Autonvuokraus Bodrum, Turkki

Haussa halpa vuokra-auto Bodrum, Turkki? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bodrum, Turkki
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Bodrum, Turkki
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Bodrum: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bodrum, Turkki
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Bodrum, Turkki kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä İzmir Adnan Menderes Arpt lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Bodrum

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Bodrum noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Budget ja Hertz ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Bodrum. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Bodrum autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Bodrum, Turkki?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Bodrum tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Bodrum kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Bodrum ajat.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Bodrum?

  Budget on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Bodrum. Malli Audi A4 maksaa vuokrattaessa vuokraamosta Budget 27 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Bodrum, Turkki kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Bodrum kuukauden tammikuu aikana on 11 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 90 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Bodrum kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Bodrum.

 • Onko sää kaupungissa Bodrum samanlainen kuin muualla Muğlan maakunta alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Bodrum ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Muğlan maakunta lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 10 °C ja mahdollinen sademäärä 188 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Bodrum