. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa helmikuu kohteessa Istanbul?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Istanbul ajankohtana helmikuu on halvimmillaan 42 €, keskihinnan ollessa 42 €. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 19 € ja 26 € välille.

Missä Istanbul autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Halvin vuokraamo kaupungissa Istanbul on Goldcar Rental SP, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 32 € 2 toimipisteissä kaupungissa Istanbul. Halvin Goldcar Rental SP tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Istanbul on 11 €.

Peritäänkö Istanbul autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Istanbul sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Istanbul. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Istanbul helmikuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 7 °C ja sademäärä yleensä 50 mm cm helmikuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Istanbul. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut helmikuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Istanbul. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Istanbul maksaa keskimäärin 41 €/päivä.

Kuinka monta Nokta Rent A Car autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Istanbul?

Yrityksellä Nokta Rent A Car on eniten vuokraamoja kaupungissa Istanbul, josta löytyy yhteensä 16 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 31 €/päivä tarjouksia Nokta Rent A Car vuokra-autoille kaupungissa Istanbul.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Istanbul?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Istanbul tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Istanbul kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Istanbul ajat.

Millainen sää on kohteessa Istanbul, Turkki kuukauden tammikuu aikana?

Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Istanbul sademäärä on 90 mm ja keskilämpötila 5 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Istanbul parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Istanbul kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Istanbul. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Istanbul vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Fiat Panda tai Opel Corsa.

Onko sää kaupungissa Istanbul samanlainen kuin muualla Istanbuln maakunta alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Istanbul road triplle alueelle Istanbuln maakunta tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 5 °C ja sademäärän vastaavasti 90 mm koko kuukauden ajan.


Lentolippu varattuna kohteeseen Istanbul? Aloita matkan suunnittelu!