Autonvuokraus Bodrum, Turkki

Haussa halpa vuokra-auto Bodrum, Turkki? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bodrum, Turkki
1. elokuu — 8. elokuu
Sama palautus
Bodrum, Turkki
su 1/8
Keskipäivä
su 8/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Bodrum: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bodrum, Turkki
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Bodrum, Turkki kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä İzmir Adnan Menderes Arpt lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Bodrum

2on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Bodrum kuun heinäkuu aikana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Bodrum noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Hertz on yksi vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Bodrum. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Bodrum autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Bodrum, Turkki?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Bodrum tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Bodrum kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Bodrum ajat.

Millainen sää on kohteessa Bodrum, Turkki kuukauden heinäkuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Bodrum kuukauden heinäkuu aikana on 28 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 10 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen heinäkuu sään perusteella?

Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Bodrum ovat yleensä korkeat heinäkuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Bodrum samanlainen kuin muualla Muğlan maakunta alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Bodrum ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Muğlan maakunta lämpötila kuukauden aikana heinäkuu on 27 °C ja mahdollinen sademäärä 7,3 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Bodrum